تعبیر خواب ماهی
دیدن ماهی در خواب نیکو است بخصوص اگر آبی که ماهی در آن شنا می کند صاف و روشن باشد. اگر در خواب ببینید جایی در کنار آبگیر، حوض، دریا و یا استخر ایستاده اید و درون آب ماهیان فراوان می بینید که شنا می کنند، خواب شما از آینده ای روشن خبر می دهد. اگر آبی که ماهیان در آن شنا می کنند تیره و گل آلود باشد، ثروتی با سختی و مشقت به شما می رسد.
اگر آب متعفن باشد و در آن ماهیان خوش رنگ و زیبا شنا کنند، ثروتی توام با رنج و بدبختی و بیماری به دست می آورید. ماهی سفید، بخت و اقبال است، ماهی زرد طلائی، پول و مال و ثروت است و ماهی سرخ، فر و شکوه است. اگر در خواب ببینید که ماهی را درسته قورت دادید، طمع می کنید و دچار حرص و آز می شوید و اگر ماهی را به عنوان غذا بخورید، به نعمت می رسید. اگر ببینید ماهی شور می خورید چه دودی باشد و چه تازه به شرطی که شور باشد به بلا و مصیبت گرفتار می شوید.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن ماهی بر پنج و جه است:
- وزیر،
- لشگر،
- دختر دوشیزه،
- غنیمت،
- غم و اندوه.
حضرت دانیال می گوید: دیدن ماهی در خواب در دریای گرمسیر، دلیل بلا و سختی و در دریای سردسیر تاویلش نیکو است. اگر دیدید ماهی های تازه و بزرگ بسیاری دارید، تعبیرش غنیمت است و اما ماهی کوچک غم است. اگر ببینید از شکم ماهی مروارید بیرون می کشید، صاحبت فرزند خواهید شد.
جابر مغربی می گوید: دیدن ماهی تازه دلیل غنیمت است، زیرا که بر خوان عیسی (ع) که از بهشت آورده بودند ماهی بود. اگر ببیند از دهان او ماهی بیرون آمد، دلیل که دروغ بسیار گوید. اگر دید از قضیب او ماهی بیرون آمد، دلیل که او را دختری آید.
اگر ماهی تازه پخته می خورد، دلیل که به قدر آن مال حاصل کند. اگر دید ماهی فروشی می کرد، دلیل که منفعت یابد. اگر دید ماهیان دریا با او سخن گفتند، دلیل که از راز پادشاه آگاه شود و مراد خود حاصل کند.
تعبیر خواب ماهیگیر (صیاد)
دیدن صیادان ماهی در خواب، علامت آن است که به نوعی سعادت و کامیابی دست می یابید که تا آن روز طعم آن را نچشیده بودید .اگر خواب ببینید ماهی صید کرده اید، نتایج خوبی در زندگی بدست خواهید آورد و اگر بر عکس در خواب موفق به صید ماهی نشوید، در آینده به اهداف خود نخواهید رسید.
تعبیر خواب ماهی خواره
محمد ابن سیرین می گوید: دیدن ماهی خواره، تعبیرش زن است. اگر دید ماهی خواره داشت، دلیل که زنی بخواهد. اگر دید ماهی خواره از دست او بپرید، دلی که زن را طلاق دهد.
جابر مغربی می گوید: دیدن ماهی خواره، دلیل غم و اندوه است.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Ghoncheh : جمعه شب من خواب دیدم
فریبا هراتی
: سلام. شما مصمم هستید که در راه رسیدن به اهدافتان اقدام کنید و فکرتان به شدت مشغول این مسائل است. می خواهید برای زندگی تان تصمیمی بگیرید. گشایش کار خواهید یافت و تلاش می کنید که خیلی زود و بی دردسر هدفتان را عملی کنید. شانس و انرژی زیادی به شما رو می آورد و از نظر روحی تقویت خواهید شد. اما هنوز درک درستی ندارید که چه اتفاقاتی در جریان است و به همین دلیل استرس دارید. شما هنوز آماده نیستید که زندگی تان را عوض کنید چون تجربه تان کم است. خواب شما 936 کاراکتر و 2 حق خواب بود. تشکر از همراهیتون.
Mojgan : با سلام خدمت خانم هراتی عزیز
مادرم در خواب دیده در یک مراسم بود هنگام برگشت داخل کفشش پرازماهی های رنگارنگ همراه با آب دید و کفشهایش رو پوشید و در خانه مادربزرگش که فوت شده را میبیند که برایش سبزی خورشتی خریده تا برایش پاک کند و درست کند و بهش بدهد....
