کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب عطر

اگر کسی در خواب ببیند که خود را معطر کرده، اگر اهل علم باشد مردم از علم او استفاده می کنند و اگر ثروتمند باشد، از ثروت او فایده می برند. اگر ببینید شیشه ای عطر دارید که بوی خوش می دهد اما هنوز در آن را باز نکرده و مصرف نکرده اید، فرصتی نیک و بزرگ برای شما به وجود می آید که می توانید هم خودتان بهره ببرید و هم دیگران را بهره مند کنید.

اگر کسی شیشه ای عطر به شما داد، کسی فرصتی در اختیار شما قرار می دهد و شانسی به شما می بخشد و اگر شما به کسی شیشه ای عطر دادید به او فرصت و امکان می دهید. اگر کسی دید مشک داشت، مردم به او جذب می شوند. اگر ببیند بویِ مشک می شنود، دلیل که نیکوئی با کسی کند که قدر آن نداند. اگر کسی دید مشک بر خود می مالید، دلیل که با خلق احسان کند.

    امام صادق (ع) می فرماید: دیدن عطر به خواب بر نه وجه است:
  1. ثنای نیکو،
  2. سخن خوش شنیدن،
  3. علم نافع،
  4. طبع نیکو،
  5. مجلس علم،
  6. مردی کریم،
  7. سخنی با فرهنگ،
  8. دین پاک،
  9. خبری خوش از دوستی شنیدن.
    و دیدن مشک بر پنج وجه است:
  1. زن،
  2. عیش خوش،
  3. کنیزک،
  4. مال،
  5. سخن خوش.

ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند او را خوشبوی کردند، دلیل که او را ستایش کنند و ثنا گویند اما اگر به خلاف این ببیند، دلیل که او را پیش مردم عیب و نکوهش کنند و نام او به زشتی منتشر شود.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

100 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

222ali

222ali : سلام‌خانم هراتی
دیشب به نظرم‌خوابم متفاوت بود
اول خواب دیدم‌یک نفر داد میزنه عدد ۱۵ و انگار رو‌هوا ععد پانزده رو میبینم ولی نه تو اسمون ویک قسمت دیگه خواب دیدم‌رفتم عطر خریدم به قیمت دومیلیون و چهارصد هزارتومان و اوردم دیدم از سر عطر کمه وعطر یه پایه برقی داره و نمیدونم برای چیه و اونم دو شاخه برقش شکسته و از عطر مقداری تو شیشه دیگه خالی میکنم تا جایی که معلوم نباشه از روش برداشتمو براشون پس بردم و اونا قبول نمیکنن و رییس شون میاد و با من اشناست و موضوع همینجور میمونه و قسمت بعدی خوابم شروع میشه که بایکی از دوستانم تو خیابون همراه دوتا خانم که کارمند اژانس هواپیمایی هستن و به من میگن برای سفارت باید لیر ترکیه بفرستی و دوستم که باهم بودیم یک دفعه شروع میکنه به رقصیدن توخیابون و یکی از فامیلهاشون به شوخی به توصیه من براش پول میندازه واونم بهش بر میخوره، روزتون به خیر و خوشی، ممنون.

پاسخ
لینک۲۴ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۳۹:۴۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. مشکلات شما به زودی ناپدید خواهد شد و شرایط سختی که ممکن است در آن گیر افتاده باشید، برایتان حل و فصل خواهد شد. دیدن عدد قیمت عطر، سمبلی از پاداش، شادی، عشق، پول، موفقیت و خلاقیت است. به ملاحظات و تعاملات شما با مردمی با جایگاه و قدرت بالا اشاره دارد یعنی به معاشرت تان با افراد بالا دست اشاره دارد. این عدد ممکن است به شما بگوید که در عشق یا موفقیت، زیادی متکبر هستید. اما متوجه خواهید شد که این تعاملات با مردم بالا قاعدتا همیشه به نفع شما نیست و سرتان کلاه می رود و سعی می کنید مقابله به مثل کنید و شما هم سر آنها را کلاه بگذارید. شما برای به دست آوردن خوشی باید ناراحتی ها را دور ریخته و اجازه ندهید که غم ها به ذهن شما بیایند اما برای اینکار شما دوستتان را قربانی خواهید کرد و مشکلات را گردن او خواهید انداخت. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۴ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۵:۵۹:۱۳
فاطمه

فاطمه : خیلی مرسی

پاسخ
لینک۲۰ شهریور ۱۳۹۷ ساعت ۲۳:۳۷:۴۲
فاطمه

فاطمه : مممنونم
ازچه کسی به خوبی یاد میکندمنظورازایشان متوجه نشدم

پاسخ
لینک۲۰ شهریور ۱۳۹۷ ساعت ۲۲:۳۴:۴۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : عزیزم شما ننوشته اید که کجا صندلی چیده شده . نوشته اید در جایی. بنده هم نمی توانم بگویم چه کسی به خوبی از آن مجلس یاد خواهد کرد. صندلی جایگاه است و عطر تعریف و تمجید.

