تعبیر خواب ماهی
دیدن ماهی در خواب نیکو است بخصوص اگر آبی که ماهی در آن شنا می کند صاف و روشن باشد. اگر در خواب ببینید جایی در کنار آبگیر، حوض، دریا و یا استخر ایستاده اید و درون آب ماهیان فراوان می بینید که شنا می کنند، خواب شما از آینده ای روشن خبر می دهد. اگر آبی که ماهیان در آن شنا می کنند تیره و گل آلود باشد، ثروتی با سختی و مشقت به شما می رسد.
اگر آب متعفن باشد و در آن ماهیان خوش رنگ و زیبا شنا کنند، ثروتی توام با رنج و بدبختی و بیماری به دست می آورید. ماهی سفید، بخت و اقبال است، ماهی زرد طلائی، پول و مال و ثروت است و ماهی سرخ، فر و شکوه است. اگر در خواب ببینید که ماهی را درسته قورت دادید، طمع می کنید و دچار حرص و آز می شوید و اگر ماهی را به عنوان غذا بخورید، به نعمت می رسید. اگر ببینید ماهی شور می خورید چه دودی باشد و چه تازه به شرطی که شور باشد به بلا و مصیبت گرفتار می شوید.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن ماهی بر پنج و جه است:
- وزیر،
- لشگر،
- دختر دوشیزه،
- غنیمت،
- غم و اندوه.
حضرت دانیال می گوید: دیدن ماهی در خواب در دریای گرمسیر، دلیل بلا و سختی و در دریای سردسیر تاویلش نیکو است. اگر دیدید ماهی های تازه و بزرگ بسیاری دارید، تعبیرش غنیمت است و اما ماهی کوچک غم است. اگر ببینید از شکم ماهی مروارید بیرون می کشید، صاحبت فرزند خواهید شد.
جابر مغربی می گوید: دیدن ماهی تازه دلیل غنیمت است، زیرا که بر خوان عیسی (ع) که از بهشت آورده بودند ماهی بود. اگر ببیند از دهان او ماهی بیرون آمد، دلیل که دروغ بسیار گوید. اگر دید از قضیب او ماهی بیرون آمد، دلیل که او را دختری آید.
اگر ماهی تازه پخته می خورد، دلیل که به قدر آن مال حاصل کند. اگر دید ماهی فروشی می کرد، دلیل که منفعت یابد. اگر دید ماهیان دریا با او سخن گفتند، دلیل که از راز پادشاه آگاه شود و مراد خود حاصل کند.
تعبیر خواب ماهیگیر (صیاد)
دیدن صیادان ماهی در خواب، علامت آن است که به نوعی سعادت و کامیابی دست می یابید که تا آن روز طعم آن را نچشیده بودید .اگر خواب ببینید ماهی صید کرده اید، نتایج خوبی در زندگی بدست خواهید آورد و اگر بر عکس در خواب موفق به صید ماهی نشوید، در آینده به اهداف خود نخواهید رسید.
تعبیر خواب ماهی خواره
محمد ابن سیرین می گوید: دیدن ماهی خواره، تعبیرش زن است. اگر دید ماهی خواره داشت، دلیل که زنی بخواهد. اگر دید ماهی خواره از دست او بپرید، دلی که زن را طلاق دهد.
جابر مغربی می گوید: دیدن ماهی خواره، دلیل غم و اندوه است.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
آرتميس : سلام.وقتتون بخیر. من امشب ساعت ۶ صبح خواب دیدم تو خونه ی قبلی دوران بچگی که یه قسمت مثل پاسیو داشت (البته گل و گیاه نداشتیم توش) من بالای یه چیزی وایستادم و به یه ظرف که توش سه تا ماهی قرمز کوچیکه نگاه میکنم ،از بی آبی مردن (ماهی عید) دوتاشون همدیگرو بغل کردن و معلومه اولی خیلی وقته مرده ولی این دوتا تازه. اون لحظه فکر میکنم که من و همسرم کم محلی کردیم و یادمون رفته آب بریزیم براشون و از بی آبی مردن و خیلی ناراحتم. بعد بقیه خواب مدام با چن نفر از دست کسی در حال فراریم. هی ماشین عوض می کنیم مسیر عوض می کنیم. تا آخر خواب نتونست ما رو بگیره ولی ما می ترسیدیم و مدام فرار میکردیم و میشه گفت من داشتم گروه رو هدایت میکردم که چجوری فرار کنیم و از کجا.
