تعبیر خواب قطار
معبران خارجی ترن و قطار را زندگی تعبیر کرده اند و کوپه را خانواده دانسته اند. اگر ببینید قطاری می آید و بیگانه ای از آن پیاده شود خبری خوش به شما می رسد یا مهمانی برایتان می آید. اگر خودتان در قطار بودید که قصد عزیمت داشتید تحولی در زندگی شما پدید می آید. اگر دیدید قطاری توقف کرده و شما از آن پیاده شدید، از انجام کار بزرگی فراغت می یابید.
اگر در خواب دیدید که ایستاده اید و ترن از راه می رسد و قطار حرکت می کند و یا از دور، حرکت یک ترن را می بینید، سفری برای شما پیش می آید. دیدن ترن به شرطی که سوار آن نباشید، صرفا یک مسافرت است که بیننده خواب، در آینده در پیش دارد. صدای سوت ترن خبری است که از مسافر یا غایبی به شما می رسد.
اگر دیدید خودتان سوار قطار هستید و از پنجره، آن مناظری را می بینید که از پیش چشم شما می گذرند، تحولی بنیادی در زندگی شما پدید می آید. کسانی که در ترن با شما هستند، در سرنوشت شما شریک خواهند بود. اگر ترن شلوغ باشد، عده زیادی با شما سرنوشتی مشترک خواهند داشت و اگر تنها بودید راه را به تنهایی می پیمایید.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
ali : سلام، در خواب دیدم همراه با خانمی با سرو وضع و پوششی غربی در قطار یا اتوبوسی مثل قطار هستم، اورا برای رفع حاجت به سمت سرویس راهنمایی کردم که به ناگاه مجموعه سرویس بوسیله مسافران مرد پر شد، بلند شدم رفتم دیدم لباسهای زنانه و مردانه بیرون افتاده در جایی شبیه به حمام یک مرد به آن خانم همراهم داشت تجاوز میکرد آنقدر اورا زدم که فکش زیر دستم خورد شد و آن کثافت را همانجا کشتم اما او تا زمانی که به جهنم رود به تجاوزش ادامه داده بود، آن خانم ناراحت لخت بود، دیدم منی آن متجاوز روی دستگاه تناسلی خانم ریخته شروع به شستن آن و دست کشیدن روی واژن کردم، باسوال من خانم گفت منی من نیامد و برای اون هست، بعد به پاسگاه یا دادگاه رفتم و کلی اعتراض، در این بین مردی هیکلی آمد و گفت کی برادر من رو کشته... که من با دولگد محکم به فکش آن را موندم و پر خون کردم، درد حتی خود نشست و دستانش را از مچ شکوندم و بدور انداختم انگار استخوان مچ او چوبی بود،(شاید آن زن را همسر خود میدانستم الان یادم نیست)، آخر آن خواب هم احساس میکنم خود یا یکی دیگه را که می شناختم به عنوان راننده یک مینی بوس دیدم زمانی که راننده مشکلی داشت و دگیران او را قبول زیاد نداشتن مینی بوس را رانندگی کرد و به همانجا زیاد، که یکی از مسافران آن پدر بزرگ یا فامیل بزرگ همان زن بود که پیاده شد و تشکر و تعریف کرد،(ببخشید کمی طولانی شد)
فریبا هراتی
: سلام. طبق قوانین سایت و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بالای تعابیر، شما فقط مجاز به ثبت 1 خواب در 24 ساعت هستید و یک خواب شما برای تعبیر ثبت شد. در نوبت هستید و باید این خواب دومتان را یک روز دیگر ارسال کنید. این قوانین هنگام ثبت نام در سایت در جایی که علامت زده اید که با قوانین موافقم به شما اطلاع رسانی شده است. تشکر از همراهیتون
shabnam :
سلام خانم هراتی، امیدوارم سلامت باشین
بخاطر تعابیر عالی شماست که خیالم راحت شده
فریبا هراتی
