تعبیر خواب عطر
اگر کسی در خواب ببیند که خود را معطر کرده، اگر اهل علم باشد مردم از علم او استفاده می کنند و اگر ثروتمند باشد، از ثروت او فایده می برند. اگر ببینید شیشه ای عطر دارید که بوی خوش می دهد اما هنوز در آن را باز نکرده و مصرف نکرده اید، فرصتی نیک و بزرگ برای شما به وجود می آید که می توانید هم خودتان بهره ببرید و هم دیگران را بهره مند کنید.
اگر کسی شیشه ای عطر به شما داد، کسی فرصتی در اختیار شما قرار می دهد و شانسی به شما می بخشد و اگر شما به کسی شیشه ای عطر دادید به او فرصت و امکان می دهید. اگر کسی دید مشک داشت، مردم به او جذب می شوند. اگر ببیند بویِ مشک می شنود، دلیل که نیکوئی با کسی کند که قدر آن نداند. اگر کسی دید مشک بر خود می مالید، دلیل که با خلق احسان کند.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن عطر به خواب بر نه وجه است:
- ثنای نیکو،
- سخن خوش شنیدن،
- علم نافع،
- طبع نیکو،
- مجلس علم،
- مردی کریم،
- سخنی با فرهنگ،
- دین پاک،
- خبری خوش از دوستی شنیدن.
-
و دیدن مشک بر پنج وجه است:
- زن،
- عیش خوش،
- کنیزک،
- مال،
- سخن خوش.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند او را خوشبوی کردند، دلیل که او را ستایش کنند و ثنا گویند اما اگر به خلاف این ببیند، دلیل که او را پیش مردم عیب و نکوهش کنند و نام او به زشتی منتشر شود.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Nili : سلام،تو خونمون مهمانی بود ،نامرتب و کمی کثیف بودم،دختر عمم گفت چقد نامرتبی و رفتم ظاهرم رو مرتب کنم، لباسهامو عوض کردم، انگار یه خانوم اسپری زده بود (جزو یکی از مهمانانمان بود)بوش پخش شده بود،بوش خفیف به مشام میرسید،منم خوشم اومد،رفتم سر اون میز آیینه که اسپری بود،چندین رنگ داشت اون اسپری (اسپریها مال همون خانوم بود)،من یه عالمه از رنگ سبزش زدم،عمیقا بوش کردم،ولی دیدم این رنگش اون بو رو نمیده،بدم نیومد ولی گفتم ای کاش آبیشو میزدم همون که تو فضا بوش پیچیده بود، .(اون خانوم یکی از آشناهای دور ما هست)
فریبا هراتی
: سلام. شما فکرتان ناراحت است و دوست دارید که فکرتان بهتر کار می کرد و عقلانیت شما به اندازه ای بود که همه از شما تعریف می کردند و به آرامش می رسیدید. اما شما فکرتان را عوض خواهید کرد و بیشتر سالم و صلح طلب و آرام به نظر خواهید رسید تا عاقل و خردمند و آرام. تشکر از همراهیتون.
هدی : سلام خواب ديدم تو يه خونه ايي نااشنا يه زن ميانسال نماز ميخونه منم پشت سرش نماز ميخوندم و در حين نماز خوندن يه اسپري عطر داشتم هي به خودم عطر ميزدم ،خانومه بهم گفت انقد عطر نزن بسه،بعد مامانم اومد رفت جلو بشينه نماز بخونه ازم اسپري رو گرفت و عطر ميزد به خودش ،منم به مامانم گفتم ميرم اتاق نماز بخونم كه عطر ميزنم اذيت نشن،ممنون ازتون
فریبا هراتی
: سلام. شما سعی می کنید رفتاری نیکو داشته باشید ولی خیلی از خودتان تعریف می کنید و می خواهید از شما تعریف کنند. از این جهت دنیا به شما ایراد می گیرد که خودبزرگ بینی می کنید. تشکر از همراهیتون.