ممنون میشم زودتر تعبیرش رو برام بذارید،چون خیلی نگرانم.خیلی ممنون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما خاطرات یا احساساتی دارید که برای هر کسی در باره ی آن صحبت نمی کنید و به زندگی تان و احساس مشترکی که با همسرتان دارید نگاه می کنید. شما نسبت به هم با سردی برخورد کرده اید و احساسات زیادی نسبت به هم ابراز نکرده اید بنابر این احساس می کنید که موفقیت شما کم شده و عشق بین شما دارد از بین می رود. باید سعی کنید که برای زنده نگه داشتن احساس خوش بین خودتان، با هم صمیمانه تر برخورد کنید و به همدیگر بیشتر ابراز عشق کنید. شما ار رودررو شدن با موقعیتی فرار می کنید و از پذیرش مسئولیت کارهای خودتان اجتناب می کنید. شاید برایتان سخت است که نظرات دیگری را بپذیرید و به کسی تعلق داشته باشید و محدود شوید ولی سعی می کنید که از مواجهه با مشکلات اجتناب کنید. تشکر از همراهیتون.
Azad : با سلام و عرض ادب ظهر خواب ديدم دوتا آكواريوم دارم كه پر از ماهي زينتي هستن اينقدر زياد بودن كه ديگه جا نبود دو تا از ماهي ها هم بچه زا بودن و داشتن بچه هاشونو به دنيا مياوردن يكي از ماهيا داشت يكي ديگه رو ميخورد كه گرفتم و آوردمش بيرون كه اونو از دهانش خارج كنم بذارم توي يه ظرف ديگه كه بيدار شدم.
فریبا هراتی
: سلام. شما آرزوهای زیادی دارید و بعضی وقتها به خاطر بعضی از آرزوهایتان، مسائلی را که کمتر به آنها علاقه دارید را نادیده می گیرید. شما می دانید که از زندگی چه می خواهید ولی گاهی احساس می کنید که در دور باطل افتاده اید و زندگی تان به جایی نمی رسد. بنابراین سعی می کنید که افکار و احساساتتان را کنترل کنید و شرایط جدیدی برای خودتان فراهم کنید که بتوانید به تمام خواسته هایتان برسید و اولویت هایتان را طبقه بندی می کنید که به خاطر یک کار، به کار دیگرتان پشت پا نزنید و نسبت به آن بی تفاوت نباشید. تشکر از همراهیتون.
Ommolbanin : سلام شهره هستم خواب دیدم خونه خواهرم میز وصندلی توی حیاط چیدن و خیلی شلوغه انگار مراسم شادیه دوستان خواهرم خانم های موجه و سالمندن که میان و خواهرم براشون از قبل جای مخصوصی رو درنظر گرفته بود منممیرم وسایل پذیرایی رو توی ظروف بریزم وجلوشون بذارم از کابینت سینی پر از شیرینی های مخصوص و ... در میارم و خواهرم می گه همه رو در ظروف چینی بریزم و رومیز بذارم
بعد خانمی رو می بینم که با وجود تاهل با مردی دیگه رابطه داره و همسرش متوجه شده و اون مرد داره همسر خانم رو میزنه و با هم درگیر میشن بعدش همسر خانم رو سوار قایق کرده و می بندیمش تا نیفته پای من از قایق بیرونمیزنه و می بینم دلفین های زیادی تو آب هستند و یکیشون پای منو دهانش می گیره و من حس می کنم , همه از اینکه من نمی ترسم متعجب هستن بعد من سرش رو هم نوازش می کنم اونوقت دلفین پایم را رها می کند
فریبا هراتی
: سلام. زندگی خواهر شما به سمت مثبت متحول خواهد شد و دنیا به او رو آورده و به ثروت می رسد. روابط دوستانه در زندگی خواهرتان گسترش پیدامی کند. نگرش های تازه ای در زندگی او پیدا می شود و اوضاع برایش خیلی خوب و مثبت پیش خواهد رفت. همینطور برای شما زندگی شیرینتر و مثبت تر خواهد شد. در موقعیت های ظریف و حساس کارها برای شما صاف و درست پیش خواهد رفت. شما گشایش کار خواهید یافت و به ثروت می رسید. در مورد مسائل احساسی، درک شما بالاست و توانایی شما برای راهنمایی دیگران و جلب اعتماد آنان بالاست. شما نسبت به آینده خوش بین هستید و مردم عملکرد شما را در رابطه با دوستی های اجتماعی، مثبت می بینند. تشکر از همراهیتون.
