تعبیر خواب مهمانی
اگر کسی خواب ببیند در اجتماعی به مهمانی رفته، و به خوردن شیرینی مشغول است، درگفتگویی به رفع اختلافات مردم می پردازد. اگر ببیند او را در باغی به مهمانی بردند و در آن باغ میوه بسیار بود، دلیل که در جنگ شهید شود. اگر کسی ببیند که در ضیافتی با شکوه شرکت دارد، تعبیرش این است که دوستان با محبتی دارد که در صدد لطف و ابراز محبت به او هستند.
اگر ببینید کسانی که در آن ضیافت هستند همگی لباس های شاد و رنگی بر تن کرده اند و در ظروف گرانبها غذا می خورند، نشانه این است که در هر راهی که قدم بر می دارید، نیکی و خیر و منفعتی برایتان وجود خواهد داشت و دوستان شما نیز انسان های خوب و با محبتی هستند.
اگر ببینید در ضیافتی حضور دارید که همه در آن به قهقهه مشغول هستند و رقص و پایکوبی می کنند، تعبیرش رسیدن مصیبت به کسی است که آن ضیافت را ترتیب داده است و اگر ببینید که دیگران در آن ضیافت، افرادی نا آشنا هستند و روی میز ها خالی از ظروف زیبا و غذا است، موردی نا خوشایند مانند سوء تفاهم یا نا امیدی، در بیداری پیش خواهد آمد.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر دید مهمانی با چنگ و چغانه و نای و رقص بود، دلیل مصیبت است.
تعبیر خواب مهمان امام صادق (ع)
اگر کسی در خواب ببیند که به مهمانی رفته، به رفع اختلافات مردم می پردازد و اگر خواب ببیند که برای او مهمان آمده، خیر او به دیگران خواهد رسید.
اگر در مهمانی غذای خوبی مانند شیرینی بین مهمانان پخش شود، بین آنان صلح و صفا قرار خواهد گرفت و دوستی و یاری آنان به یکدیگر زیاد خواهد شد و مشکلات آنان حل خواهد شد.
اگر در مهمانی به رقص و پایکوبی مشغول شوند، ناراحتی و مشکلی برای آن جمع پیش خواهد آمد که بهتر است با صدقه دفع بلا شود.
تعبیر خواب مهمان داشتن
اگر خواب ببینید به منزل شما مهمان آشنا آمده و صحبت های آنان مهربانانه و دوستانه است، دوستان زیادی خواهید داشت. اگر مهمانان شما غریبه بودند، و صحبت های آنان مهربانانه بود، در کاری با دیگران به توافق خواهید رسید.
اگر رفتار مهمانان با شما به صورت اغراق آمیزی با خوش و بش و شادمانی همراه بود، دشمنانی دارید که بر علیه شما رفتار سویی در سر می پرورانند.
اگر خواب ببینید در مهمانی، دیگران با شما دعوا کردند، از رفتار و اعمال شما در بیداری تمجید خواهد شد و شما را به نیکویی یاد خواهند کرد.
تعبیر خواب مهمان سرزده
مهمان سر زده به دوست یا خواستگار تعبیر می شود و کاری پیش خواهد آمد که موجب می شود از زندگی و کار روزمره خود، کمی عقب بمانید.
اینکه رفتار مهمان سر زده با بیننده خواب چگونه باشد، در تعبیر خواب بسیار موثر است. اگر مهمان سرزده، مرتب به بوسیدن و فشار دادن شما در آغوش خود پرداخت، از جانب شخصی که انتظار آن را ندارید، با شما رفتاری خواهد شد که باعث آزردگی شما از او شده و سعی خواهید کرد که از او دور شوید.
اگر مهمان سرزده، کاملا آرام و با متانت با شما برخورد کرد، دوستی های جدیدی در زندگی شما برقرار خواهد شد که پایدار و طولانی مدت خواهد بود.
اگر مهمان ناخوانده با شما دعوا کرد و یا با شما به فحاشی و زد و خورد پرداخت، دیگران در بیداری به تعریف و تمجید از شما خواهند پرداخت و به شما لطف و محبت و یاری خواهند رسانید.