ممنونم از پاسخگویی تون
فریبا هراتی
: سلام. انشالله مادرتان به آرزوهایش خواهد رسید و احساس مثبت به زندگی او راه پیدا می کند و قدمهای موفقیت آمیزی در راه رسیدن به اهدافش بر می دارد. دعای خیر مادر بزرگ مادرتان پشت سر اوست و انشالله مشکلات مادرتان از زندگی اش بیرون خواهند رفت. تشکر از همراهیتون.
ناری : سلام وقت بخیر
خواب دیدم داخل دستم یه یلاستیک ک ب اندازه ی کیلو ماهی سفید تیکه شده داخلش هست.
با سپاس
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما به شانس و ثروت خواهید رسید، لذت و شادی و همینطور آرامش روحی خواهید یافت. کسی حرفهای خوشی به شما می زند که البته این شخص سعی می کند که خودش را سانسور کند و هر حرفی را به شما نزند و احساس واقعی اش را به شما نمی گوید یا اینکه شما خودتان را سانسور می کنید و همه ی حرفهایتان را مطابق با احساس واقعی تان ابراز نمی کنید. تشکر از همراهیتون.
ماهی : سلام خانم هراتی عزیز
امروز صبح (۲۷شوال) خواب دیدم تو یه مهمونی بودم.یه پارچه سفید رو زمین پهن بود که یه گوشه ش یه ماهی قرمز کوچک مرده بود.همه میگفتن مرده ولی من حس کردم زنده ست.انداختمش تو یه جام بلور خیلی شفاف که پر آب زلال بود(شبیه جام شراب ولی تو خواب حس میکردم شربت خوریه).بعد ماهی زنده شد و شروع کرد تو آب بازی کردن.جام خیلی شفاف و زیبا بود و ماهی داخل جام با یه دم زیبا دور میچرخید و بازی میکرد.همه تعجب کرده بودن و میگفتن ما فک کردیم مرده و تو زنده ش کردی.بعد دیدم داریم از یه زیرزمین داغون که تو خواب خونه مون بود اسباب کشی میکنیم یه جای جدید.حین اسباب کشی من سوتین تنم بود.اول فک کردم همه همینجوری پوشیدن ولی وقتی دیدم اونا بلوز تنشونه منم خجالت کشیدم رفتم بلوز بپوشم.یادمه حین اسباب کشی لوازم آرایش یه نفرم سهوا شکستم.
ممنونم
فریبا هراتی
: سلام. شما از رسیدن به خواسته تان ناامید نیستید و تلاش می کنید که رفتاری درست داشته باشید و زمینه ای مثبت برای رسیدن به خواسته تان بوجود بیاورید. روشنفکر و مثبت اندیش هستید که آنچه که به انجامش امیدوار هستید، شدنی است! در حالی که شاید دیگران فکر کنند که شما هیچ شانسی برای رسیدن به موفقیت در خصوص آرزویی که قبلا محقق نشده، ندارید. اما شما قلبتان پاک و امیدوار هستید و همین امید شما، شانس شما را برای رسیدن به خواسته تان زنده نگه می دارد. شما افکار منفی و ناامیدیها را دور می ریزید و سعی می کنید که با نظم و دیسیپلین زیاد، روی احساستان کنترل کامل داشته باشید، کارهایتان را بخوبی انجام دهید و تحولی مثبت در زندگی تان بوجود بیاورید. شما سعی می کنید که خیلی احساساتتان و عملکردتان را به هر کسی بروز ندهید و رفتاری مطابق با دیگران داشته باشید. شاید کسی هست که سعی می کند با سیاست و یا با تظاهر با شما رفتار کند ولی شما متوجه این مسئله خواهید شد. تشکر از همراهیتون.
نیلوفر : سلام خانم هراتی وقت بخیر
همسرم خواب دیده یه جایی هست که جلوش یه رودخونه یا ابگیره که اب بسیار زلال و شفافی داره و یه عالمه ماهی دارن اونجا شنا میکنن،ماهیا بزرگ بودن و همسرم براحتی میتونسته اونارو بگیره،ضمن اینکه ماهیا شبیه قزل الا بودن(انگار خاکستری بودن)عقبتر از همسرم خالش و پسرداییش وایساده بودن که همسرم به اونا میگفته بیاین ببینید چقدر ماهی اینجاس اما اونا فقط نگاهش میکردن و از جاشون تکون نمیخوردن،بعد همسرم هر چی عقبتر میومده اون رودخونه تا دم پای همسرم بزرگ میشده و گسترش پیدا میکرده.
سپاس
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. نگرش های تازه ای به ذهن همسرتان می رسد و شانس و موفقیت به او رو می آورد. خاله و پسر دایی همسرتان نمی توانند مانند همسرتان موفق باشند چون درک رسیدن به موفقیت را ندارند و فعالیتی برای این منظور هم انجام نمی دهند. شانس و انرژی مثبت زیادی به زندگی شما راه خواهد یافت. تشکر از همراهیتون.
