تعبیر خواب مسابقه
اگر خواب ببینید در مسابقه ای شرکت کرده اید، علامت آن است که تلاش می کنید به اهداف و آرزوهای خود دست بیابید. اگر ببینید در مسابقه ای برنده می شوید، علامت آن است که بر رقبای خود ظفر خواهید یافت.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Fereshteh : سلام خواب دیدم خونمون پر مار هست که خواهرم نگهداری می کنه و بهم میگه بی ازارن اما من ازشون می ترسیدم یکی از مارا که تومند بود رنگشم زرد مایل به طلایی بود اومد سمتم منم وقتی ترسم ریخت گرفتم دستم و یهو پدرم اومد گفت حاضر شین بریم بیرون که مار دستمو گاز گرفت جیغ کشیدم دستم داشت بیحس میشد که مار ول کرد دستمو دیدم 3 تا نوزاد کوچیک مار زیر پوستم عین کرم ریخته درداور بود میخواستن منو ببرن دکتر نامزدم اومد گفت چه بلایی سر زنم آوردین دیگه از خواب بیدار شدم
فریبا هراتی
: سلام. شما خانواده ی خردمندی دارید. شفا، تحول مثبت، دانش و خرد، ثروت و سلامتی و موفقیت در زندگی شما وجود دارد. شما دست به کاری می زنید که خواهید درخشید و موفقیت شما برای همگان محرز خواهد شد ولی کبر و غرور و خودستایی کرمهایی هستند که زیر پوستتان نفوذ می کنند و این خصلتهای زیبایی نیستند. شما باید در عین افزایش دانش و خرد ، افتاده تر و خانم تر برخورد کنید تا شخصیتتان بیشتر بدرخشد. اما خودستایی باعث می شود دیگران به شما به دیده ی تحقیر نگاه کنند و نامزدتان هم نمی خواهد این اتفاق برای شما بیافتد. تشکر از همراهیتون.
Fereshteh : سلام خواب دیدم دانشگاه یه مسابقه ای گذاشته همه به صف وایستادن منتظرن تو مسابقه شرکت کنن ازشون سوال می پرسیدن اگه درست جواب میدادی بهت جایزه می دادن اگه غلط جواب میدادی همه جارو تاریک می کردن شیطان میومد و اونو شلاق میزد من مجریه یکی از دوستان بودم من تعیین می کردم که چقدر شیطان بزنه من همپای شیطان تشویقش می کردم بزنه بعد نوبت من شد تو مسابقه شرکت کنم همه از من بدشون اومده بود که چرا شیطانو تشویق می کنم منتظر بودن بد مجازات بشم رفتم نظر شیطانو پرسیدم که گفت می خوام تو شرکت کنی سوال مخصوص ریاضی رو برداشتم و باید گزینه رو انتخاب می کردم که منتظر نتیجه جواب بودم که از خواب بیدار شدم
فریبا هراتی
: سلام. شما حالت رقابتی در زندگی تان دارید و دوست دارید که به دستاوردهای مهم و بزرگی در زندگی برسید. دوست دارید در زندگی دیسیپلین داشته باشید و اگر کسی خلاف ایده های شما رفتار کند با او با قدرت برخورد می کنید و او را گناهکار می دانید. شما باهوش و حیله گر هستید. نمی توانید جلوی وسوسه های خودتان مقاومت کنید و به آسانی تحت تاثیر شیطان قرار می گیرید و کاری را انجام می دهید که خودتان هم می دانید اشتباه است. شما می خواهید حساب و کتاب زندگی را خوب یاد بگیرید ولی مهمترین حساب و کتاب زندگی که باید بیاموزید داشتن قلبی رئوف و اعتقاد به کارماست. اگر بخشش در وجودتان نباشد، به محض اینکه اولین اشتباه از شما سربزند، بدون احساس رئوفت نسبت به شما، خدا تنبیه تان خواهد کرد آنهم به بدترین شکل ممکن! باید یاد بگیرید که انسان جایز الخطا است و نگذارید تا شیطان مثل خودش به شما این حس را القا کند که باید مغرور و خود بزرگ بین و متکبر باشید. تشکر از همراهیتون.
