تعبیر خواب مدفوع (غایط)
دیدن مدفوع در خواب، پول و یا رهایی از غم و رنج است. پهن حیوانات حلال گوشت در خواب مال و نعمت است و سرگین آدمی مال حرام است. اگر کسی بستر خود را آلوده دید، از مال خود به همسرش می بخشد و اگر دید در جایی نجاست کرد و آن را پوشاند، مال خود را در جایی پنهان می کند. به تعبیری دیگر، دیدن مدفوع انسان در خواب رهایی از رنج و غم است.
مجلسی رحمه الله علیه معتقد است دیدن مدفوع در خواب خوب است چون بیننده خواب از همه غم ها و رنج ها برهد و قرضش ادا شود. در نفایس الفنون و عرایس العیون آمده که مدفوع مال حرام است.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن اسهال به خواب، چون به جایگاه خود باشد، بر چهار وجه است:
- مال حرام،
- گشایش،
- نفقه کردن مال بر عیال،
- زوال غم. و سرگین دان در خواب گنج و خواسته است.
تعبير خواب مدفوع كردن در توالت
محمد بن سیرین می گوید: اگر کسی دید که در مستراح یا توالت مدفوع یا ادرار می کرد، دلیل که غرق در ثروت شود.
تعبیر خواب شستن مدفوع
اگر کسی دید که مدفوع را از خود می شوید یا در محلی مدفوع شده و آن را می شوید، نه تنها به ثروت می رسد بلکه ثروت او حلال و پاک بوده و خبر خوشی به وی می رسد که باعث روشنی چشم او خواهد شد.
تعبیر خواب مدفوع در دهان
اگر کسی خواب دید در دهان مدفوع خود یا دیگران را دارد، به ثروت بسیاری دست خواهد یافت که از راه حرام به دست می آید.
تعبیر خواب خوردن مدفوع
خوردن مدفوع در خواب، چه مدفوع خود بیننده خواب باشد، چه مدفوع دیگری و یا مدفوع حیوانات، به رسیدن به ثروت اما از راه حرام تعبیر شده است.
تعبیر خواب شستن مدفوع نوزاد
اگر کسی خواب دید مدفوع نوزادی را که می شناسد می شوید، به ثروت خواهد رسید ولی اگر خواب دید مدفوع نوزادی را که نمی شناسد می شوید، هم به ثروت خواهد رسید هم در کاری که تازه شروع کرده به موفقیت های زیادی خواهد رسید که در نتیجه آن کار سرمایه او افزایش پیدا خواهد کرد.
تعبیر خواب دستشویی رفتن
اگر کسی خواب دید که به دستشویی می رود تا در آنجا مدفوع یا ادرار کند، به ثروت رسیده و پولدار خواهد شد.
تعبیر خواب شستن توالت
اگر کسی خواب دید که توالت را می شوید، از راه حلال به امرار معاش خواهد پرداخت و روزی پاکیزه به او خواهد رسید.
محمد ابن سیرین می گوید: سرگین اسب و گاو، مال و نعمت است. اگر ببیند سرگین بسیار دارد، دلیل که او را مال و نعمت بسیار حاصل شود و سرگینِ مردم مال حرام است. اگر ببیند در بستر خویش پلیدی کرد، دلیل که مال خود را بعضی به عیال خود دهد. اگر ببیند چو سرگین افکند و آن را به خاک بپوشاند، دلیل که مال خود را در زمین پنهان کند.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند سرگین مردم می خورد، دلیل که مال حرام خورد و از حرام مال به دست آورد. اگر ببیند به جایگاه مجهول سرگین افکند، دلیل که مال خویش را به جائی هزینه کند که در آن مزد و ثواب نباشد. اگر دید تن خویش را جمله به سرگین آلوده است، دلیل که در گناهی افتد. اگر دید او را اسهال پدید آمد، دلیل که او را از پادشاه غم و اندوه رسد.
حضرت دانیال می گوید: سرگین مردم را به خواب دیدن، دلیل برمال حرام کند و سرگین چهارپایان نیز مال حرام است. اما سرگین دد و دام مالی است که به ظلم به دست آید.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Ommolbanin : سلام شهره هستم خواب دیدم دختر کوچکم که الان ۱۲ سالشه خیلی کوچیکه یعنی یک ساله و لخت با موی کوتاه مرتب شده مشکی بغلم هست و یهو می بینم پی پی کرده طول پی پی که ممتد بود ۲۰ سانتی متری میشد ولی همه اش برنج شفاف و درخشنده سفیدی بود که من تعجب کردم خیلی منظم و خوشگل بود
فریبا هراتی
: سلام. شما احساس می کنید که دخترتان هنوز به حمایت شما خیلی نیاز دارد. او همه چیز را با شما در میان می گذارد و شما از ظاهر و باطن او با خبرید. فکرش راحت است و شما برای حمایت از او خیلی پول خرجش می کنید و همه جوره او را تامین می کنید. تشکر از همراهیتون.
