تعبیر خواب قربانی کردن
قربانی کردن در خواب، نجات و رستگاری است و دیدن قربانی کردن دیگران نشان انتفاع و سود بردن است به خصوص اگر از گوشت قربانی به بیننده خواب سهم بدهند. اگر کسی دید به سفر حج رفته و روز عید قربان است و قربانی می کند، در انجام امر حق کوشا است و اگر می دید از سفر آمده و جلویش قربانی می کنند، باید خیرات و صدقه بدهد. اگر نذری کرده بود و در حال اجرای نذر، قربانی می کرد، بلا از خود و خانواده اش دور می شود.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر کسی به خواب دید که شتری یا گوسفندی قربانی نمود، بیننده اگر بنده است، آزاد خواهد شد. اگر بیمار است شفا یابد. اگر آزاد است رستگاری یابد و حج اسلام بگذارد. اگر ترسی داشت ایمن شود. اگر درتنگی بود به فراخی آید. اگر این خواب نزدیک عید قربان ببیند، دلیل که اثر آن بیشتر است.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند گوشت قربانی خورد، دلیل منفعت است. اگر ببیند گوشت قربانی قسمت نمود به مردم، دلیل که مردی محتشم در آنجا بمیرد و مال او را قسمت کنند.
جابر مغربی می گوید: دیدن قربانی درخواب، دلیل بشارت است.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن قربان کردن بر چهار وجه است:
- ایمن شدن از ترس،
- یافتن مراد و حاجات،
- خیر و برکت،
- زوال قحطی و تنگی.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Mehrsa : سلام وقت بخیر خانم هراتی عزیز این خواب رو خواهرم دیدن : من این خابو شب عید قربان دیدم.خاب دیدم یه گوسفندیو میخام قربانی کنم ب گوسفنده آب دادم ک بعدش قربانی کنم دیدم دختر کوچیک دستو پا بسته کنار گوسفندس.یادم نیس دختر خودم بود یا نه.دختره سعی داشت خودشو از بند در بیاره.لطفا تعبیرش کنید ممنون
فریبا هراتی
: سلام. دختر کوچکی هست که در فامیلتان به دنیا آمده و باید برایش گوسفند عقیقه کنند. اگر کسی هست که این شرایط را دارد ولی وسع این را ندارد که گوسفند بخرد و عقیقه کند، شما به جای نذری که دارید، برای او اینکار را انجام دهید هم آن بچه از بلا و اتفاقات بد در زندگی اش بیمه خواهد شد و هم شما ثواب بزرگی کرده اید. تشکر از همراهیتون.
Haniyeh : سلام خانم هراتی وقتتون بخیر دیشب پدرم خواب دیده که بچه ی دو ساله ی یکی از اقواممون که خیلی هم بچه رو دوس داره رو بسته به بلندی مثل گوسفند داره تیکه تیکه از گوشتش میبره میگه که مادر بچه گفت نذرش کردم و مادرشمایستاده بود و با خونسردی نگاه میکرد میشه لطفا تعبیر کنید این خواب رو ممنون میشم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. تعبیر خواب پدرتان این است که باید بگویید پدر و مادر آن بچه برایش گوسفند قربانی کنند. در واقع نه گوشت قربانی معمولی. گوسفند عقیقه کنند. این کاری است که باید برای همه بچه هایی که تازه به دنیا می آیند یا سنشان کم است انجام دهند. گوسفند را درسته می بخشند به محل هایی که اینکار را می کنند و از آن آبگوشت تهیه می شود و به فقرا می دهند . خودشان هم به هیچ وجه نباید از این قربانی سهمی بردارند یا از آبگوشتش بخورند. این کار بچه را در برابر حوادث بیمه می کند. تشکر از همراهیتون.
leili : سلام خانم هراتی، شبتون بخیر
بابام خواب دیده قربونی کردیم و داریم میریم قم تا اونجا پخشش کنیم، بعد یه چند نفر میان میگن حاج آقا شما زحمت نکشین، ما میبریم پخشش می کنیم. قبل از اینکه اینا بیان و قربونی ها رو بگیرن یه چندتایی پخش شده بوده.
ممنون از تمامی زحمات شما، التماس دعا
فریبا هراتی
: سلام. شما تا الان، تمایلات نفسانی اولیه خود را برای پیگیری ها و روشنگری های معنوی فدا کرده اید و می خواهید به بندگان صالح خدا خدمت کنید ولی نیت شما و خیر خواهی تان است که حساب می شود و نه پخش ثروت به جمعیت خاصی یا در محیط خاصی. شما به ثروت رسیده و حاجت روا خواهید شد. تشکر از همراهیتون.
