تعبیر خواب مهمانی
اگر کسی خواب ببیند در اجتماعی به مهمانی رفته، و به خوردن شیرینی مشغول است، درگفتگویی به رفع اختلافات مردم می پردازد. اگر ببیند او را در باغی به مهمانی بردند و در آن باغ میوه بسیار بود، دلیل که در جنگ شهید شود. اگر کسی ببیند که در ضیافتی با شکوه شرکت دارد، تعبیرش این است که دوستان با محبتی دارد که در صدد لطف و ابراز محبت به او هستند.
اگر ببینید کسانی که در آن ضیافت هستند همگی لباس های شاد و رنگی بر تن کرده اند و در ظروف گرانبها غذا می خورند، نشانه این است که در هر راهی که قدم بر می دارید، نیکی و خیر و منفعتی برایتان وجود خواهد داشت و دوستان شما نیز انسان های خوب و با محبتی هستند.
اگر ببینید در ضیافتی حضور دارید که همه در آن به قهقهه مشغول هستند و رقص و پایکوبی می کنند، تعبیرش رسیدن مصیبت به کسی است که آن ضیافت را ترتیب داده است و اگر ببینید که دیگران در آن ضیافت، افرادی نا آشنا هستند و روی میز ها خالی از ظروف زیبا و غذا است، موردی نا خوشایند مانند سوء تفاهم یا نا امیدی، در بیداری پیش خواهد آمد.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر دید مهمانی با چنگ و چغانه و نای و رقص بود، دلیل مصیبت است.
تعبیر خواب مهمان امام صادق (ع)
اگر کسی در خواب ببیند که به مهمانی رفته، به رفع اختلافات مردم می پردازد و اگر خواب ببیند که برای او مهمان آمده، خیر او به دیگران خواهد رسید.
اگر در مهمانی غذای خوبی مانند شیرینی بین مهمانان پخش شود، بین آنان صلح و صفا قرار خواهد گرفت و دوستی و یاری آنان به یکدیگر زیاد خواهد شد و مشکلات آنان حل خواهد شد.
اگر در مهمانی به رقص و پایکوبی مشغول شوند، ناراحتی و مشکلی برای آن جمع پیش خواهد آمد که بهتر است با صدقه دفع بلا شود.
تعبیر خواب مهمان داشتن
اگر خواب ببینید به منزل شما مهمان آشنا آمده و صحبت های آنان مهربانانه و دوستانه است، دوستان زیادی خواهید داشت. اگر مهمانان شما غریبه بودند، و صحبت های آنان مهربانانه بود، در کاری با دیگران به توافق خواهید رسید.
اگر رفتار مهمانان با شما به صورت اغراق آمیزی با خوش و بش و شادمانی همراه بود، دشمنانی دارید که بر علیه شما رفتار سویی در سر می پرورانند.
اگر خواب ببینید در مهمانی، دیگران با شما دعوا کردند، از رفتار و اعمال شما در بیداری تمجید خواهد شد و شما را به نیکویی یاد خواهند کرد.
تعبیر خواب مهمان سرزده
مهمان سر زده به دوست یا خواستگار تعبیر می شود و کاری پیش خواهد آمد که موجب می شود از زندگی و کار روزمره خود، کمی عقب بمانید.
اینکه رفتار مهمان سر زده با بیننده خواب چگونه باشد، در تعبیر خواب بسیار موثر است. اگر مهمان سرزده، مرتب به بوسیدن و فشار دادن شما در آغوش خود پرداخت، از جانب شخصی که انتظار آن را ندارید، با شما رفتاری خواهد شد که باعث آزردگی شما از او شده و سعی خواهید کرد که از او دور شوید.
اگر مهمان سرزده، کاملا آرام و با متانت با شما برخورد کرد، دوستی های جدیدی در زندگی شما برقرار خواهد شد که پایدار و طولانی مدت خواهد بود.
اگر مهمان ناخوانده با شما دعوا کرد و یا با شما به فحاشی و زد و خورد پرداخت، دیگران در بیداری به تعریف و تمجید از شما خواهند پرداخت و به شما لطف و محبت و یاری خواهند رسانید.
