کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب مُرده

اگر خواب ببینید خود شما مرده اید یا از اقوام شما کسی مرده است، تعبیرش طول عمر شما یا آنها است. مرده دوست و مهمان است. اگر در خواب مرده ای را ببینید، دوستی را ملاقات می کنید یا مهمانی برای شما می رسد. اگر کسی ببیند که مرده بود و زنده شد، دلیل که از گناه توبه کند و عمرش دراز است. اگر ببیند که او را در تابوت نهادند و مردم از پیش و پس او می رفتند، دلیل بر بزرگی است.

اگر کسی در خواب دید که مرده ها با او به خوبی صحبت می کنند و خوشحالند، آن شخص نزد خداوند متعال وضع خوبی دارد. ولی اگر به او سخنان زشت و ناخوشایند می گویند، تعبیر آن به عکس است. اگر ببیند که درمیان گورستان بود، دلیل که با جاهلان سفر کند.

اگر مرده را در لباس خوب و چهره شاد ببینید هم برای بیننده خواب خوب است و هم این که روح مرده در آرامش به سر می برد. اگر مرده در لباس ژنده و پاره و چهره اش عبوس و گرفته باشد، غم و ناراحتی برایمان پیش خواهد آمد. اگر مرده در این حالت چیزی به شما بدهد خوب است ولی اگر چیزی از شما بگیرد و ببرد خوب نیست. اگر مرده شما را دعوت کند و شما همراه او بروید خوب نیست.

اگر در خواب ببینید کسی که مرده آمد و کنار شما نشست خوب است ولی اگر مرده شما را دعوت کرد و نزد خود نشاند خوب نیست و اگر دست بر گردن شما افکند بدتر است. اگر کسی در خواب ببیند لباس خود را به مرده می دهد خوب نیست و نشان آن است که سلامتش به خطر می افتد و زیان می بینید و به آبرویش لطمه وارد می آید. اگر بر عکس ببینید از مرده لباس می گیرید خوب است چرا که حرمت و عزت و احترام و آبرو به دست می آورید.

تعبیر خواب بوسیدن مرده
اگر کسی خواب ببیند مرده ای را می بوسد، نشانه طول عمر و دوری از مرده است. اگر ببینید که کسی که مرده پیشانی شما را بوسید، نشانه آرامش روح آن مرده است و اینکه او برای شما دعای خیر می فرستد و از افکار و رفتار شما راضی است.

تعبیر خواب هدیه گرفتن از مرده
هدیه گرفتن از مرده تعبیری نیکو داشته و به معنای افزایش رزق و روزی شما و زیاد شدن ثروت و مال شما است. اگر خواب ببینید مرده ای به شما اتومبیلی هدیه داد، کنترل زندگی تان را بهتر از قبل به دست خواهید گرفت و این خود شما خواهید بود که برای زندگی خود و روشی که دوست دارید زندگی کنید تصمیم خواهید گرفت.

تعبیر خواب غذا دادن به مرده
غذا دادن به مرده بیشتر به این معنی است که آن شخص از شما خیرات و نذورات می خواهد و اگر ببینید که به مرده ای غذا می دهید، دعای خیر شما به او رسیده و اگر او بگوید به من فلان غذا را بده، در بیداری باید برای شادی روح او، به شخص فقیری آن نوع از غذا را بدهید تا ثواب آن به روح مرده ای که در خواب دیده اید، برسد.

تعبیر خواب مرده دوباره بمیرد
اگر کسی خواب ببیند که مرده ای، دوباره مرد، امر و موردی پیش می آید که آن مرده از یاد عموم و بازماندگان خود رفته و گویا به فراموشی سپرده شده است. همچنین بازماندگان آن مرده، ممکن است دست به کاری بزنند که گناه محسوب شود و این دوباره مردن آن مرده، به معنای ناراحتی و عذاب فکری آن مرحوم است. ابراهیم کرمانی معتقد است که اگر مرده ای در خواب دوباره بمرد، ممکن است که بیماری خطرناکی فرزند آن مرده را دربربگیرد که خطر مرگ او را تهدید کند. در این صورت باید با صدقات دفع بلا نمود.

