کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب مهمانی

اگر کسی خواب ببیند در اجتماعی به مهمانی رفته، و به خوردن شیرینی مشغول است، درگفتگویی به رفع اختلافات مردم می پردازد. اگر ببیند او را در باغی به مهمانی بردند و در آن باغ میوه بسیار بود، دلیل که در جنگ شهید شود. اگر کسی ببیند که در ضیافتی با شکوه شرکت دارد، تعبیرش این است که دوستان با محبتی دارد که در صدد لطف و ابراز محبت به او هستند.

اگر ببینید کسانی که در آن ضیافت هستند همگی لباس های شاد و رنگی بر تن کرده اند و در ظروف گرانبها غذا می خورند، نشانه این است که در هر راهی که قدم بر می دارید، نیکی و خیر و منفعتی برایتان وجود خواهد داشت و دوستان شما نیز انسان های خوب و با محبتی هستند.

اگر ببینید در ضیافتی حضور دارید که همه در آن به قهقهه مشغول هستند و رقص و پایکوبی می کنند، تعبیرش رسیدن مصیبت به کسی است که آن ضیافت را ترتیب داده است و اگر ببینید که دیگران در آن ضیافت، افرادی نا آشنا هستند و روی میز ها خالی از ظروف زیبا و غذا است، موردی نا خوشایند مانند سوء تفاهم یا نا امیدی، در بیداری پیش خواهد آمد.

ابراهیم کرمانی می گوید: اگر دید مهمانی با چنگ و چغانه و نای و رقص بود، دلیل مصیبت است.

تعبیر خواب مهمان امام صادق (ع)

اگر کسی در خواب ببیند که به مهمانی رفته، به رفع اختلافات مردم می پردازد و اگر خواب ببیند که برای او مهمان آمده، خیر او به دیگران خواهد رسید.
اگر در مهمانی غذای خوبی مانند شیرینی بین مهمانان پخش شود، بین آنان صلح و صفا قرار خواهد گرفت و دوستی و یاری آنان به یکدیگر زیاد خواهد شد و مشکلات آنان حل خواهد شد.

اگر در مهمانی به رقص و پایکوبی مشغول شوند، ناراحتی و مشکلی برای آن جمع پیش خواهد آمد که بهتر است با صدقه دفع بلا شود.

تعبیر خواب مهمان داشتن

اگر خواب ببینید به منزل شما مهمان آشنا آمده و صحبت های آنان مهربانانه و دوستانه است، دوستان زیادی خواهید داشت. اگر مهمانان شما غریبه بودند، و صحبت های آنان مهربانانه بود، در کاری با دیگران به توافق خواهید رسید.

اگر رفتار مهمانان با شما به صورت اغراق آمیزی با خوش و بش و شادمانی همراه بود، دشمنانی دارید که بر علیه شما رفتار سویی در سر می پرورانند.
اگر خواب ببینید در مهمانی، دیگران با شما دعوا کردند، از رفتار و اعمال شما در بیداری تمجید خواهد شد و شما را به نیکویی یاد خواهند کرد.

تعبیر خواب مهمان سرزده

مهمان سر زده به دوست یا خواستگار تعبیر می شود و کاری پیش خواهد آمد که موجب می شود از زندگی و کار روزمره خود، کمی عقب بمانید.

اینکه رفتار مهمان سر زده با بیننده خواب چگونه باشد، در تعبیر خواب بسیار موثر است. اگر مهمان سرزده، مرتب به بوسیدن و فشار دادن شما در آغوش خود پرداخت، از جانب شخصی که انتظار آن را ندارید، با شما رفتاری خواهد شد که باعث آزردگی شما از او شده و سعی خواهید کرد که از او دور شوید.

اگر مهمان سرزده، کاملا آرام و با متانت با شما برخورد کرد، دوستی های جدیدی در زندگی شما برقرار خواهد شد که پایدار و طولانی مدت خواهد بود.
اگر مهمان ناخوانده با شما دعوا کرد و یا با شما به فحاشی و زد و خورد پرداخت، دیگران در بیداری به تعریف و تمجید از شما خواهند پرداخت و به شما لطف و محبت و یاری خواهند رسانید.

