کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب لباس زیر

کارل گوستاو یونگ در رابطه با دیدن لباس زیر در خواب می‌گوید: خواب دیدن اینکه شما لباس زیر تنتان است بیانگر موقعیتی است که احترام شما را گرفته است (سلب کرده است). تعبیر دیگر این است که نمادی از جنبه ای از شماست که شخصی است. اگر شما ازینکه با زیرپوش تان دیده شوید خجالت می کشید، پس بیانگر تردید شما در نمایش احساسات، نگرش ها و دیگر عادات یا ایده های پنهانتان است.

اگر شما با لباس زیر بودن مشکلی ندارید(اذیت نمی شوید) پس شما آماده اید که چیزی را که قبلا پنهان کرده اید، نمایش دهید یا در معرض نمایش گذارید. خواب دیدن اینکه شما هیچ لباس زیری به تن ندارید بیانگر ترس از این است که رازهاتان برملا شوند. خواب دیدن اینکه کسی فقط لباس زیر تنش است بیانگر یک موقعیت شرم آور و غیر قابل توضیح است. تعبیر دیگر این است که خواب به این معنی است که شما، خود واقعی این فرد را می بینید.

دیدن لباس زیر کثیف یا پاره بیانگر این است که شما در پوست خود(قالب خود) راحت نیستید و احساس بی کفایتی دارید. شما درمورد رابطه ی جنسی خود راحت نیستید و در مورد خودتان، خیلی انتقاد می کنید(خودتان را نقد می کنید).

معبرین اسلامی پوشیدن لباس زنانه را برای مردان در خواب خوب ندانسته و اکثراً مایه شرمساری در بیداری می‌دانند.
ابراهیم کرمانی می‌گوید: اگر مردی در خواب ببیند لباس زنانه پوشیده است، یعنی از بزرگ‌تر خودش دور می‌شود.
‌‌‌‌‌اسماعیل بن اشعث نیز می‌گوید: یعنی مال و اموالش زیاد می‌شود، ولی دچار ترس شدیدی خواهد شد.
بعضی از تعبیرگران گفته‌اند: دچار غم و اندوه و بی‌حرمتی می‌شود.

تعبیر خواب لباس زیر زنانه
کارل گوستاو یونگ:دیدن یا پوشیدن لباس زیر زنانه در خواب، نشان دهنده ی نگرش ها و احساسات زنانه تان است. منعکس کننده نقطه نظر زنانه است.
خواب دیدن اینکه شما لباس زیرتان را در میاورید، بیانگر افکار و نظرات شما از نیازهای جنسی است. ممکن است بیانگر این باشد که شما نیاز دارید ته و توی همه چیز را در آورید، شما ممکن است بخواهید راهی برای خروج از یک موقعیت پیدا کنید.

مطیعی تهرانی می‌گوید: کرست نیز از پوشش‌های مخصوص خانم‌ها است و دیدن آن در خواب برای مردان خوب نیست. چنانچه مردی در خواب ببیند که کرست بسته یا کرست خریده که نمی‌داند به چه کارش می‌آید نشان آن است که نزد مردم شرمنده می‌شود و عملی خلاف انجام می‌دهد که شایستگی سرزنش و ملامت پیدا می‌کند.
اگر خانمی در خواب ببیند که کرست نو بسته چنانچه مجرد باشد خواستگار پیدا می‌کند و اگر شوهر داشته باشد نزد شوهرش محبوبیت می‌یابد

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

124 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

ارام

ارام : درود. دیشب دیدم خواهرم یه لباس مشکیِ طوریِ سکسی پوشیده بود و اومد پیش من و همسرم (لباس خوابِ نازک یه تیکه با شورت بک لِس) خیلی بدم اومد و با تشر ازش خواستم بره بیرون. خیلی تعجب کردم ازش. خودمم همراهش اومدم بیرون که بهش بگم ازین کارش خیلی ناراحت شدم، اما اون همچنان داخل اتاق داشت با نامزد من خوش و بش میکرد. داد زدم و صداش کردم و اومد بیرون. (من در واقعیت اصلن روی لباس زن های دیگه ای که همسرم میبینتشون حساس نیستم و خانواده ما هم در زمینه پوشش سختگیر نیست) تشکر می کنم مهربان