زهرا : سلام روز بخیر.خواب دیدم درجمعی هستم ویک روحانی مسابقه دوندگی را داره برگزار میکنه وپاداشی هم برای اون تعییین کرده و از شرکت کنندگان هم میخواد شماره تلفنش را هم یادداشت کنند. در ابتدا حرفهاش برام مهم نبود واهمیت نمی دادم ولی وقتی مسابقه شروع شد ، من شروع به دویدن کردم وسرعت وتلاشم را زیاد کردم واز یک نفر که داشت میدوید شماره تلفن روحانی را خواستم وبهم گفت 49659 وگفتم عدد آخری چه بود گفت 9 وتاکید روش می کردم .بعضی ها هم توی مسیر سوار دوچرخه بودند ودرنهایت درحال دویدن رسیدم پیش جمعی که ایستاده وخوشحال بودند.
فریبا هراتی
: سلام. روز شمام خوش. عدد 4 به ثبات و پایداری، محدودیت های فیزیکی، کارهای سخت و چیزهای زمینی و مسائل مادی گرایانه اشاره می کند. عدد 9 بیانگر تکامل، خاتمه، تولد دوباره، الهام بخش بودن و تهذیب است. شما در مسیر سازنده ای هستید، به دنبال بهبود جهانید. عدد ۹ نمادی از طول عمر، احیا، تولد دوباره، الهام بخش بودن و تهذیب است. عدد شش بیانگر همکاری، تعادل، آرامش، کمال، گرما، اتحاد، ازدواج، خانواده و عشق است. اینکه حالات ذهنی احساسی و معنوی تان هماهنگ هستند. بیانگر سعادت خانوادگی است. عدد پنج بیانگر پذیرفتن، خود بخودی، خیرگی و پر رنگ بودن، ماهیت جسورانه، عمل و انسانیت است و اینکه شما نیاز دارید مسیر زندگی تان را تغییر دهید تا به تکامل برسید. تعبیر خوابتان در کل این است که در مسابقه ی زندگی شما با ثبات و پایداری به تکامل می رسید و مسیر زندگی تان درست و در جهت سازندگی و پیشرفت به پیش می رود. در زندگی به گرما و تعادل و عشق خواهید رسید و باید سخت کوش و جسورانه عمل کنید تا به تکامل برسید. تشکر از همراهیتون.
Ghoncheh : سلامً من خواب ديدم توي يك تيم والببال بودم بعد من رو براي نفراصلي تيم انتخاب كردن توپ رو انداختن طرف من و ديدم وسط بازي ام ونتونستم توپ بزنم ولي باز گفتن بيا توي تيم بعد يك دفعه ديدم يك مرد شبيه يك بازيگر معروف من رو انتخاب كرد و گفت مي خواهم بياي جز افراد كه خاص هستند تو همينطور هستي و مي خواهم مثل اون افراد تو فيلم باشي چند تا فيلم و ادم هاي توي اون فيلم ها رو گفت كه زن هاي بودن موفق و بزرگ تو خوابم ومن رفتم توي اون اتاق كه ادم هاي خوب بودن و بعد يكدفعه توي اتاق ديدم پيش يك مرد مسني هستم كه يك نوه داشت و نوه اش حالش بد بود و داشت اون مريضي بچه اش تعريف مي كرد من هم بچه اش بغلش مي كردم محبت بهش مي كردم
فریبا هراتی
: سلام. والیبال بازی کردن شما در خواب، در تعبیر ، نشانه بلاتکلیفی و بی تصمیمی و ناتوانی شما در دادن تعهد به دیگران است. شما سعی می کنید در همکاری و کار تیمی شرکت کنید و در این کار موفق نخواهید بود ولی کسی هست که برای شما نقشه کشیده و می خواهد سر شما را کلاه بگذارد و الکی از شما تعریف می کند و هندوانه زیر بغلتان می گذارد!! او قصد دارد شما را به بدبختی بکشد و وادارتان کند تا در راهی قدم بردارید که بار مشکلات و سختی ها و اخلاق زشت خودش را به دوش شما بیاندازد و شما نه راه پس داشته باشید و نه راه پیش. مراقب باشید تا گول نخورید و از تعریف الکی کسی ذوق نکنید. برای دفع شر صدقه بدهید.