تعبیر خواب پذیرایی کردن و غذا دادن به مهمان

اگر به مهمان خود غذا می دهید، بسته به نوع غذایی که می دهید به دیگران خیر و برکت خواهید رساند.

اگر خواب ببینید از مهمانان خود با غذاهای خوب و شیرینی و میوه پذیرایی می کنید، از جانب شما به دیگران محبت و خیر و نیکویی خواهد رسید.
اگر به مهمان خود نان بدهید، روزی پاک و تمیز و برکت به آنان خواهد رسید.
اگر غذای چرب و پر روغنی به آنان بدهید، موجب خواهید شد تا دیگران به ثروت و مال فراوان برسند.
پذیرایی با غذاهای گوارا و نوشیدنی های شیرین نشانه رسیدن خبرهای خوب و شاد کامی و نوشیدنیهای تلخ یا غذاهای شور نشانه خبرهای بد و رسیدن اختلافات با کسانی است که در خواب دیده اید.

تعبیر خواب پذیرایی شدن و غذا خوردن در مهمانی

تعبیر غذا خوردن در مهمانی مانند تعبیر غذا دادن به مهمان است.
اگر غذای چرب تناول کنید به ثروت می رسید. غذای شیرین خوردن به تعبیر پایداری در دوستی و حل مشکلات است. نان زیاد نشانه برکت و شربت نوشیدن، نشانه شاد کامی است. غذاهای شور یا تلخ و نوشیدنیهای بد طعم نشانه اختلافات و بروز ناراحتی بین کسانی است که خواب دیده اید به نزد آنان به مهمانی رفته اید.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

830 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

Sahel mohamadi

Sahel mohamadi : سلام خانم هراتی عزیزم دوستم خواب دیده وارد ويلاي پدرم شده ايشون تو بيداري ويلا ندارن ديده اونجا پراز جمعيت بودتعدادي خانوم بودن كه چادراي مشكي پوشيده بودن و خانوادمون هم بودن ولي دوستم ما رو نميديده ميدونسته كه تو اتاقیم احساس ميكرده فاميلامون دارن كم كم ميان دوستم میره توي يه اتاقي كه مثلا براي پرو لباس بود ديده يه سري لباس به رگال آويزونه بعد متوجه میشه كه مراسم مذهبي تواون خونه برقراره احساس میکنه مولودي براي حضرت زهرا هستش میبینه دو تا خانم دو تا شكلات پرتاب كردن بعد از يه خانمي می پرسه اين مراسم براي كيه گفته براي ام ابيها ست گوشه سالن يه سكو میبینه بعد پدر من رو ديده كه يه نوزاد سفيد پوش تو دستشه و ميخواد اونو به مادرش بده خيلي با احتياط بچه رو حمل ميكرد يه لحظه سر نوزاد می خوره به چهار چوب در و گريه ش در میاد و ميدونسته كه نوه ي بابام هست ولي نميدونه نوزاد براي كدوم یکی از ماهاست من یا خواهرام و دمن رو خيلي خوشحال و بانشاط ديده من در واقعیت و بیداری با همسرم مشكل دارم ولي دوستم تو خواب احساس كرده ديگه مشكلم بر طرف شده يه لحظه ام صداي داد و عصبانيت پدرمو رو از تو اتاق شنيده

پاسخ
لینک۱۱ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۵۴:۵۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. خیال پدرتان از بابت مسئله ای راحت خواهد شد. او به هدفش خواهد رسید هر جند که این هدف، شاید کمی برای شما دردناک باشد، و فکرتان را ناراحت کند، اما، سیستم باوری شما و زندگی شما عوض خواهد شد. به شکرانه ی آنننن، خانواده تان مولودی حضرت زهرا س را برگزار خواهند کرد و دوستتان اگر شکلات گرفته انشالله او هم حاجت روا خواهد شد. ام ابیها لقب حضرت فاطمه س است به این دلیل که حضرت فاطمه نسبت به رسول خدا جوری رفتار می کردند که انگار دارند از فرزندشان پرستاری می کردند و برای رسول خدا "مادری" می کردند. به این دلیل حضرت محمد ص وقتی می خواستند که حضرت فاطمه را صدا بزنند او را ام ابیها خطاب می کردند. نوه ی پدرتان در خواب دوستتان به خط خانوادگی و سنت خانوادگی تان اشاره دارد و اینکه شما مطابق با میل پدرتان بی گناه و پاک زندگی خواهید کرد و انشالله مشکلاتتان برطرف می شود. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۱ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۲۱:۱۱:۴۱
نرگس رستمی

