تعبیر خواب مسافرت (سفر)
اگر خواب ببینید به مکانهایی ناشناخته و کشف نشده مسافرت کرده اید، دشمنانی خطرناک خواهید داشت. اگر ببینید هنگام سفر از زمینی سنگلاخ و شیب دار می گذرید، پس از رسیدن به منفعتی آشکار، زیان و نومیدی گریبانتان را خواهد گرفت. اگر ببینید به هنگام مسافرت از تپه ها و کوههای سرسبز و حاصلخیز عبور می کنید، به شکل برجسته ای شادمان و سعادتمند خواهید شد.
اگر ببینید به تنهایی با ماشین مسافرت می کنید، به سفری پر حادثه خواهید رفت. اگر ببینید همراه جمعیتی با ماشینی مسافرت می کنید، با ماجراهایی دلپذیر روبرو خواهید شد و دوستانی تازه پیدا خواهید کرد. اگر ببینید از طریق دریا مسافرت می کنید، علاوه بر گرفتن پاداشِ کارهای دشواری که به ثمر رسانده اید، پول بسیار زیادی نیز به دستتان خواهد رسید.
اگر ببینید هنگام مسافرت از طریق دریا، با فاجعه ای روبرو می شوید، گرفتار عشقهای دروغین خواهید شد. اگر کسی در خواب به جایی سفر کرد و محل جدید را از محل قدیم بهتر دید، کار و بارش روبراه می شود و اگر غیر از آن بود، تعبیر برعکس است. اگر در خواب ببینید سفر می کنید تغییری در زندگیتان پدید می آید. اگر ببینید که کسی را به سفر می فرستید، خبر خوشی به شما می رسد.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر کسی ببیندکه سفر کرد و آنجا که رفت بهتر از آنجا بود که بود، دلیل است که حالش نیکو گردد. اگر کسی آنجا که رفت بدتر از آنجا بود که بود، تاویلش به خلاف این است.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند که سفر کرد و ندانست که به کجا می رود، دلیل کند که از زن جدا گردد و یا از سرای خود به سرای دیگر رود. اگر به وداع قومی می رفت یا قومی به وداع او آمدند، دلیل است حالش متغیر شود و باز به صلاح آید.
جابر مغربی می گوید: اگر ببیند سفر کرد و با برگ و ساز بود، دلیل که حالش یا کارش نیکو شود. اگر به خلاف این ببیند، دلیل است کارش تباه شود.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
bahar : سلام خواب دیدم با خواسگار قبلیم رفتیم یه شهر و جای ناشناسی ، گوشی خواستگارمو دستم دیدم انگار داشتم گذشته اونو تو گوشیش میدیدم ،دوتا جفت کفش کالج زنونه کنار ساحل دیدم و با خودم گفتم که باعث شده این دوتا دختر خودشونو بکشن،گوشیشو بهش دادم و هر چی سعی میکرد بهم نزدیک بشه و محبت کنه من سرمو برمیگردوندم که نبینمش و بهش بی محلی میکردم،میخواستیم سوار اتوبوسی بشیم که میره به سمت دبی یهو دوتا پسر احتیاج به کمک داشتن رفتیم کمکشون،انگار هدفشون فریب ما بود و یک سبد ظروف پلاستیکی داشتن شبیه قوری و فنجانو پیشدستی پلاستیکی منم سریع شمردم براشونو گفتم ۱٫۲٫۳تموم شد برید،بعدش ک کارشون راه افتاد فهمیدم کیف پول و گوشی خواستگارمو دزدیدن و من بهش گفتم که کیف پول من پولها و کارت شناساییم سر جاشه...وقتی کیف پولمو نگاه میکردم انگار سه تا اسکناس کشور انگلستان یا ترکیه بود...بعدش خواستگارم رفت خرید تو سوپرمارکت ولی بلند داد میزد من چندتا از اون گوشیها تو خونه دارم با حالت تمسخر...بعدش دزدهارو سر راه دیدم که وایسادن و عذرخواهی کردن و میترسیدم ازش میخواستن گوشیشو پس بدن.ممنونم
