تعبیر خواب مدرسه رفتن
اگر خواب ببینید در مدرسه درس می خوانید، در بیداری به موضوعی آگاه خواهید شد که موجب عاقبت به خیر شدن شما شده و باعث می شود که با دیدی باز به زندگی نگاه کرده و از زندگی درسی بگیرید که خوب زندگی کنید. اگر خواب ببینید دوباره کودک شده اید و به مدرسه می روید، در اثر ساده لوحی و زود باوری برای شما مشکلی به وجود می آید که موجب ناراحتی شما شده و از زندگی درس می گیرید.
لوک اویتنهاو می گوید :مدرسه رفتن در خواب تعبیرش عاقبت به خیر شدن است. مدرسه پر از شاگرد یعنی وجود مشکلات، جزو شاگردان بودن تعبیرش رنج و زحمت است. اگر خواب ببینید در مدرسه ای حضور دارید، در کارهایی ادبی امتیازی به دست می آورید.
اگر ببینید در هنگام نوجوانی به مدرسه می روید، اندوه و بدبختی زمان حال شما را به یاد تفریحات و صداقت ایام گذشته می اندازد. اگر ببینید در مدرسه کتب علمی یا فلسفی تدریس می کنید، برای به دست آوردن مقامی ادبی تلاش خواهید کرد. اگر ببینید به ساختمان مدرسه ایام کودکی نگاه می کنید، وقایع تلخ و اندوهبار بر زندگانی شما سایه می افکند.
تعبیر خواب معلم
اگر خواب ببینید که معلم شده اید، در بیداری خرد و عقل و داوری درست خود، باعث آگاهی دادن و هوشیار کردن کسی خواهید شد و عزت و جاه خواهید یافت.
تعبیر خواب دانش آموز
اگر در خواب خود را در سنی که اکنون هستید و در حالی که دانش آموز هستید ببینید، در بیداری از اموری آگاه خواهید شد که شما را برای زندگی بهتر و موفق شدن یاری کرده و عاقبت به خیر خواهید شد.
اگر خود را به صورت بچه و سر کلاس درس ببینید، مشکلاتی به دلیل ساده لوحی شما پیش خواهد آمد که از آن درس عبرت خواهید گرفت.
تعبیر دیدن کلاس درس در خواب
کلاس درسی که پر از شاگرد باشد، به وجود مشکلاتی در بیداری تعبیر می شود که همه گیر است و جزو شاگردان بودن به سختی و رنج تعبیر شده است.
تعبیر خواب حیاط مدرسه
حیاط مدرسه به روابط اجتماعی شما با دیگران مربوط می شود. اگر خواب ببینید در حیاط مدرسه به آرامی ایستاده اید، در بیداری زندگی شما آرام و بی تشویش خواهد بود. اگر خواب ببینید در حیاط مدرسه جیغ و داد کرده و بازی می کنید، در بیداری زندگی شلوغ و پر از پستی و بلندی را تجربه خواهید کرد.
تعبیر خواب مدیر مدرسه
مدیر مدرسه در خواب به کسی تعبیر می شود که در بیداری ریاست کاری را به عهده دارد و شما برای او کار می کنید یا به مجموعه قوانین و یا تنظیم کننده قوانینی تعبیر می شود که شما تحت آن مجموعه قوانین و تحت آن ریاست، کار خود را انجام می دهید. یا به معنی هدایت کننده و تصمیم گیرنده نهایی برای تعیین نوع زندگی شما در بیداری است. اگر خواب ببینید مدیر مدرسه با مهربانی کلاس ها را برنامه ریزی کرده، در بیداری زندگی آرام و خوشی در انتظار شماست. اگر مدیر مدرسه بسیار بد اخلاق و تندخو باشد، با قوانینی در بیداری سرو کار خواهید داشت که زندگی را بر شما تلخ و ناگوار می سازد.
تعبیر خواب کلاس
اگر کلاس درس شما تمیز و نوساز بوده و همه امکانات آموزشی در آن وجود داشته باشد، در بیداری زندگی مرفه و خوبی خواهید داشت و اگر خواب ببینید سر کلاس خراب و کثیف و بدون امکانات و پر از شاگرد درس می خوانید، در بیداری تحت فشار و سختی های زندگی قرار گرفته و تعدادی افراد نا موفق و فقیر در جوار شما کار یا زندگی خواهند کرد.
تعبیر خواب کلاس درس دانشگاه
اگر خواب ببینید که در دوره دانشگاه سر کلاس هستید، به مقام بالا خواهید رسید و ارتقای وضعیت اجتماعی خواهید یافت.