مرضیه دانی : سلام امروز صبح یک ماهی تازه معمولی ازین خاکستریا تقریبا یک متری دیدم که روبروم به یک دیوار قرار داده شده بود مثل حالت گذاشتن یک شئ به تاقچه دیوار سفید
فریبا هراتی
: سلام. شما نگرش های تازه ای نسبت به مسائل پیدا می کنید یا شانس و ثروت و موفقیت به زندگی تان راه می یابد. باورهای روحی تان را مورد سوال قرار می دهید یا درکتان نسبت به مسائل عوض می شود. تشکر از همراهیتون.
Rozz : سلام روز بخیر دخترم خواب دیده برادر نوزده سالش تبدیل به یه کوسه ی خیلی بزرگ شده توی آکواریوم کپسول مانندبوده که هی خودش رو به دیواره ش میکوبیده دخترم توحیاط میخواسته بره دستشویی که موقع برگشتن با ترس وحشت میاد تو به من میگه مامان برو تو اتاق در رو ببند خودش میره تو اتاقش که با صدای جیغای وحشتناک من میاد بیرون میبینه برادرش از بس خودش رو به آکواریوم کوبیده آکواریوم خورد شده وتمام بدنش پراز خونه یه ملحفه ی سفید دورشه و داخل خونست ومن بالای سرش جیغ میزدم وگریه میگردم باتشکر فراوان از وقتی که میزارید
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. پسر شما خشم و خصومت شدیدی را در وجود خودش احساس می کند و از اینکه زندگی او یکنواخت شده، همه اش مجبور است دور باطل بزند ولی به جایی در زندگی نرسیده است، استرس شدیدی وجود او را فرا گرفته است و او می تواند یک تهدید عاطفی برای خودش و دیگران محسوب شود. پسر شما می خواهد از محدودیت ها بیرون بیاید و با همه قهر است و می خواهد از همه فاصله بگیرد او دیگر فقط به خودش فکر می کند و شما باید برای رفاه او تلاش کنید چون ادامه ی این وضعیت از او یک آدم حریص و خشن و منفی باف خواهد ساخت. تشکر از همراهیتون.
سپیده : سلام من خواب دیدم که با برادرم توی کاری بودیم و برادرم گفت اگه می خواهی قبول کنم توی کار من باشی باید بتونی ماهی هات رو بفروشی من رفتم جایی و به فردی گفتم ماهی می خری گفت من نه ولی یک نفر بهدالظهر میاد و بروپیشش و من رفتم داخل یک کشتی چوبی و چند طبقه مه زن و بچه هم اونحا بودن و بعد رفتم پیش اون مرد که ماهیگیر بود و یا ناخدا و یا مهم بود توی اونجا و با خنده به من گفت حالا باشه می خرم ماهی هات رو و من خوشحال شدم یک نفر ماهی هام رواز من می خره و من می تونم تو کار برادرم برم و مشکلم حل شد باخریدن ماهی ها
فریبا هراتی
: سلام. تعبیر خوابتان این است که شما در صورتی می توانید با برادرتان همکاری کنید، که نظرات خودتان را مطرح نکنید و فقط مطیع و تابع او باشید و حرفش را گوش کنید. اگر بخواهید نگرشهای خودتان را مطرح کنید و برادرتان را وادار کنید که مطابق با میل شما رفتار کند، او نظراتتان را قبول نخواهد کرد. البته نظرات شما همیشه اشتباه نیستند و کسانی که نظرات شما را تصدیق کنند هم وجود دارند. تشکر از همراهیتون.