پاسخ
لینک۲۰ شهریور ۱۳۹۷ ساعت ۲۳:۱۱:۰۱
فاطمه

فاطمه : سلام برخانم هراتی
خواب دیدم جایی هستم که صندلی های زیادی چیده شده بود بعد یه نفرآمد عطری دستش گرفت وروی همه صندلی ها پاشید
باسپاس

پاسخ
لینک۲۰ شهریور ۱۳۹۷ ساعت ۲۰:۳۱:۰۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. کسی از شرکت کنندگان در یک مجلس به خوبی یاد خواهد کرد و از نظر او ایشان جماعت فهیم و برجسته ای هستند. تشکر از همراهیتون

پاسخ
لینک۲۰ شهریور ۱۳۹۷ ساعت ۲۱:۵۷:۰۶
Khat

Khat : سلام خانم هراتی خسته نباشید
من خواب دیدم بین جمعی بودم که همه مَرد بودن فقط من و دختر عموم اونجا دختر بودیم،((البته توی خواب ،اون،دختر عموم نبود ؛ دوستم بود))
مثل اینکه گروه خلاف کاری بودن یعنی تو ذهنم ایطور میدیدمشون، ولی توی خوابم اصلا ترسناک نبودن اتفاقا برعکس خیلی مهربون و برخوردشون خوب بود ، خوش چهره بودن و حس امنیت داشتم کنارشون.

رئیس‌شون از من خوشش میومد و منم ازش خوش میومد (ولی انگار من نمیخواستم علاقه‌م رو بروز بدم و منتظر بودم اون رسمی و علنی علاقه ش به من رو اعلام کنه)
یهو اون آقای رئیس بهم گفت چرا انقد دیر اومدی من هر دفعه واست یه دونه عطر کنار میذارم تو نمیایی ک ببریشون الان یه دونه دیگه واست کنار گذاشتم، بعد رفت40 تا عطر اورد داد دستم،منم کلی تعجب کردم و ذوق زده شدم.

بعد با اون دختر رفتیم یه جا نشستیم و تست کردیم ببینم بوی کدومشون بهتره ،از نظر من همه بوشون خیلی خوب و ملایم بود ولی اون دختر هی میگفت نه این اصلا خوب نیست بد هستن.
البته اینم بگم ک 2_1 نفر از مردهایی ک اونجا بودن از من خوششون نمیومد ،
انگار مثلا حسودیشون میشد از اینکه من تو چشم بودم و اونا دیده نمیشدن

پاسخ
لینک۱۹ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۵:۰۰:۱۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما رفتاری قاطعانه، پرخاشگر، و یا رقابتی و منطقی دارید و دوست دارید مرد ایده آل شما هم اینگونه باشد. شما از اینکه قوی هستید و از مردها چیزی کم ندارید خوشحالید و می دانید که می توانید به اندازه آنان در زندگی موفق باشید. دور دور شماست و دوره تهذیب، آماده و مهیا شدن و رشد رسیده است. اوضاع به نفع شما است و شما همه گونه مورد تحسین و تعریف مثبت از جانب دیگران قرار خواهید گرفت. دختر عمویتان اما از بعضی از خصلت های شما خوشش نمی آید و خوب از نظر همه مردها هم شما خوشایند نیستید چون عده ای دوست ندارند یک زن از آنان قوی تر و شایسته تر و برتر به نظر بیاید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۹ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۹:۳۹:۰۵
سیا

سیا : سلام خانم هراتی خوبین، یکی از آشناها که خانم هست خواب دیده من تعداد زیادی عطر و ادکلن براش خریدم.
ممنون از زحمتی که می کشین

پاسخ
لینک۱۶ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۱۸:۵۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما از او به خوبی یاد کرده و تعریف می کنید و از خوشی ها و خاطرات خوب و نوستالژی خودتان یاد خواهید کرد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۶ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۳۴:۲۰
Sahar

Sahar : سلام،خواب ديدم از كنار يه مرده رد شدم منتظر بود من رد بشم كارايي كه داشتو انجام بده صلوات ميفرستاد دعا ميكرد،منم رفتم تو ايستگاه اتوبوس نشستم به اطرافم عطر اسپري ميكردم كه خودم مستقيم نميزدم كه تند نباشه ديگران اذيت بشن بوي ملايم و خوبي داشت يه مرده بهم نزديكتر شد رو صندلي و چسبيد بمن منم گفتم ميگفتم خوبه عطر زدم،با دوستم وقتي رسيديم مدرسه ميز دوم كلاس نشسته بوديم دوستم ناراحت (دوستاي زمان بچگيم)بهم گفت ميدوني فلاني ميخواد بياد جاي ما بشينه اينجوري از نيمكت دوم ميريم پنجم تهه كلاس ،منم گفتم اشكال نداره ماام ميريم زير تا معلم ميفهمه ما ريزتريم نميبينيم بايد جلو بشينيم اينا جلوي مارو ميگيرن بايد عقب بشينن مياد جامونو عوض ميكنه،با تشكر