تعبیر خواب مرده را برهنه دیدن
اگر کسی خواب ببیند که مرده ای کاملا برهنه است، تعبیرآن این است که در دنیا کسانی هستند که از اعمال آن مرده راضی نبوده و از او بدگویی و غیبت می کنند و آبروی او را می برند. در این صورت برای شادی روح آن مرحوم باید خیرات و صدقات دهید تا خداوند روح او را تسلی دهد و در آرامش نگهدارد.

تعبیر خواب مردن مادر
اگر کسی خواب ببیند که مادر او مرده است، عمر مادرش دراز خواهد بود. در کل اگر خواب ببینید که کسی مرده است عمر او طولانی خواهد بود و علاوه بر این روش زندگی او به صورتی عوض می شود که گویا زندگی نو و جدیدی را آغاز خواهد کرد.

تعبیر خواب دادن خبر مرگ یک زنده به او
اگر خواب ببینید که کسی به شما می گوید در فلان تاریخ شما خواهید مرد، این در تعبیر به مرگ بیننده خواب معنی نمی شود بلکه تعبیر خواب این است که بیننده خواب، در آن تاریخ و یا حوالی آن زمان، شاهد تحولاتی در زندگی خود خواهد بود که گویا زندگی نو و دوباره ای شامل حال او خواهد شد. این خواب تعبیرش چنین است که گویا بیننده خواب، کاملا زندگی نویی را آغاز خواهد کرد که کاملا با گذشته او متفاوت خواهد بود.

تعبیر خواب جنازه نیز دارای مطالبی مرتبط می باشد.

امام صادق (ع) می فرماید: اگر دید مرده او را در کنار گرفت، دلیل تندرستی است. اگر مرده را از اهل خود شادمانه ببیند، تاویلش به خلاف این است. اگر دید مرده از اهل او با وی مناظره کرد یا روی از وی بگردانید، دلیل است وصیتی که کرده بود به جای نیاورده باشد.
اگر ببیند که مرده خندان پیش او آمد، دلیل که کافر مرده بود. اگر دید مرده در نماز بود، دلیل که آن مرده در دنیا استغفار بسیار کرده باشد. اگر دید مرده زنده شد و معروف بود، دلیل مال است. اگر پادشاهی این خواب ببیند، دلیل که علم و حکمت آموزد و از شغلی که طمع بریده بود باز یابد.

    دیدن کفن مرده در خواب بر سه وجه است:
  1. مال،
  2. ظاهر شدن مشکل،
  3. فساد دین.

محمد ابن سیرین می گوید: هر که می خواهد بداند که حال او نزد حق تعالی چگونه است، احتیاط کند که حال او نزدیک مردگان چگونه است. اگر ببیند که مردگان وی را بشارت دادند و با او سخن گفتند، دلیل که حال او نزد حق تعالی نیکو است. اگر با وی سخنان ناخوش گفتند به خلاف این است. اگر کسی مرده را دید و از او پرسید که تو مرده بودی و او گوید که من زنده ام، دلیل که احوال مرده در آن جهان مرده در آن نیکو باشد و حق از وی خشنود است.

اگر دید جامه خود به مرده داد، دلیل غم و اندوه است. اگر دید مرده ای قران یا کتاب فقه به او داد، دلیل بر توفیق یافتن طاعت است. اگر ببیند مرده ای جامه می فروخت، دلیل که از آن نوع جامه گران شود. اگر در خواب مرده را نالان دید، دلیل که آن مرده بدکردار بوده در دنیا. اگر دید مرده از درد سر می نالید، دلیل که در دنیا با مردم تکبر کرده باشد. اگر دید مرده از درد چشم می نالید، دلیل که غیبت مردم باشد. اگر دید از درد دندان می نالید، دلیل که فحش بسیار به مردم داده باشد اگر از پهلو می نالید، دلیل که با زنانِ بدکردار بوده باشد.