پاسخ
لینک۹ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۵۴:۱۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. خواهر شما فکر می کند که چون شوهر شما غربیست می تواند جنبه هایی از رفتار خودش را که جلوی یک ایرانی ( به خاطر فرهنگ و سنت ها) نمی تواند بروز دهد، جلوی او ابراز کند و فکر می کند که اوکی هست که رک و پوست کنده راجع به بعضی مسائل و خواسته هایش با همسرتان به عنوان یک دوست، صحبت کند. او از اینکه خود واقعی اش را نشان دهد ابایی ندارد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۹ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۲۰:۰۴:۵۵
Azita

Azita : سلام خانم هراتي عزيز. روزتون به شادي
خواب ديدم مامانم از تركيه يه عالم لباس زير (شورتهاي مدل مختلف) و يه عالم جوراب اورده، من خيلي خوشحالم و ميرم تنهايي يكي يكي با رضايت لباس زيرها را امتحان ميكنم.بعد در ادامه ديدم سر كلاسم هستم و مادر يكي از دانش اموزان براي من يك شقه گوشت گردن اورده، من كه مي دانم وضعيت مالي خوبي ندارند مي گويم اين گوشت را تكه كن و براي فرزندانت غذا بپز. او هم به من يك بسته پر از كرم و عطر هديه مي دهد كه از ديدن ان خوشحال شدم.
با تشكر

پاسخ
لینک۲۸ شهریور ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۴۴:۰۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. مادر شما نگرش ها و احساسات زنانه ی تازه و فرصت های خوبی را با شما در میان می گذارد و شما خواهید توانست بهترین رفتار را انتخاب کنید و انشالله به گرمی و امنیت و عشق خواهید رسید. شما درسهای زیادی از زندگی می آموزید و یاد می گیرید که همیشه به کسانی که آرزوهایشان برآورده نشده، مهربان باشید و در راه خداوند به مردم محبت و نیکی می کنید. در نتیجه شما به عنوان کسی که روحی زیبا دارد و قلبش پاک است و به خوشنامی مشهور خواهید شد و دعای خیر دیگران پشت سر شماست. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۸ شهریور ۱۳۹۹ ساعت ۱۷:۰۷:۰۸
bita

bita : سلام من خواب ديدم خونه ي مادر شوهرمم و باهاش تنهام ولي خونه ي واقعيش نبود مادر شوهرم از سر تا پا مشكي پوشيده بود پا شد رفت از يخچال يه چيزي برداره دامنش كه بلند بود يه ذوري بود كه جاو داشت پشت نداشت و شورتش ديده ميشد كه اونم مشكي بود من الان با شوهرم يه ماهيه قهرم و اصلا نديدمش هم شوهرمو هم مادرشو ممنون ميشم تعبيرشو بگين

پاسخ
لینک۱۵ شهریور ۱۳۹۹ ساعت ۱۵:۱۸:۵۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما به مادر شوهرتان و چگونگی رفتار او با خودتان فکر می کنید. او رفتاری کینه توزانه و بدبینانه از خودش نشان می دهد و می خواهد که احساسات سردی با شما داشته باشد یا خودش را خونسرد نشان دهد. در حالی که او سعی می کند که احترامش بالا باشد و وقارش را جلوی شما حفظ کند، شما ار واقعیت امر و پایین بودن عزت نفس او و نگرانی ها و ترسهای او با خبرید و حرمتش پیش شما پایین است. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۵ شهریور ۱۳۹۹ ساعت ۲۲:۰۵:۰۰
reza

reza : سلام
همراه‌برادر‌‌و زن‌برادرم داخل‌یه‌هتل بودیم‌که خانمم انگاری مهماندار اونجا بود و اون طبقه بالا بود و طبقه بالا نرده داشت و خانومم سوار نرده شده بود، که خانمم یه شورت با یه دامن کوتاه تنش بود که شورتش مشخص بود، و منم ناراحت شدم گفتم دختره خجالت نمیکشه ما پایینیم داریم نگاه میکنیم، بعدش رفتیم طبقه بالا پیش خانمم که انگاری اتاقاشون چوبی بود و داداشم و زن داداشم رفتن داخل یه اتاق و درو بستن و من و خانمم تنها بودیم که خانمم درخواست رابطه کرد منم بهش گفتم خوب نیست میان میبیننمون، و منم دنبال یه اتاق خالی میگشتم که اتاقا انگاری کوچیک بودن و نمیشد داخلشون کاری کنی، و خانمم گفت بیا همو بغل کنیم که همدیگه‌رو بغل کردیم و دراز شدیم و من یه خورده کمر خانمم رو فشار دادم که گفت یواشتر و بعدش شروع کردیم به خوردن لبهای همدیگه و خیلی لذت بخش بود.ممنون