نرگس رستمی : سلام و ارادت. خواب دیدم که اقای ایت الله رییسی تشریف اوردن منزل ما وبسیار با ما گرم و صمیمی هستن انگار سالهاست که مارو میشناسن بعد وارد اشپزخونه ما شدن و دستشون رو شستن و از من حال یک دختری رو پرسیدن که اسمش فریبا بود و من نمیشناختم. اما گفتم حالش خوبه. چون نمیخواستم تابلو کنم من نمیشناسم فریبارو.
و توی خواب مادرم پزشک بودن و کمک کرده بودن تا بیماری فریبا نام. خوب بشه.و ماتعارف غذا کردیم به اقای رییسی ولی ایشون نخورد و فقط دستش رو شست. و من رفتم چون کمی کار داشتم و اعضای خانواده ام هم کار داشتن خلاصه متفرق شدیم. و اقای رییسی دید که هر کدوم مشغله داریم. ایشون بدون خداحافظی منزل مارو ترک کردن.به نوعی نمیخواستن خیلی مزاحمت داشته باشن برای ما.
انتهای خوابمم دیدم بابت کاری که نکردم بازداشت شدم البته من و یک عده ای خانم و اقا. اما میدونستم این بازداشت طولانی نمیشه و ماجرا حل میشه
و دیدم یک حلقه طلا و نازک در دست راستم دارم.حلقه طلا قطر کمی داشت.نازک بود.

پاسخ
لینک۱۵ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۴۲:۲۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما برای رسیدن به امنیت بیشتر در زندگی تان باید سعی کنید که کنترل و خویشتنداری بیشتری داشته باشید. ممکن است کسی سعی کند که از شما اخبار و اطلاعاتی را بیرون بکشد و شما به این دلیل شاید خودتان را تحت فشار بدانید. اما به هر جهت شما قادر خواهید بود افکارتان را مدیریت کنید و اشتباهاتتان را بشویید برود. دعای خیر مادرتان پشت سر شماست و او مراقب است که شما گول نخورید و از ظاهر مردم، روی شخصیت آنان قضاوت اشتباه نکنید. شما به تعهداتتان پایبند هستید و به رسیدن به ریاست و مقام اهمیت نمی دهید و اهل جاه طلبی افراطی نیستید. شما قطعا در رسیدن به خواسته هایتان موفق خواهید بود. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۵ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۲۳:۱۱:۰۳
Fatima

Fatima : سلام خانوم هراتی
در خواب دم اذان احتمال قوی بعد اذان دیدم پسری که دوسش دارم ( تو خواب هم همودوس داشتیم ) داره بهم میگه اگه میای خونمون پاشو بیا ولی ناهار فک کنم نداریم من رفتم و اول تو خوابم همه جاهای خونه رو دیدم
اتاق پسر و خواهرش رو بعدم اتاق مامانش اینا و اشپزخونه ( رخت خواب مامانش اینا رو زمین بود تو اتاق ، تو دلم گفتم خوبه ایناهم مثل خودمونن زیادی تمیز نیستن)
بعد دیدم خورشت هست فکر کنم برنج جور کردم
بعد یهو مامان بابام اومدم خونشون که همزمان اونجا دیگه پدر و مادر و خواهر پسر هم بودن نشسته بودیم حرف میزدن
موقع رفتن تو ماشین از مادرم پرسیدم مامان با علی دست دادی گفت اره دست دادم بنده خدا بچه واسه اینکه آدرس و پیدا کنیم اومده بود تا سر کوچه مگه میشه دست ندم ( مامانم میدونست توخواب ما همو دوست داریم اما پدرم فکر میکرد بخاطر یاد دادن نقاشی به خواهرم اومدیم پیش پسره ولی تو ماشین حرف میزد بابام گفت آشنا بودم با بابای پسره میشناختمش) ( در خواب خونه شون که دیدم در هشتگرد بود اما در حالت عادی کرج زندگی میکنن ولی هشتگردین)بفرمایید تعبیر چی هست