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید راجع به ارتباطات خواستگارتان با اشخاص دیگر در زندگی گذشته ی او با خبر باشید، و اشخاص دیگری هم به جز شما قبلا به زندگی او آمده اند و احساسات منفی در رابطه با او داشته اند و از زندگی او رفته اند. شما ممکن است بخواهید با او بیشتر گرم بگیرید و ارتباط تان را قویتر کنید. ولی می دانید که شاید او بخواهد صرفا از شما سو استفاده کند و شما را یکبار مصرف بداند. اما شما برای خودتان اعتبار بالایی قائلید و سه سوته منظور او را می فهمید. شما درکتان بالاست و حواستان جمع است که سرتان کلاه نرود. اما دوست پسرتان خودش ضرر می کند و همانطور که قبلا هم ضرر کرده ولی گویی برایش خیلی هم مهم نیست. او سعی می کند که قوی باشد و کاری نکند که به ضرر خودش تمام شود. تشکر از همراهیتون.
بهزاد : سلام و وقت بخیر و خسته نباشید
خواب دیدم که به همراه مادرم به سفر رفته ایم و اشخاص دیگه ای از جمله دختر داییم (علاقمندم) در واگن های دیگر
زمان رسیدن به مقصد من و دختر دایی به قسمتی رفتیم برای حرف زدن در زمان حرف زدن دست های هم رو اگاهانه و به دفعات لمس می کردیم (رابطه مان خوب نیست) وقتی حرف هایمان تمام شد (موضوع یادم نیست) بلند شدم بروم که دختر داییم زمزمه کنان می خواست حرفی بزن که در نهایت گفت خودم باقی حرف ها رو به عمه میگم که پرسیدم چه حرف های
(که یک دفع زد زیر گریه و گفت که مامان تو راضی شد و موافقت کرد اما مامان من نه) (جملات کامل به خاطر نمی آورم)
رفتم سمتش که ارامش کنم که امد بغل بعد از ارام شدن گفت باید ببینم از لحاظ مالی چی میشه و وارد اتاقی شد که شخصی در حالت نماز بود گوشه ی نشست تا استخاره بگیرد که من بوسیدم و از اتاق خارج شدم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما و دختر دایی تان در مسیر زندگی تان یک هدف دارید ولی هر کدامتان افکارتان را مجزا به خودش نگه داشته. اما وقتش رسیده که خودتان دو نفر واقعا با هم صحبت کنید و احساستان را مطرح کنید. هر دوی شما نسبت به هم علاقه دارید و گویا این بزرگترها هستند که به احساس شما اهمیت نمی دهند. او می خواهد سعی کند که با مادرش صحبت کند و او را راضی کند تا بتواند با شما ازدواج کند. تشکر از همراهیتون
نسترن سیاه : خیلی عذر میخوام
فریبا هراتی
: مزخرف میگه.
نسترن سیاه : ببخشید خواب خیلی طولانی شد . باید چند تا نکته رو بگم در این کامنت ,باز هم ببخشید.