تعبیر خواب کلاس دانشگاه
تمیز بودن و با امکانات کامل بودن کلاه دانشگاه، خبر از زندگی مرفه و رسیدن به مقام بالای بیننده خواب در بیداری را می دهد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
آسمان : با تشکر از تعبیر خوابتان بازم تشکر می کنم
فریبا هراتی
: خواهش میکنم. عرض کردم رسول خدا. خیر عمرتان طولانی است.
آسمان : سلام،تعبیر آن را بفرمایید. با تشکر
فریبا هراتی
: سلام. شما و مادرتان به درک بسیار بالایی در زندگی تان خواهید رسید و البته معلومات و درک شما در مسئله ای خاص از مادرتان هم بالاتر خواهد رفت. ایمان شما بسیار قویست و شما متعهد هستید که از رسول خدا ص تبعیت کنید و خودتان را موظف به این می دانید که خالصانه دستورات او را اطاعت کنید و با ایمان آوردن به او، زندگی شما متحول شده و مثل این است که تولدی دوباره داشته اید. شما برای پدر و مادرتان احترام و ارزش خیلی بالایی قائلید و حتی بهشت هم بدون رضایت مادرتان و پدرتان نمی روید. تشکر از همراهیتون.
shabnam : سلام خانم هراتی جان روزتون شاد
خواب دیدم فارع التحصیل شدم ولی بخاطر جدایی از دوستام گریه میکنم و بهشون میگم حتما بعد دانشگاه همدیگرو ببینیم.دارم کفش تیره چرم میپوشم ولی بدون جوراب، به خودم میگم چرا گریه ام میگیره !تو فارغ التحصیلی واقعی ام خیلی خونسرد بودم! میرم پیش استادم کارش داشتم.پشت تخته سیاهش فضا بود بهم گفت اونجا منتطرموندم.با پسرای همکلاسیم رابطم خوب بود.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما درسهای کافی را از زندگی تان آموخته اید و به این خاطر خوشحال هستید. اما درک شما از دوستانتان خیلی بالاتر رفته. شما نگرشی قوی و مرموزانه دارید و سخت کوش و مصمم هستید ولی کسی خیلی از شما حمایت نمی کند. شما می خواهید مراقب خودتان باشید و می خواهید از واقعیات سردربیاورید و از مسائل پشت پرده با خبر شوید. گشایش کار خواهید یافت. تشکر از همراهیتون.
shabnam : سلام خانوم هراتی دانا
شاد و سلامت باشین
اینروزا خواب کلاس و دانشگاه زیاد میبینم ( این روزا ناراحتم و بدنبال راه حلی هستم ، نمیتونم این جدایی از دوست پسرم رو بپذیرم ، نمیدونم باید چکار کنم، تلاش کنم یا صبر کنم و همه چیز رو به اینده بسپارم)
خواب دیدم امتحان دارم و نخوندم و میخوام از کسی تقلب بگیرم اما ناظر جلسه چون خیلی باحجابه ازش خوشم نمیاد ( تو بیداری از ادمهای ...و ازشانس من خیلی هم حواسش به منه . تقلب رو از یکی میگیرم اما نمیتونم سریع بنویسم ، طرف هم واضح ننوشته و وقت داره تموم میشه، درسی که دارم پاسش میکنم فلسفه هست و زیاد برام مهم نیست حتی اگه بیفتم!
فریبا هراتی
: سلام. شما احساس می کنید که باید توانایی های خودتان را اثبات کنید و فکر می کنید که چشم ها بر روی شماست و شما را زیر ذره بین گذاشته و بررسی تان می کنند. به اندازه ی کافی تجربه و اعتماد به نفس ندارید و نیاز دارید که با کسی مشورت یا از کسی تقلید کنید. از کسانی که افکارشان را با شما به اشتراک نمی گذارند و مرموزانه کار می کنند خوشتان نمی آید " کسانی که حاضر نیستند شما را راهنمایی کنند". شما تلاش می کنید که دنیای اطرافتان را بشناسید و شرایط تان را ارزیابی کنید. برای شما مهم نیست که دیگران راجع به شما چه نظری دارند، مادامی که خودتان می دانید که کار اشتباهی انجام نمی دهید. خوابهای دیگر شما به خواب اولتان مربوط نیست. لطفا بعدا در صورت تمایل مجددا ارسالشان کنید. تشکر از همراهیتون.
Monire : سلام، روزبخیر
من چند مدت که خواب میبینم تو مدرسه یا کلاس درس هستم و بیشتر دبستان هم هست..و در حال تدریس هستم و یا تو حیاط گلدون گل میکارم و ...البته یه نکته ای که هست من چند وقته هدایت میطلبم برای پیدا کردن رسالت و شغل دلخواهم، میخواستم ببینم این خواب ها چی رو میتونه بهم بگه در صورتی که من قبلا یا در حال حاضر تو کار معلمی و تدریس نبودم و علاقه ای هم نداشتم...