عبدالله یزدانی : سلام خواب دیدم در یک برکه وسیع هستم تا نیم ساق پا رفتم در آب و به ماهیان بسیار زیبا و رنگارنگ که بسیار شبیه ماهیان دریا بودند نگاه میکردم (شاید نزدیک دریا بود نمیدونم چون درخت یا خشکی نزدیکی نبود ولی آب شیرین بود) و دستشون میزدم بازی میکردم. هوا سرد بود و لطیف. آنجا مرجان بادبدک مانند سفید رنگ و نرم بود وقتی دستش زدم. و اختاپوس سفید (اختاپوس گرفتم دستم) و مخلوقات جور واجور زیاد بود که همه بسیار عجیب و قشنگ بودند منم به فکر آوردن یک ظرفی بودم که اینها رو ببرم خانه. ممنون
فریبا هراتی
: سلام. شما از نظر احساسی، خودتان را محصور کرده اید و خیلی به یک رابطه چسبیده اید و زندگی تان را در آن رابطه خلاصه کرده اید. تمام مدت به این فکر می کنید که این خانم با رفتار خشک و سختی که داشت چقدر در ذات و در روحش نرم و لطیف و چقدر رفتنی و بلند پرواز بود و شما چقدر گرفتار این موضوع هستید و تمام عشقتان معطوف به اوست. نگرش های تازه ای به ذهنتان می رسد که به شما احساس نشاط و آرامش می بخشد. تشکر از همراهیتون.
N : سلام من دیشب خواب دیدم که رفتم تو کوهی که آب جاری بود انواع ماهی های قرمز و سبز داخل آبه بود ولی دوتاشو گرفتم واسه سفره هفت سینم انداختم تو ظرف دوتاشون همون لحظه مردن تعبیرش چه میتونه باشه؟
فریبا هراتی
: سلام. شما احساس می کنید که با چالش بزرگی در زندگی تان روبرو هستید و می خواهید نگرش های تازه ای در زندگی پیدا کنید. می خواهید که احساس شور و شوق و موفقیت و ثروت و ماجراجویی های خوشایندی به زندگی تان راه پیدا کند؛ اما از نظر شما در شرایط حاضر و جو و فضایی که در جامعه موجود است، احساس نشاط و شادی یک تصور باطل است. تشکر از همراهیتون.
Mahnoor323918 : ممنون خانم هراتی عزیز از حوصلع و دقت شما، ایشون واقعا بیمار هستن و امیدوارم نذر من بهشون کمک کنه، فقط ممکنه نقش اون خانم ها و گریه های من در خواب رو هم بگید؟ ممنون میشم
فریبا هراتی
: احساس واقعی نگرانی در خواب شما لباس مشکی آنهاست و همه چیز مثل بیماری ایشان واقعی است. عرض کردم که آنها می خواهند که شما با این آقا مرتبط باشید و خانم غریبه هم گشایش مالی است یعنی نگرانی های مالی نخواهند داشت.