اگر از درد شکم می نالید، دلیل که حرام خورده باشد. اگر ببیند مرده جامه های نیک پوشیده بود، دلیل که با ایمان از دنیا رفته باشد. اگر مرده را با جامه های سفید ببیند، دلیل که در آخرت حال او نیکو است. اگر مرده را با جامه های سیاه ببیند به خلاف این است و جامه زرد و کبود، دلیل معصیت است. اگر مرده را جامه پوشانید، دلیل که اجلش نزدیک است.

جابر مغربی می گوید: دیدن مرگ در خواب، دلیل بر راحتِ مومن و عذاب کافر است و هر چند جان کندنِ خود را در خواب معتبر ببیند، دلیل که عذاب او سخت تر است. اگر ببیند که بمرد و او را بشستند، دلیل که در دین خود ثابت است.

ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند که بمرد و او را بر تابوت نهادند و خلق از پی او می رفتند، بزرگی یابد. اگر دید او مرده را بر پشت گرفته بود و می برد، دلیل مال حرام است. اگر ببیند زنده بمرد و دیگر بار زنده شد به غایت نیکو است. اگر مرده را ببیند که دوباره بمرد، دلیل که فرزندش بمیرد. اگر ببیند فرزندش بمیرد، دلیل که توانگر شود و بعضی گویند از شر دشمن ایمن شود.

اگر ببیند مادر و پدر او بمردند، دلیل که کارش نیکو شود. اگر زنی آبستن ببیند بمرد و او را بشستند، دلیل که او را پسر آید. اگر ببیند بمرد و او را بر تابوت نهادند به تاویل نیکو باشد. اگر دفنش کردند بد است. اگر پدر مرده خود را با جامه های نیکو دید و خرم، دلیل که کارش ساخته و دولتش زیاد شود. اگر زن مرده خود را ببیند، دلیل که درویش شود. اگر پسر مرده خود را دید، دلیل که از غم برهد. اگر زنی ببیند پسر مرده او زنده شد، دلیل که غایبش از سفر باز آید.

اگر ببیند کفن مرده ای معروف بکند، دلیل که در دنیا راه آن مرده را دنبال خواهد کرد، اگر عالم بوده باشد به علم، اگر مال دار به مال. اگر ببیند خواست کفن مرده بکند و مرده را در گور زنده دید، دلیل که آن مرده دیندار است. اگر ببیند مرده را کفن کرد، دلیل که از خویشان مرده یکی را کفن کند.

لوک اویتنهاو می گوید :مردن در خواب تعبیرش قولهای پوچ و واهی زیاد است. دیدن کسانی که در حال مرگ هستند تعبیرش رسیدن شادی، زنده شدن مرده تعبیرش سپری کردن نوعی زندگی بی برنامه است. تمایل به مردن تعبیرش نشانه سلامتی است.

حضرت دانیال می گوید: اگر ببیند مرده او را چیزی داد از متاع دنیا، تعبیرش منفعتی است از جائی که امید ندارد. اگر دید مرده چیزی خوردنی به وی داد، دلیل که روزی حلال یابد.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

4181 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

Ad

Ad : با عرض سلام مجدد. سپاسگزارم.

پاسخ
لینک۲۹ مهر ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۱۱:۲۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. با قربانی می توانید این احتمال را ضعیف کنید ولی احتمال فوتشان زیاد است. تاریخ آن را نمی دانم. اگر خطر نزدیک نبود این خواب را نمی دیدند. تشکر از همراهیتون

پاسخ
لینک۲۹ مهر ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۳۵:۵۸
Ad

Ad : با عرض سلام و وقت بخیر و تشکر جهت تعبیری که فرمودین.