تعبیر خواب پذیرایی کردن و غذا دادن به مهمان
اگر به مهمان خود غذا می دهید، بسته به نوع غذایی که می دهید به دیگران خیر و برکت خواهید رساند.
اگر خواب ببینید از مهمانان خود با غذاهای خوب و شیرینی و میوه پذیرایی می کنید، از جانب شما به دیگران محبت و خیر و نیکویی خواهد رسید.
اگر به مهمان خود نان بدهید، روزی پاک و تمیز و برکت به آنان خواهد رسید.
اگر غذای چرب و پر روغنی به آنان بدهید، موجب خواهید شد تا دیگران به ثروت و مال فراوان برسند.
پذیرایی با غذاهای گوارا و نوشیدنی های شیرین نشانه رسیدن خبرهای خوب و شاد کامی و نوشیدنیهای تلخ یا غذاهای شور نشانه خبرهای بد و رسیدن اختلافات با کسانی است که در خواب دیده اید.
تعبیر خواب پذیرایی شدن و غذا خوردن در مهمانی
تعبیر غذا خوردن در مهمانی مانند تعبیر غذا دادن به مهمان است.
اگر غذای چرب تناول کنید به ثروت می رسید.
غذای شیرین خوردن به تعبیر پایداری در دوستی و حل مشکلات است.
نان زیاد نشانه برکت و شربت نوشیدن، نشانه شاد کامی است.
غذاهای شور یا تلخ و نوشیدنیهای بد طعم نشانه اختلافات و بروز ناراحتی بین کسانی است که خواب دیده اید به نزد آنان به مهمانی رفته اید.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Ad : با عرض سلام و خسته نباشید. خواب دیدم توی خونه خودمون، توی اتاق خودم بودم. اتاقم انتهای خونمون قرار گرفته. برادرم (که در واقعیت فوت کرده) گوشه حیاط روبروی اتاق من نشسته بود، مشغول کاری بود. از شیشه مربوط به در اتاقم که به حیاط راه داره دیدم که سه نفر ناغافل اومده بودند داخل خونمون و داخل حیاط روبروی اتاق من بودند. یک نفرشون که آقای جوونتری بود، دوست همین برادرم بود (البته قبلا که برادرم در قید حیات بود، در مورد این دوستش صحبت کرده بود و میدونستیم که اینجور دوستی داره، ولی هیچ وقت ایشون رو ندیده بودیم). یک خانم هم باهاشون بود که من توی خواب نمیدونستم که آیا این خانم خواهر این آقا هست یا خانمش؟ یعنی نمیدونستم متاهل هست یا مجرد ( توی بیداری هم نمیدونم). ولی میدونستم که باید یا خواهرش باشه یا خانمش. نفر سومی که باهاشون بود، پدر این آقا بود. دیدم رسیده بودن جلوی اتاق من. من هم یک بلوز آستین کوتاه با یک شلوار (شلوار بیرونی) پوشیدم و توی این فکر بودم که من رو به این شکل بیحجاب نبینن. دیدم که پدر این آقا که دیگه تقریبا نزدیک برادرم بود به برادرم گفت "به به" دارید بازی می کنید، البته توی صحبتش اسمی از امام رضا(ع) هم برد. با تشکر
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. روحشان شاد. نگاه شما از پنجره به ایشان به چشم انداز شما در باره ی وقایعی که در روابط عمومی شما ( خارج از خانه تان) اتفاق می افتد، اشاره می کند. شما به این حقیقت آگاه شده اید که دوست برادرتان در باره ی برادرتان با خانواده اش حرف زده است. او و پدرش و همسرش از خاطرات خودشان در رابطه با برادرتان صحبت کرده اند و می دانند که جای او خوش است و انشالله امام رضا ع هم شفیع اوست. تشکر از همراهیتون.
