تعبیر خواب عکس
اگر عکس خود یا کسی دیگر را در خواب ببینید که زیبا و سلامت هستید، نشانه داشتن زندگی خوب و سلامتی و آرامش است. اگر خود یا دیگری را در خواب به صورت بچه و خیلی جوانتر از آنکه هستید، مشاهده کنید، نشانه انجام کاری در آینده است که با خامی و با رفتاری بچگانه انجام پذیرفته می شود و حرمت شما پیش دیگران پایین می آید.
اگر عکس خود یا دیگری را در خواب پیرتر از سن واقعی خود ببینید، نشانه داشتن فکری پخته و رفتاری بالغانه و حکیمانه از جانب شما یا کسی است که درخواب عکس او را دیده اید. اگر عکس خود یا دیگری را به صورتی مریض و رنجور مشاهده کنید، نشانه رسیدن بلا یا بیماری یا مصیبت است و بهتر است با صدقه رفع بلا شود.
به طور کلی دیدن عکس در خواب، بازنمایی از تصویر فکری یا ذهنی شما نسبت به موقعیتی است که در آن قرار دارید، یا هشداری است نسبت به آنچه که پیش رو دارید و تصویر ذهنی مردم از شما، بسته به حالتی است که در خواب، خود را در عکس مشاهده کرده اید.
تعبیر خواب قاب عکس
قاب کادري است که براي عکس يا ساعت يا تابلو و چيزهاي ديگر در نظر مي گيريم و معني آن اين است که محدوده عکس اينجا است. محدوده ساعت اين است که تکاليف و وظايف نيز همان کادرها هستند که حدود آزادي ما را مشخص مي نمايند. يعني وظيفه و تکليف و محدوديت که اساس آزادي بر مبناي رعايت همين حدود قرار مي گيرد.
اگر در خواب ديديد که قاب تابلوي اتاق شما کهنه و فرسوده است و نياز به مرمت و رنگ کاري دارد نشان آن است که شما وظيفه اي را رها کرده و واگذاشته ايد. کاري هست جلوي چشم و دم دست که هر روز از کنارش مي گذريد اما بي اعتنا مي مانيد.
تعبیر خواب آلبوم عکس
ديدن آلبوم عكس در خواب، نشانة خوشبختي و يافتن دوستاني صميمي است. اگر زني جوان خواب ببيند که مشغول تماشاي عكسهاي آلبوم است، نشانة آن است كه به زودي همسري دلخواه خواهد يافت.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Diyar : ببخشید خانم هراتی تعبیرخوابتون رومتوجه نشدم .ناراحتی اون از بابت من هستش؟؟؟
فریبا هراتی
: احساسی که شما به او دارید، موجب ناراحتی او شده.
ابراهیم1 : با سلام و احترام
عنوان مناسب برای خوابی که عرض میکنم (مونوپاد) هست. ابزاری که موبایل رو به سر اون وصل میکنند و سلفی میگیرند. مناسب ترین محل برای نوشتن این خواب اینجا به نظرم رسید. اگر عناوین جدید مثل همین سلفی, مونوپاد یا موبایل و امثالهم رو مدنظرتون باشه که در فهرست عناوین اضافه کنید خیلی پسندیده است. امروز صبح 98.01.21 خواب دیدم چهارتا مونوپاد که داخل جعبه هاشون بودند رو دستم گرفته بودم. (یعنی میدیدم جعبه های اینها دستم هست, نه اینکه فقط جعبه ببینم و جعبه ها خالی باشه, جعبه ها پر بودند البته من فقط میدیدم که جعبه ها رو دستم گرفته بودم) و بعد دختر خوشرو و خوش سیمایی رو دیدم حدود بیست و چند ساله که نمیشناختم و چهره دوست داشتنی داشت و از فاصله نزدیک چهره او رو میدیدم و با صمیمیت، لبخند و جذابیت به من نگاه میکرد و نمیدونم چرا با دندانهای بالا لب پایین رو گاز گرفت. (مثل حالتی که شما و یک دوست صمیمی میخواید شیطنت کنید و بعد او با شوخی و خنده درباره کاری که میخواید انجام بدید با دندانهای بالا لب پایین رو گاز بگیره). (تنها چیزی که به ذهنم میرسه مرتبط با مونوپاد در بیداری رخ داده باشه این هست که یک دوست مدتی هست که از من خواسته اند براشون مونوپاد بخرم. و من مونوپاد نو از قبل داشتم. دو روز قبل یک سه پایه هم براش خریدم تا انشاالله بهش بدم (و هنوز ندادم). نمیدونم هیچ ربطی به این خواب خواهد داشت یا خواب اساسا مساله یی مربوط به شخصیت من است)