آرزو : الان خیلی نگرانم که خدای نا کرده اتفاق بدی برای مادرم بیفتدچون من او را صدا زدم که به سمتم بیاید و بدین ترتیب زیر پایش خالی شد
آرزو : سلام خانم هراتی عزیز دیشب خواب دیدم که از کوچه ای به همراه مادرم میرفتیم مثل اینکه خواهرم نیزکه لباس مشکی بر تن داشت به همراه دخترش همراهمان بود اما در میانه راه ما از او جدا شدیم چون از او خوشمان نمی آید (در واقعیت نیز چنین است خواهرم من و پدر و مادرانمان را خیلی اذیت میکند) بعد دیدم که از محله قدیمی که بزهای زیادی قربانی کرده بودند و اهالی آن محل طبق رسومشان به یکی از چشمهایشان نیز عمدا صدمه میزدند حتی برخی از اهالی آن محل یک چشمشان کور شده بود و من از این رسم آنها خوشم نمی آمد و گفتم که در شهرهای بزرگ چنین رسومی برچیده شده است هنوز برخی بزها قربانی نشده بودند و من ترسیدم که به من لگد بزنند بعد در مسیرمان دیدم که یک ماشین بولدوزر پارک شده و آن محل در حال ساخت بود و من چون کفشهایم راحت نبودند یک جفت دمپایی در سر راهمان دیدم و به مادرم گفتم که بیا پیش من تا من دمپایی ها را بپوشم که ناگهان زیر پای مادرم رانش پیدا کرد و مادرم کمی پایین تر از سطح زمین بر روی تکه ای آسفالت ایستاده بود اما هنوز به داخل آب سقوط نکرده بود و میخواست خودش را بالا بکشد اما به نظرم کار سختی می آمد و سپس من با ناراحتی از خواب بیدار شدم لطفا خوابم را تعبیر فرمایید با تشکر فراوان
فریبا هراتی
: سلام. شما و مادرتان با کسانی سروکار دارید که عمدا خودشان را به گمراهی زده اند. بز به عدم توانایی برای قضاوت و ساده لوحی مردم اشاره دارد و اینکه عمدا چشمشان را به روی حقایق بسته اند و خودشان را به گمراهی می زنند. شما از بودن با این افراد خسته شده اید و می خواهید روش زندگی ساده تری را انتخاب کنید و خودتان را در قید وبند مراوده با آنان قرار ندهید. اما مادر شما جاپایش سفت و قرص نیست چون احتمالا خیلی از کسانی که او می شناسد، با این شیوه زندگی می کنند و اگر او بخواهد روش شما را دنبال کند و از این افراد دور شود، با او بد خواهند شد. هیچ اتفاق بدی نمی افتد شما باید سیاست داشته باشید و برای دفع شر هم صدقه بدهید و آیت الکرسی بخوانید به خودتان. خدای بزرگ با شماست. تشکر از همراهیتون.
آرزو : سلام خانم هراتی عزیز خواب دیدم که همسایه مان گوسفند قربانی کرده است و روده گوسفند را به حیاطمان پرت کرد چه تعبیری برای همسایه مان و خود ما دارد خیلی ممنون
فریبا هراتی
: سلام. اگر او با شما روابط خوبی دارد، به شما ثروت و خوشی خواهد رسید ولی اگر رابطه او با شما بد است، حرف های زشت از جانب او خواهید شنید. خودش هم که قربانی کرده اگر وسعش می رسد بهتر است قربانی کند اگر حتی شده به اندازه یک مرغ. برای دفع شر و حاجت روایی برای او بسیار واجب است. تشکر از همراهیتون.
Fatemeh : سلام خسته نباشید.من یه خواب دیدم که چند بخش داشت.اول جایی بودیم که با یکی از دوستانمون می خندیدیم و جوجه درست میکردیم ولی آدم های زیادی اونجا بودن که نمیشناختیم.همونجا یه گودال خیلی بزرگ پیدا کردیم که عمقش خیلی نبود ولی خیلی خوشگل تزیین شده بود که من اونجا تعداد خیلی زیادی پول خرد سکه پیدا کردم که به شوهر دوستم گفتم من اینارو میبرم نصف میکنم میارم نصفش و برای شما چون من پیدا کردم و اینجا هم خونه شماست ولی تو خونه نبودیم.قسمت بعدی خوابم با همسرم رفتیم خیابون که محرم بود یهو همونجا دیدیم که یه انسان و آویزان کردن و دارن قربانی میکنن که حالم خیلی بد شد خیلی بوی بدی هم میداد چرخیدم فرار کنم سر یه انسان دیگه رو زمین بود برگشتم که از طرف دیگه برم یه دختر بچه اون صحنه قربانی رو دیده بود داشت با گریه فرار میکرد منم برای اینکه گم نشه دویدم دنبالش و بغلش کردم آرومش کردم تا مادرش بیاد که مادرشم با گریه و ترس اومد بیرون و بچه اشو گرفت.بعد همونجا شوهرم و دیگه پیدا نکردم.دوباره برگشتم همونجا که داشتن قربانی میکردن یه دختر خانمی که من و می شناخت ولی من اون و نمی شناختم دیدم و با اون شروع کردیم فرار کردن از یه سمت دیگه که دوتا سگ بزرگ جلومون و گرفت دوباره مجبور شدیم از طرف دیگه با همون دختره فرار کردیم که یکی از سگا افتاد دنبالمان منم یه چاقو دستم بود میزدم به سگه وایمیستاد دوباره میوفتاد دنبالمون دختره بهم گفت همیشه همینقدر شجاع بودی آفرین. سه بار این کارو کردم بعد از روم پرید و فرار کرد منم بیدار شدم.ولی حالم اصلا خوب نبود وقتی که بیدار شدم.ممنون میشم جوابم و بدید.