Fatemefatima : سلام خواب دیدم به مناسبت خونه نویی یکی از اقوام رفته بودیم مهمونی همه اقوام نزدیک و درجه یک بودن یک فرد غریبه تر یعنی پسرعمو دخترخالم اونجا حضور داشت پیراهن مشکی پوشیده بود و یک جعبه شیرینی که درش باز بود روی میز بود...چهره این اقا شبیه به چهره الانشون نبود و شبیه به چهره دوران نوجوانیشون بود...علاوه بر اینکه همه به خاطر خونه نویی دور هم جمع بودیم یک مناسبت دیگه هم بود مثل معارفه و یا شیرینی خوری اما نمیدونم شیرینی خوری چه کسی بود
فریبا هراتی
: سلام. زندگی فامیلتان که منزل او رفته بودید، متحول می شود و روحیه تازه و افکار جدیدتری به ذهن او خطور می کند و همه ی شما از او حمایت خواهید کرد. پسر عموی دختر خاله تان زیاد از این بابت شاید خوشحال نباشد و یا اینکه نسبت به نظر این فامیلتان کمی بدبین است. شما همگی از این مسئله ای که برای فامیلتان رخ داده، استقبال و با آن موافت می کنید و راجع به شرایط او بحث و ارزیابی می کنید. اما این آقای غریبه تر کم عقلی از خودش نشان می دهد و احساسش را به صورت ناشیانه ای برای دیگران رو می کند که احترامش کمتر می شود. تشکر از همراهیتون.
samin : سلام آدینه بخیر و شادی
خواب دیدم خانواده عشقمو دعوت کردیم(در بیداری قصد داشتیم)خواهرشون با ماشین از شهری اومدن و به من ی دختربچه زیبا و تپل میدن که دربیداری ندارند و میگن پیشت باشه تا با خانواده بیام مهمونی و ی ظرف نذری قورمه.اینکه منتظر شدم نذری تو محلشون بدن و برامن بیاره..بچه رو از خودم جدا نمیکردم میگفتند بچه رو بزار پایین به کارها برس نمیزاشتم.خونمون شلوغ بود.دوستم که یکسال ازدواج کرده در خواب مادرشون همسایه پایینیمون بودن.در زد ی ظرف پنیر گوجه و خیار اورده.دید مهمان داریم رفت.به خواهرم گفتم فکر کنم الهه اینا رو اوردا بود با هم بخوریم دید مهمان داریم نیومد.کمی ار پنیر رو خواهرم خورد میگفت خیلی خوشمزه بود .تر و تازه و براق بود .منم دلم خواست با وجود غذاهای زیاد از پنیر کمی بخورم.خیلی خوشمزه بود.سپاس
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما به ثروت خواهید رسید و منابع مالی تان افزایش می یابد. روابط شما و خانواده ی عشقتان بهبود خواهد یافت. سلامتی و دستاوردهای مالی بیشتر و نشاط و شور و شوق مجددی پیدا می کنید. شما از زندگی تان احساس رضایت زیادی خواهید داشت و از دوستتان هم زندگی بالاتر و بهتری خواهید یافت. خواهرتان از خوشحالی شما ذوق می کند. تشکر از همراهیتون.
2020 : سلام وقت بخیر خواب دیدم خواب را نمایش ندید.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. دوست گلم به شما قول می دهم که یک سر سوزن اتفاق بدی از جانب هیچ جنی و شیطانی برای شما رخ نخواهد داد اگر از ته قلبتان باور داشته باشید که خدای بزرگ عاشق بندگان با ایمانش است و از آنها در مقابل جنیان کاملا حمایت می کند. شیطان فقط بر کسانی غلبه می کند و روی زندگی ایشان تاثیر منفی می گذارد که باور دارند خداوند نسبت به آنها بی تفاوت است و عشق خداوند را درک نمی کنند و باور دارند که شیطان است که قدرت برتر را دارد. مادر شما امیدوار است که همان کارهایی که عمه ی شما در حق او کرد، به همان اندازه سهم خودش را از بدیها دریافت کند و تقاص کارهایش را پس بگیرد. مادرتان تمام حواسش را جمع می کند و در زندگی اش انسانیت را مرام خودش قرار می دهد و قوی و پر رنگ و جسورانه از خانواده اش دفاع می کند و مسیر زندگی تان را عوض خواهد کرد. شوهر عمه ی شما به کسب مال و ثروت مشغول است و کاری به کار عمه تان ندارد. شما سعی می کنید که دانش و خردتان را بالاتر ببرید و از شر بدیها محفوظ باشید. اینکه شوهر عمه تان زیر لبی زمزمه می کند بیانگر این است که شما نیاز دارید توجه دقیقتر و نزدیک تری به رفتار عمه تان بکنید یا به دقت به حرف هایی که در مورد او می شنوید گوش دهید. تشکر از همراهیتون.