پاسخ
لینک۲۹ مهر ۱۴۰۳ ساعت ۰۷:۵۹:۳۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام مجدد. بله احتمال فوت پدرتان زیاد است. شاید به خاطر هیجانات اجتماعی روزمره به خاطر خطر جنگ و این مسائل ذهن او ناراحت بشود. اگر او سلامت است ممکن است به خاطر کهولت سن حساستر شده باشد و کم طاقت تر بشود. شما می توانید برای او به اندازه ی وسعتان یک قربانی انجام بدهید. خطر سکته برای کسانی که دچار استرس می شوند دور از جان زیاد است. تشکر از همراهیتون

پاسخ
لینک۲۹ مهر ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۲۰:۲۳
نورالله

نورالله : سلام.خانمم فوت شده و من مجردم.خواب دیدم ظاهرا ۴تا بچه دارم در صورتیکه در واقعیت دوتا دارم .و توی اتاقم چندتا تشک سفید پهنه و من منتظر موندم تا بچه ها از اتاق برن بیرون و بعدش رفتم توی اتاق اولش خانمم را ندیدم بعدش صداش زدم و اون جواب داد و دیدم یه لباس سفید گلدار زیبا تنش بود که روی تشک دراز کشیده بود و خودشم خیلی خوشگل شده بود
و منم بوسیدمش و گفتم خیلی خوشحالم (انگار خانمم بعد از یه مدت دوباره اومده بود پیشم چون ظاهرا پولدار شده بودم و اومدن خانمم جایزه پولدار شدنم بوده ) بهش گفتم این بوسه ها بهترین دلیله پولدار شدنه منه .با تشکر

پاسخ
لینک۸ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۰۰:۰۹:۳۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. روحشان شاد. تعبیر خوابتان این است که اهداف مالی شما محقق خواهند شد و شرایط اقتصادی تان بهتر شده به رفاه و امنیت می رسید. روح همسرتان شاد. دعاهای خیر او پشت سر شماست که به ثروت برسید و از اینکه به ثروت می رسید؛ برای شما خوشحال می شود. شما بیشتر از اینکه از پولدار شدنتان خوشحال بشوید از اینکه همسر مرحومتان دعایتان می کند و روحش در کنار شماست خوشحال خواهید شد. عمر شما طولانیست. تشکر از همراهیتون