تعبیر خواب پذیرایی کردن و غذا دادن به مهمان
اگر به مهمان خود غذا می دهید، بسته به نوع غذایی که می دهید به دیگران خیر و برکت خواهید رساند.
اگر خواب ببینید از مهمانان خود با غذاهای خوب و شیرینی و میوه پذیرایی می کنید، از جانب شما به دیگران محبت و خیر و نیکویی خواهد رسید.
اگر به مهمان خود نان بدهید، روزی پاک و تمیز و برکت به آنان خواهد رسید.
اگر غذای چرب و پر روغنی به آنان بدهید، موجب خواهید شد تا دیگران به ثروت و مال فراوان برسند.
پذیرایی با غذاهای گوارا و نوشیدنی های شیرین نشانه رسیدن خبرهای خوب و شاد کامی و نوشیدنیهای تلخ یا غذاهای شور نشانه خبرهای بد و رسیدن اختلافات با کسانی است که در خواب دیده اید.
تعبیر خواب پذیرایی شدن و غذا خوردن در مهمانی
تعبیر غذا خوردن در مهمانی مانند تعبیر غذا دادن به مهمان است.
اگر غذای چرب تناول کنید به ثروت می رسید.
غذای شیرین خوردن به تعبیر پایداری در دوستی و حل مشکلات است.
نان زیاد نشانه برکت و شربت نوشیدن، نشانه شاد کامی است.
غذاهای شور یا تلخ و نوشیدنیهای بد طعم نشانه اختلافات و بروز ناراحتی بین کسانی است که خواب دیده اید به نزد آنان به مهمانی رفته اید.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
agomari : سلام خانم هراتی میشه لطفا خوابم رو تعبیر کنید اوامرتون و اجرا کردم.
فریبا هراتی
: سلام. تعبیر خوابتان زیر کامنت دیشبتان ارسال شد. تشکر از همراهیتون.
agomari : سلام خانم هراتی عزیز. من امروز ظهر خواب دیدم یکی از دوستهای قدیمیم همراه شوهرش اومده خونه ی ما برادر هم هست(برادرم کلا شهر دوری از ما زندگی می کنه) بردرم برای خودش مقداری مرغ در می یاره و به من می گه براش درست کنم بعد میره حمام که من فقط دیدم که با حوله داره سرش رو خشک می کنه. من هر چقدر سعی کردم برا مهمانام غذا درست کنم نمی شد یا گوشت نبود یا اجاق جا نداشت روش درست کنم یا بشقاب نبود بعد از مدتی نگاه کردم دیدم مهمانام تبدیل شدن به پسرهای داییم به هرکی می گفتم (افراد خانواده و زن برادرم)اینا می خوان برن اصفهان باید بهشون غدا بدیم محل نمی ذاشتن من رفتم بیرون خوابیدم رو زمین هی گریه می کردم که خدا چکار کنم بعد رفتم یه خونه نزدیک خونه مون که درش قفل داشت باز کردم رفتم تو که دیس در بیارم دیدم که مامانمم (که فوت شده) اومد کمکم ولی متاسفانه اونجا فقط بشقاب بوداز اون خونه اومدم بیرون مامانم در ش رو با همون قفل دوباره قفل کرد. رفتم دیدم یکی دیگه از زن برادرام اومده موضوع رو بهش گفتم شروع کرد کمکمو و اون زن برادر اولیم گفت بهتون مرغ آبپزشده دارم می دم خلاصه تو دل خودم گفتم چون خواهرش که زن برادر دیگمه گفته داره کمک می کنه ( من تو این حین چند بار به ساعت دیواری نگاه کردم همش 12 و خرده ای بود ) مرغ و ماهی آماده کردیم رو سفره گذاشتیم که دیکه پسرهای داییم رفته بودن من خیلی ناراحت شدم گفتم باید غذا زوتر آماده می کردیم زن برادر اولیم گفت پسرداییها صبح رفتن من گفتم نخیر ساعت 2 ظهر رفتن بعد دختر داییم که تا حالا نبودش دیدم نشسته داره یه جای دیکه غذا می خوره ناراحت گفت شما عمدی به برادرام غذا ندادید من رفتم پیشش و گفتم تو هیچی نگو من خودم جواب می دم بعد یکی دیگه از خانواده داییم که نمی دونم کی بود گفت شما همتون باما اینطوری هستید و من هی می خواستم متقاعدش کنم که نه حداقل من نه که قبول نمی کرد.