Yazdan : سلام. خواب دیدم یک شخصی که هم خدمتی سابقم بود که در واقعیت ازش دل خوشی نداشتم اومده بود به عنوان میهمان خونمون و توی یه اتاقی که دیوارش از سنگ بود (حالت دیوار غار) سر پشت بام برده بودم و خیلی ازش بدم میومد و میگفتم کی باشه بره. ولی اون میخواست بمونه بعد اینکه مادرم واسه غذا قرمه سبزی درست کرده بود و اونم میگفت چرا نمیره. کلا از اومدنش خوشحال نبودیم و همچنین تو خواب یه اسکیت ازین درازها که با دو پا روشون میرن توی خونمون بود که ظاهرا مال اون بود و من باش یه مقداری حرکت میکردم و چون وارد نبودم گاهی میپریدم پایین یه حرکتهای نمایشی هم سعی میکردم بزنم با اسکیتش و به پدرم میگفتم به اون سختیا هم که فکر میکردم نیست. اینم بگم که در واقعیت من اسکیت ندارم. یه چیزی که قبل از اومدن میهمان دیدم این بود که یه کولر آبی بود مال اتاق مهندس شرکتی که قبلا اونجا کار میکردم و دیدم خودش برای این اتاق یه انشعاب از کانال کولر درست کرده بود که وقتی مینشستم توی اون اتاق قبل از اینکه میمونه بیاد از بالا ی سرم بهم باد خنک میخورد.
فریبا هراتی
: سلام. شما احساس می کنید که کسی می خواهد از شما سو استفاده کند و شما هم نمی خواهید که او از زندگی تان سردربیاورد. این شخص شباهت هایی به هم خدمتی سابق شما دارد. او سعی می کند که خودش را بی خیال و بی گناه نشان دهد و به سمت اهدافش حرکت کند. شما هم متعاقبا با او مثل خودش رفتار می کنید. شما سعی می کنید که مانند مهندس شرکتتان، کارها را با نظم و ترتیب و خونسردی سرو سامان دهید و جوری زندگی تان را جهت دهی کنید که آرامش به ذهنتان برگردد. سعی می کنید که در کارتان نظم و دیسیپلین داشته باشید و از قبل خودتان را آماده کنید تا فکرتان با اولین تنش عصبی، به هم نریزد. تشکر از همراهیتون.
ثمین محرابی : سلام مادر من 9 ماه هست که فوت کردند و خواهرم 5شنبه شب خواب دیدن ایشون در منزل مهمانی دارندو بر خلاف زمانیکه زنده بودند سالم و بسیار خوشحال هستند.چون مادرم دراثر بیماری قلبی فوت کردند.و خواهرم در خواب در حال پختن نان هستند و بقیه در حال آماده سازی مراسم مهمانی.البته در بیشتر خوابهای خواهرم مادرم بسیار زیبا،سالم و جوان و خوشحال ظاهر میشن و اکثر اوقات در حال مهمانی دادن هستن.
فریبا هراتی
: سلام. روحشان شاد. او روحش زنده و آمرزیده شده و آزاد است و در کنار شماست. روزی شما زیاد خواهد شد و از خانواده تان حمایت خواهید کرد. او آدم خیر و با محبتی بوده و هنوز هم هست و دوست دارد که از شما حمایت کند و شما هم هوای همدیگر را داشته باشید. دعای خیر او پشت سر شماست و شما هم باید او را با دعاهای خیرتان، حمایت کنید. تشکر از همراهیتون.
