تعبیر خواب موتور
دیدن موتور هر وسیله ای در خواب، نشانه حمایت دوستانتان از شما در مقابل مشکلات است. دیدن موتور از کار افتاده در خواب، نشانه این است که یکی از حامیانتان را از دست می دهید.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
0Mahin0 : با سلام دیشب خواب دیدم که شرکت تولید کننده سیمان من را خبر کرده تا مشکلشون رو رفع کنم. بهم میگن که مدتی هست که سیمان خیلی شل شده به خاطر همین گنجشک ها که در سیمان سازی نقش دارن نمیتونن کار خودشون رو درست انجام بدن و بعد از رفتن تو سیمان پرهاشون خیس میشه نمیتونن پرواز کنن. اطلاعاتی رو که ازشون میپرسم رو یادداشت میکنم و میگم من باید سر این موضوع فکر کنم. بعد میبینم که با موتور قرمز رنگم میرم که بنزین بزنم. باک که پر از بنزین میشه موتور رو گوشه ای پارک میکنم تا پول بنزین رو حساب کنم. به دنبال کارت بانکی در بین برگه های نوشته شده میکردم اما اصلا کارتی پیدا نمیکنم. در همین حین میبینم موتور پارک شده خود به خود حرکت میکنه و وارد خیابان اصلی میشه . به شدت از اینکه تصادف بشه میترسم که میبینم یک دزد سوار موتور میشه و موتور رو با خودش میبره
فریبا هراتی
: سلام. شما باید روی ذهن و جسمتان کار کنید، شیوه ی فکری قدیمی و بعضی از عاداتتان را عوض کنید و سعی کنید که برای آدمهای مظلوم و بی آزار و با کرامت مشکل آفرینی نکنید. اشخاصی که برای بستن دست و پای محرومان جامعه تلاش می کنند، فکر می کنند که بدون مسئولیت و آزادانه می توانند خیلی سریع به اهدافشان برسند و شور و شوق و هیجان زیادی در این راه از خودشان نشان می دهند. اما حتی اگر منابع و توانایی ها و انرژی ایشان برای آزار مردم بی آزار، زیاد باشد، خداوند برای ایشان هیچ اعتباری قائل نیست و رشته ی کار را از دست ایشان در می آورد. آنوقت تقدیر و خواست الهی، هدایت کارها را بدست می گیرد و اگر خدای نکرده شما از این گروه اشخاص باشید، هدایت زندگی تان را از دست خواهید داد و دیر یا زود در زندگی تان شکست خواهید خورد. اما با توجه به اینکه بعضی از خوابهای دیشب ممکن است برعکس باشند، تعبیر می تواند کاملا وارونه هم باشد و در اینصورت شما آن روی مثبت قضیه و حامی فقرا و مردم با کرامت و بی آزاری در جامعه هستید که تحت تاثیر اشخاصی که از شیوه های فکری اشتباه و گناه آلود استفاده می کنند، آزار و اذیت می شوند و آنوقت کاملا تعبیر وارونه است. تشکر از همراهیتون.
b1 : سلام وقت بخیر خانم هراتی .
