تعبیر خواب فیل
اگر در خواب ببینیم که سوار فیل شده ایم و آن حیوان عظیم الجثه از ما اطاعت می کند، به قدرت و شوکت می رسیم، در هر رشته و هر موقعیتی که هستیم ترقی می کنیم و این ترقی، چشمگیر است. اگر ببینیم گله ای فیل عبور می کند و ما به تماشا ایستاده ایم، با جمعی از بزرگان برخورد خواهیم داشت.
اگر ببینید که در کنار فیل بزرگی قرار گرفته اید، موقعیتی بدست می آورید که می توانید بزرگ شوید. اگر کسی در خواب دید که فیلی را از پای درآورد، با پادشاه یا حکمران آن سامان به خصومت می پردازد و تا قتل وی پیش می رود، یا محل مهمی مانند پادگانرا فتح می کند و اگر فیل به او صدمه زد، به بیماری سختی دچار می شود که خطر مرگ دارد.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن فیل درخواب بر شش وجه است:
- پادشاه عجمی،
- مرد غلام،
- مرد مکار،
- مرد با قوت و هیبت،
- مرد حسود،
- ستمکاری خونخواره.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر کسی در شب خواب ببیند که روی فیل سوار است، با زنی بدکردار ازدواج می کند و اگر این خواب را در روز ببیند، زنش را طلاق می دهد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Azad : با سلام و عرض ادب خواب ديدم يه فيل با جثه تقريبا متوسط افتاده دنبالم و من سريع دويدم داخل كوچه كه خونه عموم بود در خونشون باز بود سريع رفتم داخل و زن عموم پشت سرم درو بست انگار فيل منو نديد كه كجا رفتم ولي بعد رسيد و پشت در ايستاد منتظر من و زن عموم بهش گفت فلاني اينجا نيست.
فریبا هراتی
: سلام. عرض ادب متقابل. مشکل بزرگی در زندگی شما هست که ار رویارویی با آن می ترسید و یا با آدم حسود و قدرتمند و مکاری سرو کار دارید که نمی خواهید با او در ارتباط باشید. شما سعی می کنید که علیرغم محدودیت ها و شرایط بغرنجی که خودتان را در آن گرفتار می بینید از عمویتان یا از تجاربی که به واسطه ی اصالت خانوادگی تان کسب کرده اید، کمک بگیرید و از این مشکلات دوری کنید. عموی شما به شما کمک مالی خواهد کرد یا به کمک ثروتی که به دست می آورید قادر خواهید بود که این مشکلات را کنار بگذارید. تشکر از همراهیتون.
ایمانه : سلام خواب دیدم یه طناب دور گردن فیل کرده بودم و دنبال خودم میکشیدم فیل لجبازی میکرد نزدیک بود منو له کنه ولی بعدش از اون مسیری که من میخواستم دنبالم اومد
فریبا هراتی
: سلام. شما نیاز دارید صبور تر باشید و دیگران را بیشتر درک کنید. فیل نمادی از قدرت و نیرومندی و عقل و سرسپردگی است و شما می خواهید که عقلتان و قدرتتان را مجاب کنید که درست رفتار کند. شما از رویارویی با مشکلات زندگی تان نمی ترسید و همه چیز را حل و فصل خواهید کرد و در مسیر درستی هدایت خواهید کرد. تشکر از همراهیتون.