پاسخ
لینک۵ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۳۳:۳۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. سحر جان از کنار یک مرد رد شدید نه از کنار یک مرده . مرده یعنی کسی که جان ندارد!! این ه های اضافه را بردارید تا در تعبیر اشتباه نشود. شما نیاز دارید تا تصمیمی در مورد آینده تان بگیرید که بدانید می خواهید با آینده تان چکار کنید و سعی می کنید که به خوشی بیشتری در زندگی تان برسید. برای رسیدن به اهدافتان شما یک عقب گرد موقت خواهید داشت و روی اینکه زندگی تان به کجا می رود و چه پیش می آید کنترلی ندارید. انشالله گشایش کار خواهید یافت. هنوز اعتماد به نفس کافی ندارید که بتوانید مستقل عمل کنید و درسهای زیادی است که باید از زندگی یاد بگیرید. احتیاج به حمایت کسی دارید که راهنمای شما باشد و اگر مطمئن نیستید که چه کاری درست است با دوست مجرب یا بزرگتری که بتواند از شما حمایت کند مشورت کنید و تحقیق کنید. بله البته به این قرار داد شما هم مربوط می شود. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۵ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۲۷:۲۶
Sara

Sara : سلام وقت بخیر، ممنون از زحمات شما، من خواب دیدم زن عموم که رابطه خوبی با ما نداره لوازم آرایش آورده بود و به فامیل با قیمت خیلی ارزون میفروخت، من که رسیدم دیدم چندتا از فامیل دورش جمع شدن و خواهر من یه عطر برداشته بود و من هم میخواستم ازش یه کرم پودر بگیرم

پاسخ
لینک۱ شهریور ۱۳۹۷ ساعت ۰۵:۳۲:۵۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. زن عموی شما می خواهد سیاستمدارانه رفتار کند و با هر کسی یک مدل برخورد کند و نظرش این است که همه باید اینگونه رفتار کنند. خواهر شما کاری می کند که از او به خوبی یاد کنند حتی زن عمویتان! و شما ظاهرا نشان می دهید که با او خوبید ولی زیر پوستتان چیز دیگری می گذرد و در اصل فقط تظاهر به دوستی با او دارید. تشکر از همراهیتون

پاسخ
لینک۱ شهریور ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۳۲:۵۳
شیدا

شیدا : سلام وقتتون بخیر،خانم هراتی من دیشب ی خواب عجیب دیدم،روی تپه کنار خواهرم ایستاده بودم،پایین تپه چند نفر راه میرفتن،ک خواهرم گفت این خانواده دوستمه ،تپه سر سبز بود ی چمنزار،سبز،خواهرم ی عروسک دستش بود،بش گفتم ابجی،اینور اونور نرو میفتی،یهو افتاد تو چاله ای،رفتم ک از چاله بیرون بیارمش،دیدم ک یک کلی عطر و ادکلن اونجا بود،ونامه ها و دفترچه هایی ک متن های عاشقانه توش نوشته بود،کنجکاو بودم ب ابجیم گفتم بیا اینارو ببریم ببینیم چی هستن،بابام هم اومد،ولی از بابام میترسیدیم اون نامه ها و متن های عاشقانه رو نبینه،در صورتی ک واس ما نبود،بابام گفت اینا چی ان برم نگاشون کنم ببینم کی انداختشون اینجا،مال کی ان

پاسخ
لینک۵ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۵:۴۷:۵۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. خواهر شما نسبت به جنس مخالف درک و نگرش کاملی ندارد او ساده است و زود گول می خورد و خام می شود. کسی قصد فریب خواهرتان را دارد و مرتب برای او حرفهای رمانتیک می فرستد یا ازاو تعریف می کند. ( یا بزودی خواهد کرد) خواهرتان می ترسد حتی به شما بگوید که کسی از او تعریف می کند و وانمود می کند که اینطور نیست. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۵ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۲۱:۴۳:۳۶
Seyavash

Seyavash : سلام وعرض احترام.
درخوابم دونفر را دیدم که از وضعیت ترکیه بصورت انگلیسی توزیع می دادند.ودرکنار میزی که یکی از دوستانم نشسته بود شیشه عای ادکلن متفاوتی را دیدم و قیمت ادکلن مورد علاقه ام را پرسیدم و متوجه شدم یکی از دو نفر که خانم جوانی بود در مورد ادکلن ها توزیع می داد .و من به صورت انگلیسی ضعیف چند جمله صحبت کردم که دوستم انگلیسی صحبت کرد ومن گفتم خواستم بفهمانم که انگلیسی هم بلدم ولی فارسی صحبت کن.

پاسخ
لینک۱۹ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۰۷:۵۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. دوست شما خودش را پیش شما رو نمی کند و شما می دانید که صاف و صادق نیست. شما در بیان افکارتان مشکل دارید و سعی می کنید مقابله به مثل کنید و خیلی خودتان را رو نکنید تا او بفهمد که بلدید مثل خودش با خودش رفتار کنید و اینکه این کار، کار خوبی نیست. شما مزایا و محاسن یک کار ( احتمالا کاری تجاری) را مورد بررسی قرار می دهیدو آن را ارزیابی می کنید و می خواهید دوستتان با شما در این مورد صاف و صادق باشد.

پاسخ
لینک۱۹ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۵۶:۱۲
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.