Elnaz : سلام خسته نباشید خدا قوت خانم هراتی امشب خواب دیدم با مادرم یه جایی هستیم اونجا زنها و دخترا آزادن و سر باز تو خیابان با خودم گفتم اینجا ایران نیست یه جای دیگه ای هست اونجا دیدم همشون ترکی غلیظ حرف میزدن گفتن اینجا ترکیه هست با مادرم داشتیم راه می رفتیم تو بازار رفتیم به مغازه ی شلوارفروشی و کلی شلوارهای شیک داشت مادرم خیلی اصرار کرد یکی از شلوارها رو ببرم پوروب بکنم اما نرفتم گفتم کرونا هست نمی پوشم شلوار نخریدیم و از اونجا اومدیم به یه باغی که از همه ی میوه ها بود ولی یکم نارس بود داشتیم تو باغ قدم میزدیم که بیدار شدم ممنون میشم لطفا تعبیرشو بفرمایید
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما با عده ی زیادی از خانمهایی که عصبانی هستند و می خواهند نظرات و احساساتشان را رک و پوست کنده با دیگران در میان بگذارند، مواجه خواهید شد. شما می خواهید نقش درستی در زندگی تان داشته باشید ولی در شرایطی که نمی دانید چه کاری درست است یا غلط، تصمیم می گیرید که فعلا روی زندگیتان فکر کنید و بدون آگاهی اقدامی نکنید که به ضررتان تمام شود. شما اهداف و آرزوهایی دارید که به آنها برسید ولی هنوز وقتش نرسیده و زود است. باید صبور باشید. تشکر از همراهیتون.
مریم : سلام.دختری مجرد هستم.پسریو دوست دارم که امریکا زندگی میکنه.من بارها به صورتهای مختلف خواب دیدم که به امریکا مهاجرت کردم هربار با آدمهای مختلفی به شکل متفاوت و دائما تکرار میشه.امروز صبح هم باز خواب دیدم که با تعدادی از فامیلها دستجمعی مهاجرت کردیم امریکا و اونجا من با چندتا دیگه از دخترهای فامیل بودیم و انگار تازه رسیده بودیم اونجا و خاله مامانم به ما گفت که برین بخوابین چون برنامه خوابتون به هم ریخته و من با خودم فکر کردم که با مامان بابام تو ایران تماس بگیرم بعد حساب کردم الان ایران ساعت چنده بعد دیدم ایران ساعت پنج صبحه گفتم خب اونا الان اونجا خوابن پس بعدا تماس میگیرم.ضمنا میخواستم ازتون تشکر کنم چون با همین پسری که گفتم دوستیم یه مدت کات بودیم ماه پیش خوابی دیدم شما تعبیر به خبر خوش کردین که واقعا هم خبر و اتفاق خوش افتاد وآشتی کردیم
فریبا هراتی
: سلام. شما به فکر ازدواج با او ومهاجرت هستید و این برنامه و هدف شماست که در پس زمینه ی ذهنتان وجود دارد. شما می خواهید که با تمام حواستان و بسیار انسانی و خیرخواهانه و با جرات و رفتاری پر رهنگ و جسورانه برای رسیدن به خواسته تان اقدام کنید و شروعی تازه برای خودتان بسازید. شما برنامه هایتان را در شرایط حاضر با خانواده تان مطرح نمی کنید چون احساس شما به تنهایی نمی تواند جرقه ای باشد که آنها تمرکز و حواسشان را معطوف به خواسته ی شما کنند و منتظرید تا آنها درکشان نسبت به این موضوع قویتر شده و بعد با آنها صحبت کنید. زندگی شما متحول خواهد شد و انشالله به موفقیت خواهید رسید. تشکر از همراهیتون.
مريم : سلام. درخواب بسیار درتکاپو و جستجو بودم. گوشی موبایلم رو پیدا نمیکردم. لباسهایم برای سفر بسته بندی بودند. به خاطرم دارم درنهایت کسی مثل فروشنده اغذیه چیزی مثل نان شیری وشیرین بهم داد که در کیسه گذاشتم. بعد به محوطه بزرگی وارد شدم. شب بود و چند اتوبوس "وی آی پی"در انجا بودند. و یکهو متوجه شدم اتوبوسی که انگار تمام مدت به دنبالش می گشتم و مستاصل بودم و مسیرم رو نمی دونستم، پیدا شد و کسی من رو راهنمایی کرد و من به راحتی سوار شدم. اتوبوس نو وبسیار بزرگ ومرتب بود و چند مسافر هم در ان بودند، اما پر نبود. متوجه شدم خوراکی گه به من داده شده بود را همراه اوردم و کیف دستی انجا بود که متعلق به من بود. کیف را گشتم و گوشی موبایلم را پیدا کردم و ازین بابت خوشحال شدم. مسیر اتوبوس هم شهر رشت(زادگاه مادرم) بود. من ساکن تهرانم. ممنون میشم تعبیر بفرمایید.