فریبا هراتی
: سلام. احترام متقابل. شما در مورد کارهای سخت و مسائل مادیگرایانه می توانید خیلی روی خودتان تمرکز کنید و به اندازه کافی به دیگران توجه نکنید. شما به عنوان غریزه این خصلت تمرکز روی خود را در وجودتان حفظ کرده اید و در همه ی زمینه های ممکن در زندگی، این خصلت ها را به کار می برید. ممکن است احساس کنید که به اندازه کافی با اطرافیان از لحاظ روحی در ارتباط نیستید و خودمحور و خودرای عمل کنید. شما می خواهید در همه ی زمینه ها مراقب خودتان باشید و نمی خواهید که کسی به شما آسیب و صدمه ای بزند و البته مراقب هستید که خودتان هم به کسی آسیبی نرسانید. این شخصیت شما در غالب مونوپاد و سلفی گرفتن و تمرکز روی خود، با توجه به مونوپاد در بیداری به ذهنتان خطور کرده. انشالله به مرور زمان مشکلات سایت و نقایص آن هم برطرف خواهند شد. تشکر از همراهیتون.
ابراهیم1 : درسته همینطوره! و چقدر جالبه که اینطور میشه شخصیت افراد رو در لابه لای رویای اونها تحلیل کرد.
Leila : سلام. خسته نباشید. اگه تو خواب ببینی یه آقایی تمام عکس های دو نفره با همسرش رو از رو پروفایلش پاک کرده و فقط عکس های تکیش مونده تعبیرش چی هست. چند بار این خواب رو دیدم.
فریبا هراتی
: سلام. احتمال قوی او احساسی نسبت به همسرش ندارد و نمی خواهد که همسرش در ذهن او نقشی داشته باشد. تشکر از همراهیتون.
لی لی من : سلام,من خواب دیدم که که یه پسری بود کامل یادم نیس که همسرم بود یا یکی دیگه,چندتا تکه کاغذ دستش بود ویه جا وایساده بود که منم از اونجا رد شدم که رو تکه کاغذا نوشته بود حاجت روا,بعد عکس عقد منو همسرم دستم بود که انگاری خیلی مراقبت میکردم که گم نشه هی نگاه میکردم ببینم عکس همرام هست یانه,بعد یکی از آشناهارو جایی دیدم که یه دختر بچه ی خوشگل داشت که من بهش گفتم واسم دعا کن بچه سرشو تکون داد وچندتا پله رفت بالا پله ها ام تقریبا زیاد بودو وایساد کنار یه پنکه یا هواکش شروع کرد به بازی که من خیلی نگران بودم انگاری, که چیزیش نشه,(آشنای من تو واقعیت بچه نداره)یکی از کسایی ام که تو خواب همراه آشنای من بودو خانوم هم بود, اسم یه امامی و بلند صدا میکرده,که یادم نیس کدوم امام بوده و میگفتم این چرا انقد بلند دعا میکنه,همشون مشکی تنشون بود.باتشکر
فریبا هراتی
: سلام. شما برای رسیدن به خواسته هایتان باید متوسل به یکی از ائمه شوید. تصویر ذهنی تان نسبت به همسر آینده تان را در نظر بگیرید و امیدوار باشید که چنین شخصی به زندگی تان بیاید. انشالله حاجتتان را خواهید گرفت. فامیل شما از نظر اقتصادی رو به پیشرفت رفته و شما هم زندگی تان خوب خواهد شد ولی باید صبور و خونسرد باشید. بلند دعا کردن به اهمیت دعا در حاجت روایی اشاره دارد. تشکر از همراهیتون.