ممنون از شما
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما شخصیتی مهربان دارید و می توانید با عشق و محبت با دیگران رفتار کنید. شما می توانید از تجاربتان با دیگران به اشتراک بگذارید و در واقع خوابتان به شما می گوید که شما روابط اجتماعی خوبی دارید و شخصیتتان مهربان است و می توانید به دیگران کمک کنید. خوابهایتان بیشتر از این نمی گویند ولی برای اینکه شغل دلخواهتان را پیدا کنید باید بر حسب تجارب و معلوماتتان اقدام کنید. تشکر از همراهیتون.
نیره : سلام وقتتون به خیر.خواب دیدم تو دانشگاه بودم معشوقم ک استاد همون دانشگاهه تویه اتاقی پشت پنجره وایساده بود تو اتاق همکارش ک زن بود پشت میز نشسته بود معشوقم داشت به زنه از من گله میکرد میگفت چند وقته هیچ خبری ازش نیست بعد من داشتم دنبال کلاسم میگشتم از همون زنه پرسیدم یاس 8یا9؟زنه هم گفت کلاست یاس 8.ممنون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. معشوق شما می خواهد که چشم انداز تازه ای نسبت به موقعیت و شرایط رابطه ی شما با هم پیدا کند و خانم همکارش شرایط او را ارزیابی می کند. شما از شکست می ترسید و بنابراین باید سعی کنید که دانشتان را بسط داده و کاملا مطمئن باشید که زوایای رابطه ی شما چگونه است. عدد 8 بیانگر قدرت، اختیار، موفقیت، کارما، دستاورد های مادی، احیا و ثروت است. وقتی که عدد هشت در خوابتان ظاهر می شود، به غرایز و شهود خود اعتماد کنید. یاس 8 اشاره به ناراحتی شما در زمینه ی خاص می کند که می خواهید آن را حل و فصل کنید. تشکر از همراهیتون.
Vahideh : سلام خانم هراتی
چهار شب پیش خواب میدیدم که داخل کلاس درسی هستم. متوجه بودم که کلاس طبقه دومه. من روی نیمکت ردیف سوم و سمت در نشسته بودم، داخل میز.. بغل دستی من پسری بود هم سن و سال خودم که سر میز نشسته بود. نیمکتها پر از شاگرد بود. همه مرتب نشسته بودن و در حال امتحان دادن بودیم.. تا جایی که میدیدم تقریبا سفید پوش بودن شاگردا.. اما من انگار بولیز و دامن مشکی تنم بود. معلمی سر کلاس نبود.. من خونده بودم و چیزایی که بلد بودم رو داشتم مینوشتم روی برگه. که تقریبا همه رو نوشته بودم. اما مد نظر هم داشتم که با اون پسر تقلب کنیم باهم. برگه رو برگردوندم یه سوالی بود که در مورد "جنگ" پرسیده بود!! بعد دیدم ما نیمکت آخر همون ردیف نشستیم! چندباری با خودم گفتم جنگ، جنگ، جنگ...... اصلا انگار چنین چیزی تو کتاب و جزء خوندههای من نبود!! هرچی فکر میکردم یادم نمیومد.. به پسر کناریم اشاره میکردم سوال فلان رو بگو!
فریبا هراتی
: سلام. شما در مورد دوگانگی ها و تضادهایی که در زندگی تان با آن مواجه می شوید درسهایی خواهید آموخت و سعی می کنید که منطقی فکر کنید. رفتار شما با کرامت است ولی کسانی که دوروبر شما هستند یا در شرایط سخت قرار دارند، کینه توزانه و با افکاری منفی و گناه آلود سعی می کنند که به خواسته هایشان برسند و نشان دهند که از دیگران برتری دارند. شما می دانید که چشم ها روی شماست و باید ثابت کنید که قوی هستید ولی فکرتان به شدت ناراحت است. ذهن شما بشدت درگیر است و بین افکار منطقی و تفکرات غیر منطقی تان ( عقل و دل) مدام کشمکش وجود دارد. خسته اید و زیاد فکر کرده اید و به خودتان فشار آورده اید. کشمکش های عاطفی در وجود شما مانع از این می شود که بتوانید به آرامش و با منطق و خونسردی فکر کنید و نیاز به راهنمایی و کمک دارید. تشکر از همراهیتون
محمد : سلام من پشت کنکوری ام و عاشق رشته دندانپزشکی پریشب به این نیت خوابیدم (آیا امسال دندون قبول میشم یا نه) خواب دیدم تا تمام اعضای خانوادم سوار اتوبوسن اما من جاموندم دارم دنبالش میدووم بلخره پریدم داخل اتوبوس بعدش رفتیم داخل یه مدرسه ای ازمون پذیرایی کردن تو مدرسه عکس یه پسررو زده بودن که اون چندسال پیش دندون قبول شده بود تعبیرش چیه؟
فریبا هراتی
: سلام. همه ی خانواده ی شما همفکر با هم هستند و معتقدند که هر چه تقدیر بخواهد همان می شود ولی شما در ابتدا فکر می کنید که کنترلتان را روی این موقعیت و قبول شدن در رشته ی مورد نظرتان، از دست داده اید و نمی توانید مثل آنها فکر کنید. ولی بعد هم تلاشتان را می کنید و به خاطر خواسته تان سخت می کوشید و هم خودتان را به تقدیر می سپارید و سعی می کنید که دانش کافی برای رسیدن به اهدافتان را کسب کنید. شما به آرزویتان فکر می کنید و به خواسته تان هم خواهید رسید. ( منوط به تلاش و دوندگی و توکل به خدا- و نه صرفا به خاطر یک خواب دیدن). تشکر از همراهیتون.