پاسخ
لینک۸ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۱۶:۳۵
Bita

Bita : باسلام خانم هراتی نازنین لطفاً مخفی بمونه چطور جواب میدین

پاسخ
لینک۵ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۰۹:۱۳:۲۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. روح خواهرتان شاد. او شخصیتی پاک و بی گناه داشته و در آرامش به سر می برد. خواهرتان در کالبد روح در کنار شما در تعامل است و خواسته در این رویا، شما را از بعضی از واقعیتهای پیش رویتان با خبر کند. شما باید خردمندانه رفتار کنید و از خودتان و پسرتان حمایت کنید. مادرتان دلش برای شما شور می زند. شما با چالش بزرگی در زندگی تان مواجه می شوید و راجع به مسائلی که فکرتان را آشفته کرده با مادرتان صحبت می کنید. شما احساس می کنید که به خاطر جریاناتی که در زندگی تان جاریست، در شرایط بد و موقعیتی درهم برهم و چسبنده گیر کرده اید. دعاهای مادرتان پشت سر شماست که غرق در احساسات منفی نشوید. شما قادر خواهید بود که مشکالتتان را رفع کنید و آگاهانه به تحولات پیش رو نگاه کنید. شما بینشی قوی دارید و فکرتان خوب کار می کند. برادر شوهرتان می خواهد همسرتان را مخفیانه مجاب کند که به نظرات او گوش کند و سرش را کلاه بگذارد. او همچنین می خواهد به بهانه ی ایجاد سهولت در کار شما سر شما را شیره بمالد ولی شما این رفتار و افکار و نظرات او را نمی پسندید. آنها می خواهند هندوانه زیر بغلتان بگذارند و شما را بفریبند و با توسل به جادو می خواهند نظرات شما را به سمت خودشان جلب کنند که با ایشان موافقت کنید. شوهرتان گول می خورد و با برادرتان و همسرش ملایمت بخرج می دهد و قدرت و اقتدار کافی برای حفظ منافع زندگی تان به خرج نمی دهد. برای دفع جادو دعای باطل السحر را بخوانید و روزی ده بار سوره ی مسد را به نیت دفع دشمنانتان از زندگی تان بخوانید. خوابتان شامل دو حق خواب بود. تشکر از همراهیتون
برای دفع شیطان و جادوگران و جنیان از رسول خدا (صلى‌اللّه‌علیه‌و‌آله) روایت است که آیه ی سخره را بخوانند:
﴿إِنَّ رَبَّكُمُ اللّٰهُ الَّذِي خَلَقَ السَّمٰاوٰاتِ وَ الْأَرْضَ فِي سِتَّةِ أَيّٰامٍ ثُمَّ اسْتَوىٰ عَلَى الْعَرْشِ يُغْشِي اللَّيْلَ النَّهٰارَ يَطْلُبُهُ حَثِيثاً وَ الشَّمْسَ وَ الْقَمَرَ وَ النُّجُومَ مُسَخَّرٰاتٍ بِأَمْرِهِ أَلاٰ لَهُ الْخَلْقُ وَ الْأَمْرُ تَبٰارَكَ اللّٰهُ رَبُّ الْعٰالَمِينَ ادْعُوا رَبَّكُمْ تَضَرُّعاً وَ خُفْيَةً إِنَّهُ لاٰ يُحِبُّ الْمُعْتَدِينَ، وَ لاٰ تُفْسِدُوا فِي الْأَرْضِ بَعْدَ إِصْلاٰحِهٰا وَ ادْعُوهُ خَوْفاً وَ طَمَعاً إِنَّ رَحْمَتَ اللّٰهِ قَرِيبٌ مِنَ الْمُحْسِنِينَ﴾
به درستی که پروردگار شما خداست که آسمان‌ها و زمین را در شش روز آفرید، سپس به عرش چیره شد، می‌پوشاند شب را به روز که می‌جویدش به سرعت و آفتاب و ماه و ستارگان مسخّر به فرمان اویند، بدانید او راست آفرینش و فرمان، منزّه و پاک است، خدا، پروردگار جهانیان، پروردگارتان را بخوانید با زاری و در نهان زیرا که او متجاوزان را دوست ندارد و در زمین پس از اصلاح آن فساد نکنید و او را با بیم و امید بخوانید، همانا رحمت خدا به نیکوکاران نزدیک است.
همینطور از حضرت علی ع برای دفع جادوی شیاطین روایت است که این دعا را بخوانند:
بِسْمِ اللّٰهِ وَبِاللّٰهِ، بِسْمِ اللّٰهِ وَمَا شاءَ اللّٰهُ، بِسْمِ اللّٰهِ وَلَا حَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ . قالَ مُوسىٰ: ﴿مٰا جِئْتُمْ بِهِ السِّحْرُ إِنَّ اللّٰهَ سَيُبْطِلُهُ، إِنَّ اللّٰهَ لاٰ يُصْلِحُ عَمَلَ الْمُفْسِدِينَ﴾، ﴿فَوَقَعَ الْحَقُّ وَ بَطَلَ مٰا كٰانُوا يَعْمَلُونَ، فَغُلِبُوا هُنٰالِكَ وَ انْقَلَبُوا صٰاغِرِينَ﴾
به نام خدا و به خدا، به نام خدا و آنچه خدا خواست شد، به نام خدا و هیچ نیرو و توانى نیست جز به خداى [بلندمرتبه بزرگ]، موسی گفت: آنچه شما آوردید سحر است، همانا خدا آن را باطل می‌کند، خدا کار بدکاران را اصلاح نمی‌کند، پس حق واقع شد و آنچه آنان انجام داده بودند باطل گشت، در آنجا مغلوب شدند و با خواری بازگشتند.

پاسخ
لینک۵ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۲۰:۱۲:۲۲
ساز

ساز : سلام عزیزم خوب هستید، مادرم بین ۱۵ تا ۲۰ ربیع الثانی خواب دیده مادرش که به رحمت خدا رفته جوان شده و در سن قبل از ازدواجشه، مادر بزرگم که همیشه لاغر بود و دوست داشت کمی توپر بشه، الان توی خواب همینطور شده بود و خیلی زیبا شده بوده، روی یک تپه سرسبز سوار بر اسب حنایی با یال طلایی بود و خوشحال بود. مادرم حدود ۹-۸ سالش شده بود و پیراهن مشکی پوشیده بود و از پایین اسب به مادر بزرگم نگاه میکرد. ممنونم از تعبیرتون