الهام : سلام و عرض ادب , دوستم خواب دیدن که عید نوروز شده و میدونه پدر و برادر و برادرزاده اش فوت کرده و کنارشون نیستن , یهو میبینه پدرشون توی حال خونه نشستن و همه خواهر و برادرها دورش جمع شدن (به غیر از اون برادر و برادر زاده شون که فوت کردن) میگه من دورتر ایستاده بودم که پدرم منو با محبت صدا کرد و گفت:تو هم بیا جلوتر , میگه من جلوتر رفتم دیدم دستش یه تعدادی عکس هست بهمون گفت اینا عکسهای من و برادرتون و برادرزادتون هست هر کدوم از اینا بردارین , اینا عیدی من به شما بچه هام هست میگه من سه تا عکس برداشتم از هر کدوم یکی (همه عکسها سیاه و سفید بود) بقیه خواهر برادرهام هم برداشتن بعد دیدم زیر اون عکسها(3نفرشون) , عکسهای بقیه خانواده هم هست. پیش خودم گفتم زیر اون سه تا عکس که فوت کردن , عکسهای ما زنده هام هم هستش .
فریبا هراتی
: سلام. عزض ادب متقابل. روحشان شاد. پدرتان می خواهد به شما بگوید که همه ی شما باید در گرفتن تصمیم هایتان بی طرفتر باشید و لجبازی را کنار بگذارید. شاید شما در تصمیماتی که می گیرید لجاجت و سرکشی می کنید و او می خواهد بگوید که در نهایت شما باید دیدگاه ها و نظرات دیگران را هم در نظر بگیرید. این همه رنگ را کنار بگذارید و به یک خوبی و یک بدی فکر کنید و تعادل در زندگی تان به وجود بیاورید. چون در نهایت یک خوبی می ماند و یک بدی ( سیاه و سفید) و همه ی رنگها از بین خواهند رفت. دعای خیر پدرتان پشت سر شماست و انشالله سال خوبی در پیش خواهید داشت. تشکر از همراهیتون.
الهام : سلام و عرض ادب , دوستم خواب دیدن که عید نوروز شده و میدونه پدر و برادر و برادرزاده اش فوت کرده و کنارشون نیستن , یهو میبینه پدرشون توی حال خونه نشستن و همه خواهر و برادرها دورش جمع شدن (به غیر از اون برادر و برادر زاده شون که فوت کردن) میگه من دورتر ایستاده بودم که پدرم منو با محبت صدا کرد و گفت: تو هم بیا جلوتر , میگه من جلوتر رفتم دیدم دستش یه تعدادی عکس هست بهمون گفت اینا عکسهای من و برادرتون و برادرزادتون هست هر کدوم از اینا بردارین , اینا عیدی من به شما بچه هام هست میگه من سه تا عکس برداشتم از هر کدوم یکی (همه عکسها سیاه و سفید بود) وبقیه خواهر و برادرهام هم برداشتن بعد دیدم زیر اون عکسها(3نفرشون) , عکسهای بقیه خانواده هم هست. میگه پیش خودم گفتم عکس ما زنده ها رو هم زیر اون عکسها گذاشته .
فریبا هراتی
:
سلام. طبق قوانین سایت که شما آن را هنگام ثبت نام در سایت اخیرا مشاهده فرمودید، و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بسیار بالای تعابیری که فرستاده می شود، هر کاربر فقط مجاز به ثبت یک خواب در 24 ساعت است. در صفحه پرداخت قسمتی که که تیک می زنید قوانین رو قبول دارم بالای اون قسمت قوانین نوشته شده. و یک خواب شما امروز تعبیر شد. لطفا مجددا خواب خود را فردا ارسال کنید . تشکر از همراهیتون.
