تعبیر خواب مرغ
محمد ابن سیرین می گوید: هرچند در خواب مرغ را بزرگ ببیند، همت بیننده خواب در آن چه طلبد عظیم تر است. اگر ببیند مرغان بسیار در جایی صدا کردند، دلیل که مصیبتی پیدا شود. دیدن ماتحت مرغ، دلیل فرزند است.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند مرغ با او سخن گفت، دلیل که کارش خوب شود. اگر ببیند مرغ پاره ای گوشت از اندام او را کند، دلیل که مال از وی به زور بستاند.
جابر مغربی می گوید: دیدن خروس در خواب بهتر از مرغان دیگر است.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
عسل صادقی : سلام خانم هراتی عزیز
دختر داییم خواب دیده تو خونش بوده یکی پشت در واسش دو تا نایلون مواد غذایی میاره که توش دو تا بقلمون اماده پرکنده بوده و بعدش یه نایلون دیگه میارن توش دو تا مرغ بزرگ بوده . انگار اینا از طرف یه دوست قدیمیش بوده که سالهاست ازهم جدا شدن .
ممنون از زحمات شما
فریبا هراتی
: سلام. خیر وبرکت و ثروت زیادی به زندگی شما می آید ولی هم باید سعی کنید که درست فکر کنید و هم شجاعانه تر برخورد کنید و ترسهایتان را کنار بگذارید. تشکر از همراهیتون.
Elsa : سلام وقت بخیر
خواهرم خواب دیده که با تعداد افرادی در حال غذا خوردن بوده و غذا مرغ بدون برنج بوده ، تعداد قطعه های مرغ ظرف خواهرم بدون اینکه توسط خودش خورده بشه کم میشده،مثل اینکه افراد هم سفره قطعه های مرغ را از ظرفش برمیداشتن
خواهرم مجرد هستن
فریبا هراتی
: سلام. خواهر شما از کسانی که با آنها غذا می خورده ( اگر آشنا هستند) نترس تر و شجاعتر است. و در کل شخصیت راحت تر و نترس تری دارد. کمی همت و اراده اش کم است و دیگران هم به او حرفهایی ممکن است بزنند مثلا حالا وقت داری...عجله نکن... که همت و اراده ی او را کمتر کنند و موفقیت خودشان را بیشتر از موفقیت خواهرتان کنند و او در عوض باید سعی کند که حواسش را جمع کند تا سرش کلاه نرود. تشکر از همراهیتون.
Fateme : سلام . من دیشب خواب دیدم که با اعضا خانواده ام و اقوامی که دوستشان دارم به یک مکان زیارتی رفتیم در آنجا شخصی مذکر یک تیکه گوشت مرغ بزرگ خام رو به من تعارف کرد و منم قبول نکردم . لطفا میشه بگین تعبیرش چیه؟
فریبا هراتی
: سلام. شما برای رسیدن به یک موقعیت خاص، آماده نیستید و فکر می کنید برای رسیدن به اهدافتان مشکلاتی دارید بنابراین از قبول یک پیشنهاد یا یک موقعیت اجتناب می کنید چون فکر می کنید که این موقعیت بین شما و خانواده تان سردی و جدایی می اندازد. تشکر از همراهیتون.
الهام : سلام, خانم هراتی بزرگوار. خواب دیدم که در یک مجلسی هستیم و انجا خبر اینکه پدرم یک ماشین ام وی ام سفید برای برادرم خریده بهم رسید و من از این موضوع خیلی ناراحت شدم که چرا هر چی داره برای برادرمه(در واقعیت هم چند سال پیش پدرم خانه 250 متری به برادرم داد در حالی که من الان هم اجاره نشین هستم و نیازمند) وزار زار گریه میکردم و اشکام میریخت و با همه درد دل میکردم و همچنان گریه که چرا اینطوریه خاله هام دوستام همه توی اون مجلس بودن ولی وقتی به مادرم میرسیدم اشکهام و پاک میکردم که نبینه و برام داد و بیاد نکنه که تو چرا آدم حسودی هستی. دیدم که وارد خانه ای بزرگ شدم که انگار خونه خودمه ( درواقع خونه ما اجاره هستش الان ) و ما یه مجلسی داشتیم ولی نمیدونم مجلس چی بود و قرار بود نهار بدیم به دوستان و اقوام .وارد که شدم دیدم آشپزخانه اش خوب نیست و گازش همون گاز کهنه خودمه پیش خودم گفتم الان فامیلها این گاز کهنه منو ببینن خیلی بد میشه, دیدم یه خانم که از فامیلهای شوهرم هستن به عنوان آشپز اومدن و شوهرم رسید و مرغ خریده بود یه تشت پر, دیدم یکی از مرغها گوشتش قرمز هستش و قسمت داخلی مرغ مو روییده بود , موهای کوتاه کوتاه و پراکنده از آشپز پرسیدم که چرا این مرغ مو داره? آشپز گفت چون چربی اش زیاده اینجوری شده , البته من با دیدن این مرغها که شوهرم اورده بود آروم شدم و ارامشی بهم رسید. سفره های بزرگ نهار پهن شد و ما برای مهمانها نهار دادیم و من هر کس و میدیدم اشک میرختم و درد دل میکردم. ببخشید که خوابم طولانی بود.