فریبا هراتی
: سلام. برادر شما فکرش به خاطر مسئله ای ناراحت است و نگرانی هایی دارد که می خواهد این نگرانی ها را به کمک شما حل کند، مشکلاتش را از ذهنش پاک کند و به آرامش برسد. شما شخصیتی حمایتگرایانه دارید و می خواهید مانند گذشته و یا مانند دوستتان روابط خوبتان را با دیگران گسترش دهید. شما سخت تلاش می کنید که بتوانید تاثیر مثبتی روی دیگران داشته باشید و به شما وابسته شوند ولی امکانات شما برای کمک کردن به دیگران کافی نیست. افراد خانواده و زن برادران شما هم به فکر منافع خودشان هستند و با شما همفکری نمی کنند. روح مادرتان شاد. شما می خواهید با سخاوت و دست و دلبازی به همه کمک کنید ولی توان شما هم اندازه ای دارد! دعای خیر مادرتان پشت سر شماست و او می خواهد که شما قوی و متعهد برای کمک به دیگران باقی بمانید و سلامت باشید. خداوند می بیند که شما چطور سعی می کنید که به همه کمک کنید و به شما یاری خواهد کرد که به کمال و قدرت بیشتری برسید. شما به درک بالایی از دانش و احساس روحی رسیده اید. پسر دایی هایتان هم با شرایطی مواجه شده اند و مجبور هستند که خودشان را با این شرایط وفق دهند. زندگی ایشان ثابت نیست و تحت تاثیر فرایندهایی هر لحظه در حال تغییر است. شما به دختر دایی تان هم کمک و همیاری خواهید کرد ولی توقعات و انتظارات دیگران از شما بسیار بالاست. تشکر از همراهیتون.
نرگس رستمی : سلام خواب دیدم که با پدرم داریم دعوا میکنیم. و بعد دیدم که شب شد و همه خوابیدن ..صبح میخواستم برم سرکار و دیدم که همکار اقا که متاهل هستن و چندتا از همکارای خانم وارد منزل ما شدن و اومده بودت دنبال من که بریم سرکار. گرچه من تعارف نکردم که بیان داخل منزل ولی سرخود اومدن داخل. و سروصدا میکردن و مراعات نمیکردن و نگران بودم که خانواده ام بیدار بشن صبح به این زودی.و این مهمان ها شروع به خوردن غذا کردن در حالی که من چیزی تعارف نکرده بودم.وخیلی راحت رفتار میکردن. دیگه موقع رفتن شد و میخواستم باهاشون برم سرکار .دیدم که کفش های من نیست. از مادرم جویا شدم! گفت جمع کردیم گذاشتیم انباری. بعد همکارا رفتن. من میخواستم بهشون زنگ بزنم که بگم شما برین من فعلا مشکل دارم نمیتونم بیام.ولی هرچی گشتم موبایلم رو پیدا نکردم.و اومدم بیرون کادر درمان بهم واکسن زدن
فریبا هراتی
: سلام. شما به خاطر کاری که معتقدید خردمندانه نیست، فکرتان ناراحت است و نوعی کشمکش و آشفتگی درونی را تجربه می کنید. با موانع و مشکلاتی در کارتان مواجه هستید و نمی دانید که عاقبت کار چه خواهد شد اما دلتان می خواهد که این مشکلات زودتر رفع شوند. شما گشایش کار خواهید یافت و کم کم کارها به نفع شما به پیش خواهند رفت. شاید تصور کنید که همکارانتان می خواهند از شما سو استفاده کنند. احساس می کنید که جاپای قرص و محکمی در رابطه با موقعیتی که در آن قرار گرفته اید ندارید و اعتماد به نفستان کم شده. نیاز دارید که خیلی روی شرایطی که در آن قرار گرفته اید فکر کنید. ارتباطات شما با دیگران ضعیف شده و باید تلاش کنید که بدبینی و منفی بافی را کنار بگذارید. تشکر از همراهیتون.