Mb : با سلام و تبریک سال نو، امیدوارم سال خوبی داشته باشین، خواب دیدم توی یه خونه ای بودم یادم نیست که اونجا خونه ی خودمون بود یا خونه ی پسری که دوستش دارم، و میدیدم که چند تا حشره که بعضیاشون عجیب و غریب بودنو با پشه کش (از این پشه کشهای پلاستیکی و نه اسپری حشره کش) میزدم میکشتم ولی بعضیاشون انگار نمی مردن، و میدیدم خونه ی پسری که دوستش دارم هستم و انگار یه فیلمی که از خونش داشت همون لحظه از خونش گرفته میشد داشت از تلویزیونش پخش میشد و میدیدم منم که تا اون موقع توی فیلم نبودم ادامه ی اون فیلم اضافه شدم و روی مبل نشسته بودم و یه بچه توی بغلم بود که داشتم باهاش حرف میزدم و سرگرمش میکردم و قیافم توی فیلم به نظرم زیاد خوب نبود و فکر میکردم که پسری که دوستش دارمم منو اینجوری میبینه و پیش خودم فکر میکردم خیلی هم بد نیست، انگار در لحظه داشت ازمون فیلم گرفته میشد و پخش میشد، و بعد میدیدم که انگار اون بچه که قبلا تو بغلم بود بچه نیست و یه مرد قد کوتاه بوده و قیافشم جالب نبود و صورتش پر از دون دون بود که فکر میکردم انگار جای جوش بوده و فکر میکردم شاید توی بچگیش که بچه ها جوشهای هورمونی میزنن اونم اونجوری بوده و این دون دونها جای اون جوشهاس که مونده، من یه دختر مجردم و پیشاپیش ممنونم از تعبیرتون
فریبا هراتی
: سلام. سال نوی شمام مبارک. شما به مسائل مختلفی فکر می کنید و نگرانی ها و ترسهایی دارید که سعی می کنید بر آنها غلبه کنید. باید سعی کنید با دقت و هوشیاری و حساسیت بیشتر، افکارتان را منظم کنید و افکار منفی را از ذهنتان بیرون کنید. شما به پسری که دوستش دارید فکر می کنید. شما می خواهید در زندگی او باشید و او با خود واقعی شما و افکار واقعی شما آشنا شود. شما می خواهید از هدفی که در باره دوست پسرتان دارید حمایت کنید ولی گاهی احساس می کنید که این کار، صحیح نیست و خودتان را شایسته ی رفتاری بهتر از این می دانید. از اینکه شما را کوتاه ببینند و درخور و شایسته ی او حسابتان نکنند خوشتان نمی آید. نمی خواهید در زندگی غصه بخورید و استرس به شما وارد شود. می دانید که این استرسها اثرات روانی بدی روی ذهنیت شما خواهد گذاشت و آرامش و آینده تان را خراب خواهد کرد. تشکر از همراهیتون.
.Bahaarr : سلام وقتتون بخير
خواب ديدم رفتم به يه مركز پست و ميخواستم يه بسته اي رو تحويل بگيرم.سه تا اتاق تو در تو بود كه رفتم تو اتاق وسط و كارمند اونجا تو اتاق سوم بود و صداي چندنفر ديگه هم از اون اتاق ميومد.روي ميز چندتا بسته بود كه من يه بسته ديدم كه عكس من روش بود و مال من بود.تو خواب انگار سفارش داده بودم يكي از عكسامو چاپ كنن و برام پست كنن.لاي بسته رو باز كردم و ديدم تعداد زيادي از عكسام توش هست(من فقط منتطر يك عكس خاص بودم) و چندتاشونو كه نگاه كردم اوني كه ميخواستم نبود و اينكه كيفيت عكسها كمي پايين و تار بود.اون كارمندو صدا زدم كه بياد بسته رو خودش بهم بده تا برم كامل همه عكسا رو نگاه كنم و ببينم اونيكه ميخواستم توشون هست يا نه.كه كارمنده نيومد و بيدار شدم.ممنون ميشم تعبير خوابم رو بفرماييد
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. ذهن شما و ضمیر ناخودآگاهتان سعی می کند به شما پیامی بدهد . شما می خواهید تصویر ذهنی خودتان را نسبت به یک حالت خاص در زندگی تان حفظ کنید. خیلی چیزها در زندگی تان اتفاق افتاده ولی یک چیز برایتان از همه مهمتر است. نسبت به خیلی از مسائلی که در زندگی گذرانده اید، ذهنتان کمرنگ شده و آنها را فراموش کرده اید ولی سعی می کنید که یک مورد خاص را به یاد بیاورید و در ذهنتان حفظ کنید. شما سعی می کنید باور خودتان را حفظ کنید و ارتباط خودتان را با کسی در گذشته به یاد بیاورید و آن ارتباط را دوباره ایجاد کنید. تشکر از همراهیتون.