پیمان : سلام من خواب دیدم که تو دلنشگاهمونم بعد استادمون که الانم یه پروژه پژوهشی دارم باهاش اومده میگه برا پروژه بیا این برمو پر کن دانشگاه ازت حمایت میکنه منم خوشحال بودم یکی از بچه ها که پر کرده بود خوشحال بودش بعدش با یکی از بچه های دانشگاه که تو پروژمونم هست سوار یه چیزی شبیه مترو شدیم رفیقم رفتم راهش با من یکی نبود سقف نداشت سرعتشم زیاد بود من به رفیقم گفتم که میخوام برا یه پروژه ی دیگه ام پر کنم گفتش چیه گفتم که اون رفیقم گفته نگم بعدش دور زد اون راهی که من میخواستم برم رفتش من خیلی حال کرده بودم ممنونم
فریبا هراتی
: سلام. قبل از تعبیر خوابتان از شما خواهش می کنم در بیان خوابتان از خلاصه نویسی افراطی اجتناب کنید!(رفیقم رفتم راهش با من یکی نبود سقف نداشت سرعتشم زیاد بود من به رفیقم گفتم که میخوام برا یه پروژه ی دیگه ام پر کنم گفتش چیه گفتم که اون رفیقم گفته نگم) قرار است شما خلاصه بنویسید تا کار من کمتر شود نه این که معما بنویسد که من مجبور شوم 4 بار بخوانم تا منظورتان را بفهمم. شما می خواهید هدفی را دنبال کنید و به دنبال تکمیل چیزی هستید که در حال حاضر فاقد آن هستید. می خواهید که خیلی سریع به اهدافتان برسید. سقف آرزوهای شما بلند است و شخصیتی جاه طلب دارید ولی عجولانه تصمیم می گیرید. شما تصمیماتی برای زندگی تان می گیرید که خیال ندارید زودتر از موعد مقرر راجع به مقاصدتان با کسی صحبت کنید. اوضاع به نفع شما پیش خواهد رفت. تشکر از همراهیتون.
پیمان : سلام خواب دیدم تو دانشگاهمونم دارم با بچه ها حرف میزنم در مورد یه کلاس جبرانی خارج از دانشگاه یکی از بچه ها که تو بیدادی نمیشناسمش ولی خیلی درس خون بود دفترشو گرفتم که لیست کتابا و چیزایی که گفته بوده رو بنویسم بعد دیدم که با مادرم رفتیم روز قبلش رفتیم پیش استاد که خانوم بود خیلی سخت میگرفت چند تا تمرین برنامه نویسیم بهم داد بعد من گفتم که میخوام مدارشم بیار یه تمرینم بهم داد گفت تا هفته دیگه باید بیاری بعد دوباره اومدم تو دانشگاه با بچه ها حرف میزدم و شوخی میکردم بعدش خدافظی کردم موقع رفتن مادربزرگمو دیدم تو دانشگاه که بهش گفتم میام پیشت شب ممنونم
فریبا هراتی
: سلام. درک شما نسبت به یک سری مسائل بالاتر خواهد رفت و بسیار خردمندانه رفتار خواهید کرد. این موضوع باعث می شود که به موفقیت های زیادی در کار یا تحصیلاتتان نائل شوید. دنیا به شما رو می آورد و خرد و عقلانیت در وجود شما باعث خواهد شد در سختی ها بسیار قوی و موفق عمل کنید. تشکر از همراهیتون.