Mahy : سلام. خواب دیدم برادرم اومد پیشم گفت این سند منزلم و اسناد دیگه هست پیش تو باشه. اگر برام اتفاقی افتاد اینها پیش تو باشه و رفت. بعدش دیدم همه خانواده نگرانش هستیم و من میگم خودش می دونست قراره براش اتفاقی بیفته ک مدارکش رو داد به من. تو این فکرها و صحبتها بودیم ک برادرم اومد خیلی خوش تیپ تر از الانش شده بود. هیکل و اندامش خیلی خوب شده بود چون درواقع چاق هست و شکم بزرگی داره. کت و شلوار قهوه ای پررنگ نو و شیکی تنش کرده بود و گفت توی مسابقات کشتی مقام کسب کرده و عکسش رو به پدرم و بقیه نشون میداد و هممون خوشحال بودیم. در واقعیت برادرم اصلا ورزشکار نیست و و رزش نمیکنه. با تشکر
فریبا هراتی
: سلام. برادر شما با یک مسئله کاری یا شخصی زندگی اش درگیر می شود. او ایده ها و عادات خودش را دوباره تحت کنترل خودش خواهد گرفت و رفتارش درست می شود. توانایی های مالی او زیاد می شود محافظه کارانه تر رفتار می کند و به سعادت خانواده اش فکر می کند. در مورد یک رقابت او برنده شده و به اهدافش می رسد. تغییر خوشایندی در زندگی او به وجود می آید و منفعت مالی می یابد. تشکر از همراهیتون.
مینا : سلام روزخوش
خواب دیدم تو یه مسابقه ی خیلی عجیبم که انگار دویاسه تا زن ودو یا سه تا مرد توی مسابقه بودن ومن جزوشون بودم وهیچ کس برام اشنا نبود وهمه مهارتهایی که داشتن و انجام می دادن که درست یادم نیست دقیقا چه کارایی بود بعد داورها در جواب مسابقه وحکم و تو یه ۴تا کاغذ می دادن دستمون که به شکل مثلث اون کاغذا تا شده بود وتوش نوشته بود که باید چه ورزشی انجام بدیم وشبیه چه حیوونی هستیم مثلاورزش یکی پینک پونگ در امده بود ومن یادمه که من داشتم می گفتم می دونستم من تو خوابامم فکر می کنم خودم شبیه گوسفند یا اهو هستم .باتشکر از شما
فریبا هراتی
: سلام. شما خودتان را با دیگران مقایسه می کنید. در دنیایی که همه چیز رقابتی است. اینجاست که معلوم می شود چطور شما در زندگی عمل می کنید و روحیه رقابتی خودتان را می سنجید. شما در رابطه با ثبات و پایداری در کارهای سخت و زمینی و اینکه چطور موضوعات مادی گرایانه را به سرانجام می رسانید، آزمایش می شوید همینطور در مورد نوع روحیاتی که دارید، خودتان را بهتر می شناسید و آزمایش می شوید. شما گاهی بر می گردید و بین دو انتخاب سبک سنگین می کنید که کدام بهتر است یا احساس می کنید که برای تصمیم گیریتان در زندگیتان سردرگم می شوید. برای شما سخت است که نسبت به یک تصمیم یا رابطه ی اجتماعی متعهد بشوید. شخصیت شما مثل آدمهایی است که فقط بی فکر تبعیت می کنند و با جماعت پیش می روندو هر چه بگویند، همان را انجام می دهند. شما بی ریا و ساده دل هستید و گاهی ممکن است دیگران از سادگیتان سو استفاده کنند. زیبا مهربان و فروتن هستید. تشکر از همراهیتون.