مروارید : سلام خانم هراتی عزیز
خواب دیدم فرد مورد علاقه ام دو تا استوری گذاشته که عکس ضریح بود که ناشناس بود و به خودم میگفتم نباید بازشون کنم چون میفهمه و در واقعیت با هم در ارتباط نیستیم ولی از طرفی تعجب کرده بودم که رفته زیارت چون ی چیز محال بود که همچین استوری بزاره بعدش تو ی صحنه دیگه دیدم داره برای تعزیه خوانی تمرین میکنه و کارهای مربوط به مراسم تعزیه خوانی رو انجام میده و دیدم لباس و سربند سبز برای تعزیه پوشیده بود و تعدادی از مردم هم بودن. ممنون.
فریبا هراتی
: سلام. کسی که دوستش دارید حاجاتی داردو متوسل به ائمه شده و شما نمی دانید که خواسته های او چیست. او سعی می کند رفتاری درست و حاکی از صلح و آرامش و امیدوار از خودش بروز دهد تا خداوند از او راضی باشد و پیروی از ائمه اطهار داشته باشد . تشکر از همراهیتون.
Maya : سلام و عرض ادب سال نو مبارک امیدوارم بهترین سال توام با سلامتی و شادی براتون باشه
خوابی که دیدم در مورد یک نفر ولی در سه صحنه بود
ابتدا خواب دیدم موبایلم داره زنگ می خوره وقتی صفحه گوشی مو نگاه کردم دیدم ناشناس نیست دفعه دوم با دقت بیشتری صفحه رو نگاه کردم و دیدم از محل کار آقایی که من ایشون و می شناسم و جا خوردم بعد یک ماشین شاسی بلند مشکی دیدم که همون آقا پشت فرمون نشسته و انگار داره تو ماشین کاری انجام میده و منتظر کسیه و کت مشکی پوشیده بعد خانمیو دیدم که سرتاپا مشکی پوشیده بود مانتوی بلند با حجاب و روسری مشکی و جوون اولش نشناختم (در بیداری من چادری هستم) به همین جهت نشناختم ولی بعدش از روی ظاهر و اندام احساس کردم خودمم که سوار همون ماشین دارم میشم ولی بازم شک داشتم و در آخر خوابم خودمو تو یه آتلیه عکاسی دیدم انگار بابت همکاری جهت پروژه ای بود یکدفعه دوست صمیمیه همون آقایی که در قسمت اول خواب براتون نوشتم رو در آتلیه دیدم به همراه یک دختربچه اومده بود من جا خوردم (در بیداری مدت زیادیه برای یک همکاری دنبال گرفتن وقت ملاقات هستم ولی به دلیل مشغله کاری زیاد ایشون موفق به دیدار نشدم) در خواب چیزی که منو خیلی متعجب کرد برخورد بسیار خوب ایشون با من بود بسیار خوشرو و با لبخند چندین بار با من برخورد داشتن و احوال پرسی کردن ممنون میشم تعبیر بفرمایید سپاس از محبتتون
فریبا هراتی
: سلام. عرض ادب متقابل. سال نوی شمام مبارک. با شما تماس خواهند گرفت و ارتباط شما با آقایی که می شناسید قوی خواهد شد. او شخصیت پولدار و با پرستیژی دارد و شما هم رازدار و مغرور هستید و در کاری از او تبعیت خواهید کرد. تصویر ذهنی شما از خودتان این است که با او و دوست صمیمی او همکار خواهید شد و به ثروت می رسید. در واقعیت هم همینطور خواهد شد و به هدفتان خواهید رسید. تشکر از همراهیتون.
Maya : ممنون از محبتتون خانم هراتی عزیز یک سوال داشتم از خدمتتون اگر اون خانم من نباشم چطور چون خدمتتون عرض کردم من ازروی قد و طاهر و هیکل شک کردم که خودم هستم و صورت اون خانم اصلا ندیدم جوری بودم که حتی وقتی بیدار شدم شک داشتم که اون خانم من هستم یا کس،دیگه بازهم سپاسگزارم از محبت و لطفتون در پناه خدا باشید انشالله
فریبا هراتی
: آقایی که می شناسیدش پولدار خواهد شد.