: سلام. شما در مقطعی از زندگی تان با دوست پسرتان در ارتباط و تماس هستید ولی زندگی می گذرد. آنها زندگی خودشان را دارند و در ذهنیت خودشان به سر می برند و شما ذهنیت خودتان را در این مسیر زندگی دارید. همه ی مردم تا حدودی نسبت به زندگی شان بدبین شده و به مسائل منفی جامعه نگاه می کنند. شما می خواهید اشتباهات گذشته تان را از بین ببرید و خواهر دوست پسرتان هم بچه بازی و بی تجربگی و خامی از خودش نشان داده است و سعی می کرده که از کارهای شما و اشتباهاتتان سردربیاورد. شما تجارب تلخی از زندگی تان بدست آورده اید که می تواند باعث رشد و پیشرفت شما در آینده تان شود و باید از این تجارب استفاده کنید. مادر او می داند که شما به اشتباهاتتان در زندگی پی برده اید و با این وجود دخالتی در کار شما نمی کند. در مقطعی از زندگی تان شرایط امروز متوقف خواهد شد. آنها خدا را شکر خواهند کرد. مادر او همچنان مانند سابق رفتار خواهد کرد. روح پدرش شاد. او که به شرایط هر دوی شما واقف است، از اینکه شما دونفر با سختی هایی مواجه شده اید ناراحت است ولی دعای خیر او پشت سر شماست و احترام و مقام او پیش شما بالاتر خواهد رفت.خواهر او همچنان بچه گانه رفتار می کند و احترام و ارزش او پیش شما کم شده است و البته زندگی موفقی هم نخواهد داشت ولی او مرتب سعی می کند که با افکار بچه گانه اش همه چیز را به بازی بگیرد ولی دوست پسرتان و برادرتان متوجه اخلاق او هستند و به نظرات او اهمیت نمی دهند. اما دوست پسرتان هم خدا را شکر خواهد کرد و ارتباطش را با شما برقرار می کند. احتمال دارد که او مادرش را به خواستگاری شما بفرستد. تشکر از همراهیتون.
masuumee : سلام،من دیروز پنجشنبه لطفا متن خوابم نمایش داده نشود
فریبا هراتی
: سلام. شما در مسیر زندگی تان با هم خواهید ماند و نمی توانید از کنار هم بودن اجتناب کنید. عاملی که بتواند شما را از هم جدا کند هم وجود ندارد و به احتمال قوی با هم آشتی و ازدواج می کنید. فقط یک احتمال ضعیف وجود دارد و آن این است که خوابتان را 25 ماه دیده اید و بعضی از خوابهای 25 ماه تعبیرشان کاملا وارونه است؛ اما نه همه ی خوابها. باید دید که در آینده انشالله خوابهای دیگری در این مورد می بینید و اخباری به دست می آورید یا خیر. تشکر از همراهیتون.
majinaz : باسلام خدمت خانم هراتی بزرگوار . وقت بخیر . ممنون میشم متن غیرقابل نمایش گردد.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما ماهیتی رقابتی دارید و در زمینه ی رسیدن به خواسته های کاری تان احساس می کنید که از حمایت کافی برخوردار نیستید و از امام رضا ع می خواهید که به شما توجه کند و برایتان به درگاه خداوند دعا کند تا حاجت روا شوید. علیرغم تمام اشتباهاتی که ممکن است در شخصیت و یا رفتارتان از خودتان نشان داده باشید ولی خدای مهربان با شماست و کسی نمی تواند سد راه رسیدن شما به موفقیت بشود. شما از غم رها خواهید شد. شما از تقاضا کنندگان کاری که رقبای شما محسوب می شوند مجرب تر و پخته تر هستید و سن شما نه خیلی کم است و نه زیاد و بهترین شرایط را برای استخدام دارید. روحیات شما عوض خواهد شد و شرایط شما متحول می شود. شما با شخصیت های بزرگی در تعامل خواهید بود و رفتارتان را آنان قضاوت خواهند کرد. شما سعی می کنید که نشان دهید که آرامش دارید و در روحیه تان هارمونی و هماهنگی وجود دارد و می خواهید خوشنام باشید. چشم ها روی شما خواهد بود و آشنا و غریبه موفقیت شما را تحسین می کنند. درامدتان هم بالا خواهد بود. شما زندگی تان روی غلطک افتاده و کارها برایتان خوب پیش می رود. ارتباطات شما قویتر از قبل خواهد شد. شما نگرش های تازه ای نسبت به دوستتان که با هم آشتی کرده اید، خواهید یافت و نظر مثبت جدیدی نسبت به او پیدا می کنید. تشکر از همراهیتون.