پاسخ
لینک۱۰ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۰۰:۵۴:۱۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما و خانواده تان می خواهید تغییرات تازه ای در هویت تان ایجاد کنید، زندگی تان را متحول کنید و از عادات قدیمی تان جدا شوید. شما سعی می کنید که طرز فکرهای قدیمی تان را رها کنید؛ نیازهای اولیه تان را تامین کنید و به ثبات بیشتری در زندگی تان برسید. خانم شما درکش بالاست و احساس امنیت بیشتری در زندگی می کند. او احساسات خودش را نسبت به شما بیشتر بروز می دهد و عملکرد او برای دیگران واضح است. شما ممکن است از بی سیاستی خانمتان ناراحت می شوید. خانم شما بعضی وقتها بدون اینکه انتظار جبران داشته باشد، به دیگران کمک می کند ولی در این کار یا پروژه ی جدیدی که شما در نظر دارید انجام دهید، انتظار دارید که خانمتان هم با سیاست تر رفتار کند و رازدار تر باشد. تذکر شما نسبت به این مسئله به او، او را کمی ناراحت می کند ولی بعد آشتی می کنید و هر دویتان می دانید که چقدر برای هم عزیز هستید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۰ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۶:۴۶:۰۲
firuze mehrabani

firuze mehrabani : سلام خواب دوستم که بانوی جوان مجرد است را نقل میکنم.

پاسخ
لینک۱۸ شهریور ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۲۰:۰۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما سعی می کنید که خونسرد باشید و آرامشتان را حفظ کنید. دوست شما بسیار با اقتدار و قویست و سعی می کند که این قدرت و توانایی اش را در رفتارش به شما نشان دهد. مردی که واسطه ی خواستگاری از شماست، تعریفتان را پیش دیگران می کند. درک شما نسبت به مسائل بالاتر رفته و قدرت مالی تان بیشتر می شود. جاپای قرص و محکمی در رابطه با موقعیتتان پیدا خواهید کرد. سخت کوش خواهید بود و احساسات زنانه تان را از طریق رفتاری اجتماعی تر و بازتر به دیگران نشان خواهید داد ولی از اینکه اینطور با دیگران رفتار کنید احساس خوبی ندارید و می خواهید که با قید و بند بیشتری با مردم تعامل کنید. درک شما نسبت به دین قوی نیست. دین داشتن صرفا نماز خواندن و به جا اوردن فروع دینی نیست. شما باید خدای بزرگ را بیشتر بشناسید و عاشق او باشید تا دینتان تکمیل شود. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۹ شهریور ۱۳۹۹ ساعت ۰۰:۱۰:۳۹
ناری

ناری : سلام وقت بخیر با ارزوی سلامتی و تندرستی
خواب دیدم من و خواستگار سابق داخل یه اتاق بودیم. اتاق استراحت در سرکارم.در واقعیت باهم همکار هستیم. خواستگار سابق اومده بود پیشم اما زیرپیراهنی تن ش بود. باسپاس

پاسخ
لینک۳۰ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۰۷:۵۰:۱۵
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. خواستگار سابق شما می خواهد در کنار شما آرامش داشته باشد و احساسات خودش در رابطه با زندگی شخصی اش را با شما مطرح کند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۳۰ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۱۸:۰۸:۴۵
Raha

Raha : سلام خانم هراتی عزیز، من چند وقته خیلی خواب لباس نو میبینم و خودمو تو جاهایی میبینم که خیلی قشنگه و تا حالا اصلا نبودم، دیشب خواب دیدم توی خونه ای هستم خانم اون خونه یه جین شورت دستشه و از من میخواد دو سه تاشو انتخاب کنم،من اول یه رنگ زردشو برمیدارم بعد سریع منصرف میشم رنگ صورتی برمیدارم و تو ذهنم میگم با فلان سوتینم ست هستش. ممنونم از تعبیرای دقیق و زیباتون

پاسخ
لینک۲۱ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۰۳:۵۰:۰۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما می خواهید تصویر تازه ای از خودتان به دیگران ارائه دهید. ایده ی تازه ای به ذهنتان می رسد و روحیه ی شما عوض خواهد شد. شما می خواهید نشان دهید که سخت کوش، آزاد، برونگرا، اجتماعی، مهربان و رمانتیک هستید و سعی می کنید که در کارتان نظم و دیسیپلین داشته باشید و از خودتان حمایت کنید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۱ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۱۶:۳۱:۳۲
Mahpishoni