aftab : سلام خواب دیدم همراه دخترم و دوستش که هردو دانشجو ومجرد هستن تویه مسابقه ی نقاشی شرکت کردی وکف اتاق نشسته بودیم و دخترم نقاشی می کشید که رنگی بود وهمینطور دوستش که من هر چی فکر کردم اون تصویری که باید می کشیدیم دقیق یادم نبود دادم دخترم برام بکشه که خیلی سریع و با مهارت می کشید و خیلی خوشحال بودم که اینقدر تسلط داره وانگار میدیدم که نقاشی ها برجسته میشن وتبدیل به کاردستی میشدن که وقتی که خانمی که مسیول مسابقه بود کارو بهش دادیم یه دفعه دیدم دخترم یه پلیور قرمز مایل به صورتی بافته که یقه گرد بود و خانم مسیول مسابقه تنش کرد وخوشحال بودم ومی گفتم باید از دخترم بپرسم چه جوری این طرح رو بافته چون ساده نبود یه نوع خاص بافتنی مثلا نخودی بافته بود بعد یه شاخه گل قرمز رز خشکیده دست خانم مسیول بود گفتم بزار توی یقه لباس که تنش بود ولی خانمه شاخه رو از گل جدا کرد وخود گل رو مثل گل سینه می خواست بزنه روی لباس ببخشید طولانی شد
فریبا هراتی
: سلام. شما نیاز دارید که در زندگی تان خلاقیت بیشتری نشان دهید. شما و دخترتان و دوستش می خواهید قابلت ها و توانایی هایتان را برای دادن طرح جدید و خوبی که رنگ و بوی تازه ای به زندگی تان بدهد، به آزمایش بگذارید. دختر شما در این زمینه بسیار مسلط است و می تواند تصویری که به ذهنش می رسد را عملی کند و در واقعیت آن را اجرا کند. دختر شما به گرما و شورو شوق و عشق و نشاط و امنیت می رسد و شما به خاطر او خوشحال می شوید. دختر شما تا اخر عمرش همیشه خوشبختی و عشقی که در زندگی اش به وجود آمده را مدیون شما می داند و عشق شما را در سینه خواهد داشت. با این وجود برای سلامتی خودتان بگویید یک مرغ قربانی کنند و گوشتش را به فقیر ببخشید تا دفع شر و قضا بلا بشود. تشکر از همراهیتون.
Sara : سلام خواب دیدم در طبقه بالای رستوران همسر سابق با خانمی مخفی شده بودیم. طبقه بالا تاریک بود . من از بالا همسر سابق را می پاییدم.
همش منتظر بودم ببینم مضطربه یا آرامش داره.
یک تیشرت سفید با شلوار لی پوشیده بود .اضطراب نداشت و انگار آرامش هم داشت و خوشحال بود .داشت با یک مردی که مشکی پوشیده بود حرف میزد .اون مرد تمام علایم اظطرابی که همیشه در واقعیت همسر سابق داشت را دارا بود .
همش به خانمی که باهام بود میگفتم بیا بریم اینا میفهمم ما اینجاییم .اونم میگفت نمیفهمن.
بعد احساس کردم تو یک مسابقه هوش و غذا شرکت کردم .
هوش رو درست انجام دادم.