Mahnoor323918 : سلام خسته نباشید، من خواب دیدم کسی که باهاش در ارتباطم و شخص خیلی با ایمانی هم هست و الان بخاطر کارش سفر هست یه ماهه رفته، دیدم که خودش جای دیگه بود اما انگار یه بعد از وجودش توی خونه ما بود و تبدیل به ماهی قرمز بزرگ اندازه یه وجب، شده بود و داشت جون میداد به خواهرم میگفتم کمی دارو بهش بده اما میگفت دبگه مرده اما من دیدم زندست و توی آب گذاشتمش و زنده شد، همین موقع ۲تا خانم دیگه اومدن خونه ما و با خانواده مهدی تو خونه ما قرار گذاشته بودن تا تکلیفشون روشن بشه، من خیلی شوکه بودم، خانواده مهدی به سبک خاستگاری با گل و کلی عروسک برای نوزاد به خونه ما اومدند، اما مشکی پوش، اومدن کلی بحث هم شد اما در نهایت اون دو تا خانم رفتن نمیدونم تکلیفشون چی شد اما تو خواب مهدی تماس میگرفت و طرف من بود، و بعدش خانوادش هم بعد از جلسه رفتن، عروسک ها و گل رو گذاشتن خونمون، بعد از رفتنشون، بخاطر اتفاقای افتاده و اون خانما شروع کردم به هق هق گریه کردن یه لباس آبی هم تنم بود، ممنون میشم ببخشید طولانی شد
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. برای سلامتی این اقا نذر کنید به اندازه ی وسعتان بگویید یکی دو عدد مرغ قربانی کنند و گوشتش را به فقرا ببخشید. او احتمالا بیمار است یا روحیه اش خراب شده. ماهی قرمز به موفقیت و ماجراجویی های خوشایندو سلامتی و شادی و شور و نشاط او اشاره می کند و اینکه شما این ماهی را در آب گذاشتید زنده شد، یعنی می توان با دعا و انرژی مثبت، سلامت و شادی را به او برگرداند. خانواده ی او فکرشان ناراحت است و امیدهای زیادی دارند که می خواهند با وجود شما این آرزوها عملی شود. به این آقا هم بگویید که مراقب سلامتی اش باشد خصوصا با وجود این بیماری کرونا، ریسک نکند و خدای نکرده مذهب را در تضاد با علم به کار نبرد!! متاسفانه بعضی از مردم فکر می کنند که صرفا با استفاده از ایمان می توان با بیماری مقابله کرد. عبادت باید توأم با علم باشد وگرنه منزلت آن پائین میآید. نبی اکرم(ص) فرموده است:«برتری و فضیلت عالم بر عابد همچون برتری و فضیلت من است نسبت به کمترین و کوچکترین فرد شما» و نیز فرموده است: «یک نگاه کوتاه به چهرۀ عالم برای من، دوست داشتنیتر است از عبادت یک سال» علامه مجلسی در کتاب «بحارالانوار» در فصل علم باب چهارم از علی(ع) نقل میکند که فرمود: «نظری به سوی عالم، نزد خدای متعال بهتر است از یکسال اعتکاف در خانۀ کعبه.» پس مومن واقعی علم را نادیده نمی گیرد و باور نمی کند که میکرب و ویروس را می توان با ایمان کشت!!! تشکر از همراهیتون.
نیوشا : سلام خانم هراتی عزیز خسته نباشید
با توجه ب تعطیلیا بابت کرونا اداره ی ما هم تعطیل شده یه هفته و خب تو این یه هفته خیلی ب من بد گذشته
ندیدن همکارم و بی خبری و نگرانی....
دیشب خواب دیدم که شمالیم و از ویلامون اومدیم بیرون و راه افتادیم بریم یه شهر دیگه تو شمال و اونجا با خانواده ی مادریم وارد یه کافه شیک شدیم و دیدم خاله ام داره عزاداری میکنه انگار که کسی فوت کرده و ما مجلس رو تو مافه گرفتیم و من گفتم که ای کاش تو کافه نمیگرفتیم شاید کسی تولدش باشه ک یهو دیدم برای دختر داییم کیک اوردن
(ناگفته نموند ک الان که اینو مینویسم تازه یادم افتاد تولد دختر خالم اسفند ماهه و چند روز دیگه اس)
خلاصه ما تولدش رو گرفتیم و چایی خوردند البته منم دلم چایی میخواست اما ب من تعارف نکردند
بعد برگشتم خونه و روی تختم بودم یهو پتو رو زدم کنار و دیدم زیر پتو یه ماهی کوچک و خوشگل که باله هاش کشیدس و تکون میخوره و فک کنم قرمز بود اما ماهی قرمز نبود یه ماهی دیگه بود و من تعجب کردم که چجوری ماهی زیر پتو بدون اب داره رو هوا شنا میکنه و بعد پتو رو کشیدم
بعد دیدم یک حشره داره میاد سمتم که اونم دور کردم از خودم و دیگه رفت
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. اگر در واقعیت شمال نیستیدو خواب دیده اید که شمال هستید، به موفقیت و شادی در زندگی تان خواهید رسید و روابط شما با دیگران قویتر خوهاید شد. انشالله ناامیدیها و ناراحتی هایتان را دور خواهید ریخت. خاله ی شما از ناراحتی هایش صحبت می کند و می خواهد که دخترش شروعی تازه داشته باشد ولی رفتار او با شما صمیمی نیست. نگرش و امید تازه ای به ذهن شما می رسد و شما احساس آزادی می کنید و افکار منفی را از ذهنتان دور می کنید. به امنیت و راحتی بیشتری خواهید رسید. تشکر از همراهیتون.