masi : سلام وخسته نباشید خدمت خانم هراتی عزیز
پنج شنبه خواب دیدم سوار یه قطار شدم که با سرعت شدید مثل قطارای ژاپن داره میره ومن نفر اول جلو قطار نشستم وبیرون رونگاه میکنم یه قطار دیگه جلو ما یه کوپش چپ میشه ولی من با اینکه یه کم میترسم از سرعت قطار ولی از ریلها وسیم هایی که از بالا به قطار ما وصله مطمئنم
یه دفعه از تو قطار سر یه پیچ میبینم سوار یه اسب میشم که انگار پرواز میکنه ودوباره بعد پیچ برمیگردم تو قطار و صبحانه قطارو فقط به منو سه تا دخترام مفت میدن حتی برای همسرم هم ساتدویچ درست میکنم ولی به بقیه مسافراصبحانه نمیدن ومیگن فقط ناهار رایگانه
بعد دیدم یه فامیلمون که فوت کرده خانمه خوابیده وعورتش بیرونه وعورتش خیلی بزرگ وعجیب وزیباست و بدون مو
ولی یه دفعه در نطرم یه خانم همسایه میشه که اونم فوت کرده و دورش چند تا خانم جوون هستن که میگه اینا زنای دوم پسرام هستن.( با عروساش تو بیداری دوستم ولی اینا غریبه بودن)
ممنون میشم تعبیر کنید
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. زندگی شما به سرعت برق و باد می گذرد و شما در رسیدن به اهدافتان بسیار موفق هستید. شما شاهد شکست خیلی ها خواهید بود ولی خودتان خدارا شکر از زندگی با ثباتی برخوردارید. شما شخصیتی قوی و مسلط و جاه طلب و بلند پرواز دارید که می توانید به همه ی خواسته هایتان برسید. شروعی تازه خواهید داشت و خداوند از شما پشتیبانی می کند. هر چند که مسئولیت ها و وظائفتان هم زیاد است. خانم فامیلتان روحش شاد، در آرامش به سر می برد و ارث زیادی از او به دیگران رسیده و مشکلی هم در آخرت او وجود ندارد. خانم همسایه تان هم در آرامش است و پسرانش برای او خیلی خیرات می دهند و درآمدهای خیلی خوبی دارند. تشکر از همراهیتون.
negar : سلام و عرض ادب خدمت خانم هراتی نازنین و با آرزوی سلامتی و تندرستی برای جنابعالی.خواب دیدم با مادرم در خیابان بودیم که دایی جانم (۴ساله از دنیا رفتن و دیروز سالشون بود)به موبایل مادرم زنگ زدن که مادربزرگم (۲۰ساله فوت شدند) دوباره زنده شدند.در منزل داییم،دایی جانمم بودن و مادربزرگم سرحال و خوب صحبت می کردن و من فکر می کردم چه خوب مامانی زنده شد تا صداشو یادم بیاد.در خواب می دانستم که پدر مادر بزرگم ایشان را زنده کرده .بعدمادربزرگم مجددفوت کردن.بغض عجیبی گلویم را فشار می داد و خیلی ناراحت بودم از مگ مادربزرگم.من و مادرم در قبرستان به سمت مقبره ای که قبر مادربزرگم بود میرفتیم (در واقع قبر عادی دارند)که دوست مادرم تماس گرفتن و ادرس قبر را خواستن .مادرم ادرس دادن و تاکید کردند که مادربزرگم زیر پای امام خاک هستند(بدن ذکر نام امام).در این لحظه موهایم بلندتر از واقعیت شده بود که رهایش کرده بودم و از پله های مقبره بالا رفتیم .دوست مادرم با پسر بزرگشان که متاهل اندبرای حاجت روایی سر خاک مادربزرگم شروع به فاتحه خواندن کردند.من نیز با ناراحتی فراوان(بغض زیاد که راحت نمی توانستم گریه کنم) کنار قبر مادربزرگم بودم که پدر مادربزرگم امدند و گفتن من از اینجا محافظت می کنم(قد خیلی بلندی وموهای پری نداشتند و جا افتاده بودند که مادرم این خصوصیات ایشان را تایید کردند) و سر خاک دختر دیگم هم برو.دیدم چند قدم ان طرفتر سنگی به صورت ایستاده با عکس یک خانم جوان (در واقع مادر بزرگم خواهری داشتند که درنوجوانی فوت کردن)قرار دارد رفتم و یادم نیست گویا فاتحه خواندم و اب ریختم بر مزارش.در این حین گویی از کنار قبرستان به تازگی خط راه اهن ایجاد شده بود و من قطار رادیدم که در حال عبور بود و اینکه با رد شدن قطار گویی مسیر از حالت بیابان خارج و سر سبز می شد به طوری که درختان قد می کشیدند و چمن ها در می امدند.بابت اطاله کلام عذرخواهی می کنم.باتشکر از زحمات جنابعالی
فریبا هراتی
: سلام. عرض ادب متقابل. تشکر. روحشان شاد. گناهان مادر بزرگتان آمرزیده شده و او شروعی تازه را آغاز کرده است. پدر مادر بزرگتان او را حلال کرده و از این رو بخشی از گناهان او که در رابطه با پدرشان بوده آمرزیده شده و الان مادر بزرگتان مقام بالاتری دارد. اما شما باید برای او از دیگران حلالیت بطلبید و برایش خیلی قرآن بخوانید تا کاملا پاک شده و روحش به آرامش برسد. پدر مادر بزرگتان اما روحش زنده و بخشیده شده و همانطور که از شما خواسته برای خواهر مادر بزرگتان هم باید فاتحه بدهید. او به یکی از ائمه توسل کرده که برای مادر بزرگتان شفاعت کند. شما فکرتان راحت خواهد شد و احترامتان بالاتر می رود. امواتی که آمرزیده شده اند، بعد از فوت شان در این دنیا به حیات ابدی شان ادامه می دهند و از خاک به سبزه و از افسردگی و نیستی به حیاتی ابدی و نشاط آور خواهند رفت. تشکر از همراهیتون.