فریبا هراتی
: سلام تشکر. شما زندگی آرام و خوبی دارید و همه چیز عالیست و ثروتی به اندازه....اما برای خودتان دردسر درست می کنید و گول ظاهر امر چیزی را می خورید. پول خورد دردسرهای بیخودی است که برای خودتان می خرید. این خواب هشداری به شماست که ظاهربین نباشید و برای شرایطی که پیش می آید به عمق قضایا نگاه کنید. بعضی کارها به قربانی شدن انسان ها ختم می شود و برای رسیدن عده ای به ثروت، عده ای دیگر مجبور می شوند که به بدبختی و مشکلات عدیده ای برسند و فرق نمی کند تحت چه نام و شعاری ولی با جان انسان ها و زندگی آنان بازی می شود. باید سعی کنید که انتخاب هایتان در زندگی درست باشد تا به گناه معذب نشوید. شما دلتان پاک است و دنیا به شما رو می آورد و قدرت دارید تا با سختی ها مقابله کنید. برای دفع شر صدقه بدهید و عاقلانه تصمیم بگیرید.
ترانه : سلام خواب دیدم که که صاحب مغازه داداشم یه گوسفند در حیاط خونه اش به عنوان عقیقه قربانی کرده داداش و بابام که ماشیناشونو روبروی مغازه ی اون فرد پارک کرده بودن رفتن برای کمک و بابام از صاحب مغازه داداشم یه نوشابه خاص21هزار تومانی گرفته بود داداشم رفت کمک برای پخش نذری ها داداشم و پسر صاحب مغازه که نذری ها رو پخش میکردن هر دولباس مشکی پوشیده بودن من داخل ماشین بابام بودم وبعد با مامانم رفتیم از یه مغازه دیگه یه نوشابه 2653گرفتیم ولی لباسی که من پوشیده بود یه بلوز دامن بود موهایم کمی پیدا بود روی بلوز خودم یه پیراهن از داداشم پوشیده بودم و مادرم کنار خیابون یه چادر مشکی انداخته بود و میخواست خمیر کنه ولی من هر چی بهش گفت این کارو نکن به من گوش نداد بعد داداش کوچیک اومد ماشین بابام و برداشت ورفتیم
فریبا هراتی
: سلام. صاحب مغازه برادرتان باید برای سلامتی و گشایش کارش گوسفند قربانی کند. برای برادر شما خوشبختی و تحولی مثبت اتفاق خواهد افتاد او به نقطه عطف در زندگی اش رسیده و گذار کامل به بزرگسالی دارد. برادرتان مسئولیت هایی خواهد یافت که حتما باید خودش آنها را به عهده بگیرد. شما به کمال ذهنی، شفا، تکامل و هماهنگی خواهید رسید و به معنویتی بالا دست خواهید یافت. شخصیت شما، منحصر به فرد بودن و بی قاعده است. شما مانند برادرتان به ثروت خواهید رسید و از خانواده تان حمایت می کنید. مادرتان زحمت زیادی خواهد کشید و درآمد و مزدش نسبت به زحمتش کمتر خواهد بود. همه شما به عنوان یک خانواده واحد حامی یکدیگر خواهید بود.
rahmani : مرسی ما هم همین کارو انجام دادیم
فریبا هراتی
: خواهش می کنم.
rahmani : سلام خانم هراتی وقتتون بخیر .پارسال شب عید خواب دیدم که یهجورایی به هممون الهام شده بود که امسال برای قربانی بایدنوه امون قربان کنیم پدرم از این موضوع خیلی ناراحت بود .من هم نظرم این بود که باید این کارو بکنی چون خدا خواسته .پدرم دعا کرد و از خدا خواست که کمکش کنه .توخواب پدرم میگفت داستان من مثل حضرت ابراهیم خدا میخواد که منو امتحان کنه والان احساس میکنم که قربانی من پذیرفته شده است ومن بجای ذبح فرزندم مثل حضرت ابراهیم باید گوسفند قربانی کنم.پسرم مثل حضرت اسماعیلِ
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. وقتی خواب می بینید که باید بچه تان را قربانی کنید تعبیرش این است که باید برای او گوسفند قربانی کنید. برای همه بچه هایی که تازه به دنیا می آیند باید یک گوسفند عقیقه کرد.