تعبیر خواب مرد
اگر مرد خوش قیافه و خوش هیکلی را در خواب ببینید، به ثروت بسیاری دست می یابید و از زندگی خود لذت می برید. دیدن مردی بدقیافه و اخمو در خواب، نشانه سردرگمی و پریشانی است. اگر زنی مرد خوش قیافه در خواب ببیند، امتیازی به او اعطاء خواهد شد. اما اگر مردی زشت را به خواب ببیند، علامت آن است که از جانب کسی که دوست خود می پندارد، دچار دردسر خواهد شد.
امام صادق (ع) فرماید: دیدن مرد پیر، تعبیرش رسیدن خبر مکروه و بد است.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر کسی مردی معروف به خواب ببیند، در بیداری نیز همان مرد را خواهد دید. اما اگر مردی مجهول را ببیند، تعبیرش دشمن او است.
لوک اویتنهاو می گوید :دیدن مرد ریشو در خواب تعبیرش خشم، دیدن مرد شاخدار تعبیرش ناراحتی بزرگ، دیدن مرد پیر تعبیرش زندگی طولانی و دیدن مرد چاق تعبیرش رسیدن لحظه های شیرین است.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Farzaneh : سلام من خاب دیدم شوهرم یه نفر دیگ س اسمش رضا بود همش داشتم باهاش تموم میکردم بفکر جدابی بودم تو خاب احساس تنهایی میکرذم و دوستمو میدیدم که سالگرد عروسیشه اومد خونه ما بگیره من چون ازش ناراحت بودم نزاشتم رفت خونه اون یکی دوستم گرفت وای طبقه بتلای ما بود دز واقعیت طبقه اخر خودمونیم و طبقه دیگه ای نیست و من متاهلم و اسم شوهرم رضا نیس
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید که از زندگی تان رضایت داشته باشید و به زندگی تان تعهد زیادی داشته باشید ولی همیشه اینطور نیست که احساس خوشبختی کنید. دوست شما به زندگی اش متعهد است و می خواهد به شما فخر بفروشد و خودش را بالاتر از شما حساب می کند. اما شما پُز او را نمی خرید و او برای دوست دیگرتان پز می آید و یا اینکه دوستتان می خواهد از مشکلات خودش برای شما مطرح کند و شما حوصله ی درددل کردن های او را ندارید. تشکر از همراهیتون.
H : سلام من چند بار هست که خواب یکی ازمعلم های مردم را میبینم که بیشتر اوقات داخل خواب اومده خونمون و میگه و میخنده،با اینکه حتی از نزدیک هم هنوز ایشون را ندیدم بخاطر کلاس های انلاین و حتی وقتی هم کلاس میگذاره شرکت نمیکنم داخل اون کلاس و فقط من دوبار عکس این شخص دیدم ایشون چهره معمولی و سن بالایی هم نداره و جالب اینه اصلا فکر هم نمیکنم بهش اما نمیدونم چرا 3،4 باره خوابشو دیدم
فریبا هراتی
: سلام. شما فقط یک حق خواب باقی داشتید که در خوابی که چند لحظه پیش فرستادید صرف شد. با یک حق خواب نمی توانید چندین خواب ارسال کنید و در یک روز فقط می توانید یک خواب ارسال کنید نه بیشتر.
ava : خواب دیدم تو اتوبوس بودم اومدم که پیاده شم یه پسری رو دیدم که روی صندلی نشسته بود چشمم به چشاش خورد دیدم چقدر چشمای سبز آبی قشنگی داره و واقعا هم پسر زیبایی بود به قدری زیبا بود که یه همچین ایده الی در دنیای واقعی از نظرم وجود نداره رفتم پیشش بهش گفتم چشاتون چقد قشنگه بعد یکم چشاشو نگاه کردم و پاشدم رفتم انگار تو اردو بودم و این پسرم یکی از بچه های اردو بود.. یه جای خلوت رفتم دیدم پسر هم اونجا وایساده بهش گفتم واقعا چشای قشنگی داری نزدیکم شد گفت چشام قشنگه؟ و بعد یهو منو بوس کرد بهش گفتم زشته الان یکی ما رو میبینه ..تو خواب رابطم با دوس پسرم خیلی کمرنگ و بد شده بود یه حالتی که انگار نزدیکای کات کردنمون باشه مامان دوست پسرم خیلی ناراحت بود هی میگفت جا نزنین و رابطتونو حفظ کنید برخلاف واقعیت که روابطمون خوبه خیلی بهم بیتفاوت بودیم
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید که دوست پسرتان احساساتی تر و دلسوز تر و قابل اعتماد تر باشد و برای شما مثل یک راهنمای معنوی محسوب شود، مطیع شما باشد و نگذارد که فکرتان ناراحت باشد. شما به آرامش بیشتری نیاز دارید و می خواهید که به شما بیشتر از قبل ابراز عشق بشود. گشایش کار خواهید یافت و روابط تان به سمت مثبت تری به پیش خواهد رفت. تشکر از همراهیتون.
