تعبیر خواب مبل
لوک اویتنهاو می گوید :دیدن مبلمان در خواب تعبیرش خوشبختی خانوادگی است و اگر در حال چیدن مبلمان باشید، به زودی ازدواجی صورت خواهد گرفت و یا جابجایی مسکن خواهید داشت.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Fati : سلام.خواب دیدم تنها از خونمون دارم میرم بازار.وسطای راه پشیمون شدم ولی یه نمایشگاهی نزدیک اونجا دیدم که گفام تا اینجا اومدم لااقل اینجارو ببینم.یادم نیس دقیقا نماایشگاه چی بود ولی ادمای مختلفی توش بودن و من چن تا دختر گرم گرفتم و با هم حرف میزدیم.یکی بهم گف اینجا جاهای خوشگلی داره و منو برد که نشون بده.وارد یه اتاقی شدیم که خیلی شیک چیده شده بود.مبلمان کرمی رنگی داشت که طرحای خوشگل روش بود و من خیلی خوشم اومده بود و یه تخت خواب که اسمش تخت خواب دوبل میگفتن یعنی که خیلی بزرگه.بزرگ بود ولی نه خیلی.من گفتم این همون اندازه تخت خودمه که.و روش رفتم که ببینم چطوره.کل اتاق زیبا چیده شده یود و میز ارایش و اینه و اینا داشت.و رنگشونم کرم.خیلی گرون میومد به چشم به رختر کناریم گفتم چنده اینا بنظرت؟!اونم قیمتایی گف که زیاد هم بالا نبودن.از اون اتاق به جاهای دیگه هم رفتیم اشتباه نکنم تو یکی از اتاقا لحاف تشک بود که رو هم چیده بودن چن عدد و دست ما هم نمیرسید.یکی رو برداشتیم نگاه کنیم ولی چون دستمون نمیرسید نمیشد بزاریم سر جاش.تو دلم یجوری غبطه میخوردم به اون شرایط زندگی.ممنون میشم تعبیر کنید
فریبا هراتی
: سلام. این که خواب دیده اید که در یک نمایشگاه هستید، به این تعبیر است که شما نیاز دارید نگاهی نزدیک تر به جنبه های مختلف زندگی خود بیاندارید. نمایشگاه های مختلف، نمادی از جنبه های مختلف زندگی شماست. اتاق خواب جنبه ای از زندگی خودتان است که به صورت خصوصی و مخفی نگه میدارید. مبل هم به روابط شما با دیگران اشاره می کند و اینکه در مورد خودتان و خانواده تان چه احساسی دارید. شما از یک زندگی پاک و بی غل و غش خوشتان می آید و فکر می کنید که چگونه می توان به آن رسید.