تعبیر خواب فال
اگر در خواب ببینید که کسی دارد برای شما فال می گیرد، به دوستی اعتماد می کنید که دروغ می گوید. اگر دیدید دیگری فال می گیرد و شما نگاه می کنید، شاهد یک گناه یا کار زشت خواهید شد. همین تعبیر است اگر ببینید دیگران برای هم فال می گیرند.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر ببیند فال می گرفت و فالش نیکو بود، دلیل است بر دشمن ظفر یابد. اگر فالش بد بود، تاویلش به خلاف این است.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن فال گرفتن به خواب بر سه وجه است:
- ظفر یافتن بر دشمن،
- به مراد رسیدن،
- روایی حاجت.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
amir por : سلام خانم هراتی .دیروز حوالی ساعت 3 بعدظهر خواب دیدم که چن سال پیش باخانمی رابطه داشتم که اول خواب اینجوری بود یه فال حافظ بود که میگفت دیگه اون گذشته تموم شده مال چن سال قبله دیگه بهش فکر نکن بعد دنبال همین دیدم که جای هستم هیچ کسی نیست سه تا ورق کشیدن گذاشتن اولیش شاه خشت بود دومی سه گیشنیز و اخری 8گیشنیز بود تنهام خودم بودم یهو به خودم گفتم یعنی امکان داره نظرش تعقیر کنه مثبت بشه.قبلا چن هفته پیش خواب دیده بودم که تو خوابم شاه خشت بود سه پیک و ده پیک بود.نمیدونم چرا یهو تو خواب اون ورقا به ذهنم اومد وتعبیر خواب شما رو اون ورقا که تو خواب میگم یعنی این فال میگه امکانش هست تعقیر کرده باشه...ممنون از تعبیرای زیباتون و وقتی که میزارین
فریبا هراتی
: سلام. دوست عزیز شما باید فکرتان را به گذشته معطوف نکنید و به دنبال ساختن آینده تان باشید. شما شرایط خوبی در آینده پیدا می کنید و شهرت و اعتبارتان بالا می رود و به مقام و ثروت خواهید رسید. گیشنیز بیانگر کار و صنعت است و این اعداد گویای این هستند که شما موفقیت های زیادی را در زمینه ی کاری تان به دست خواهید آورد. اشتباهات گذشته تان را تکرار نکنید و این همه آدم خوب در دنیا هستند!!! بروید دنبال کسی که همه ی قلبش متعلق به شما باشد. تشکر از همراهیتون.
amir por : سلام.خانم هراتی سه شب پیش خواب دیدم که یجای نشیتم که شوهر عمم و یکی دیگه کنارم هستن هر کدمشون یه دست ورق دستشون هست بعد اون ادمی که فکر کن تو خواب کارگرم بود البته دقیقا نمیدونم کارگرم بود یا نه بهم میگه که این دختر اصلا امکان نداره بیاد تو زندگیت دستت بهش نمیرسه بیخالش شو از فکرش بیا بیرون وشوهر عمم همینو میگفت .ورقاش فکر کنم 3پیک با 10پیک وشاه خشت بود بعد برگشت بهم گفت که اگه تو بیخیالش بشی کلا اون اقا که باهاش حرف میزنه بیخالش میشه و میره به یه هفته نرسیده.من احساس کردم با یه اقای هم پیامکی حرف میزنن. دقیقا یادم نبود ورقارو که دیدم برای من کشید یا برای رابطش با اون اقا کشید گفت .
جدیدا میخواستم به دختر پیشنهاد بدم که این خواب فکرم درگیر کرد
.و رابطی جنسی تو خواب که به سکس و ارضا شدن چیه البته ارضا شدن فقط تو خواب نه بیداری.
فریبا هراتی
: سلام. 3 پیک به این معنی است که ارتباط شما با این خانم همیشه برایتان باعث درگیری و رسوایی و فضاحت خواهد شد. 10 پیک رسیدن به مشکلات بسیار بزرگ و ناامیدی است. شاه خشت شهرت و اعتبار شماست و به این معنی است که شما به ثروت و مادیات خواهید رسید. ارتباط شما با این خانم به نفع شما نیست و اینکه شما به ثروت و مقام خواهید رسید. رابطه ی جنسی به دوری و ناراحتی شما از هم اشاره می کند و این که شما سعی می کنید که نظراتتان را به او تحمیل کنید. تشکر از همراهیتون.