spide : سلام،خواب یکی ازپسرای فامیل رو دیدم که دوسالی هست متاهله وخارج از کشور،دیدم که نشسته بودم گوشی دستم بود اومد گفت بیا یه شماره بهت بدم هَکش کن، گفتمش شماره مجازی؟ گفت نه واقعی، گفتمش اتفاقا یکی دیگه چنددقه پیش هم بهم گفت یه شماره بهم بده برای چی میگی؟ گفت همینطوری برای بازی من خندیدم گفتمش نه
بعدش نمی دونم برای چی یادم نیست شاید گوشیم رو دستش،یا دست کسی دیگه دادم که استفاده کنه
یه سری توضیحات تکمیلی بدم برای پیش زمینه خواب ((من خواب شخص رو قبلا که مجرد بود و.ایران هم بود دیدم در طی شاید هفت.. هشت سال چند بار دیدم ولی فقط نگاهم میکرد و حرفی هیچوقت زده نشد و ی وقتا ازش دوری میکردم در صورت ابراز علاقه، ولی درواقعیت هیچ وقت هیچی بین ما نبود و اصلا شاید سالی یک بار هم رو می دیدیم و در فکرشم نبودم))
فریبا هراتی
: سلام. او به ایران و به فامیل و به شما فکر کرده و دوست داشته که از کارتان سر دربیاورد و بداند که آیا شما هم تمایلی به این دارید که از او با خبر باشید؛ که شما هم گفته اید خیر. این افکار برای کسانی که دور از فامیل در خارج از کشور زندگی می کنند طبیعیست. همه تا زمانی که در ایران کنار هم هستند اصلا حال همدیگر را نمی پرسند ولی وقتی که مهاجرت می کنند تازه یاد همدیگر می افتند و تازه ایران دوستی و فامیل دوستی شان گل می کند. تشکر از همراهیتون.
Maryam : سلام لطفا خوابم دیده نشه با تشکر
فریبا هراتی
: سلام. شما گشایش کار خواهید یافت و انشالله از شما حمایت خواهد شد و سفید بخت می شوید. مادرتان به این فکر می کند که شما کی شوهر می کنید و خوابهای او گویای این است که این اتفاق رخ خواهد داد ولی به وقتش. سیب سرخ به عشق و محبت و دانش کافی اشاره می کند و زمانش که برسد، شما و خواهرتان ازدواج هم خواهید کرد. زمان تعبیر خواب در تعبیر مهم است و گاهی می توان با استفاده از زمان خواب، به دیر یا زود بودن تعبیر هم پی برد. اما اگر به خواستگاری و شوهر دادن شما فکر کند و بخوابد و این خوابها را ببیند، نمی توان به صحت خوابها مطمئن بود و ممکن است خواب مادرتان بازتاب افکارش در بیداری باشد. تشکر از همراهیتون.
بشارت : سلام وقت بخیر.در خواب دیدم که دانشگاه پیش استادم هستم و داریم کارمون رو انجام میدیم. ی آقای بسیار قد بلند و هیکلی از من سوال پرسید. میگفت شما (ی اسم که یادم نیست) هستید؟ که فیلم بازی می کرد و سرش شکسته بود؟ احساس می کردم که سوال هایی که می پرسه بهانه است برای اینکه بدونه من کسی تو زندگیم هست یا نه.در آخر مستقیم پرسید شما نامزد داری؟ تو خواب قد بلندش و هیکل درشتش و کت و شلوار سورمه ای تیرش خیلی به چشم می اومد.من جواب دادم که نامزد ندارم. استادم احساس کرد من معذب شدم.دستش رو انداخت دور شونه من و منو آورد بیرون تا دم دانشگاه.من همش فکر می کردم چرا این کارو میکنه و بقیه چه فکری خواهند کرد!
فریبا هراتی
: سلام. شما گشایش کار پیدا می کنید و مقامتان بالاتر خواهد رفت. دیگر نسبت به بیان حقایق ترسی نخواهید داشت و احساس شکست و یا عدم اعتماد به نفس هم نخواهید داشت. شما برای انجام کار مهمی متعهد خواهد شد و شخصیتی حمایتگرایانه و قوی از خودتان بروز خواهید داد. استادتان هم از شما حمایت خواهد کرد. تشکر از همراهیتون.
Tahere : سلام، ۱۰ ساله که از همسرم جدا شدم و دیگه ازدواج نکردم و به کل از ایشون بی خبرم فقط میدونم که همون سالها ازدواج کردند. اخیرا شبها خواب ایشون رو میبینم که دوباره برگشتن و در حالی که بسیار اکراه دارم و بسیار ناراحتم و تمام وقایعِ تلخِ گذشته در ذهنممرور میشه با حالی از ترس و نگرانی و ناراحتی ولی کاملا منفعلانه دارم با ایشون به خانه بر میگردم و قراره که دوباره با هم زندگی کنیم و بخوابیم. تعبیر این خوابهای تکرار شونده چیه؟ پیشاپیش ممنونم از شما
فریبا هراتی
: سلام. تعبیر این خوابها این است که او به شما فکر می کند و از رفتارهای بدی که با شما داشته پشیمان است. حالا بعد از 10 سال او فهمیده که همسر دومش از شما بهتر نیست و اگر زندگی اولش را نگه داشته بود به نفعش بود. او به شما فکر می کند و بنابراین شما خوابش را دیده اید. تشکر از همراهیتون.