مهسا : سلام امروز حدودای ۵ صبح خواب دیدم که پسری که چند سال پیش با اون دوست بودم سوار ماشبنش شدم و انگار چند تا چیز واسم اورده بود توی ماشینش با اون بحثم شد و اون چیزهایی که واسم گرفته بود رونگرفتم بعد سویشرت مشکی خودم رو برداشتم و با حالت عصبانیت از ماشینش پیاده شدم به حالتی که دیگه نمیخوام ببینمت از داخل کوچه ها پیاده رد شدم و ساعت کلاس باشگاه بدنسازیم بود دوستامو دیدم ولی باشگاه نرفتم بعد رفتم سوار اتوبوس شدم که خاله ام چندین بار تماس تصویری گرفت باهاش که حرف زدم خاله ام گفت که مبلهای زیتونی جدیدی خریدم و خیلی دوست داشت اونها رو به من نشون بده که من توی خواب گفتم انشالله اولین مهمونها خواستگارهای دختر خالم باشن که میشینن روی این مبلها. وقتی سوار اتوبوس هم بودم همش دلم میخواست وقتی پیاده شدم اون دوست پسر سابقم دنبالم نکرده باشه و باهاش روبرو نشم. بعد وقتی از اتولوس پیاده شدم
انگار حالتی پیش اومد که رسیدم به خونه همین خالم که خونه ی بسیار روشن بودو جلوی درشون دختر خالم چند تا از این سمپل آرایشی ها دستش بود که من بهش گفتم اگه میشه عطرش رو به من بده چون من خودم کرم ضد افتاب تازه خریدم اونم سمپل عطر که عطر کوچولویی داخلش بود رو بو کرد من دیدم از عطرش خوشش اومده گفتم میخوای تو بردارش که یهو خالم از دور به دختر خالم گفت نه تو برندار . و دختر خالم عطر روبه من داد.
با تشکر
فریبا هراتی
: سلام. شما از شرایط سخت قدیمی خلاص شده اید و دیگر نمی خواهید به آن دوران برگردید. تجربه لازم و تمرینات لازم را هم در زندگی به دست آورده اید و الان فقط می خواهید ذهنتان آرام باشد و خوب زندگی کنید. خاله شما بسیار عاقلانه رفتار می کند و صلح طلب است و شما هم مثل او فکر می کنید. خاله شما بسیار از شما تعریف می کند و شما هم می خواهید که همه از شما به عنوان یک شخص عاقل و خردمند و آرام یاد کنند و پشتتان از شما تعریف کنند و همین هم خواهد شد. تشکر از همراهیتون.
Mahy : سلام. روز بخیر. من روز اول ماه بین ساعت ۸ و نیم تا نه و نیم صبح خواب دیدم من خونه پدرم هستم(در واقعیت هم همینطوره) و شوهرم که اخیرا باهم اختلاف داریم و پسرش اومدن خونه پدرم و دارن ادکلن یا عطر میخرن. انگار عطر فروشی توی منزل پدرم بود. شوهرم توی اتاق من روی صندلی نشسته بود که توی خواب صندلی من بود، منم نشستم روی همون صندلی و از پشت سر انگار که بغلش کردم. ولی اون ک در واقعیت با من رابطه خوبی نداره شکایتی نکرد و آروم بود و لبخند میزد، منم همینطور آرامش داشتم و با لبخند باهاش حرف میزدم. پسرش هم منو یواشکی نگاه میکرد. در همون حالت که پشت سرش روی صندلی نشسته بودم یکی از شیشه عطرهایی که انتخاب کرده بود رو نشونش دادم و گفتم این عطر رو فلانی(پسر شوهرم) باهاش بازی کرد و عطر رو خالی کرده. دو سوم شیشه خالی شده بود. ( پسر شوهرم در واقعیت با ادکلن و اسپری زیاد بازی میکنه )اونم با لبخند گفت اشکالی نداره. اون شیشه عطر و یکی دیگه که پر بود رو برداشت و با پسرش رفتن. منم ازینکه باهام با آرامش حرف زد متعجب بودم. با خودم گفتم حتما راضی شده من خونه بابام بمونم و کارهامو انجام بدم بعدش برگردم خونه خودش. اینطوری بهتره هم با هم آشتی هستیم هم من اینجا به کارم میرسم( توی خواب منظورم پروژه کاری بود که توی شهر خودم نه شهر محل سکونت شوهرم انجام میدم ک حدود ده ماه زمان میبره) . ممنون از تعبیرهای دقیق و خوبتون
فریبا هراتی
: سلام. شوهر شما سعی می کند خودش را در جایگاه شما قرار دهد تا بهتر درکتان کند و هدفش آشتی است. او فکر می کند که به خاطر پسرش یک سری اختلافات بین شما به وجود آمده و شما هم پسرش را مسبب کم علاقه بودن او نسبت به خودتان می دانید. مشکلات شما حل می شود و شما هم از همسرتان تبعیت خواهید کرد. خاطرات بد را کنار می گذارید و قدر هم دیگر را خواهید دانست. عطر خبرهای خوش و تعریف و تمجید است. انشالله به توافق می رسید. تشکر از همراهیتون.