Neda : سلام خانم هراتی عزیزم مزاحم همیشگی.:))))).خواهرم دیروز خواب دیدن که انگار با یک مرد جوانی بودن که در خواب انگار باهاش اشنا بود.ولی در واقعیت نه میشناخت ایشون رو نه چهرش یادشه.انگار داشتن به سمت خانه یا جایی میرفتن که رسیدن به یک سبزی فروش که سبزی داشت ا سبزی توی گاری های قدیمی بود مثل لبو باقالی فروشهای سابق و فرشندش هم یک پسر ۱۸ تا ۱۹ سال بود.مرد جوان به خواهرم گفت سبزی نمیخوای بخری که خواهرم گفت چرا.اون پسر جونی که با خواهرم بود رفت از همه سبزیها میخواست بررداره که خواهرم گفت نه من نعناع میخوام فقط تازه باشه و خیلی دقت میکردن که نعنای پلاسیده یا خراب بر ندارن. در همون حین انگار توی دست خواهرم ماهی اومد مثل ماهی قزل الا یا ماهی دیگه ای بود نمیدونه ی چیزی تو مایه های قزل الا بین دستای خواهرم بود که تو فکر خواهرم اومد بره درست کنه ماهی رو.قبل از اینکه به سبزی فروش برسه یا بعد از اینکه سبزی گرفت این قسمت رو یادش نیست انگار حالت یک جایی که اب تمیز جمع شده بود و توش پر بچه نوزاد قورباغه بودکه اون مرد جوان به خواهرم میگه و دستش رو میگیره که پاش توی اون اب نره و کثیف نشه.جمعه ی خوبی براتون ارزو مندم و پایدار باشید گلم
فریبا هراتی
: سلام. استدعا می کنم. خواهر شما گشایش کار خواهد یافت. او بین مادی گرایی و معنویت دو دل است و می خواهد که بر کشمکش های شخصی اش غلبه کند. می خواهد که مستقل باشد و پای حرف و عملش بایستد. خواهر شما از خیانت و فریب و دروغ و خودخواهی نگران است و می خواهد بزرگ سالانه فکر کند و مسئولیت پذیر باشد. او می خواهد که آرامش داشته باشد و رابطه ی خوبی در زندگی اش وجود داشته باشد. نگرش های تازه ای به ذهن خواهرتان می رسد و او نسبت به مسائل احساسی بیشتر فکر می کند. خواهر شما احساسش را به گونه ای بیان می کند که بتواند جلوی همه راجع به آن صحبت کند و به نوعی خودسانسوری می کند و همه ی آنچه که در دل دارد را با دیگران مطرح نمی کند. او می خواهد که ازدواج کند و برای رسیدن به این خواسته، لازم است که مثبت اندیش باشد. او باید متعهد باشد، از شاخه ای به شاخه ای دیگر نپرد، سختی ها را تحمل کند و زود جا نزند. تشکر از همراهیتون.
sade : سلام. 1398/10/06ساعت5صبح خواب دیدم دریاچه یاغارنمک بود خشک شده بود. کناره هاش بعضی حاهاش نمک بود. یه ناهی سیاه بزرگ باچشمای سفید اومدنمک خورد. تامارو دید رفت
فریبا هراتی
: سلام. شما یک خاطره ی بد یا دوران سختی را به یاد می آورید ولی الان شرایط عوض شده و درکتان نسبت به شرایط امروز غلط است. شما از یک مسئله ی احساسی دوری می کنید ولی الان مثل آن زمان نیست. بدیها انشالله تمام شده اند. باید سعی کنید که چشم انداز وسیعتری را در رابطه با یک موقعیت کسب کنید و آگاهی هایتان را افزایش دهید. تشکر از همراهیتون.