پاسخ
لینک۸ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۵۱:۱۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. روح مادربزرگتان شاد. روح او در آرامش کامل در دنیای باقی به سر می برد و از احترام و جایگاه عالی و بالایی نزد پروردگار بزرگ برخوردار است. بینش مادرتان قویست و دلتنگ مادرش است. مادربزرگ شما شخصیتی قوی و صبوری داشته و از جایگاه بالاتری نسبت به مادرتان برخوردار است. ( شاید او از مادرتان بی گناه تر بوده و شاید خواب گویای این است که نباید مادرتان دلش برای مادرش بسوزد و خیال کند که او فوت شده و تمام شده بلکه باید بداند که جایگاه مادرش در حال حاضر از جایگاه خود او بهتر است). تشکر از همراهیتون

پاسخ
لینک۸ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۲۱:۳۳:۵۱
فاطمه موسوی

فاطمه موسوی : :لطفا خواب من نمایش داده نشود.

پاسخ
لینک۲۹ مهر ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۰۸:۱۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام مجدد. تعبیر خواب همکار خانم شما این است که او شخصیتی با فرهنگ و اصیل و خردمند دارد و به همین جهت نباید به عملکرد آقای همکارتان اهمیت بدهد. او باید به گونه ای رفتار کند که انگار آقای همکارتان وجود خارجی ندارد و نه اینکه او را رقیب خودش بداند. خردمندانه ترین کار این است که خانم همکارتان به عادات و رفتارهای گذشته ی خودش در رابطه با آقای همکارتان خاتمه بدهد و شروعی تازه داشته باشد. تشکر از همراهیتون

پاسخ
لینک۱ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۲۲:۲۳:۲۶
آهنگ

آهنگ : سلام و عرض ادب خانم هراتی بزرگوار آرزومند سلامتی و بهروزیتان از درگاه خداوند می باشم.خواهرم شوهرش در قید حیات نیست روز پنج شنبه خوابی دیده که نقل قول از خودش برایتان می‌نویسم،،خواب دیدم با پسر نوزاد م در قسمت پذیرایی خانه هستیم که مرحوم همسرم آمد و بهم گفت بیا بریم داخل اتاق نمی دانی چقدر دلتنگت هستم و دلم برایت یک ذره شده منم گفتم پسر مان خواب است دوباره گفت بیا منم بلند شدم که پسرم بیدار شد وپسرم را هم بردم داخل اتاق که دیدم مرحوم همسرم یک جعبه گل برایم آورده ومن خیلی تعجب کردم و مدام دست می کشیدم روی جعبه و گل ها و می گفتم چگونه این را تهیه کرده که بیدار شدم.،،،با تشکر فراوان بابت تمامی زحمات شما وهمکارانتان

پاسخ
لینک۵ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۰۱:۴۵:۱۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. عرض ادب متقابل. تشکر. روح شوهر خواهرتان شاد. تعبیر خواب خواهرتان این است که دعاهای خیر مرحوم شوهرخواهرتان پشت سر خواهرتان است. عمر خواهرتان و فرزندش طولانیست و همسر خواهرتان برای او احترام زیادی قائل است چون ذات خواهرتان سرشار از خوبی و مهربانیست. در آینده خواهرتان از آرامش و احترام و زندگی بهتری برخوردار خواهد شد. تشکر از همراهیتون