Ghoncheh : من
لطفا متن خواب دیده نشه ممنون
فریبا هراتی
: سلام. مادر شما دوست دارد که شما و خواهرتان را نصیحت کند که مراقب باشید تا از شما سو استفاده نشود. او به صورت افراطی می خواهد آینده را بداند و همه چیز را کنترل کند تا شما به خطا و اشتباهی دچار نشوید. شما این احساس مادرتان را به این شکل در خواب دیده اید. او سعی می کند که جوری با آب و تاب صحبت کند و شما را مجاب کند که مرید و مطیع نصایح او باشید. تشکر از همراهیتون.
Khanomeirani : سلام وقتتون بخیر
منممنونم از تعبیرتون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. اینکه دیده اید دوستتان همراه شما قهوه می نوشد، و فال می گیرد در تعبیر به این معنی است که شما و او نیاز دارید که قبل از اینکه هر تصمیمی راجع به آینده تان بگیرید، یا وارد یک رابطه ای بشوید، بینش و دانش لازم را نسبت به آن پروژه یا آن شخص به دست بیاورید و نباید خیلی شتاب زده عمل کنید. شما نیاز دارید روتین زندگی تان را عوض کنید و سبک زندگی فعالتر و اجتماعی تری داشته باشید که آدمهایی باشند که شما را بشناسند، و بعد جذب شما شده و بخواهند به زندگی تان بیایند. با حبس خانگی بودن و نشستن در اتاق که جز ملائکه ی آسمان کسی شما را نمی شناسد که بیاید خواستگاری تان. اگر کسی را می شناسید که وضع مالی اش خوب نیست، ولی دوستتان دارد، قطعا او هم می خواهد که اول شرایطش بهتر شود و بعد بیاید خواستگاری . اگر هم اصلا کسی را نمی شناسید، تعبیر این است که خیلی ها چون وضع مالی شان خوب نیست نمی آیند به خواستگاری شما. آنچه که شما از تعابیر در سایت می خوانید، نظرات بنده نیستند و تعابیری هستند که از معبران معروف قدیمی به عنوان رفرنس آمده است و شما هرگز نمی توانید با خواندن این تعابیر خوابتان را خودتان تعبیر کنید. بعنوان مثال، اینکه گفته اند فالگیر در خواب کسی است که به شما دروغ می گوید، به این معنی است که اگر شما خواب ببینید که کسی که در بیداری اهل فال نیست، یا غریبه ای، می آید به شما در خواب می گوید فالت را بگیرم، یعنی می خواهد شما را بفریبد و سرتان را کلاه بگذارد. اما کسی که در بیداری دوست شماست و برای تفریح یا با استفاده از حس ششمش فالتان را می گیرد، این شخص همان کسی نیست که در تعابیر به عنوان دروغگو از آن یاد کرده اند. همه ی فالگیرهای دنیا دروغگو نیستند. اگر مثلا شما فالگیری بلد نیستید، و دوستتان خواب ببیند که دارید فالش را می گیرید، یعنی شما می خواهید به او دروغ بگویید. اما او که در بیداری این کار را برایتان می کند، تعبیر به او بر نمی گردد. تشکر از همراهیتون.