Kimiya : سلام. وقتتون بخیر. من بامداد دوشنبه همین هفته خواب دیدم که مقدار زیادی مدفوع نرم کف دستم کردم. خواهر و مادرمم کنارم بودن. منم داشتم سعی میکردم با کمی آب بشورمشون. ممنون میشم تعبیرش رو بفرمایین
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما برای مادر و خواهرتان درددل می کنید و یا پولتان را با سخاوت و مناعت طبع خرج آنها می کنید. تشکر از همراهیتون.
Kimiya : سلام. وقتتون بخیر. من بامداد دوشنبه همین هفته خواب دیدم که مقدار زیادی مدفوع نرم کف دستم کردم. خواهر و مادرمم کنارم بودن. منم داشتم سعی میکردم با کمی آب بشورمشون. ممنون میشم تعبیرش رو بفرمایین
فریبا هراتی
:
سلام. طبق قوانین سایت و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بالای تعابیر، شما فقط مجاز به ثبت 1 خواب در 24 ساعت هستید و یک خواب شما برای تعبیر ثبت شد. در نوبت هستید و باید این خواب دومتان را یک روز دیگر ارسال کنید. این قوانین هنگام ثبت نام در سایت در جایی که علامت زده اید که با قوانین موافقم به شما اطلاع رسانی شده است. تشکر از همراهیتون.
majinaz : باسلام خدمت خانم هراتی عزیز.وقت بخیر
ممنون میشم خواب غیر قابل نمایش گردد.
خبا تشکر
فریبا هراتی
: سلام. دوست عزیز بارها از شما تقاضا کردم که خوابتان را کوتاه بنویسید و اگر طولانی است چند قسمت کنید با توجه به این حجم بالای کاربران انصاف نیست بالاتر از 30 خط راحع به تمام نکات و جزییات خواب برای یک نفر 20 دقیقه وقت بگذارم و وقت کافی برای رسیدن به خوابهای دیگران را نداشته باشم!! شما سعی می کنید که نظم و دیسیپلین را در زندگی تان حفظ کنید و درست رفتار کنید. می خواهید شروعی تازه داشته باشید و توکلتان فقط به خداست و نه به مردم. شما امیدوار هستید که شرایط خوبی داشته باشید و پسر خاله تان سعی می کند که پُز شما را برای دیگران یاید. شما روزی حلال و موقعیت های خوبی پیش رو دارید و آرمانهای بلندی در سردارید. سعی می کنید که با مهربانی و فروتنی با دیگران برخورد کنید ولی باید مراقب باشید که از شما سو استفاده نشود. شما چشم اندازی جدید و نگاهی متفاوت به زندگی خواهید داشت. با اشخاص قدرتمندی سروکار خواهید داشت که هر چه دستور دهند دیگران اطاعت می کنند و سعی می کنند که همه ی خواسته هایشان را برای آنها فراهم کنند. ( اینها نشانه ی استخدام شماست).شما و دوستانتان نیاز به حمایت روحی دارید و شما شاد و شیرینکام خواهید شد ولی دوستان دیگرتان خیر. کار سنگینی به شما واگذار می شود و به دستاوردهای بزرگی خواهید رسید. دنیا به شما رو می آورد. خیلی ها حسرت شما را خواهند خورد و باکسی آشنا می شوید که خیلی حرف می زندو طبیعتی برونگرا و اجتماعی دارد. تشکر از همراهیتون.