مهدی : سلام خسته نباشید من قبل از اذان صبح خواب دیدم با خانومی که همکار هستیم و من ازشون چند بار خواستگاری کردم و جواب رد بهم داده ( البته هنوز باهم دوست هستیم و همکار و برای من کار میکنن ) داریم آماده میشیم بریم سر کار به سر کوچه میرسم دیدم همون خانوم ولی خیلی جوانتر و یه بچه کوچک هم بغلش بود و جلوی همه داره با فیل جماع میکنه طوری که فیل به کمر خوابیده و آلتش رو به بالاست برگشتم داخل خونه دیدم هنوز خونست گفتم حالت خوبه گفت آره و به من گفت اونی که تو دیدی مربوط به 13 سال پیشه من بخاطر اون شغلم رو از دست دادم و از اون موقع دارم می رم تراپی برا درمان به همون خاطر جواب رد به خواستگاری شما دادم گفتم اون بچه کی بود گفت خواهرم بود بعد از خواب بیدار شدم
وقتی بیدار. شدم دو سه دقیقه بعدش اذان صبح رو گفتن میشه تعبیر خواب من رو بگید ممنون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. او قبلا خواستگاری اشرافی و پر قدرت و پولدار داشته و این خواستگار را رد کرده. 13 یک عدد پارادوکس دار و متناقض است که به معنی مرگ و تولد، پایان و شروع، و تغییر و تحول است. نمادی از موانعی است که سر راه شماست و باید به آن غلبه کنید. باید استقامت کنید و سخت بکوشید و به خاطر موفق شدن و رسیدن به اهدافتان سخت تلاش کنید. برای خیلی ها، عدد ۱۳ بیانگر بدشانسی است. منظور او از 13 سال پیش این است که این فرد متنفذ و پولدار باعث شده که این خانم با مشکلات زیادی مواجه شود و زندگی او از آن به بعد متحول شده و خیلی استقامت و صبر و کوشش داشته تا دوباره بتواند به آرامش برسد و بچه ای که در بغل او بوده امکانات مالی است که او سعی کرده این امکانات را حفظ کند. بین این خانم و خواستگار او دعوا و مشکلاتی به وجود آمده که به اعصاب او فشار وارد آمده و آن آدم پولدار ثروت و قدرتش را به رخ این خانم کشیده. بنابراین او می ترسد که با آدمهای قوی و پولدار ارتباطی داشته باشد چون نمی خواهد که حرفی به زور به او تحمیل شود یا از ترس از دست دادن کارش مجبور باشد رابطه ای را حفظ کند. او خودش را در شرایط نابرابر با شما می بیند و از شما می ترسد. تشکر از همراهیتون.
هاشمی : سلام. آقای متأهلی خواب دیده که با فیل بزرگی در حال جنگ است و با هر ضربه ای که میزند، قسمتی از بدن فیل کنده می شود در آخر نبرد سخت، بلاخره فیل میمیرد و می افتد. تعبیرش چیه؟
فریبا هراتی
: سلام. ایشان باید صبورتر باشند و دیگران را بیشتر درک کنند. او بر مشکلات غلبه خواهد کرد و با قدرت و نیروی عقل، با سختی ها مبارزه می کند. همینطور اگر با کسی خصومتی دارد، با صبر و عقل، کم کم او را از پا در می آورد. تشکر از همراهیتون.
آيدا موسوي : با سلام طاعاتتون قبول
من خواب ديدم تو يه روستا هستم.يه فيل بزرگ اونجا بود.چنتا خونه قديمي روي يه تپه بود كه داشت اونارو خراب ميكرد.ميگفتن اون تپه محل زندگيش بوده و اهالي با ساختن خونه رو تپه،محل زندگيشو خراب مرد.فيله عصباني بود خودشو و خرطومشو ميمالوند به درو ديوار.من نديدم ولي ميدونستم زخمي شده.حتي يمي از اهالي رو ديدم كه ديتش زحمي شده بود چون با فيله جنگيده بود.من رو يه تپه واستاده بودمو نگاه ميكردم .فيله اومد سمتم و عصباني بود و قصد كشتن منو داشت.فك نميكردم بياد سمتم خيلي ترسيدم و اومدم فرار كنم ديدم رويه پرتگاهم.چاره اي نداشتم و پريدم پايين ولي چيزيم نشد.دوباره رفتم و يه جا ديگه واستادم.فيله تبديل شد به يه مرد كه سر راه خوابيده بود و روشو پتو كشيده بود.البته صورتشو نميديدم.دو نفرم ازش مراقبت ميكردن انگار نوچه هاش بودن.ما اجازه نداشتيم ازونجا خارج شيم وگرنه حمله ميكردند.انگار اسيرشون بوديم.چندبار خواستيم گولشون بزنيم و ازونجا فرار كنيم ولي نشد.يادمه پدربزرگم كه قبلا فوت شده و بابام هم تو خوابم بودند ولي يادم نيست چكار ميكردند.
با تشكر
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما با شخصیتی سنتی روبرو می شوید که از ایده های نو خوشش نمی آید و نمی خواهد که عقاید کسی با او در تضاد باشد. شما باید صبورتر باشید و سعی کنید که دیگران را بیشتر درک کنید. شما از مواجهه و روبرویی با مشکلات بزرگ می ترسید. کسی هست که می خواهد نظراتش را به شما تحمیل کند و شما از مقاومت در برابر او می ترسید و ترجیح می دهید سکوت کنید هر چند که این سکوت در واقع به ضررتان تمام شود. روح پدربزرگتان شاد . او هم از شرایط زندگی شما و نگرانیهای شما و پدرتان با خبر است. تشکر از همراهیتون.