Mobina : سلام،دیدم عمه ام به مامانم زنگ زده بیاین خونه دوستم اونجا فال مبیناروببینن منم قبول نکرد بعد مامانم راضیم کرد و زنگ زد خونه دوست عمه ام،منم هی به مامانم اشاره میکنم میگم مامان بپرس ببین آقاعظیم باشه اونجا من نمیاماداداشمم گفت نمیزارم اون بیاد بری(۵سال پیش من بله برونموبا ایشون بهم زدم)اون خانم چی گفت یادم نیس اما گفت شمابیاین تا ابراهیم هادی دخترمو ببینه حداقل یکی ببینتش بعدقطع تلفن گفتم مامان ابراهیم هادی شهیده نمیتونه که شماره اشو داریم هرکس دنبال دختربود شماره اینارو میدیدیم عجله نکنند.همین لحظه جلوچشمام شهید هادی رو دیدم جلوی یک پنجره بزرگ ایستاده دست چپ شو بلند کرده ازکف دستش یک نوربصورت خطی ومارپیج ظاهر شد تورومم نگاه نکرد(دیشب به خاطر حاجتی که دارم یک چیزی دیدم حالم خیلی بد شد و با گریه گفتم دیگه صدات نمیزنم اصلا دعای منو نمیشنوید)
فریبا هراتی
: سلام. خواب شما گویای این است که اگر می خواهید آینده تان را بدانید و از آن با خبر شوید، و به خاطر آن از ابراهیم هادی درخواست دعای خیر کرده اید، او دعای شما را می شنود و برایتان دعا می کند. او با تمام احساسش می خواهد شما درست رفتار کنید. مارپیچ نمادی از پیچ و خم های زندگیست؛ و نیز نمادی از دو دلی، گیجی، اشتباه، احساس از دست دادن یا گمراه شدن است. شما موقعیتی را برای خودتان سخت تر از چیزی که در واقعیت هست می کنید. شما نباید مسائل را تک بعدی نگاه کنید و فقط رای و نظر خودتان را بخواهید. بلکه باید به خدای بزرگ بگویید خدایا من نمی دانم چه به صلاحم است، آنچه را که به صلاحم است، همان را برای من براورده ساز. برای خداوند تعیین تکلیف نکنید. شما از عمق ماجرا خبر ندارید و از پیچ و خمهای زندگی سر در نمی آورید. اگر با ایمان هستید باید بدانید که خداوند هرگز دعایی را که به ضررتان باشد را مستجاب نخواهد کرد؛ مگر اینکه به او بگویید اگر بدبخت هم شدم از تو شکایت نمی کنم و حقم است که بدبخت باشم!! تشکر از همراهیتون
negar : سلام خدمت خانم هراتی نازنین.خواب دیدم:یکی از دوستانم ساعت ۷و نیم عصر برام فال گرفت که کسیکه دوستش دارم برنمی گردد و همه چیز تمومه(با اینکه در عالم واقع عکسش را گفته بود و اینکه گاهی به فال قهوه دوستانه و تفننی علاقه دارم)خیلی ناراحت شدم مدام از خدا می خواستم نجاتم بده که در حالت عجز زیاد خودم را در صحن حرمی دیدم که ۳ تا گنبدداشت دوتا طلایی و یکی فیروزه ای مثل حرم حضرت عبدالعظیم ع.سرم بالا بود و دعا می کردم.بعد دیدم به منزل خالم با مادرم می رفتیم که ناگهان دیدم اون اقا داره جلوی ما راه می ره وبر می گرده منو نگاه می کنه.از دیدنش تعجب کردم(چون مدت زیادیه خبر یا دیداری نداشتیم). دم در خونه خالم،پسر دایی مرحومم در حالیکه از پله های خانه پایین می اومد به اون اقا گفت:فلانی(من)می خوادباهات حرف بزنه و اون اقالبخند زد و منم خجالت کشیدم که چرا پسر داییم این حرفو زد.این خوابو فراموش کرده بودم تا اینکه بعد از مدتی پیش دوستم فال گرفتم و بعدا دقت کردم ساعت۷و نیم عصر بوده و اون خانم اینبار بر خلاف دفعه قبل مثل تو خواب گفت این اقا برنمی گرده. البته خواب و فال بعدش هر دو قبل از میلاد حضرت عبدالعظیم بودن.ممنون میشم مثل همیشه راهنمایی بفرمایید
فریبا هراتی
: سلام. شما باید برای رسیدن به خواسته تان متوسل به حضرت عبدالعظیم ع شوید و از او بخواهید که برایتان دعا کند. کسی که دوستش دارید به شما توجه خواهد کرد. پسر دایی مرحومتان ( روحش شاد) از احساس شما نسبت به این آقا با خبر است. شما هم باید برای او دعا کنید و از او بخواهید که برایتان دعای خیر کند. فال دروغ است عزیزم! از هر 10 جمله ای که در فال به شما می گویند 8 تای آن را از زیر زبان خودتان بیرون می کشند و 2 تای آن درست از آب در می آید. به خدای بزرگ توکل کنید و از او بخواهید که هر چه که خیر و صلاحتان است، انشالله همان برایتان اتفاق بیافتد. تشکر از همراهیتون.
