تعبیر خواب مسافر
دیدن مسافران چمدان به دست در خواب، نشانه بهبودی اوضاع پیرامون شماست. اگر مسافران در حال رفتن باشند، به ثروت مورد نظر خود دست خواهید یافت. اگر خواب ببینید کشور خود را ترک می کنید، برای تغییر زندگی کنونی خود تلاش خواهید کرد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
neda : سلام بر شما
من خواب دیدم تعداد زیادی مسافر که نمشناختمشون آمدند خونه ما و من ناراحت بودم . یک مرد جوان که همراهشون بود به من گفت ما تا ۵ امین روز سال نو میمانیم . منظورش ۵ فروردین ۱۳۹۸ بود.منم میگفتم اگر اینها بخواند خیلی بمانند من باید برم یک جایی رو کرایه کنم برم . من کار دارم توی این شلوغی چطور بکارام برسم
فریبا هراتی
: سلام. شما گشایش کار خواهید یافت و اوضاع کار و زندگی شما بهبود می یابد.
پری : با سلام ووقت بخیر
خواب دیدم که یکی از اساتید معروف که ساکن آمریکا هستن ؛ امدن ایران برای چن روز و (مثل اینکه جائی برای اقامت نداشتن؟) ما ایشان را دعوت کردیم سه روز در خانه ما اقامت داشته باشن که قبول کردن وبعد از سه روز موقع رفتن ازطریق پسرم متوجه شده بود که رشته تحصیلی منم در دانشگاه همان رشته ایشان بوده در واقع ایشان استاد اساتید بنده بوده ؛ وبا تعجب به پسرم گفته بودکه من استاد این رشته هستم چرا مادرت از من سوالی برای بالا بردن اطلاعتش در این سه روز از من نکرد؟ (گویا من توخواب بخاطر رو دربایستی با ایشان خودم را معرفی نکرده بودم؟!) آخه ایشان درهمه حال در فکر تدریس وبالا بردن اطلاعات دانشجویانش هستن
فریبا هراتی
: سلام. وقت شمام به خیر. چالش ها و علایق جدیدی در زندگی شما به وجود می آید که در رابطه با رشته تحصیلی شماست و فکر می کنید که نباید اجازه دهید تا معلومات شما هدر رود. شما ماهیتی وفق پذیر دارید و خواسته های دیگران را ارجح بر خواسته های خود می دانید. و حالا فکر می کنید که خودتان هم حقی دارید. تشکر از همراهیتون.
بابک : سلام من خواب دیدم که کنار خیابان ایستاده بودم و منتظر تاکسی بودم،اولش که اصلا تاکسی گیر نمیومد ولی بعدش یک تاکسی اومد و سوار شدم و در حالی باید دور میزد تا منو به مقصد برسونه،دو تا بریدگی رو جا گذاشت و از بریدگی سوم که فلکه بود دور زد و من ی کم قبل تر از اینکه برسم مقصد پیاده شدم و پول را به او دادم ولی اون پول خورد نداشت و من گفتم مشکلی ندارد و برای خودتان. ( و این رو هم اضافه کنم که چند نفر از اقوام نیز در راه سوار تاکسی شدند،،،درضمن ان مسیر کاملا برای من اشنا هست و در واقعیت ان بریدگی های خیابان اصلا وجود ندارند)
فریبا هراتی
: سلام. کمی دیرتر از زمانی که انتظارش را داشتید به هدف خود می رسید.
زهرا : سلام . من خواب دیدم که شوهرم به واسطهی شغلش قراره منتقل بشه تهران . برای اولین بار با هم رفتیم . شوهرم من رو سر یه کوچه پیاده کرد و گفت تو همینجاها باش تا من برم اداره یه سری بزنم ببینم اوضاع کاری اینجا چطوره و چکار باید بکنم ؟ و رفت . اون کوچه خیلی قدیمی بود و انگار دیواراش قدیمی و بعضاً کاه گلی بودند .داشتم با خودم فکر میکردم که احتمالا اینجا خونه ارزون باشه و اگه قرار باشه تهران زندگی کنیم ، می تونیم همینجا یه خونه بگیریم. دوتا خانم که چادر رنگی داشتند بهم رسیدند که جوون بودند اما شبیه آدم های قدیمی بودند. انگار براشون عجیب بود که من اونجا هستم . ازشون پرسیدم اینجا خونه چند قیمته ؟ گفتند خیلی گرونه . گفتم یعنی چقدر ؟ گفتند یه میلیون ، دو میلیون!!! . و من خیلی تعجب کردم و با خودم گفتم شاید یه میلیون واسه اونا خیلی زیاده !! بعد رفتم یه حالت سکو (پله ) پیدا کردم ، روش نشستم ، زیپ کیفم رو باز کردم و شروع کردم به درس خوندن ، انگار امتحان داشتم . تیپم هم دقیقا شبیه دو سال قبل بود که می رفتم دانشگاه یعنی مقنعه با چادر مشکی ملی و همون کیفی که می بردم دانشگاه. همینطور که درس می خوندم با خودم می گفتم اگه قرار باشه امشب اینجا بمونیم ، به شوهرم میگم تو اداره بمونه و منم همینجوری نشسته می خوابم که شوهرم نخواد به خاطر من هزینه اضافه بده . همینطور هم که درس می خوندم انگار یکی دو نفر رد می شدند و با تعجب به من نگاه می کردند و من یخورده معذب میشدم و سختم بود . تعبیر خواب من چیه ؟
فریبا هراتی
: سلام. موقعیت خیلی بد و سختی در انتظار شماست اگر به تهران بیایید! خانه های کاه گلی نشانه غم و غصه و کوچه های قدیمی .. و پول که به نظر شما ارزان می آمده . شما درسی خواهید گرفت و متوجه خواهید شد که انتخاب بسیار اشتباهی را خواهید کرد اگر به تهران بیایید... نگاه های متعجب مردم...