Zahra : سلام و احترام.خواب دیدم که با آقایی که تو اینستاگرام فالو دارمشون(منو نمی شناسن) وسط یه دریای آبی و زلال که نور خورشید هم روی آب افتاده بود بودم،انگار روی به میز مربعی آهنی که کمی سطحش از آب بالاتر بود ایستاده بودیم و اطرافمون دو تا ماهی بزرگ نقره ای به سایز دلفین بودن(شبیه دلفینم بودن خیلی سرحال و براق اما من فکر نمیکردم دلفینن، تو ذهنم این بود که ماهی های بزرگین) اینها داخل آب بالا و پایین می پریدند و باعث می شدن آب زیادی بریزه روی سطح میز، انگار که میز بخواد بره زیر آب و من کمی ترسیده بودم، بخش دیگر خوابم این بود که یه ماهی نقره ای کوچیک اندازه کف دستم تو دستم بود و من می خواستم این رو بندازم توی آب و نجاتش بدم، سوار اتوبوس شدم و با خودم فکر می کردم از پنجره ی اتوبوس می تونم بندازم بیرون که مثلاً توی آب بیفته اما پنجره توری آهنی داشت و یه آقای جوون قدبلندی کنار پنجره بودن کهنگام میکردن و من باخودم گفتم این نمیذاره من ماهی رو از پنجره بیرون بندازم که به آب برسه، انتهای خوابم دیگه شب شده بودو من از اتوبوس پیاده شدم، روبروی یه پارک که در واقعیت این پارک استخر نداره اما من فکر میکردم وسط پارک یه استخر بزرگه، از طرفی با خودم فکر میکردم الان دستم بوی ماهی گرفته و دوست نداشتم، انگار اون ماهی هم تو دستم دیگه رمق نداشت، روبروی پارک تاریک بود و از پشت بلندگو صدایی شبیه به دعا و یا مداحی میومد. که من با خودم گفتم وقت اذانه،روبروی پارک هم یه سری خانم بودن که غذای خونگی میفروختن و از خواب پریدم. ممنون از شما
فریبا هراتی
: سلام. احترام متقابل. این شخص باعث می شود که شما احساس آرامش زیادی داشته باشید. نگرش های تازه ای به ذهنتان خطور می کند و شما می خواهید مانند او ثبات و استحکام در شخصیت تان داشته باشید و عزم و اراده تان را برای بعضی از کارهایتان تقویت کنید. اما نگران هستید که این روش شما، به ضررتان تمام شود و احساسات منفی به زندگی تان راه پیدا کند. او برای شما نوعی راهنمای روحی محسوب می شود ولی شما مردد هستید که واقعا حرفهای او کاملا درست هستند یا خیر. شما هم نظریات مثبتی نسبت به مسائل دارید که شاید جرات ابراز آن را ندارید و می ترسید که حرفتان خریدار نداشته باشد. شما سعی می کنید که روشمند رفتار کنید و از جمعیت تبعیت کنید و در بعضی از کارها، از خودتان اصالت و ابتکار به خرج نمی دهید. شما در مقابله با موانع و مشکلاتی که در زندگی تان با آنها مواجه می شوید، احساس خستگی و یا احساس عدم امنیت می کنید و می خواهید که فکرتان راحت باشد و دوست دارید حرف دلتان را بزنید در حالی که نمی دانید بیان نظراتتان به نفعتان هست یا خیر. شما نمی دانید که عاقبت کار چه خواهد شد ولی خبرهای خوشی خواهید شنید. مشکلات شما رو به پایان هستند و شما هم از حمایت و پشتیبانی روحی کافی برخوردار خواهید شد و انشالله به ثروت می رسید. تشکر از همراهیتون.
Arezo : سلام . تو خواب کنار یه برکه بودم یه آقایی داشت ماهی میگرفت نمیدونم منم داشتم ماهی میگرفتم یا نه ولی برکه گل آلود بود من فکر نمیکرد داخلش ماهی باشه اون مرد یه دفعه گفت ماهی گرفتم من تعجب کردم گفتم مگه ماهی هست گفت اره ماهی و گرفت داد به من گفت ببین ماهی و لیز میخورد از دستم دوباره بهش برگردوندم ماهی و گرفتو رفت من خوشحال شدم گفتم اگر ماهی داشته باشه چون کم عمقه من راحت میتونم ماهی بگیرم بعدش یادم افتاد تو همچین برکه هایی ممکنه تمساح هم باشه کنار برکه یه کلبه بود مثل کلبه های شمال پله میخورد به خودم گفتم عب نداره اگر تمساح باشه فرار میکنم سریع گفتم بزار ازبن پله ها برم بالا از بالا معلومه چه خبره اگر تمساح باشه میفهمم از بالا که نگاه کردم دیدم نه خیر خبری از تمساح نیست به جاش کلی ماهیه تقریبا ۲۵ سانتی و نیم متریه .ممنونم
فریبا هراتی
: سلام. شما به دنبال پاسخ یک مسئله هستید و می خواهید برای زندگی تان تصمیمی بگیرید ولی امید زیادی ندارید که بتوانید نگرش های تازه ای بدست آورید. موقعیتی وجود دارد که شما به خاطرش غصه می خورید و فکر می کنید که لغزنده و دست نیافتنیست. نگران هستید که سرتان را کلاه بگذارند و با شما با بی عاطفگی دیگران مواجه شوید، به شما خیانت کنند و فریب بخورید. ولی نگرانی شما بی مورد است. شما قادر خواهید بود خواسته هایتان را بدست بیاورید و شانس و انرژی مثبت را حتی با وجود همین شرایط سختی که در آن قرار گرفته اید، بدست خواهید آورد. زمان گذشتن از یک مسئله یا موضوعی که فکرتان را ناراحت می کرده فرا رسیده و باید شانس خودتان را امتحان کنید و ناامید نباشید. تشکر از همراهیتون.