ص : اوایل خواب را یادم نمی اید. دیدم با پدر و مادر در یک منطقه به آپارتمانها نگاه می کنیم. وارد یکی از ساختمانها شدیم و پدرم شروع کرد یکی از زنگ ها را زد و فهمید زنگ را اشتباه زده است. فکر کنم از دومین یا سومین زنگی که زد یکی بیرون آمد و شروع به راهنمایی پدر و مادرم کرد. من در همین حین داخل یکی از آپارتمان ها شدم و بعد با حرکت دست داد زدم "تاریخ امروز روز تو است." نود درجه چرخیدم و داد زدم "تاریخ فردا روز تو است". نود درجه چرخیدم و داد زدم "تاریخ پس فردا روز تو است." در ذهن می خواستم نود درجه دیگر بچرخم و بگویم " 3 روز دیگر نوبت من است" یا اینکه " سه روز دیگر به کما می روم" که در همان حال به کلی ناتوان جسمی شدم و بر زمین افتادم و از خواب بیدار شدم.
فریبا هراتی
: سلام . با توجه به اینکه اوایل خوابتان را یادتان نمی آید، نمی توانید به اواخر آن هم خیلی اعتماد کنید. چون جزای تشکیل دهنده ی خوابتان در تضاد و تناقض با هم هستند. از جهتی آپارتمانها، به شرایط مالی بهتر و وارد شدن به ساختمانهای تازه، به ایده های تازه و تحولاتی مثبت در زندگی شما اشاره می کند. پدر شما سعی می کند که از مسئله ای با خبر شود که بتواند ایده و تصمیم مثبتی را برای پیشبرد زندگی شما عملی کند. و شما سعی می کنید که با چرخشهای 90 درجه ای در خوابتان، به خودتان گوشزد کنید که می خواهید مسیر زندگی تان را عوض کنید. و هر روز برای رسیدن به خواسته هایتان بجنگید. اما یکباره نوشته اید که سه روز دیگر به کما می روم. خواب دیدن اینکه در کما هستید بیانگر این است که برای عمل در یک موقعیت، احساس بی یاوری و ناتوانی می کنید و برای تغییرات بزرگ که اطراف شما اتفاق می افتد آماده نیستید. که این بخش با بخش اول خوابتان در تضاد است!! مگر اینکه شما محبور باشید از پدرتان علیرغم میل خودتان تبعیت کنید که در اینصورت این معنی به کما رفتن شما خواهد بود. تشکر از همراهیتون.
silvia : سلام وقت بخير،من خواب ديدم دخترداييم كه يكساله ازدواج كرده فالگير شده ، پيج فال زده و داره تبليغ پيجشو ميكنه!ممنون ميشم تعبيرشو بفرماييد.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. او سعی می کند که افکار و احساسات دیگران را کشف کند و به صورت افراطی سعی می کند که همه چیز را کنترل کند و ناشناخته ها را بداند. او می خواهد همه بدانند که بینش او قویست. تشکر از همراهیتون.