Mahpishoni : سلام
خواب دیدم مادرشوهروخواهرنامزدسابقم اومدن عیادت پدربزرگم که مریضه(البته درواقعیت مریضه)بعدمنومامانم هم سر میرسیم ماهم میریم عیادت موقع خداحافظی مادرشوهرم یک برش شتری خربزه به هم میده. بعد دیدم با نامزدم توی راه پله نزدیک به پشت بوم خونه ما دراز کشیدیم کنار هم یکی از زندایی هام و یکی دیگه از دایی ام(باهم زن و شوهرنیستن یعنی زندادش وبرادرشوهر هستن) اونا هم کنار ما چهارتایی دراز کشیدیم بعد انگار توی تلویریون بزرگ داشتیم لباسهای رنگارنگی که خواهرنامزدم اورده بودنگاه میکردیم پیراهنای بلندورنگی بودن منو زنداییم گفتیم اینا لباس خوابن بعد یکی از اون لباس خوابهای بلندبه رنگ آبی(نه پررنگ نه کمرنگ) که جلوی سینش و روی رونهام باز بود تنم بود ومن نزدیک به نامزدم درازکشیده بودم البته حس میکردم هرلحظه نزدیکترمیشم ولی همولمس نکردیم بعدزنداییم دایموبوسید

پاسخ
لینک۲ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۰۰:۵۸:۲۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. مادر و خواهر نامزد سابقتان به شما فکر می کنند و به خاطر پدر بزرگتان ناراحتند. از نظر مادر نامزد سابقتان احتمال خوب شدن پدر بزرگتان کم است. ( اگر از بیماری او اصلا با خبر نیستند، تعبیر این قسمت این است که عمر پدر بزرگتان طولانی نیست). شما و نامزد سابقتان به تحولی که در دست داشتید فکر می کنید و اینکه خواهر او امیدوار است که شما بتوانید دوباره با برادرش ارتباط داشته باشید. شما شخصیتی مهربان و با احساس و خردمند و از خود گذشته و صادق دارید. اگر زندایی تان گونه ی دایی تان را بوسیده برای او احترام قائل است و اگر لبش را بوسیده از حرفهای او خوشش نمی اید. شما و نامزد سابقتان هر دو به آشتی با هم فکر می کنید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۴۹:۳۸
چکاوک

چکاوک : سلام وقتتون بخیر من خواب دیدم یه سوتین نو صورتی خریدم بسیار اندازه و عالی دخترخاله هام دارن ارزیابیش میکنن و همش تعریف میکنن من بهشون میگم یدونه قبلا خریدم خیلی خوبه ببینین و دکمه های لباسمو باز میکنم و از همون سوتین رنگ آبی فیروزه ایش به تنم هست رو نشون میدم برای تایید حرفم ..در حالیکه خیلی راضیم ...ممنون از تعبیرتون

پاسخ
لینک۲۶ شهریور ۱۳۹۹ ساعت ۱۶:۵۳:۲۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. عشق به زندگی تان راه می یابد و شما می خواهید ازدواج کنید، از شما حمایت و حفاظت شود و با نظم و دیسیپلین بیشتری زندگی کنید. شما شخصیتی مرتب و منظم و خردمند دارید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۶ شهریور ۱۳۹۹ ساعت ۲۲:۴۴:۵۲
سویل

سویل : سلام من خواب دیدم ،(متن دیده نشه لطفا)

پاسخ
لینک۱۸ شهریور ۱۳۹۹ ساعت ۰۰:۴۳:۳۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما سعی می کنید که در مورد مسئله ای بسیار خردمندانه، عقلانی و با احساس برخورد کنید و تغییراتی در زندگی تان به وجود بیاورد. اگر دختر و پسر غریبه بوده اند، به مسئله ای عشقی فکر می کنید که انتظارات و توقعات شما را نسبت به کسی بیان می کند. ننوشته اید نیلو کیست و بنده هم علم غیب ندارم. توجه داشته باشید که اگر میخواهید خوابتان درست تعبیر شود از مخفی کردن و یا توضیحات ناکافی در مورد مسائل باید اجتناب کنید در غیر اینصورت همانطور که برای من بعضی از قسمت های خواب مبهم است برای شما هم شاید تعبیر مبهم به نظر برسد. اگر شما قبل از اینکه این خواب را ببینید به جایی رفته اید که کف آنجا را برداشته بودند، خوابتان بازتاب افکار شماست و این بخش از خوابتان بی معنی است. اما اگر بعد از اینکه این خواب را دیدید، جایی رفتید که شبیه محل خوابتان بود، روح شما از طریق تله پاتی بعضی از شرایط آینده را مشاهده کرده است. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۸ شهریور ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۰۴:۱۳
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.