فریبا هراتی
: سلام. پدر شما باز هم به برادرتان کمک خواهد کرد تا کنترل زندگی اش را به بهترین صورت بدست بگیرد و احساس کند که سفید بخت است. ولی شما همانطور که گفتید نمی توانید مشکلاتتان را مطرح کنید چون نگران هستید شما را به حسادت متهم کنند. خیلی از خانواده ها فکر می کنند که دامادشان خودش وظیفه دارد که دخترشان را تامین مالی کند و آنان هم وظیفه دارند دختر کسی دیگر را تامین مالی کنند و این اشتباه است به هر جهت زندگی شما هم به زودی خوب خواهد شد. گشایش کار می بابید و با همین شرایطی که امروز دارید، دوست خوبی پیدا می کنید که به شما کمک می کند و از لحاظ روحی شما را تقویت می کند. کار شوهرتان هم خیلی بهتر می شود هر چند که شما خیلی خودخوری کرده اید و غصه زیاد خورده اید اما شما هم قادر خواهید بود به گرمی و راحتی در زندگی برسید. اوضاع مالیتان هم خوب می شود و دوستان زیادی هم خواهید داشت. شما خوشحال می شوید و از این شرایط منفی بیرون می ایید. تشکر از همراهیتون.
مهسیما : سلام خانم هراتی
مادرم خواب دیده ک یک مرغ داشته راه میرفته و یهو یک تخمه بزرگ گذاشته و مادرم سریع دستش رو برده زیره مرغه و اون تخم مرغ افتاده تویه دسته مامانم و خیلی تخم بزرگ بوده آیا تعبیری برای این خواب هست؟
فریبا هراتی
: سلام. شما به ثروت و سرمایه ای می رسید که هم می توانید سریع خرجش کنید و هم می توانید با نگهداری از آن افزایشش دهید. تشکر از همراهیتون.
مهسیما : سلام خانم هراتی
مادرم خواب دیده ک یک مرغ داشته راه میرفته و یهو یک تخمه بزرگ گذاشته و مادرم سریع دستش رو برده زیره مرغه و اون تخم مرغ افتاده تویه دسته مامانم و خیلی تخم بزرگ بوده آیا تعبیری برای این خواب هست؟
فریبا هراتی
:
سلام. طبق قوانین سایت که شما آن را هنگام ثبت نام در سایت اخیرا مشاهده فرمودید، و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بسیار بالای تعابیری که فرستاده می شود، هر کاربر فقط مجاز به ثبت یک خواب در 24 ساعت است. در صفحه پرداخت قسمتی که که تیک می زنید قوانین رو قبول دارم بالای اون قسمت قوانین نوشته شده. و یک خواب شما امروز برای تعبیر ثبت شد. لطفا مجددا خواب خود را فردا ارسال کنید . تشکر از همراهیتون.