پاسخ
لینک۵ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۱۹:۳۲:۴۹
موسوی

موسوی : سلام.آقایی هستم متاهل یکی از دوستان صمیمی که مثل مادر هوامو داشت.از آنجایی که فرزندی هم نداشت بسیارروابط نزدیک وعاطفی داشتیم.یک سال پیش براثرسرطان از دنیا رفت.چندباری درخواب دیدم که تنهابه نیت دیداروسرزدن میادپیشم و میگه خیلی وقت نداره ومنتظرش هستن وبایدبره. همیشه هم حالت ناراحت وبیمارداره.یک بارسردردداشت یکبار بدن درد یکباری هم میگفت حال ندارم.دیشب درخواب به منزلش رفتم با علم اینکه میدونم ایشون فوت کردن.بایک سینی غذاکه برنج باقدبلند وبسیاربراق وخوش عطری که لابه لاش ازگوشت بره پرشده بوداومد.دندون درد داشت که به گلوش زده بود ومی‌گفت دکتر گفته دندونت بگیرم گلوت خوب میشه.ازش پرسیدم اونطرف چجوری؟گفت هیچی پسر! مثل همونطرفه و همه چی همونجوری.اینبارهم عجله داشت وفقط اومده بود بهم سر بزنه وبره .حالتی گرفته وخسته وبیمار که بخاطر من به زور لبخندمیزد.

پاسخ
لینک۵ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۰۰:۵۴:۵۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. طبق قوانین سایت و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بالای تعابیر، شما فقط مجاز به ثبت 1 خواب در 24 ساعت هستید و یک خواب شما برای تعبیر ثبت شد. ((در نوبت هستید)) و باید این خواب دومتان را یک روز دیگر ارسال کنید. این قوانین هنگام ثبت نام در سایت در جایی که علامت زده اید که با قوانین موافقم به شما اطلاع رسانی شده است. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۵ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۱۹:۴۴
گلزاری

گلزاری : سلام. خداقوت
شوهرخاله من، نزدیک ده روزه فوت کردن. یکی دیگه خاله هام خوابشون رو دیده که از زبون خودش مینویسم.
خواب دیدم علی آقا(متوفی) کامل لخت بودن وروتخت خوابیدن، بعدشم امیر(پسربزرگ متوفی) لخت شد و رفت خوابید و ازپشت بغلشون کرد. مریم(همسرمتوفی) هم اونجا بود گفت هروقت امیر اینجوری بغلش میکنه آروم میشه...
سؤال هم داشتم: اگه کسی بخواد تعبیرخواب یاد بگیره چیکار باید بکنه؟ و اینکه خواب کودکان از چه سنی معتبره و امکان تعبیر داره؟
ممنون از شما.

پاسخ
لینک۸ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۰۹:۲۳:۳۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. روحشان شاد. تعبیر خواب خاله تان این است که علی آقا الان دستشان از دنیا کوتاه است و نیاز به حمایت امیر پسر بزرگش دارد. امیر تلاش می کند که حامی و پشتیبان پدرش باشد و با دعاهای خیرش احترام و آبروی مرحوم پدرش را حفظ کند و مرحوم پدر او، رازدار او بوده و علی در زمان حیات پدرش، از احساسات و افکارش، به صورتی صریح و رک و پوست کنده با پدرش صحبت می کرده و حالا در غیاب پدرش احساس بی پناهی و تنهایی می کند. چیزی به اسم دانشگاه تربیت معبر وجود ندارد. تعبیر را نمی توان صرفا با خواندن تعابیر گذشتگان و کپی برداری از مطالب آنان بدست آورد. مثل این است که شما معنی کلمه به کلمه ی یک جمله را بفهمید ولی نتوانید کلیت جمله را درست ادا کنید و یا ندانید که مفهوم جمله چیست. خواب همه ی انسانها از وقتی که می توانند خوابشان را بیاد بیاورند و بیانش کنند، منوط به اینکه صادقانه تعریف کنند؛ قابل تعبیر است. تشکر از همراهیتون

پاسخ
لینک۸ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۲۱:۲۶:۴۰
parya

parya : سلام خانم هراتی لطفا خوابم نمایش داده نشه

پاسخ
لینک۱ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۰۱:۵۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. اسم من هراتی است نه موسوی. نوشته بودید سلام خانم موسوی که من ویرایش کردم و تصحیح کردم. تعبیر این خواب مادربزرگتان این است که ( روح پدرتان شاد) مرحوم پدرتان می خواهد شما برای حاجت روایی متوسل به حضرت زینب س بشوید و خودش برای موفقیت شما دعا کرده که شما بتوانید به موفقیت و خوشبختی برسید و آرزوها و آرمانهایتان را محقق کنید. تشکر از همراهیتون

پاسخ
لینک۱ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۲۳:۳۱:۵۵
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.