مهین : سلام و روز بخیر . دیشب خواب دیدم که سوار یک قطار در حال حرکت هستم . قطار خیلی شلوغ بود و من داشتم توی قطار حرکت میکردم در حال عبور از کوپه های مختلف به سمت جلوی قطار بودم و همزمان به بیرون نگاه میکردم که دیدم قطار داره از بیابان عبور میکنه . یک جایی از خواب حس کردم روی سقف قطار دارم راه میرم . بعد دیدم که روبروی یک مدرسه پیاده شدم و رفتم سر کلاس توی کلاس کلا 4 تا نیمکت بود که فقط من و پسری که دوستش داشتم روی اونها نشسته بودیم و ما منتظر معلم بودیم . در این زمان مادر اون اقا به همراه برادرش میاد و میگه کی اسباب بازی های این بچه(برادر ایشون بچه سال نیستن) رو برداشته . که من میگم پیش من هستن . میگه دیگه دست بهشون نزن . و من که خجالت کشیده بودم میگم من بر نداشتم دیدم شما جا گذاشته بودین اوردمشون. بعد گرمم میشه میرم تو یک اتاق چسبیده به کلاس مانتو ام را در میارم . می بینم زیر مانتو یک پیراهن راه راه سفید بنفش تنم بوده میگم چه خوبه میام بیرون میبینم اون داره بهم نگاه میکنه . منم ذوق زده از اینکه داره بهم نگاه میکنه از جلوش رد میشم میرم سرنیمکت خودم میشینم .
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما سعی می کنید که زود به خواسته هایتان برسید و خودتان را به تقدیر می سپارید تا شما را کجا ببرد ولی سعی دارید که در زندگی تان پیشرفت کنید و به مقام و رتبه ی بالاتری برسید. از نظر شما تنها زندگی کردن و ایزوله شدن و بدون عشق زندگی کردن اصلا جالب نیست. شما آرزوهای زیادی دارید و سقف آرزوهایتان بلند است. درسهای زیادی هم هست که هنوز از زندگی نیاموخته اید. شما صبور نشسته اید که ببینید که عاقبت رابطه تان با کسی که دوستش دارید چگونه خواهد شد. برادر این آقا شخصیتی نابخردانه از خودش بروز می دهد و مادرش روی او خیلی حساس است و مراقب اوست. شما نباید مطلقا در هیچ کار او چه الان چه بعدا دخالتی کنید و نباید دلسوزی نشان دهید چون اولین کسی که محکوم می شود خود شما هستید. شما باید سعی کنید که تعادل را در حفظ کرامت و صلح و مهربانی حفظ کنید. نه خیلی خونسرد و بی تفاوت باشید و نه خیلی مهربان دو آتشه! کمی مهربان کمی بی تفاوت کمی مهربان کمی خونسرد. اینطوری شما احتمال برنده شدنتان در چالشی که پیش رو دارید بیشتر است. تشکر از همراهیتون.