mina : سلام وقت بخیر خواب دیدم عده ای قصد آسیب رساندن به من رو دارن و من فرار میکنم تا اینکه یک نفر فیلی را مجبور کرد که از خرطومش آب به طرف آنها بپاشه و باعث متوقف شدنشون بشه،بعد فیل به من حمله کرد و دنبالم میکرد میخواست رو منم آب بریزه ولی من فرار کردم به طرف یک قلعه ای که خانواده ام هم اونجا بودن و فیل نتونست منو بگیره،تو قلعه یکی از فامیل هامون که در واقعیت با خانومش خیلی بحث و دعوا میکنن ،مهمونمون بودن و انگار دوباره داشتن ازدواج میکردن،خانمش لباس عروس پوشیده بود و همش در حال دعوا کردن بود که من آرایشم بد شده،وقتی خواستن از قلعه برن منم باهاشون رفتم و تو راه دیدم یه خانمی لوازم ارایش دستش گرفته سریع گفتم اینجا انگار آرایش میکنن،از ماشین پیاده شدیم و رفتیم سمت اون محل ولی انگار یه مکان مقدس بود و خانم مسن با یه عصا که شبیه راهبه ها بود اومد پیشواز ما،خانم فامیلمون رو بردن آرایش کنن منم داشتم قدم میزدم که نظرم به یکی از اتاق ها که نورانی بود جلب شد رفتم تو دیدم یه دختر خوشگل و نورانی که لباس سفیدی پوشیده بود،اونجاست که انگار داشتن آماده اش میکردن،رفتم جلوتر دیدم اون دختر خودمم،خیلی تعجب کرده بودم رفتم دستش رو گرفتم دیدم عینه دستبند خودم دستشه به رنگ طلایی،مطمئن شدم خودمم،دستش رو ول نمیکردم بازم به دستش نگاه کردم دیدم یه انگشتر طلایی هم داره،تو دلم انگار هم داشتم حسرت میخوردم(نمیدونم حسرت چی؟!)و هم ذوق کرده بودم و اشکام سرازیر میشد،با صدای خیلی آروم گفت چرا گریه میکنین؟ولی من نمیتونستم کلمه ای حرف بزنم و فقط گریه میکردم...ببخشید طولانی شد
فریبا هراتی
: سلام. مشکلات شما حل خواهد شد و از استرس و نگرانی بیرون می آیید. شما باید خونسرد و صبور باشید. سعی کنید که دیگران را بیشتر درک کنید و گذشته را رها کنید. مشکلی هست که شما از رودررویی با آن می ترسید ولی باید سعی کنید که عاقلانه و قوی برخورد کنید. شما و خانواده تان در امنیت و آرامش هستید و هیچ خطری متوجه شما نیست. خانم فامیلتان و همسرش تا حد طلاق دعوا می کنند ولی باز با هم آشتی می کنند. شما هم آینده ای روشن خواهید داشت که خودتان هم باورتان نمی شود. خودتان را به خدای بزرگ بسپارید. تشکر از همراهیتون.
Narges : سلام.خواب دیدم یه فیل بزرگ دارم.دارم خرطومشو لیس میزنم.سپاس از وقتتون
فریبا هراتی
: سلام. شما باید صبورتر باشید و دیگران را بیشتر درک کنید. قبل از اینکه وارد ماجراجویی های جدید شوید، باید دقت کنید و روشمند باشید و کارهایتان را با دقت و از روی عقلانیت انجام دهید. شخصیت شما درونگراست و قدرت و عقل شما بالاست ولی نباید خیلی به عقلتان بنازید و بی خیال شوید!!. ممکن است ثروتمند باشید یا شخصیتی ثروتمند دارید ( ذاتا). تشکر از همراهیتون
فاطمه : سلام خانوم هراتی عزیزم. من چندماه پیش قبل از اینکه اصلا بشنوم پسری از فامیل عقد کرده خواب دیدم خواهراش سوار فیل شدن جوری که جاشون امن نبود انگار کج معوج نشسته بودن رو فیل و معذب بودن. هر لحظه هم امکان داشت بیوفتن. پسر فامیل و پدرش جلو فیل ها راه میرفتن. بدون رد و بدل شدن کلام بینمون انگار تو دلم ازشون پرسیدم کجا دارید میرید گفتن واسه برادرمون میخواهیم زن بگیریم الان داریم میریم دنبال عروس ببریمش محضر. تعجب کردم تو دلم گفتم آخه با فیل؟! قدیم با الاغی اسبی شتری عروس میبردن !!! اینا چرا با فیل! عروس انگار لباس مدرسه بچگونه پوشیده بود و مقنعه اش رو در آورده بود و رو هوا میچرخوند (در واقعیت بعد از چند روز فهمیدم این پسره فامیل که عاشق من بوده با مورد مادرش و تایید خواهراش عقد کرده) میشه لطفا تعبیر این خوابم رو بگید. تشکر.