مهدی : سلام . من خواب دیدم مقداری مدفوع کردم بعد چند نفر که نمیشناسم به اضافه پدر خانمم از اون می خوردن و این خواب رو پریشب دیدم با تشکر
فریبا هراتی
: سلام. خواب شما دو تعبیر می تواند داشته باشد. اول اینکه شما نسبت به مسئله ای عصبانی هستید و عصبانیت شما موجب می شود که پدر خانمتان احساس کند که به او توهین شده است یا ارزش او پیش شما پایین آمده است. تعبیر دوم این است که پول به دست می آورید و دیگران از ثروتی که بدست آورده اید منتفع می شوند و پول خرج ایشان می کنید. تشکر از همراهیتون
شیدا1 : سلام خانم هراتی عزیز،خواب دیدم توی یک مهمونی یا جشن بودم،کفش مشکی راحتی به پا داشتم،بعد یهو فهمیدم مرغ روی کفشم مدفوع کرده،مرغو ندیدم فقط مدفوعشو دیدم ،و مدفوع بزرگتر میشد،من با دستمال پاکش کردم،و خجالت میکشیدم که یه وقت پدر کسی که دوسش دارم و خودش نبینند ،اونا در حال کباب کردن دل و جگر گوسفند بودند،و من ناراحت از کاری که مرغ روی کفشم کرد،و هر چی تعارف کردن که بیا کباب بخور،من قهر کردم که نمیخورم،استرس داشتم.با تشکر
فریبا هراتی
: سلام. شما در مقابل کسی که دوستش دارید، احساس ترس و نگرانی های مالی دارید که فکر می کنید در حد و اندازه ی ایشان نیستید ولی او و پدرش شما را دوست دارند و می خواهند سردی روابط بین شما از بین برود و شما را تامین مالی کنند و شما از این که استقلال مالی قوی ای نداشته باشید نگرانید. تشکر از همراهیتون.
مینا : با عرض سلام امیدوارم که ایام به کامتون باشه
برادرم خواب دیده که تو یه اتاق برادرم وپسرعموم یه وری دراز کشیده بودن وخشتک شلوار پسرعموما ز پشت سوراخ داشته و برادرم انگشتش و تو سوراخ شلوارش فرو می کرده واز باسن پسر عموم مدفوع بیرون می کشیده برادرم می گفت تمام دستام و واطرافم پراز مدفوع بود
فریبا هراتی
: سلام. تشکر همینطور شما. خواب شما دو تعبیر دارد. اول اینکه احتمالا پسر عموی شما ولخرج است و برادرتان از پول او استفاده می کند و پولش را خرج می کند یا از شرایط مالی پسرعمویتان به خوبی آگاه است. تعبیر دوم این است که اگر پسر عمویتان متاهل است یا دوست دختری دارد، پسر عمویتان رابطه زناشویی خوبی با خانمش ندارد و رازهای خودش را با برادرتان مطرح می کند و برادرتان سعی می کند که نگرانی های او را از وجود او بیرون بکشد و به او نصیحت و دلداری بدهد. تشکر از همراهیتون.
IRANdokht : سلام خانم هراتی عزیز.روزتون بخیر
چند شب پیش خواب دیدم تو اتاقم تو منزل پدرم هستم(من در حال حاضر متاهل هستم و منزل پدرم زندگی نمیکنم)و کف اتاق یک سوراخ به قطر3-4سانتیمتر بود و ببخشید من آنجا به مقدار زیاد مدفوع میکردم و نگران بودم اطراف سوراخ هم نجس شده چی کار باید بکنم به فاصله چندشب بعد از این خواب هم دوباره خواب دیدم داخل توالت مدفوع میکردم و به دیوار توالت دوتا پرده سبزرنگ نصب شده بود که چروکیده بودن و جنسی شبیه پارچه های سفیدرنگ گازاستریل پانسمان داشتند توی خواب میدونستم اینها در واقع پرده نیستن و ازخودم میپرسیدم اینهارو چرا اینجا آویزان کردند
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما برای پدرتان ( یا خانواده تان) درددل می کنید و از نگرانیها و مشکلات مالی تان صحبت می کنید و یا اینکه به خانواده تان کمک مالی خواهید کرد. دوست خوبم مجددا خدمت شما یادآوری می کنم که نوشتن چند خواب در یک کامنت تحت عنوان خوابهای مربوط به هم خلاف مقررات سایت است و شما مجاز به انجام اینکار نیستید. ضمن اینکه به خاطر یک هفته تعطیلی اینترنت به همه ی کاربران عزیز مدت 7 روز به اعتبار ثبت نام خوابهای ایشان اضافه خواهد شد. تشکر از همراهیتون.