فریبا هراتی
: سلام. شما نگران هستید که ارتباطاتتان با دوستانتان را از دست بدهید. می خواهید از تجاربتان استفاده کنید و چشم انداز تازه ای در زندگی داشته باشید. می خواهید زندگی تان را متحول کنید. خبرهای خوش خواهید شنید و از شما حمایت و پشتیبانی خواهد شد. شما نمی دانید عاقبت کارتان چه خواهد بود و خودتان را به تقدیر می سپارید. ولی خیلی زود متوجه می شوید که جریان زندگی شما به نفعتان به پیش می رود. ارتباط تان با دوستانتان برقرار باقی می ماند، از شما بخوبی حمایت می شود و با کسانی تعامل می کنید که از شما حمایت و پشتیبانی می کنند و بخوبی درکتان می کنند. شما به موفقیت خواهید رسید. تشکر از همراهیتون.
Mb : ببخشید اینم یادم رفت بگم که مسافرتش مسافرت خارج از کشور بود
فریبا هراتی
: یعنی امروز او احساس می کند که زندگی اش دچار هرج و مرج شده است.
Mb : با سلام، وقتتون بخیر ،من دیروز خواب دیدم که پسری که دوستش دارم رفته مسافرت و داره توی اینستاگرام یه ویدیو از خودش و جایی که رفته توی اینستاگرام میذاره و خودم اون لحظه اون ویدیو رو نمیدیدم و فقط صدای فالوراشو میشنیدم که میگفتن وای چقد ماشینه عالیه وای چه کتابی، و من اون ماشین یا اون کتابو ندیدم، اون لحظه که من ویدیو رو دیدم فقط اون قسمتشو دیدم که پسری که دوستش دارم داشت از خودش و محیط اطرافش فیلم میگرفت و فیلمش سیاه و سفید بود و من از اینکه رفته مسافرت و ازم دوره دلم گرفته بود، من یه دختر مجردم و پسری رو دوست دارم، (تعبیر روز 26 قمری گفته شده معکوس هست)، پیشاپیش ممنونم از تعبیرتون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. کسی که دوستش دارید می خواهد چشم انداز تازه ای در زندگی اش به وجود بیاورد و روش زندگی اش را عوض کند. او می خواهد کنترل زندگی اش را بهتر به دست بگیرد و خردمندانه تر رفتار کند. خواب دیدن در فضای سیاه سفید، بیانگر این است که شما نیاز دارید در گرفتن تصمیم هاتان بی طرف تر باشید، با خودتان لجبازی نکنید و منطقی به موضوع نگاه کنید. شما دارید افسرده و ناراحت می شوید و حس می کنید که هیجان کافی در زندگی تان وجود ندارد. عشق یک طرفه فقط یک توهم است!! هر خوابی در روزهایی که نوشته شده بر عکس است، بر عکس نیست!!! این برعکس بودن باطل بودن.... شامل همه ی خوابها نمی شود و منوط به محتوای خواب، آن را باید تعبیر کرد. منطقی فکر کنید و خودتان را گول نزنید. تشکر از همراهیتون.
رعنا : درود بانو. همسرم متن نمایش داده نشه. ممنون
فریبا هراتی
: سلام. همسر شما تحت هر شرایطی که باشد، با یاد شما احساس خوشی و آرامش دارد و این امید به در کنار شما بودن، به او حس خوشبختی می دهد. انشالله شرایط برای شما مهیا خواهد شد و به خواسته هایتان خواهید رسید. تشکر از همراهیتون.