غذا هم یک غذای سرخ کردنی با گوجه بود که خیلی راحت و سریع آماده شد
سپاسگزارم
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید از شرایط زندگی همسرتان با خبر باشید. اگر او در واقعیت رستوران دارد، که هیچ اما اگر رستوران ندارد، او زیر بار فشار تصمیمات و انتخاب هایی که باید در زندگی بگیرد، له می شود. او شخصیتی دوگانه از خودش نشان می دهد و اضطراب خودش را مخفی می کند. شما احساس می کنید که هم هوشتان خوب است و هم لیاقت بیشتری نسبت به همسر او دارید و دوست دارید خودتان را ثابت کنید. شما شاد و راحت زندگی خواهید کرد و اجازه نمی دهید که اندوه قبل شما را ناراحت کند. تشکر از همراهیتون.
Sheyda : سلام و عرض ادب
خانم هراتي عزيز، خواب ديدم جاريم و شوهرش،
( كه در دنياي واقعي هرگز در اين چند سال ازدواجم به علت بودنشان در خارج از كشور، نديدم و هرگز علاقه اي به ارتباط با من هم نداشتن و يكبار به مادرشوهرمم اين مساله رو گفتم كه اونا به پيامهام سر سنگين جواب ميدن ناراحتم ميكنه و ايشون گفته بودن چون اونا ادماي بالايي هستن و وقت و حوصله صحبت با هر كسي رو ندارن!!!!!!!!!!! )
به ايران اومدن و بمن گفتن بيا ببينيمت.
منم رفتم، اول با برادرشوهرم تنها جايي بيرون در هواي ازاد مثه چمن نشسته بوديم، و با لبخند و بسيار با محبت داشت با من احساس همدردي ميكرد كه چرا از ما ناراحتي و من گفتم توو اين چند سال با رفتاراتون خيلي بمن بي احترامي كردين حتي يادم نمياد يبار تولدمم بهم تبريك گفته باشين و اون ميخواست خودشو زنشو توجيح كنه، بعد ديدم يه رشته موي كم با زدن باد اومد روو پيشينوش و منم با حس خواهرانه براش زدم بالا توو موهاش بهش لبخند زدمو گفتم موهات چه خوب شده صافشون كردي بهت مياد ( موهاشون در دنياي واقعي فرفريه)
بعد با جاريم تنها نشستم اونم شروع كرد همونجوري صحبت كردن و ناراحتيم ازشون رو به اونم گفتم و اونم شروع به توجيح كرد.
بعد ز زندگيم پرسيد و منم گفتم من و شوهرم در مرحله ي اخره طلاقيم، توو چشماش اشك جمع شد و قيافه اشو ناراحت كرد اما خودم عميقا ميدونستم از اين موضوع خيلي خوشحاله، بعد صداي مجريه اخبار ورزشي از تلويزيون اومد كه اسم و فاميل جاري و برادره جاريموو به عنوان قهرمان مسابقه دو اعلام كرد و من توو تلويون ديدم قسمتي كه بنده اخره مسابقه رو وقته دو پاره كرد و برنده شد و ميخنديد و همه تشويقش ميكردن تماشاچياي سالن مسابقه و روو سرش كاغذاي ريز ميريختن توو تلوزيون.
من بهش گفتم خوشبحالت هم بسيار دختره خوشبخت و زيبايي هستي هم بسيار موفقي در همه ي مسائل. افرين.
ببخشيد طولاني شد.
ممنون ميشم لطف كنيد و تعبيرشو بگيد.
فریبا هراتی
: سلام. آنها حرف شما را می زنند و می گویند که ما در زندگی نسبت به شما و همسرتان برنده محسوب می شویم و البته آنها بیشتر شوهرتان را مقصر می دانند تا شما را. تشکر از همراهیتون.