سوگندم : سلام وعرض ادب خدمت خانم هراتی عزیزم،باز هم مزاحمتان شدم پوزش،صبح خواب دیدم که در یک خانه قدیمی واقع در روستا هستم چندان شباهتی به محل واقعی ان نداشت خانه ایی قدیمی وچوبی که در خواب منزل مادر شوهرم( مادر شوهر و همسرم هر دو فوت شده اند)بود وا وهم انجا بود من از پله های چوبی بالا می روم پشت ساختمان هست ووارد بالکن ان می شوم .مادر شوهرم داشت سبزی سرخ می کرد البته کف ماهیتابه پیاز ورق شده بود ورویش سبری من سرخ کردن را ندیدم ولی بعد دیدم ماهی تابه خالی هست در روی اجاق قدیمی روی زمین .من انجا هوس سمنو می کنم در زمین روبه رو به خانه خانمی بود ناشناس پدر شوهرم که فوت شده را هم می بینم ،من انگار ازمایش مدفوع داده بودم ودستشویی پنجره داشت و بزرگ بود دارم مدفوع می کنم واز پنجره دید دارد اصلا شبیه دستشویی نبود بیشتر به اتاق شبیه بود فقط کاسه توالت داشت من بعد کنار می روم که من را نبینند کسانی که انجا هستند. ومنتظر جواب بودم. در راه برگشت هستم. ومی خواهم به سمت دستشویی که نمونه را گذاشته ام بروم تا کسی ان را خراب نکند راه برگشت بلند بود وارتفاع داشت مثل دیوار خواستم بروم نتوانستم ودور زدم از راه دیگری رفتم. در مسیر مردم در رفت وامد بودند افراد شاغل در ازمایشگاه لباس سفید پوشیده بودند وقتی رسیدم.یکی ار ان خانم ها جواب را گرفته بود ومن 10 هزار تومان به او انعام دادم وجواب را باز کردم. یک جعبه به رنگ کرم وشبیه جعبه انگشتر بود وکوچک که یک کاغذ داخلش بود .داخل ان. ظرف نمونه که مقداری خاک داخلش بود که انگار مدفوع بود ولی من گمان می کردم ولی شبیه اش نبود ونوشته شده بود که هر چه زیادتر باشد جواب ازمایش خوب است وتفسیر من در خواب این بود که جواب مثبت است ..بعد در همانجا من خودم را در خانه ایی می بینم که انجا اقای دکتری هست که قهر می کند واو را با خودم می برم در اتاق اخری در همان خانه که بزرگ وبا فرش پوشیده بود وان جا خانمی خوابیده بود که حس می کردم مریضی لاعلاجی دارد وبعد برای ان اقا رختخوابی کنار پنجره می اندازم وان اقا می خوابد من از پشت پنجره نگاه می کردم وارتفاع داشت واقایی داشت می امد تو مثل دزد .ومن مضطرب هستم که این دزداقای دکتر را نبیند .من مجردم ...سپاس مثل همیشه
فریبا هراتی
: سلام. عرض ادب متقابل. روح همه ی امواتتان شاد. شما احساس می کنید که مورد آزمایش واقع شده اید و در قسمتی از زندگی تان احساس بی یاوری می کنید. شما با ترس های درونی تان آزمایش می شوید و دعای خیر امواتتان پشت سر شماست. شما باید سعی کنید که در زندگی تان ناامید نشوید و ایمانتان را نسبت به خداوند از دست ندهید. مشکلات شما حل خواهند شد و به دستاورد بزرگی در زندگی تان می رسید. دنیا به شما رو می آورد و چشم انداز تازه ای در زندگی تان پیدا می کنید. احتمالا دوباره کسی به زندگی شما می آید و قلبتان را می دزدد. تشکر از همراهیتون.
سمانه : عرض سلام و وقت به خیر.من خواب دیدم که توی خونه مدفوع کردم.توی دستشویی نبودم.خلاصه دیدم که اینجوری که خونه کثیف شد یه پلاستیک فریز برداشتم دستمو کردم توش و مدفوع رو برداشتم و انداختم تو دستشویی.مدفوع رو کاملا برداشتم.ولی خب اون خیسی و کثیفیش رو زمین موند.با خودم گفتم که میارم با دستمال تمیزش میکنم.بعد انگار کاری برام پیش اومد و نشد و نرسیدم که تمیزش کنم.خونه هم نمیدونم خونه کی بود.تو خواب شبیه خونه ای که الان توش زندگی میکنیم نبود.ممنونم ازتون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما می خواهید که نگرانی های مالی تان از بین برود و باید به خاطر مسئله ای پولتان را خرج کنید. اثر مثبتی از این کار شما در زندگی کسی باقی خواهد ماند. تعبیر دوم این است که می خواهید برای کسی درددل کنید و نگرانی هایتان را ابراز کنید ولی از اینکار صرفنظر خواهید کرد و او فقط متوجه می شود که شما خاطرتان مکدر بوده است. تشکر از همراهیتون.