کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب قمری (فاخته)

اگر کسی دید در خانه اش قمری دارد، و قمری با صدای دلنشینی برای وی می خواند، از راه دور و از آشنا یا فامیلی که مدتی است از وی خبری ندارد، خبری خوش و یا نامه ای به وی خواهد رسید و یا خود وی به زودی خواهد آمد.
داشتن قمری در خانه، به زنی زیبا و مطیع تعبیر شده است و بیننده این خواب اگر مجرد است به زودی ازدواج خواهد کرد. اگر شخص متاهلی این خواب را دید، همسر وی مطیع و زیبا است یا خدمتکارش با وفا و مهربان است.

ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند فاخته بر بام خانه او نشست و آواز نمود، دلیل است از غایبی خبر خوش شنود.

    امام صادق (ع) می فرماید: دیدن فاخته به خواب بر سه وجه است:
  1. زن،
  2. فرزند،
  3. خادم.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

28 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

آرمی

آرمی : باسلام و روز بخير
ديشب خواب ديدم يك فاخته كه نسبتا بچه بود و كمي تپُل روي رخت آويز خونمون توي بالكُن نشسته
بنظر ضعيف و تنها بود
مادر و مادر بزرگم گفتن تشنه و گشنه و بي كَسه يكم براش آب ببر
و من يك ظرف بزرگ آب گذاشتم جلوش تا براي مدتي آب داشته باشه و ازين كار احساس رضايت كردم
از پشت شيشه هم ديدم كه چند قُلُپ از آب خورد و جان تازه گرفت.

پاسخ
لینک۲۹ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۶:۳۹:۳۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما شاید به خاطر کسی خودتان را مقصر می دانید ولی خبر خوشی به شما خواهد رسید و کسی به شما دل خواهد بست. شما نسبت به او احساس مثبتی از خودتان نشان می دهید و از او حمایت می کنید. باعث خواهید شد که روحیه ی این شخص مثبت شود. تشکر از همراهیتون

پاسخ
لینک۲۹ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۲۲:۲۳:۰۲
آنیتا

آنیتا : سلام و عرض ادب خدمت شما. خواب از زبان خواهرم هست. خواب دیدم روز بود و توی تراس خونمون روی صندلی نشسته بودم (با خونه ی واقعیمون فرق داشت). تراس طبقه ی بالا بود و توی حیاط باغچه داشت. توی باغچه درخت خیلی بزرگ و بلند و پربرگی داشت. چند کلاغ سیاه بزرگ اومدن و سمت دیگه ی تراس روی نرده نشستن (به بزرگی عقاب بودن). بعضی از اونها دور سرشون پرهای قهوه ای روشن داشت (رنگ و مدلش مثل یال شیر بود). از شکلشون تعجب کردم و با خودم گفتم اونایی که یال دارن احتمالا نر هستن. کلاغهای یالدار کمی حالت تهاجمی داشتن و حرکاتشون عصبی بود. وقتی بهم نگاه میکردن کمی میترسیدم. بعد یک قمری بزرگ اومد. به بزرگی عقاب بود و رنگش طوسی بود (همون رنگ طبیعیش). قمری آروم کنارم روی نرده نشست. توی خواب اومدن قمری برای من عادی بود و انگار همیشه میومد. قمری برام حکم محافظ رو داشت و بهم آرامش میداد و از اومدنش لبخند زدم. بعد از اومدن قمری کلاغها دونه دونه رفتن. مجردم.

پاسخ
لینک۱ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۶:۰۱:۱۵
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. عرض ادب متقابل. روحیات شما عوض خواهد شد. دید شما وسیع شده و به ثروت می رسید. امید و آرامش به زندگی تان راه می یابد. آدمهای حسود و بخیلی که می خواهند فقط خودشان به ثروت برسند به زندگی شما چشم دارند. شما شخصیتی آرام دارید و کسی با روحی بزرگ و مغرور و کم حرف به زندگی تان راه می یابد که مطیع شماست و دشمنانتان از او خواهند ترسید. احتمالا با چنین شخصی ازدواج می کنید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۲۰:۳۵:۱۳
4564mahshid

4564mahshid : سلام خواب دیدم دوتا قمری نامه ای از پنجره اتاق برداشتن به سمت آسمان رفتن(روز قبل از خواب نامه حاجتم داخل معجری انداختم که دوتا امام زاده دفن شدن)

پاسخ
لینک۲۸ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۰۸:۲۶:۴۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. فرشته ها حاجت شما را به حضرت حق رسانده اند. انشالله اگر به مصلحتتان باشد حاجت روا خواهید شد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۸ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۵۷:۵۸
raha

raha : سلام خواب دیدم که تو خونه قمری اومده یعنی پنجره باز بود و اومده بود تو منم بشدت از پرنده میترسم جیغ میزدم...پدرم اومد پنجره و باز کرد و پرش داد اما باز اومد تو روی میز نشست و بمن خیره شده بود و منم همجنان ترس داشتم...

پاسخ
لینک۲۴ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۳۱:۱۵
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. اگر مجرد هستید برایتان یک خواستگار خواهد آمد و اگر متاهلید خبری در راه دارید که خوشحال می شوید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۴ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۵۵:۵۳
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.