Yaldaaa : سلام خانم هراتی تعبیرخواب بازیگر نبود مجبور شدم داخل اینجا بنویسم خواب دیدم سر میز همراه خانوادم مشغول ناهار خوردن هستم و در ورودی خونمون باز بود و یکی از آقایون جوان بازیگر روی موتور نشسته و عینک دودی زده و عاشقم شده و داره به من نگاه میکنه و به من لبخند میزنه من برای اینکه خانوادم نفهمند رفتم جلوی در و برای اون آقا دست تکون دادم به نشانه خداحافظی و در خونه رو بستم و گفتم برو ...بعد به دانشگاهی که قبلا درس میخوندم رفتم و داشتم با اون آقا تلفنی صحبت میکردم و ازش اسم اساتیدش رو میپرسیدم و فهمیدم قبلا با هم ،هم دانشگاهی بودیم
فریبا هراتی
: سلام. خانواده ی شما از شما حمایت روحی می کنند و کسی برای شما نقش بازی می کند و می خواهد توجه شما را به خودش جلب کند. این شخص از اینکه شما از احساسات واقعی او با خبر باشید می ترسد و نمی خواهد که خودش هم احساسات خودش را راحت بیان کند و نسبت به دیگران بدبین و منفی باف است. او مسئولیت پذیر نیست و می خواهد که خیلی آزادانه و با کمترین مسئولیت پذیری خیلی زود به اهدافش برسد و شما اگر عاقل باشید به چنین شخصی پاسخ مثبت برای دوستی نخواهید داد. فکر نکنید که همه خانواده تان هستند و از شما حمایت می کنند! این شخص مطلقا قابل اعتماد نیست و بسیار زیرک و زرنگ است. تشکر از همراهیتون.
yasi : سلام وقت به خير من چند روز مانده بود به محرم خواب ديدم رفتم جايي نشستم كه تعدادي خانم هستن البته من با دخترم بودم در همون لحظه اقايي كه ميشناسمشون با يه اقايي كه عمامه و اباي مشكي به تن داشتن و بسيار جوان و خوش سيمابودن وارد شدن من و دخترم كنار اين دو اقا نشسته بوديم و هر چي اين اقاي اشناي خودم و نگاه ميكردم كه من و ببينه اصلا توجه نميكرد اين اقا به شدت ناراحت و غمگين بودن و سرشون پايين انداخته بودن و كتار اقاي عمامه مشكي بع شدت متواضع بودن همون موقع گفتن مراسم عزاداري محرم شروع شده و اين اقاي عمامه مشكي ميخواستن مراسم و شروع كنن و همون موقع من و دخترم از كنار اينها بلند شديم و همون موقع اقاي اشناي خودم سرشون رو يه لحظه بالا اوردن كه من تو خواب گفتم اين حواسش بود ما اينجلييم ولي بروز نميداد من و دخترم رفتيم صندلي بالاي مراسم نشستيم و با خودم ميگفتم امسال به خاطر كرونا قرارنبود مراسم باشه پس چرا تشكيل شده من و خترم و جمعي از خانمها بي بودن كه من نميشناختم فقط اين اقا رو ميشناختم كه اين اقا سيد را اورده بودن مراسم و اجرا كنن و خودشون به شدت ناراحت و غمگين بودن
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. آقای فامیل شما، مشکلی دارد که متوسل به امام حسین ع یا حضرت عباس ع شده تا مشکلاتش با دعای خیر ایشان حل شود. او نمی خواهد که کسی از این مسئله با خبر باشد و راجع به این مشکل با کسی صحبتی نمی کند. شما هم نباید به روی او بیاوریدو خوابتان را برای کسی بازگو نکنید. فقط برای او دعا کنید که انشالله از سختی و نگرانی بیرون بیاید. او از شما التماس عا دارد. تشکر از همراهیتون.
Z : سلام
خواب دیدم یک مرد خارجی(قیافه شرقی) حدودا ۵۰ برای تعمیرات خونه به خونمون اومده خیلی مهربون بود و رفتار صمیمانه ای داشت تعبیرش چی میشه؟
فریبا هراتی
: سلام. شما گشایش کار خواهید یافت، باید راجع به یک موقعیت و رابطه دوباره فکر کنید و شرایط را ارزیابی کنید. اوضاع بر وفق مرادتان می شود و در زندگی تان موفق خواهید بود. مشکلاتتان حل خواهد شد. تشکر از همراهیتون.