فریبا هراتی
: سلام. تعبیر خواب برای شما این است که شما باید صبور باشید و گذشته را رها کنید و سعی کنید که شخصیت درونگرای خودتان را قوی نگه دارید و منتظر باشید تا آینده خودش به شما نشان دهد که چه مسائلی در جریان است ولی خواهران این آقا که سوار فیل هستند، احساس می کنند که می توانند کنترل چیزی را داشته باشند که زمانی می ترسیدند اختیار آن از دستشان خارج شود. به عبارتی آنها روی اینکه برادرشان با چه کسی می خواهد ازدواج کند، کنترلی نداشتند و نگران بوده اند که او با میل خودش ازدواج کند. اما خودشان هم خیلی درک بالایی ندارند و نتوانسته اند درست انتخاب کنند. کج و معوج نشستن آنها روی فیل غرور کاذبشان و انتخاب نابجای آنهاست. آنها خود بزرگ بینی کاذب دارند و فکر میکنند که روی کارها مسلط هستند. عروس خانم رفتاری بچه گانه دارد و هنوز خیلی چیزها هست که او باید در زندگی بیاموزد و قبل از اینکه تکمیل شود و تبدیل به یک خانم کامل شود، افکارش را با خیلی ها در میان خواهد گذاشت و رفتاری ساده لوحانه از خودش نشان خواهد داد. تشکر از همراهیتون.
Rojin : با سلام و خسته نباشيد خدمت شمادر خواب ديدم من تبديل به يك فيل قوي هيكل با عاج هاي سفيد و قوي شده ام كه دارم به سمت جلو ميتازم و يك گله فيل هم به پيروى ازمن پشت سرم ميومدن اما اونها به بزرگي من نبودند انگار كه من رييس آنها بودم ،همينطور كه به سمت جلو ميتاختم و اون گله به پيروى از من ميومدن انگار يك نفر توي عالم خواب به من ميگفت نگاه كن اون فيل تويي بعداز خواب پريدم ممنون ميشم تعبيرشو بگيد سپاسگزارم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما صبور، قوی و عاقل و ثروتمند خواهید بود. شما نیاز دارید تا ایده آلهایتان را بیان کنید و دقیقا بدانید جه می خواهید. باید حرفتان را بزنید. شخصیتی محافظه کار دارید و عده زیادی از شما تبعیت می کنند. تشکر از همراهیتون.
فرشته : با سلام خواب دیدم تا زیر پنجره های اتاق، اب سبز رنگیهست و یه برکه بزرگ با درختان و گیاهان سبز که روی اب هم ریخته بود.رنگ های متنوعی از سبز و یک فیل بسیار بزرگ در داخل این برکه زیر پنجره با خوشحالی بازی میکرد.بقدری خوشحال بود ما هم خوشحال بودیم من و برادرم سعی میکردیم از فیل عکس و فیلم بگیریم.همش خودش را زیر این برکه سبز غوطه ور میکرد احساس میکردم کلی مواد گل و لای زیر برکه بود و فیل در ان غلط میخورد مدام خرطومشو سمت ما میورد انگار مهربان و اهلی بود.بو کردم ولی هیچ بوی بدی از اونجا نمیومد خیلی خوشحالی کردیم تا فیل همش گل و لای و لجن رو روی خودش میریخت از کف برکه لجن هم میزد و بازی مبکرد،چند نفری اومدند همه اونجارو پاکسازی کردند و زمین وسیعی باقیموند که خاک نم دار تمیز باقیموند و فیل یه گوشه که ارام نشسته بود و خیلی مهربون بود.من همچنان پشت پنجره بودم و در میان زباله اخر که توسط ناشناسا جمع میشد احساس کردم بچه فیل باقیمانده.دستمو میندازم و بچه فیلو در میارم بهشون بدم،اما میبینم یه مرغ بریانی پخته خوشرنگ هست که میدن بمن ممنون از تعبیر شما.
فریبا هراتی
: سلام. مسائل منفی زندگی شما تبدیل به جریانی از احساسات مثبت خواهد شد. شما عقلانیت بیشتری در زندگی تان به کار خواهید برد، شما باید سعی کنید که دیگران را بیشتر درک کنید و صبورتر باشید و گذشته را رها کنید. ثروت و شادی به زندگی تان راه می یابد و کم کم زمینه ی زندگی تان از مشکلات پاک خواهد شد. به ثروت و آرامش خواهید رسید. تشکر از همراهیتون.