Zahra : سلام.با همسرم رفتیم طبقات بالایی یک ساختمان که خونه مان بود عمه ام وخانواده شوهرم وسه تا دختر که انگارفامیلهای شوهرم بودند(شادبودندولبخندمیزدند.ومن به یکیشون طوری نگاه میکردم که حد خودش رو بدونه.)همه مهمانمان بودند.همه کار میکردند ومن فقط نظارت میکردم و زیادمحل نمیدادم وآنها غذاهای زیادی آماده میکردند وسفره راانداختندشیر،شیره برنج وغذاهای دیگر.شوهرم میخواست سه تا از عسل هامون رو به خواهرش بده ومن دوست نداشتم.بعد با یک گروهی بودیم دنبال یاغی میگشتن من ازبالای ساختمان دختری را میدیدم که او یاغی بودو در پی گرفتنش بودیم و من از همه جلوتربودم مردی مهربان به همه سیگار تعارف میکرد من هم یک سیگار سفید بلند کشیدم اولش موادش در حلقم آمد بعد عادی کشیدم. مادر شوهرم نشسته بود روی صندلی موهاش زرد و چشماش آبی شده بود و بلوز کرم زیبایی داشت کلا مرتب بود
فریبا هراتی
: سلام. شما و همسرتان به اوج موفقیت می رسید و از لحاظ اقتصادی پیشرفت زیادی خواهید کرد. دنیا به شما رو می آورد و مرفه و متمول خواهید شد. شما دوست ندارید که امکانات مالی تان بدون مشورت شما به خواهر شوهرتان بخشیده شود و نیز دوست ندارید که خواهر شوهرتان اجازه داشته باشد که هر چه که خواست را بگوید و در هر زمینه ای راحت نظرش را زیاده از حد به راحتی بیان کند. شما الکی خودتان را ناراحت می کنید و در حالی که باید از زندگی و رفاهتان و خوشبختی تان آرامش داشته باشید و کامتان را تلخ و زهر نکنید. مادر شوهر شما اجتماعی و فکرش راحت و قلبش مهربان است و نه علیه کسی جبهه می گیرد و نه زیاده خواه است و نه الکی از کسی تمجید می کند. تشکر از همراهیتون.
ناشناخته : با سلام .خواب دیدم تو خونه خاله ام دارم با دختر خاله بزرگم راجب برادرم حرف میزنیم دختر خاله ام میگه جواد عکس های خیلی زشتی از دوست دخترش تو گروه ها گذاشته منظورش عکس های خیلی باز ومن بهش گفتم اون زن جواد نمیذاریم بشه چون مسیحی هست وبعدش رفتیم تو یه قسمت دیگه دیدم سرسفر غذا تو خونه همین خاله ام نشسته ایم داریم شام میخوریم من ومادربزرگم وبرادرم جواد(که تو واقیت چند ماه داماد همین خاله ام بود وجداشدند) که با یه حالت خیلی عصبانی وناراحت اونجا بود انگار اومده بود همه چیز رو بهم بزنه همه از بودنش دلهره داشتن حتی شوهر خاله ام سفره با ما ننشست وتو اتاق دیگه بود ومن که حسم میگفت میخواد بهم بریزه رفتم تو گوشش گفتم اگه کاری کنی قسم میخورم خودم خفه ات میکنم واون ساکت شد ومن بعدش زنگ زدم به اژانس ورفتیم تو خواب خاله ام علاوه برپسرش یه پسر دیگه داشت
فریبا هراتی
: سلام. شما مطابق با سنت ها و فرهنگتان زندگی می کنید و می خواهید که برادرتان همفکر شما باشد. از نظر دختر خاله تان، جواد برادر شما از این سنت ها تبعیت نمی کند. برادر شما در صدد است که به ثروت برسد و ممکن است که خانواده ی خاله تان راجع به پولدار شدن او صحبت می کنند. برادر شما از خانواده ی خاله تان و نیز از اخلاقیات و فرهنگ ایشان خوشش نمی آید. خاله تان هم کار و هدف و یا پروژه ای در دست دارد که سرگرم آن است و شاید نمی خواهد راجع به آن صحبت کند. تشکر از همراهیتون.