Vida : سلام مناگه ميشه خوابم پنهان بمونه مرسي
فریبا هراتی
: سلام. شما و مادرتان این حس را تجربه خواهید کرد که نمی دانید عاقبت چه خواهد شد و این مشکلات به کجا ختم می شوند. شما برداشت غلط و مبالغه آمیزی نسبت به مسائل دارید. مادرتان می خواهد نشان دهد که خیلی مهربان و دلسوز مردم است و از نظر دیگران، شما به نظر خیلی بی خیال و بی تفاوت نسبت به مشکلات مردم هستید ولی از نظر شما این قضاوت اشتباه است و شما تمایل دارید که مردم شما را یک شخصیت مهربان و دلسوز متصور شوند. شما می خواهید در زندگی تان پیشرفت کنید و به موانع و مشکلات موجود در زندگی تان خاتمه دهید. مدر شما در رابطه با آینده نگران است و می ترسد و می خواهد که به طور افراطی همه چیز را کنترل کند و از همه ی کارها سردربیاورد. شما نباید به هر کسی اعتماد کنید و با حرف دیگران نباید دچار استرس و نگرانی شوید. یک دوست نظراتش را به شما راجع به آینده بیان می کند و می گوید که کارها بد پیش خواهند رفت و مردم از شرایط آینده ناراضی خواهند بود. شما اول فکر می کنید که این شخص، خردمند است ولی بعد متوجه می شوید که حرفهای او از روی خرد و عقلانیت نیست. شما سعی می کنید که خودتان به خوبی مسائل را خردمندانه تحلیل و بررسی و قضاوت کنید. شرایط آنقدر ها هم که به نظر بد و منفی می رسد، سخت و منفی نخواهد بود. شما دوستانی خواهید داشت که با هم به خاطر واکسن بحث می کنند و شما بهترین نظرات را از این بحث ها دریافت خواهید کرد. تشکر از همراهیتون.
Yekta H : سلام، پریشب درخوابم یه خانم نا آشنا بود که وقتی من میخواستم لحافی رو جمع کنم گفت یه لحظه صبر کن روی لحاف یه تصویر افتاده(تصویر مثل تصاویر فال قهوه بود)بعد گفت این نشون میده که یکی واست دعا گرفته که تو همه جهات زندگی با شکست مواجه بشی، حتی سلامتیت، مثلاً الان ضربان قلبت نامنظمه، بعد بدترم میشه، من گفتم قبلاً فال قهوه گرفته بودم همینو بهم گفتن. (در واقعیت چنین چیزی رخ نداده)ناگهان دیدم تو مدرسه هستم ولی انگار دانشگاست و با چندتااز بچهها تو کافهتریا هستم. بعد از مدرسه اومدم بیرون دنبال ماشینم میگشتم که دیدم نیست و منم تو کوچه ام گفتم حتماً توخیابون اصلی پارک کردم. بعد تو ماشین بودم و میخواستم برم که یکی در مدرسه رو باز کرد و گفت دخترتو یادت رفت. ومنم دخترمو گرفتم و پیشنهاد دادم که میخواهید شمارم برسونم، قبول نکردن و من تنها حرکت کردم.
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید زندگی آرامی داشته باشید ولی کسی سعی می کند که شما را بفریبد و انرژی منفی به زندگی تان وارد کند. دوست عزیز در واقع، هیچ دعایی به شخص مومن کارساز نیست و اگر تمام جماعت جن و شیاطین هم جمع شوند نمی توانند به مومن خدشه و آسیبی برسانند. دعانویسان با استفاده از موکلانی که از جنیان دارند سعی می کنند برای عده ای مشکل به وجود بیاورند و به نفع عده ای دیگر کار کنند. اما این باور خود شماست که باعث موفقیت یا شکست شما می شود. اگر فقط به خدای بزرگ توکل کنید خداوند هرگز پشتتان را خالی نخواهد کرد و هیچ آسیبی از جنیان نخواهید دید. . آیه 6 سوره جن می فرماید: یک عده از انسان ها و نوع بشر، به جای پناه بردن به خدا، به جن پناه می برند در صورتی که اجنه نمی توانند پناه آنها باشند. ( پس این کارهای دعا نویسان برای اجیر کردن اجنه برای موفقیت انسان ها در زندگی شان وعده ای دروغ و باطل است. هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیست! ). شما نباید گول حرفهای کسانی که می خواهند با فال و دعانویسی شما را به خرافات معتقد کنند؛ بخورید. شما درک بالایی دارید و شخصیتی اجتماعی و روشنفکر. پس باید به دخترتان هم بیاموزید که درست فکر کند و مطلقا این گونه اشخاص را باور نکند کما اینکه آدمهای بد و خرافاتی هم شما را همراهی نخواهند کرد و با شما همراه و هم عقیده نخواهند بود. تشکر از همراهیتون.