پاسخ
لینک۴ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۰۲:۲۱:۱۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تعبیر خوابتان این است که او به شما فکر می کند و می خواهد که شما بیشتر با هم آشنا باشید ولی هنوز موقعیت حمایت از شما را ( موقعیت ازدواج) ندارد. آنها سعی می کنند که شما را درک کنند ولی از نظر مالی هنوز قوی نیستند. مادر شما از این آقا خوشش خواهد آمد و پدرتان هم فرهنگ خانوادگی شان را خواهد پسندید. او سعی می کند که ارتباطتان را قوی نگه دارد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۴ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۶:۰۸:۲۵
Luna

Luna : باسلام ، ممنون از توضیحات اخیرتون که بسیار دقیق بود ، دیشب خواب دیدم منو خواهرم سر زده داشتیم میرفتیم خونه ی آینده م ( چون هنوز عقد نکردم) و من خیلی زیاد غذا درست کرده بودم بردم واسه نامزدم ایشون تا منو دید کلی ذوق زده شد،وقتی رفتیم توی خونه کلی ادم دعوت بودن ک همه از اقوام من بودن، بیشتر خانم های مسن و مادر ایشون ،من غذا هارو روی میز چیدم همه خوشش اومد و خانما مدام دعای خیر میکردن واسم و نامزدمم کلی تعریفمو میداد همه مشغول حرف زدن بودن یهو منو خواهرم دیدیم همه ی غذاهای باقیمونده و شیرینی هارو مورچه ها خوردن و تعدادشون انقد زیاد بود که کف اشپزخونه سیاه شده بود از مورچه ، خیلی ناراحت شدم اومدم یه تعدادیشو بکشم اما همه شون از بین رفتن ....( چند وقت اخیر زیاد خواب مورچه دیدم به همین شکل که حمله کردن دارن چیزی میخورن)

پاسخ
لینک۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۰۵:۱۶:۱۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما همه جوره برای نامزدتان از خودتان مایه می گذارید و از او حمایت می کنید. امیدوار هستید که بتوانید باعث افتخار و آرامش او باشید و وقتی که کارهای شما را مورد قضاوت و بررسی قرار می دهند، شخصیت شما و تلاشتان را قدردانی کنند. اما در عین حال شما بسیار سخت می کوشیدو خودتان را نادیده می گیرید! شما از زندگی روزمره تان به نحوی احساس نارضایتی دارید. حس می کنید که فراموش شده اید، یا نادیده تان گرفته اند و یا اینکه چیزهای کوچکی در آینده، شما را آزار خواهد داد. شاید هم شما احساس بی صبری و بی قراری داشته باشید. اما این نگرانی های شما بی مورد هستند و انشالله همه ی مشکلاتتان از بین خواهند رفت. تشکر از همراهیتون

پاسخ
لینک۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۷:۰۷:۰۱
Mojgan

Mojgan : با سلام خدمت خانم هراتی عزیز
یه جوان ۲۰ ساله ای داشتیم که یک هفته ای فوت شده
خواب دیدم از دست چند نفر فرار میکنم و داخل یه غاری رفتم داخل غار چند آبشار داشت که خیلی غار قشنگی بود
دم در غار که دیدم امید (که تازه فوت شده)
دم در غار وایستاده بود با لباسای بسیار تمیز و صورتی بسیار زیبا
برگشتم بهش نگاه کردم بهم گفت بیا بریم بهش گفتم میترسم گفت تا کی میخوای اینجا بمونی ، بالاخره که چی؟
گفتم انقدر میمونم تا تو بری
گفت منم انقدر وایمیستم تا تو بیا
و خیلی میخندید
ممنونم از پاسخگویی تون

