تعبیر خواب مسابقه
اگر خواب ببینید در مسابقه ای شرکت کرده اید، علامت آن است که تلاش می کنید به اهداف و آرزوهای خود دست بیابید. اگر ببینید در مسابقه ای برنده می شوید، علامت آن است که بر رقبای خود ظفر خواهید یافت.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
haniyeh : سلام عزيزم
اميدوارم حالتون خوب باشد
من خواب ديدم براي شركت در مسابقه بايد در قرعه كشي اسمم در ميمومد كه اتفاقا اسم من در قرعه كشي براي شركت در مسابقه در آمده بود و شماره من هم بيست بود.مسابقه يادم نميومد چي بود ولي بعدش ديدم مسابقه تغيير كرد به مسابقه بولينگ.انگار يه لحظه تو خواب فكر كردم شماره ام اشتباه بوده و بيست نبوده .بنظرم مياد گفتند شماره ات نوزده يا صفر بود .
وقتي از خواب بيدار شدم يادم ميومد خواب ديدم ولي اصلا يادم نميومد چي بود يعني اين خواب را فراموش كرده بودم بعد از چند ساعت يه لحظه خوابم يادم اومد .آيا اين خوابم اصلا تعبير دارد ؟
و ببخشيد خانم هراتي عزيز البته اين سوالم كاملا شخصي است.چطور ميتوان فهميد خوابي از طرف شيطان است ؟ اگر براتون مقدور بود جوابم را ميدهيد .
من بعد از مشكلاتي كه برايم پيش آمده واقعا ميتونم بگم سي تا خواب ديدم كه همش را هم برام تعبير كرديد و فقط دو تاش تعبير بدي داشت و بقيش همش نويد حل شدن مشكلم را ميدهد .آيا واقعا ميتوان به اين خوابها اعتماد كرد؟
ممنونم ازتون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. مهسای عزیز خوابها مانند دریچه ای به دنیای جدید می مانند ولی بسته به انتخاب خودتان است که چه چیزی در زندگی شما پیش می آید و اینجور نیست که اگر خواب ببینید که مثلا نان می خورید، و معنی آن رسیدن به ثروت باشد، در بیداری بگویید خوب قرار است به من ثروت برسد و می رسد. پس تلاش خودم لازم نیست و دست روی دست گذاشته و بنشینید و بگویید خوابم تعبیر نشد. یا مثلا خواب خفاش ببینید که نشانه داشتن یک دشمن قوی است و بعد بگویید من هیچ دشمنی ندارم و همه را دوست دارم. بعد رفتار قبلی خود را ادامه دهید و با همه مهربان باشید تا حسابی ضربه بخورید !! بگویید خوابم تعبیر شد ها!! خواب ها هشدار هستند که رفتارتان را عوض کنید یا در جهتی صحیح قدم بردارید. در واقع به شما می گویند که این راهی که می روید به کجا ختم خواهد شد. و اگر در بیداری تغییر مسیر بدهید، طبیعتا خوابتان تعبیر نخواهد شد و به جز یک سری از خوابهای سرنوشت ساز که تقدیر هستند و هیچ تغییری در آن به وجود نخواهد آمد. مثل خواب یوسف در زمان کودکی که دید ستاره ها به او سجده می کنند و در پیری پادشاه شد. زمان تعبیر گاهی سالها طول می انجامد.
به هر جهت تعبیر خواب شما این است که در گردهمایی های دوستانه شرکت خواهید کرد و امکان رسیدن به سود فراوانی را خواهید داشت. عدد 20 یعنی به ثروت رسیده و به دشمن خودتان پیروز می شوید در حالیکه احساس می کنید کنار گذاشته شده و ایزوله هستید و احتیاج به حمایت دارید. گاهی فکر می کنید زندگی تان به پوچی رسیده و عدد نوزده بیانگر استقلال و غلبه بر کشمکش های شخصی است. شما خواهید فهمید که مجبورید پای حرف و عمل خودتان بایستید. این عدد بیانگر یک دندگی و تردید شما در پذیرش کمک از جانب دیگران است.
یعنی مرتب با خودتان کنجار می روید می شود نمی شود خوشبختم نیستم...مهسا جان شما نباید مرتب به عشق خواب دیدن بخوابید و هر خوابی دیدید را سرنوشت ساز بدانید. به خدا توکل کنید و اجازه دهید تا خودش زندگی تان را بر حسب صلاح خویش بسازد. آینده را نمی توان شکافت و مو به مو از آن با خبر شد. این خوابها جهت آگاهی شماست و حکایت موقعیت امروز شما. خواب شیطانی موضوعی نیست که بتوان در دو سطر آن را شکافت. از مضمون این خوابها و تجربیات در تعبیر میتوان آن را تشخیص داد.
فهیمه ساریخانی : سلام و تشکر تز زحماتتان
خواب دیدم دوست قدیمیمو که تو خوابگاه دانشجویی هم اتاق بودیم رو دیدم. بعد باهم رفتیم یه جای تفریحی .بالای یک کوه رفتیم.آدمای دیگه ایم اونجا بودن .سطح کوه خیلی ناهموار بود امایه مسیر عریض و طولانی داشت .باهم مسابقه هل دادن گاری گذاشتیم .من به سرعت با گاری تا آخر مسیر رفتم وبعد ازهمون انتهای کوه انگار رفتم پایین و از پایین کوه همون مسیرو به سرعت برگشتم سرجای اولمون پایین کوه. اونجا همسرم توی ماشین نشسته بود من سریع سوارشدم گفتم بریم و رفتیم و دوستم غال گذاشتیم. انگار از شکست میترسیدم با اینکه برده بودم.همینطور سرگردون بودیم و داشتم فکر میکردم چه بهونه ای جور کنم برای نبودنم... که تو خواب پشیمون شدم و عذاب وجدان گرفتم . برگشتم خوابگا یواشکی نگاه کردم.دیدم اونجاست .و یه جوری برگشته ااما خیلی خسته وداغون به نظر می رسید وداشت استراحت میکرد. نزاشتم منو ببینه چون خجالت میکشیدم ازش
فریبا هراتی
: سلام. تشکر از همراهیتون. تعبیر خواب شما این است که در زندگی اهل رقابت هستید و انسان موفقی هم هستید. اینکه انسان تلاش کند تا به اهداف عالی خود برسد خیلی خوب است ولی اینکه دلش بخواهد از همه بهتر باشد، خواسته اشتباه و کاذبی است که خیلی از آدمها درگیر آن هستند و جز ناراحتی برای خودتان و دیگران نتیجه ای در طولانی مدت نخواهد داشت. اینکه به کوه رفتید یعنی پیشرفت در زندگی و اینکه با سرعت با گاری تا آخر مسیر رفتید، به موفقیت شما اشاره می کند. از کوه پایین رفتن یعنی انجام کاری که از مقام شما می کاهد و این عدم موفقیت شما نیست بلکه این کاسته شدن از مقام، جنبه معنوی دارد و این حالت ارتکاب به گناه است. اینکه موفق شوید ولی به هر وسیله ممکن!! شما قلب پاکی دارید و این به صورت عذاب وجدان به شما نمایان شده است. این خواب به طور کلی الهامی به شماست که هر خوبی برای خود می خواهید برای دیگران هم بخواهید تا به اوج عزت و بزرگی و مقام بالا نزد خداوند برسید. حسادت و خود خواهی از گناهان بزرگ است. موفق باشید.