smamb : با سلام و خسته نباشيد.خواب دیدم خواهر نامزدم اومده خونه ما و بالا تنش لخت بود.بعد یهو همسایشون که در واقعیت دوست صمیمی. مامانشه اومد خونمون به خواهر نامزدم گفتم برو تو اتاق نبینتت.انگار. خواهرشو میدید منو میشناخت و قرار نبود منو بشناسه.منم یه چادر صورتی که در واقعیت دارم سرم کردم بلاخره خانمه خواهر نامزدمو دید و منو شناخت.منم سعی میکردم زیاد صورتم دیده نشه.خانمه با مامانم روی مبل نشستن و صحبت میکردن.یه پسر جوونم همراهش بود انگار پسرش بود.خیلی راجبه منو خانوادم کنجکاو بودن. خانمه با با جدیت همه جای خونمونو بازرسی میکرد حتی حیاط خونمونو.فهمیدم مادر نامزدم فرستاده بیاد همه چیز و ببینه براش خبر ببره.اومده بود خواستگاری.یه دختر از اعضای خانوادم اومد بهم گفت همه چیز درست شد خیالت راحت مامانمو خانمه راجبه ازدواجتون به توافق رسیدن .ممنون از شما
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. نامزد شما می خواهید به صورتی خیلی شفاف از همه ی داشته ها و نداشته های خودش رک و پوست کنده با شما صحبت کند ولی خودش به شما نزدیک نمی شود و تماسی نخواهد گرفت. اما ممکن است با مادرش صحبت کرده که از شما خواستگاری کنند و قبل از آن می خواهند راجع به شما تحقیق کنند تا بدانند شرایط زندگی و روابط اجتماعی تان به چه صورت است. نامزد شما از اینکه شما را از دست بدهد به حدی نگران است که خانواده اش حاضر می شوند از شما خواستگاری کنند و شما از بلاتکلیفی بیرون بیایید. شما شخصیتی مهربان و رمانتیک به خودتان خواهید گرفت. تشکر از همراهیتون.
سونیتا : سلام.خواب دیدم تو خونه کلی مهمون داریم و شلوغه و آشنا و غریبه قاطی بودن که مهمونی تموم شد و رفتن و خونه خیلی بهم ریخته بود بعدش یهویی صدای دوستم رو شنیدم که بی خبر اومده خونمون تا دیدمش بهش گفتم چطوری خونمون رو یاد گرفتی)بخاطر شرایط خانوادگی دوست ندارم بیاد خونه مون) گفت برات سوغاتی از کربلا آوردم انگار اونم از کسی گرفته بود ی پلاستیک دستش بودگفت داخلش چیه ولی یادم نمیاد نگاه کردم تعدادی نون به شکل نون بربری بود که روی بقیه سوغاتی ها بود. بهش گفتم پیش پای تو مهمون داشتیم زودتر میومدی میدیدیشون برادرم هم خونه بود دوس نداشتم دوستم اون رو ببینه هی بهش میگفتم خودت قایم کن در واقعیت هم دوس ندارم کسی در موردش بدونه برادرم داشت میگفت امشب عروسی دعوتیم و انگار دوس داشت من و دوستم همراهش بریم بعد دوستم گفت خونه آشنا یا برادرشون نزدیک خونه ما هست.
فریبا هراتی
: سلام. شما ننوشته اید دوستتان خانم هستند یا آقا. ولی او به هر جهت به شما فکر می کند و دعای خیر او برای رسیدن شما به تمول و خوشبختی، همراه شماست. اگر دوستتان آقا باشد، احتمالا او تمایل به خواستگاری از شما را دارد. ولی از لحاظ مالی زندگیتان شرایط بهتری پیدا خواهد کرد. من دلیل عدم علاقه تان به معرفی دوستتان به خانواده تان را نمی دانم ولی آنچه که از ظاهر خوابتان مشهود است او آدم خوبیست. اگر برادر شما با مشکلی مواجه شود و یا ناراحتی در خانواده تان بوجود بیاید، دوست شما با شما همفکری و همدردی خواهد داشت و شما را درک می کند. تشکر از همراهیتون.