فرشید : سلام
وقتتون بخیر
جا داره تشکر کنم بابت حسن توجه تون
من در شرف وصلت با شخصی هستم. مجدد یک خواب مهمانی دیدم که میزبان بودیم ومهمانهارادر جای بزرگی دعوت کرده بودیم که متعلق به خودمون بود اما نا آشنا.
زمانی که مهمانها وارد شدند مهمانها رو براساس چهرشون نمیشناختم به غیر از خانواده نزدیک خودم اما مهمانها تمام خصوصیتها و اسمهایی که میشناختم داشتند اما چهره هاشون اشخاص غریبه مثلا خواهر خانم رو دیدم و تمام رفتارو خنده ها و اسمش خودش بود اما چهره کاملا غریبه مخصوصا با یکیشون که تو بیداری اشنا هستم که ادم هیکلی هست کاملا درخواب شخص دیگه و بسیار لاغر و همو به آغوش کشیدیم وخوده خانم آینده م رو اصلا ندیدم.
مرسی که توجه دارید.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. استدعا می کنم. شما روشمند هستید، شخصیتی حمایتگرایانه و اجتماعی دارید و با سخاوت و دست و دلبازی، به مردم کمک خواهید کرد. شما ذات اشخاص را در خواب دیده اید که با ظاهرشان در بیداری متفاوت است. مثلا شما وجهه ی دقیقی از خواهر خانمتان نمی شناسید و به افکار و روحیات او واقف نیستید. یا کسی که در خواب لاغر بوده، از نظر احساسی یا خرد و عقلانیت یا از نظر مالی، ضعیف تر از واقعیت عمل می کند. شاید شما خانمتان را به اندازه ی کافی می شناسید و برای همین او را در مهمانی ندیده اید چون راجع به او کنجکاو نیستید و مسئله ای نیست که راجع به او کشف نکرده باشید. تشکر از همراهیتون.
فرشید : سلام
من مادرم چهار سال پیش به رحمت خدا رفته
خواب دیدم در خانه ما مادرم یک مهمانی ساده و دوستانه برگزار کرده و خانمهای همسایه و دوستانش در اون ضیافت حضور دارن.
زمان ناهار همه دور سفره بودن و غذارو مادرم درست کزده بود من هم مشغول کمک کردن برای چیدن سفره بودم و مهمانها شروع کردن به غذا کشیدن و خوردن خودم اومدم سر سفره بشینم بافکر کنم سالاد شیرازی شروع کردم منتهاش دیگه ته ظرف بود و ته ظرفو ریختم تو ظرف خودم ظرفو سالاد رو بردم آشپزخونه به مادرم گفتم که مامان سالادتموم شدش همه ریختن.
نداریم بریزیم دوباره؟ اونم گفت سالاد تموم شدش دیگه نه نداریم.
لازم به ذکره که همون مقداری که ریختم تو ظرفم یکم خورده سالاد ته ظرف با ماست و ابلیموی ته ظرف بود منتها نخوردم .
ممنونم از لطفتون اگه تعبیر و چیزه خاصی هست راهنماییم کنید.