amir : باسلام و عرض ادب و احترام
من دیشب خواب دیدم مثل اینکه یه آقایی به من یه کیف سپرده بود تا براش نگه دارم , ولی اون رو ازم دزدیده بودن بعدا معلوم شد توی کیف انگشتر طلا بوده و وزن انگشتر هم پانصدوپنجاه گرم طلا بوده و من خیلی تعجب کرده بودم باخودم میگفتم مگه میشه انگشتر پونصدوپنجاه گرم باشه , مثل اینکه اونایی که دزدیده بودن خیلی خوشحال بودن بعد یهو زمینه ی خواب عوض شد خودم رو عضو تیم فوتبال بلژیک توی زمین فوتبال دیدم مسابقه بین بلژیک و اسپانیا بود درست دقیق ی پایانی مسابقه بود و اسپانیا یک , هیچ از ما برده بود برای ما مساوی کردن با تیم قویی مثل اسپانیا مثل برد بود , دقیقه آخر یه کرنر به نفع تیم ما از طرف داور گرفته شد , من رفتم کرنر رو بزنم , بازیکن حریف هی شیطنت میکرد نمیزاشت کرنر رو بزنم , چند بار سعی کردم بعد اشاره کردم به داور , داورم با سوتش بازیکن مزاحم رو دورکرد , به جای توپ , پرتقال بود که جاش رد گوشه ی زمین تنظیم کردم , بعد شوتش کردم سمت دروازه , یکی از هم تیمی هام یا دروازبان با ضربه ی سر پرتقال رو وارد دروازه ی اسپانیا کرد , و من به قدری باشدت فروان فریاد خوشحالی سردادم خیلی حس عجیبی بود حس ارق ملی و وطن پرستی و خلاصه افتخار ... مثل اینکه تیم ملی کشورمون برده باشه ... از شدت و هیجان فریادهای خوشحالی و اشک و افتخار از خواب بیدار شدم , ... آخر مسابقه هم توی تلویزیون ملی بلژیک بامن و چندتاازبازیکنان بلژیک مصاحبه میکردن و ازمن به عنوان بازیکن یه کشورخارجی که تبعه ی بلژیک بودم , قدردانی میکردن , چرا که مثل بازی برای کشورخودم براشون سنگ تموم گزاشتم ...
خدا قوت و سپاس برای همه ی زحمات شما و به امید جبران محبتهای شما .... انشاالله
فریبا هراتی
: سلام. عرض احترام متقابل. شما در مورد کارتان یا شرایط زندگی یا سفر به جایی، نگرانی هایی دارید و احساس می کنید که کسی موفقیت شما را دزدیده یا اعتباز چیزی که شما انجام داده اید را گرفته. شما احساس می کنید که با شما ناعادلانه رفتار شده و سعادت خانواده، طول عمر و عشق خودتان را تضعیف شده می پندارید. اینکه دانش و استعدادتان را به هدر داده اند... شما یک دوره تحول بزرگ را متحمل می شوید و در حال گرفتن تصمیمات مهمی هستید. شما با چالش های زیادی روبرو هستید و حمایت کافی را از زندگی دریافت نمی کنید و ماهیتی رقابتی هم دارید.. شما جایگاه خوبی در زندگی بدست خواهید آورد و دوباره انرژی می گیرید و سلامتی و موفقیت بدست می آورید. شما تمایل دارید دیدگاه هدفمند تری به مسائل زندگی داشته باشید و نظراتتان را به دنیا ابراز کنید. از محبت شما نسبت به خودم قلبا از شما سپاسگزار هستم و تشکر از دوستی شما.
amir : بسیار بسیار ازتون متشکرم , بسی مایه ی افتخار هست برای بنده که دوستی فرهیخته و باکرامت چون شما داشته باشم , از این بابت به خودم میبالم و یقین بدونین تا عمر دارم محبتهای شمارو فراموش نخواهم کرد , شما تمثیل بسیار عالی از یک بانوی خردمند ایرانی هستین ... در پناه حق مستدام و غرق در نور الهی باشین ... انشاالله , این دعای همیشگی من برای شما بانوی گرامیست
فریبا هراتی
: تشکر فراوان. در پناه خدای بزرگ خوشبخت و سعادتمند باشید.