mahtab : باعرض سلام و ادب خدمت سرکار خانم هراتی عزیز،
در خوابم یه مرغ چاق دیدم که روی تخم هاش نشسته بود ،بنظرم اون اطراف موش یا راسو بود برای همین تصمیم گرفتیم جای مرغ رو عوض کنیم(تنها نبودم ،برادرم و چند نفر دیگه که اشنا بودن با من بودن) بنظرم هر کی یه تخم مرغ برداشت و رفتن بزارن یه جای امن ،منم پیش مرغ وآخرین تخم موندم تا صدمه نبینن تا بقیه بیان اینارو ببریم، وقتی تنها بودم رو زمین کنار مرغ دراز کشیدم یه سلفی بگیرم که حرارت خیلی زیاد بدن مرغ رو احساس کردم و با خودم گفتم چه حرارتی داره !!!مکان هم اصلا واضح نبود کجاست و بنظرم تاریک بود،تعبیر بفرمایید ممنون میشم
فریبا هراتی
: سلام. عرض ادب متقابل. شما به سرمایه های خودتان فکر می کنید و اینکه مردم می خواهند این سرمایه ها را از چنگتان بیرون بیاورند. احساس خشم در وجودتان را سرکوب کرده اید و سعی می کنید به جای عصبانی شدن و مبارزه از مردم بد ذات فاصله بگیرید. شما در وجودتان عصبانی هستید ، می ترسید و دلشوره دارید. به نظر شما هیچ چیز قابل پیش بینی نیست و شرایط آینده برایتان نامعلوم است. تشکر از همراهیتون.
mohommad : سلام .خواب دیدم که به عنوان تنبیه در جایی من باید به مرغداری برم و در انجا غذا بخورم مرغداری یک اتاق بود و من در کنار مرغ ها از گندم های بزرگ دانه دانه برداشتم و خوردم در مرغداری مرغ هایی به اندازه تقریبی 10 تا یا بیشتر بودند
فریبا هراتی
: سلام. انشالله روزی شما زیاد می شود و باید سعی کنید از ثروت خود به اندازه مصرف کنید و یکباره هرچه را که دارید خرج نکنید. حواستان باشد و محتاط باشید. اگر در خرج محتاط باشید می توانید به ثروت بیشتر برسید. تشکر از همراهیتون.
Neda : سلام خدمت خانم هراتی بزرگوار و نازنین یکی از دوستانم برای خودش ساعت ۴و نیم صبح خواب دیده. منزل پدر بزرگش بود و خیلی شاد و خوشحال بودن همه منزل قدیمی پدر بزرگش البته در واقعیت پدر بزرگش رحمت خدا رفتن.میگه خیلی همه شاد و خوشحال بودیم و خودش هم کمتر از سن الانش بوده در خواب.و میگه دیدم پدرم اومد بسیار جوان بود در خواب و کلی مرغ و گوشت یخی اورد.میگه من از اینکه توی اونجا و اون موقعیت بودم برام جای سوال داشت و متعجب بودم.که چطور اونجام و همه هستن و خانه ی پدر بزرگم هستیم.بسیار ممنون میشم تعبیر بفرمایید.ممنونم امیدوارم سلامت باشید و ایام بکامتان باشد
فریبا هراتی
: سلام عزیزم. روحشان شاد. همه خانواده ی شما راجع به خوبی های پدربزرگتان صحبت خواهند کرد و از احساسات قدیم و موانع و دلسردی هایی که در گذشته در زندگی شان وجود داشته و هنوز هم برایشان مهم است صحبت می کنند. راجع به چیزهایی که دوست داشتند اتفاق می افتاد. پدرتان احساس می کند که هنوز نیاز به حمایت پدرش دارد و شما هم همین احساس را راجع به پدر خودتان دارید. تشکر از همراهیتون.
سارا : سلام وقت بخیر
خواب دیدم تو خونه خودم مادرم وبرادرم وزنش بودن مرغ خریده بودن زن برادرم یه ارایش نصفه نیمه روصورتش بود انگار می خواست ارایش غلیظ کنه ولی نصفه مونده بود مرغی که خریده بودن از این بسته بندیا بود وقتی بازش کرم همش رنگش طبیع بود بجز یه تیکه سینه که قرمز بود گفتم ا این چرا این رنگیه این حتما نپزه اخه گوشت قرمز دیر می پزه من داشتم رو میز ناهارخوری پاکش می گردم بعد گفتم اهان حتما خروسه اخه می گن گوشت خروش قرمزه
فریبا هراتی
: سلام. انشالله ثروت به زندگی تان می رسد و شما سعی می کنید که دلسردی هایی را که در راه رسیدن به اهدافتان وجود دارد از بین ببرید. خانم برادرتان هم سعی می کند که بهتر و مهربانتر رفتار کند. سر مسئله ای ناراحت است و سعی می کند ظاهرسازی کند. تشکر از همراهیتون.