فریبا هراتی
: سلام. روح مادرتان شاد. او شخصیتی کمک رسان و مهربان داشته و روح او دعاگوی همه ی کسانیست که ارتباط عاطفی شان را با مادرتان حفظ کرده اند. شما توانایی های خودتان را زیر سوال می برید و نگران هستید که به اندازه ی کافی خوب نباشید، در حد و انتظار دیگران نباشید و یا نادیده گرفته شوید. شما خیلی روشمند هستید و استرس زیادی در وجودتان هست و باید سعی کنید که خونسردتر باشید و زندگی را سخت نگیرید. در زندگی امروز شما تعادل وجود ندارد و شما همیشه نیازهای دیگران را به خودتان ارجح می دانید و از خودتان برای رفاه دیگران مایه می گذارید. احساساتی هستید و می خواهید تاثیر مثبتی روی زندگی دیگران بگذارید. اما باید به فکر خودتان هم باشید. برای مادر شما، شاید شما از همه ی افرادی که او می شناسد، باارزشتر باشید. تشکر از همراهیتون.
greenlife : با سلام
خواب دیدم مادرم مهمانی داشتند مثل حالت یک مهمانی که همه شاد بودند و همه بالباسهای مهمونی عصرانه و موهای مرتب می امدند ولی من هنوز نه حمام رفته بودم ونه ارایشو لباسی و با لباس معمولی راه می رفتم.دخترخاله و خانم داداشم که زندگی من را به هم زدند هم دعوت بودن و شاد به مهمونی اومدند که من با دلی گرفته به انهاسلام و خوش و بش کردم.مادرم گفت ببین تو از وقتی طلاق گرفتی هیچ وقت به خودت نمی رسی درحالیکه دخترخاله تو همیشه شیک هست!انواع دسرها و غذای خوب هم به مهمانان داده شد
فریبا هراتی
: سلام. مادر شما شخصیتی مهربان دارد و احتیاجات دیگران را به خواست های خودش ارجح می داند. او روشمند است و سعی می کند وحدت خانواده را حفظ کند و به همه احترام بگذارد. فامیل شما می خواهند افکارشان را مرتب کنند و تلاش دارند که با پرستیژ و با سیاست رفتار کنند. او از اینکه شما به خاطر مشکلات قدیمی بخواهید غصه بخورید ناراحت است. شما باید نگرانی هایتان را از ذهنتان پاک کنید، شروعی تازه داشته باشید و خودتان را خمود و افسرده نشان ندهید چون این رفتار به ضرر شماست. همه زندگی را راحت می گیرند و به خواسته های خودشان توجه می کنند و شما هم باید همینطور باشید. در گذشته زندگی نکنید. تشکر از همراهیتون.
Abdoli : سلام بانولطفا خواب پنهانشه
فریبا هراتی
: سلام. خانواده ی همسرتان حرف شما را می زنند و به شما فکر می کنند. تحول مثبتی در زندگی شما بوجود خواهد آمد. شما تمایل دارید که موقعیت ها و شرایط خاصی که فکرتان را ناراحت کرده است را مطرح کنید و اختلافات فی مابین تان را از بین ببرید. اجازه نمی دهید که کسی نظراتش را به شما تحمیل کند. خواهر شوهرتان شاید بخواهد با شما دعوا کند و باعث ایجاد استرس در وجود شما شود. ولی شما می خواهید در خفا و در آرامش مشکلاتتان را حل کنید. بخشی از خوابتان بازتاب افکار شما در بیداریست و شما این ناراحتی ها را در خوابتان هم مرور کرده اید. اما تمایل دارید که با همسرتان راجع به بعضی مسائل صحبت کنید و با او درددل کنید. تشکر از همراهیتون.