پاسخ
لینک۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۱۰:۰۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. دوست عزیز از شما خواهش می کنم همیشه خوابتان را در صفحه ی تعبیر خواب مربوط به خودش ثبت کنید! عدم توجه به قوانین سایت در صورت تکرار، مانع از این خواهد شد که خوابهایتان تعبیر شوند. شما خواب مرده یا غار دیده اید نباید در تعبیر خواب مهمانی خوابتان را ثبت کنید! این کار خلاف مقررات سایت است و ممکن است خوابهایتان گم شوند. تعبیر خوابتان این است که شما از اینکه دیگران محدودتان کنند و بخواهند نظراتشان را به شما تحمیل کنند و یا در حقتان اجحاف کنند، ناراحتید و در خلوت خودتان غصه می خورید و به فکر فرو می روید. این مرحوم ( روحش شاد) می داند که شما غصه می خورید ولی او الان از غم رها شده و تمام نگرانیهایش را دور ریخته است. حالا که او می داند که مرگ پایان زندگی نیست، بلکه به معنی از دست دادن بدن فیزیکی، و شروع زندگی در کالبد روح است، و چون خودش را زنده و آزاد می داند، تعجب می کند که شما چرا وابستگی به دنیا دارید. شما فکرتان ناراحت است و باید برای سلامتی و آرامش خودتان، صدقه بدهید تا انشالله خداوند مشکلاتتان را حل کند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۲۳:۱۲:۳۰
Mojgan

Mojgan : سلام خدمت خانم هراتی عزیز
خواب دیدم خونه مادربزرگم هستم مستاجرش آش با نخودچی درست کرده بود اورد و من خوردم بابام گفت این‌دیگه چه آشیه ، گفتم مهم نیست بخورید‌ باید بهشون احترام بزاریم ، بعد مادربزرگم آبگوشت گذاشته بود روی گاز( فقط گوشت هاشو لوبیاش خیلی خوب یادمه) ، گفتم داره آب آبگوشت تموم میشه مادربزرگم گفت نه ولش کن بزار بجوشه، بعد سفره ای پهن شد که عموم در واقعیت فوت شده کنار سفره بود به همراه من و بابام و یکی از پسرعموهام ( که مشکل بزرگی برایش پیش آمده ) کنار سفره بود، عموی فوت شده ام گفت این سبزی ها خیلی بدجور پاک شده و با من شوخی میکرد که منم گفتم اون سبزی ها رو من پاک کردم و باهم خیلی میخندیدیم و پسرعموم فقط غذاشو میخورد....
ممنونم از پاسخگویی تون

پاسخ
لینک۸ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۰۷:۲۵:۴۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. مستاجر مادر بزرگتان به خاطر مشکلات مالی اش بشدت غصه می خورد و می خواهد که مادر بزرگتان و شما او را درک کنید و به او در پرداخت اجاره سخت نگیرید. مادر بزرگتان از او متمولتر است ولی احساس کمتری از خودش بروز می دهد چون او هم دلشوره های خودش را دارد و نگران است که با مشکلات اقتصادی مواجه شود. روح عمویتان شاد. او از اینکه طرز فکر شما پر از اشتباه است ناراحت و نگران شماست. اگر اشتباهات و تفکرات غلط را از ذهنتان پاک نکنید، خدای نکرده با مشکلاتی مواجه می شوید. پسر عمویتان سعی می کند از حمایت مادر بزرگتان برای رفع مشکلاتش استفاده کند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۸ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۷:۰۹:۳۳
نفیسه

نفیسه : سلام خواب میدیدم مادر شوهر سابقم اومده دنبالم و منو برد خونشون،خونشون بسیار لوکس بود و شلوغ بود،ولی انگار کسی مرده بود و مراسم ختم بود،کسی گریه نمیکرد البته،شوهر سابقم نبود و ما منتظر بودیم برگرده

پاسخ
لینک۷ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۱۷:۲۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. مادر شوهر شما از کاری که در حق شما کرده پشیمان است و امیدوار است که بتواند این عادت و رفتار زشتی را که از گذشته داشته است را کنار بگذارد و با شما آشتی کند. البته این نظر اوست و نه نظر همسرتان. اگر همسرتان هم نظر مساعد و مثبتی نسبت به شما داشته باشد، شاید او هم به شما برگردد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۷ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۲۲:۰۲:۴۳
Sahar

Sahar : با عرض شرمندگی قسمت مهم خواب را فراموش کردم که در خوابم یهو حرم امام رضا جلو چشمم اومد و گفتم من چرا به امام رضا متوسل نمیشم

پاسخ
لینک۱۴ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۱۰:۱۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. نظر به اینکه بعد از گذشت 2 روز از اطلاع رسانی به شما مبنی بر تمدید اکانت تان، هنوز آن را تمدید نکرده اید، از تعبیر خوابتان معذور هستم. یک حق خواب شما به شما عودت داده می شود. تشکر.