تینا : سلام روزتون بخیر
خواب دیدم که داخل تونل مترو هستم پسر بچه ای در تونل است و قطار از دور میاد میدوم و پسر بچه رو میگیریم و با او میدوم تا از خطر برخورد با قطار فرار کنیم خیلی سریع دویدیم و از تونل خارج شدیم در یک طرف ریل قطار کوه بود در کنار کوه خودم و پسر بچه را پرت میکنم روی زمین و پسر بچه رو بغل میکنم تا به قطار برخورد نکنیم و بعد دیدم قطار اومد سوار قطار شدیم در قسمت راننده در جلو قطار من و راننده و نفر سوم رو یادم نمیاد که اون پسر بچه بود یا نه فقط میدونم ۳ نفر بودیم و یک دفعه دیدم که قطار از وسط شهر بر روی اسفالت خیابان بطور مارپیچ و البته خیلی سریع حرکت میکنه و مردم شهر رو میدیدم که از جلوی قطار کنار میرن تا مسیر باز باشه . راننده قطار میگه باید به اولین اایستگاه مترو بریم و قطار رو وارد ریل کنیم بعد دیدم که بالای یه راه پله ایستادیم من و راننده و یه خانم که بنظرم میشناسمش و بهم میگن باید بریم پایین پله ها که خیلی زیاد بودند بطوریکه انتهای اون مشخص نبود . چند پله که پایین رفتیم دیدم یه شخصی داره روی پله غذا پخش میکنه پلو با قرمه سبزی . اون راننده و خانمی که همراهم بود یه پله پایین تر از من به اون خانم میگن یه غذا هم به ما بده و بعد به من میگن یه بشقاب برامون کافیه . من دیدم که پلو رو ریخت و خورشت ولی آب خورشت اونقدر زیاد بود که تمام پلوها رو خیس کرده بود من گفتم یکم بیشتر پلو بریز و گوشت و سبزی خورشت رو بیشتر بریز این الان آشه نه پلو و خورشت . همراهام مخالفت میکنن و میگن همینطور خوبه ولی من میگم نه من اینطور دوست ندارم و بعد به اون کسی که غذا پخش میکنه میگم پس یه بشقاب غذا جداگانه به من بده پلو بیشتر بریز و مواد خورشت بیشتر از آبش باشه . و اون هم بشقاب من رو آماده میکنه و به من میده .
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما هدفی دارید که می خواهید به آن برسید و نیاز به امنیت و پرورش دارید. شما سعی می کنید که امیدتان را زنده نگه داریدو چیزهای جدیدی راجع به خودتان کشف می کنید. شما عجله دارید که خیلی زود به آرزوهایتان برسید و خودتان را به سرنوشت و تقدیر می سپاریدو همرنگ جماعت می شوید. ولی خیلی زود متوجه می شوید که تبعیت و پیروی از جماعت فقط برای شما موجب به هم ریختن زندگی تان و بی سرو سامانی و بی نظمی و شکست شما خواهد شد. شما تصمیم می گیرید که برای خواسته هایتان اقدام کنید و منتظر نباشید تا تقدیر شما را جلو ببرد بلکه سعی می کنید به خاطر چیزی که دوست دارید، بجنگید، تلاش کنید، حرفتان را بزنید و از پیروی کورکورانه از جماعت بپرهیزید. شما اصالت و ابتکار به خرج خواهید داد و سر حرفتان می مانید. تشکر از همراهیتون
Z : سلام
من خواب دیدم دوست پسرم میخواد با قطار بره مسافرت مشهد و باهم به ایستگاه راه آهن رفتیم خداحافظی کردیم و من به شدت گریه میکردم
فریبا هراتی
: سلام. طبق قوانین سایت که شما آن را هنگام ثبت نام در سایت اخیرا مشاهده فرمودید، و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بسیار بالای تعابیری که فرستاده می شود، هر کاربر فقط مجاز به ثبت یک خواب در 24 ساعت است. در صفحه پرداخت قسمتی که که تیک می زنید قوانین رو قبول دارم بالای اون قسمت قوانین نوشته شده. و یک خواب شما امروز تعبیر شد. لطفا مجددا خواب خود را پس فردا ارسال کنید. سایت روزهای دوشنبه و پنج شنبه تعطیل است . تشکر از همراهیتون.
Zohre : سلام وقتتون بخیر
من خواب دیدم که داخل قطار در حال حرکت هستم و از پنجره قطار به بیرون نگاه میکنم قطار هم از روی کوه حرکت می کنه و من منظره دریای وسیع و سرسبزی از جلوی چشمم عبور میکنه و به همسرم نشان می دهم
ممنون میشم تعبیر کنید
فریبا هراتی
: سلام. شما خیلی روشمند کارهایتان را سازماندهی کرده و انجامشان می دهید. مسیر زندگی شما به سمت موفقیت به پیش می رود. شما با چالش های بزرگی در زندگی تان مواجه شده و به مقام بالایی می رسید. در زندگی تان آرامش و موفقیت به دست خواهید آورد. تشکر از همراهیتون