طاهره : سلام خانم هراتی عزیز.(همسرم وهوویم از شهر مون رفتند،۳ماهه))خواب دیدم به همراه مادرم وخاله ام به محله ای رفتم ،فهمیدم آپارتمان قدیمی وکوچکی بانمای سنگی ، در آنجاست که هوویم اثاثیه اش را در آنجا گذاشته ودروغ گفته من شهر دیگر رفتم،داخل خانه وسایل کم وکهنه بود ودوطبقه بود،دوستانش داشتند پتو های قدیمی رامیشستند واز دیوارها آویزان میکردند.وارد خانه که شدم مهمان ها یکی یکی امدند ناراحت بودند وبعد هوویم ناراحت امد و غذای یخ زده درون قابلمه بزرگ میریخت تا گرم کند وبه مهمانها بدهد به من گفت بردار من گفتم خونه غذاهست.بعد هوویم دم در با یک بازیگر مرد ((فرهادآییش ))ایستاده بودوهمسرم گفت شوهرش هست ،اوشوهر زیاد دارد.او ناراحت بود که من خانه اش راپیدا کرده ام.تشکر عزیزم
فریبا هراتی
: سلام. شرایط مالی آنان خیلی بد شده و ظاهرا می خواهند نشان دهند که اوضاع زندگی شان خوب است و قوی هستند ولی روحیه شان خراب است و اقتصادشان هم تعریفی ندارد. او سعی می کند که شرایط بد اقتصادی و نگرانی های دیگر زندگی اش را با کمک دوستانش سرو سامان بدهد. همسرتان با سردی با او رفتار می کند و او هم دل و دماغی برای نشان دادن احساسات گرم و با محبت به دیگران ندارد. هووی شما شخصیتی دروغگو و مردم فریب دارد و خیلی خوب می تواند دیگران را گول بزند. البته از اینکه شما از ذات او با خبر باشید، خوشحال نخواهد شد. تشکر از همراهیتون.
سحرم : تمدید شد ممنون
صفحش بیاد شارژ میکنم
فریبا هراتی
: سلام. شما شخصیتی تیزهوش دارید و خبری در راه است که به زودی از آن با خبر خواهید شد. عمه ی شما به شما علاقمند است و احترام زیادی برای شما قائل است. او سعی می کند که خردمندانه تر از همیشه رفتار کند و از شما تعریف و تمجید زیادی خواهد کرد. شما می خواهید ارتباط تان را با او تقویت کنید. خبرهای خوشی خواهید شنید که باعث می شود مادرتان احساس شور و شوق زیادی داشته باشد و هیجان خوبی را در او مشاهده خواهید کرد. او احساس موفقیت و شادی زیاد خواهد داشت و شادی او از رفتارش مشخص است. او خدای بزرگ را شکر خواهد کرد و افکار تازه و مثبتی به ذهن او راه پیدا می کند. در اداره ی شما مردم با هم سطحی برخورد می کنند و دوست هم می شوند ولی در خانواده ی شما برای شما احترام زیادی قائل هستند. به نظر می رسد که از شما به خاطر کسی خواستگاری خواهند کرد و خانواده تان و شما از این بابت احساس خوشنودی خواهید داشت. خوابتان معادل 2 حق خواب بود. تشکر از همراهیتون.
بشارت : سلام.وقت بخیر.ما با یکی از بستگان سر ارثیه به مشکل خوردیم.بعد از چهل سال متوجه خیانت این فامیل شدیم و شکایت کردیم چهار سال پیش.چند روز پیش دادگاه این خانواده رو محکوم کرد چون ادعای مالکیت کرده بودن.حالا باید ببینیم به حق و حقوق خودمون می رسیم یا نه.دیشب خواب دیدم خانم این خانواده ما رو به مهمانی دعوت کرده.در یک خانه حیاط دار بزرگ که بزرگتر از منزل واقعی خودشان بود.لباس مشکی بلند پوشیده بود و در حیاط به استقبال ما آمد. از ما با کباب و جوجه پذیرایی کرد. خانم هراتی خانواده من منتظر پیشنهاد برای توافق با این خانواده هستن. ولی اینکه رنگ جوجه ها در خواب من تیره و شبیه سوخته بود منو نگران کرده.تشکر از لطف شما
فریبا هراتی
: سلام. تغییر و تحولات تازه ای در رابطه با آنان در جریان است که شما به زودی از آن آگاه خواهید شد. خانم خانواده، رفتاری کینه توزانه و توام با بدبینی از خودش ارائه خواهد کرد و سعی می کند که بسیار روشمند رفتار کند. شما رفاه خودتان را در خطر می بینید. جوجه ها در خواب شما بیانگر ترسهای شما هستند و اگر شما از این جوجه های سوخته خوردید، متضرر خواهید شد. اما اگر فقط کباب خوردید و جوجه ها را نخوردید، به ثروت خواهید رسید و ترسهایتان از بین خواهند رفت. تشکر از همراهیتون.