پاسخ
لینک۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۰۹:۳۹:۱۴
Sahar

Sahar : با سلام خانم هراتی عزیزم .در شی گذشته خواب دیدم خانواده نامزدم یک مهمانی بزرگ ترتیب داده که خیلی خیلی شلوغ هست و همه هستن اما پدر و مادرم را ندیدم .حتی من همه مهمان ها رو نمیشناختم .اواسط مهمونی من هم به تنهایی به آن مهمانی رفتم ام برام جالب بود که تمام اعضا مهمانی شبیه به نیمکت مدرسه نشسته بودند در اتاقی و رو به یک تلویزیون بزرگ بازی می کردند.انگار بازی حدث و گمان بود مثل مسابقه .من به انتها سالن رفتم و نشستم پیش دختر خانمی که از فامیلها بودن.مادر همسرم را میدیدم که وسط سالن نشسته.یهو یکی بهم گفت اگر قرار نبود تو با اقا نامزد کنی ما این خانمو(خانمی که من بغلش نشستم) در نظر داشتین معرفی کنیم.یهو نامزدم اومد با ما شروع کرد به خندیدن.من در گوشش گفتم حواست باشه و مراقب رفتارت باش.دختر خانم بهم گفت چرا الکی بهش گیر میدی.مادر همسرم منو به عنوان عروسش به همه معرفی کزد.و لحظه خداحافظی خیلی محکم بغلم کرد و باهام خدافظی کرد.خواستم با خواهر همسرم خدافظی کنم گفتن تو یه اتاق دیگس .رفتم دیدم اون اتاق مراسم عقد هست .و میگن عروسی پسر عمو نامزدمه.اما خواهر همسرم لیاس سفید تنش بود و خوشگل شده بود لنز آبی داشت.هیچی رو میز عقد نبود و صورت عروس ندیدم داشتن خطبه میخوندن.مادر همسرم گفت که با نامزدت برو به کارت برس.که دیگه از خواب پریدم.پیشاپیش کمال تشکر را دارم

پاسخ
لینک۱۴ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۰۸:۵۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام خواب شما از حد مجاز طولانی تر است. لطفا یک خواب شارژ کنید و بفرمایید تا تعبیر شود. نوبت شما محفوظ خواهد بود. تشکر.

پاسخ
لینک۱۴ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۲۴:۱۰
IRAN

IRAN : سلام مادرم خواب دیده خونمون تو یه کوچیه که سربالاییه بعد خونه ها پله پله اند تو حیاطمون پر درخت بوده مهمونی داشتیم جشن ولی رقص نداشت انگار پاتختی من بوده(مجردم)مهمونا نشسته بودند دیسهای غذا برنج رو که شاید کبابم بوده تقسیم میکردند چند تا سینی پنج شش تا سینی که توش بشقاب نقل بوده رو هم گذاشته بودند بدند به مادرم ببره تقسیم کنه
بعد دخترخاله مادرم از مادرم میپرسه چیکار کردی حاجت گرفتی  مادرم میخواسته بگه شکرگزاری که خاله مادرم که فوت شده میگه شکرگذاری کرده.ممنون از تعبیرتون

پاسخ
لینک۷ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۰۳:۲۹:۱۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما در زندگی تان پیشرفتی تدریجی خواهید داشت و همه ی خواسته هایتان و آرزوهایتان انشالله برآورده خواهد شد. خوشبختی و ثروت خواهید داشت و انشالله جشن خواهید گرفت و در شادیهایتان فامیل را شریک خواهید کرد. همه ی اینها به خاطر این است که مادرتان ناشکری نمی کند و در تمام سختیها، و در تمام مراحل زندگی شکرگذار نعمت های خداوند است. روح خاله مادرتان شاد ( او از ذات و روحیه ی مادرتان با خبر است). تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۷ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۷:۲۲:۲۷
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.