ملیحه : سلام خسته نباشید .خواب دیدم زنگ در خونمونو زدن .عمم سرزده اومدن خونمون من خواب بودم از خواب بلند شدم سلام احوالپرسی کردم عمم گفتن چه خوشگل شدی بعد سه تا شیشه عطر بهم دادن که استفاده شده بود .یعنی قبلا ازش استفاده کرده بودن من ناراحت شدم رفتم روی پشت بام ولی پشت بامه مبله بود .نگاه به یکی از عطرا کردم خارجی بود ولی یه کم بیشتر توی شیشه نمونده بود .ممنون از شما
فریبا هراتی
: سلام. عمه شما نسبت به شما احساس خوبی دارند و از شما تعریف و تمجید می کنند. شانس و فرصت و خبری خوش خواهید شنید. از خاطرات قدیم یاد خواهید کرد شاید از چیزهایی که زیاد به یاد نمی آورید و یا صحبتش نمی شود. شما به مقام و بزرگی و دیدی وسیع و درکی بالا خواهید رسید. تشکر از همراهیتون.
maryamam : نمیدونم خوابم براتون ارسال شد یانه انشاالله که ارسال شده باشه.
فریبا هراتی
: بله با این می شه 3 بار که ارسال کردید. در صف هستید عزیزم.
maryamam : سلام خسته نباشید خانم هراتی دوستم خواب دیده شوهرش عطر برده تو اتاقِ هم عروسش و بهش عطر پاشیده گفت دیدمشون خیلی ناراحت شدم رفتم عطر رو از شوهرم گرفتم ولی شوهرم موند تو اتاق هم عروسش و هم عروسشم مونده پیشِ شوهره که از خواب پریده میشه لطف کنید بگید تعبیرش چیه ممنون .
فریبا هراتی
: سلام. شوهر دوست شما از خانمش خیلی راضی است و از او تعریف می کند و دلش پیش اوست. به او امکانات و فرصت های خوبی می دهد که شاید به دوستتان این امکانات را نمی دهد و دوست شما از این موضوع ناراحت است. تشکر از همراهیتون.
نورا : سلام خانم هراتی عزیز. خواب دیدم با شوهرم، مادرم اینا و خانواده خالم تو خونه پسری که همسرم از ازدواج قبلیش داره هستیم در واقعیت ما با هم نیستیم اون پسر تو واحد پایین زندگی میکنه. بعد با مادز و خواهرو خالم رفتیم تو یه عطر فروشی بزرگ و شیک. عطرها روی قفسه های شیشه ای چیده شده بودن. بعد من انگار روی قفسه بالاییه که نزدیک سقف بود راه میرفتم بین عطرها که اندازشون خیلی بزرگتر از معمول بود و بوشون میکردم. یهو ازیکیشون که از برندلانکوم بود ولی مدلی که توواقعیت وجود نداره واسمش تو خوابم مگنفیک یود که با حروف انگلیسی درشت روش نوشته بود خیلی خوشم اومد برش داشتم که یهو از دستم افتاد نشکسته بود ولی اون خانم فروشنده میگفت شکسته وباید خسارت بدید. من اول خیلی ناراحت شدم وقبول نکردم ولی مامانم گفت اشکالی نداره پولشو بده راحت شی و من تقریبا راضی شدم. قیمتش گفت 10 میلیون و500 آخرش فکر کنم پرداخت کردم. ممکنه تعبیرشو بگید واینکه به مشکلات ورابطه بدی که من و همسرم داریم واخیرا تشدید شده و به خانواده ها کشیده میتونه مرتبط باشه؟
فریبا هراتی
: سلام. شما در نظر همسرتان و در ذهنیت او جزو رده های بالای خوبی قرار دارید و شکوه و عظمتی برای او محسوب می شوید ولی این شکوه و عظمت اگر چه شکسته ولی خدشه دار شده است. عدد قیمت عطر بیانگر حل و فصل شرایط سخت است. مشکلات شما به زودی ناپدید خواهد شد. تشکر از همراهیتون.
Sahar : يادم رفت خانوم هراتي من سر يه رابطه اجاره مسكن قراره با يه اقايي همكاري كنم دو دلم ميترسم هي تصميم ميگيرم دوباره پشيمون ميشم ميتونه ربطي داشته باشه؟
Yas : سلام بنده خواب دیدم که عطرهام تموم شده البته تو واقعیتم عطرم تموم شده داشتم انباریو میگشتم دیدم یه شیشه عطر خوب تو انباری بود که شوهرم چند سال پیش برام اورده بود پیدا کردم کلی ذوق کردم که مجبور نیستم بخرم از طرفی دیگه هم خواهرم یه عطر نصفه داد بهم و گفت اینو چند ساله پیش از شوهرت خریدم ممنون میشم تعبیرشو بهم بگید ضمنا شیشه عطر اولی صورتی بود و عطر دوم طلایی
فریبا هراتی
: سلام. شوهرتان و خواهرتان از شما تعریف خواهند کرد و به خوشی از شما یاد می کنند و از خوبیهایتان می گویند. خواهرتان فرصتی جدید در اختیار شما قرار می دهد که منجر به موفقیت شما می شود همانطور که همسر شما او را کمک کرده بود. شوهرتان هم به شما عشق و زندگی ای رومانتیک می بخشد. تشکر از همراهیتون.