خواب دیدم شخصی موتور سیکلتمو امانت برده و من رفتم برشگردونم . وقتی میخواستم برم از کنار کانال آبی خیلی بزرگ رد میشدم درحالی که سوار عقب وانت کسی بودم . یجا پیاده شدم . بین کانال ابیاری و اونورش که زمین خشکی بود ، زمین های شالیزاری بودن که تسطیع اراضی شده بودن بصورت مستطیل . شالیزارشون سبز خوشرنگ و داخلشون هم پر از اب تمیز بود . زمین ها با مرزی از هم جدا شده بودن . تو یکی ازین زمین ها گروهی پسرایی که انگار اهل درگیری بودن وجود داشتن و وقتی خواستم از روی مرز بگذرم برم سمت خشکی به سمتم آب میپاشیدن . اوندن نزدیک خشکی و موتورمو تو پارکینگ کنارم میدیدم که با پرچین دیوارش کرده بودن .موتورم نو و شیک و تر تمیز وسط پارکینگ تک و تنها جفت جک زده بودن . وقتی اومدم افسری جلومو گرفت و گفت نمیتونی موتور رو ببری . گفتم چرا؟ گفت موتورت سه تا شاکی خانوم داره . گفت طرف همزمان سه تا زن پیاده رو باهاشون تصادف کرده . و اینا شاکی موتورتن. هرکاری کردم طرف کاغذ نشونم داد که نمیشه و این مدرک شاکی ها هست . روش سه تا علامت قرمز مربع بود . وقتی از مرز بصورت کامل رد شدم یکقازون پسرا اومد جفت دستامو از پشت گرفت که آزاد کردم و دونا مشت حواله ی دستای این پسر کردم و کنار کشید .گویی اون رفیقش که یکم ازون بزرگتر و هیکلی تر بود داشت میومد سمتم و شروع به دعوا بشه . منم عصبانی بودم . ناگهان یک ماشین وانتی اومد و ماشین رو داخل شالیزار و کنار خشکی ، مثل لنگر انداختن کشتی کنار ساحل D: و وقتی پیاده شد یچیزایی میگفت که متوحه شدم برای حل و فصل پرونده ی موتورم اومده بود . پشت ماشین وانتش رو خوندم دیدم اسم ماشینش وان پلاس یا عدد یک با بعلاوه ایی روش بود .
خانم هراتی ازین دست خوابها جدیدا زیاد میبینم . خوابهایی که جنبه ی داستانی دارن و تعریف کردنشون خیلی وقت گیر هست و شمام هم بیشتر اذیت میشین . چیز اختصاصی راجب این دست خوابها میدونید بمنم بگید؟
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید اختیار و کنترل کارهایتان را بدست داشته باشید و آزادانه و سریع به سمت اهدافتان پیشرفت کنید. شاید مدتی این آزادی به دلائلی از شما سلب شده بوده ولی حالا می خواهید اراده تان را قویتر کنید و با سخت کوشی و زحمات زیادی که کشیده اید، الان تمایل دارید که آزادی عمل بیشتری داشته باشید و زودتر به اهدافتان برسید. احساسات پاک و مثبتی در زندگی تان جریان دارد و نقشه های موفقیت آمیز و برنامه های خوبی هم برای رسیدن به ثروت و رفاه در زندگی تان وجود دارد. شما سعی می کنید مشکلات کارها را رفع و رجوع کنید و به موفقیت برسید ولی داشتن شاکی ها در خوابتان به این دلیل است که شاید شما احساس گناه می کنید و قبلا انتخاب هایی داشته اید که به خاطر رسیدن خودتان به موفقیت، باعث شده اید که دیگران از نظر مالی متضرر شوند و یا به خاطر عجله تان در رسیدن به اهدافی که داشته اید، به نحوی حق کسی را پایمال کرده اید و مانع موفقیت کسی شده اید. پس اگر می خواهید که در زندگی تان کارها برایتان خیلی خوب به پیش بروند، باید سعی کنید که در عمل، در آینده، هرگز حق کسی را ضایع نکنید و در خصوص اشتباهات گذشته تان هم توبه کنید و صدقه بدهید. شما باید مثبت اندیش باشید و به خدای بزرگ توکل کنید و به او وصل شوید، در اینصورت، مشکلات زندگی تان رفع خواهند شد. خوابهای شلوغ نشانه ی ذهنیت شماست که مرتب تلاش می کند که دلیل وجود مشکلات را در زندگی تان یافته و آنها را تحلیل کند. ضمیر ناخودآگاه شما می خواهد به این واسطه شما را کمک کند که فرد بهتری باشید و پیشرفت های بیشتری در زندگی تان داشته باشید. اتفاقا این خوابهایی که اینطور جزییات را می گویند به شما کمک بیشتری می کنند تا ریشه ی مشکلاتتان را پیدا کنید. تشکر از همراهیتون.
ارام : سلام خوبی خانم هراتی
من دیشب خواب دیدم سوار بر متور هستم و نزدیکای مغازه ی خودمون می افتم و هیچیم نمیشه و پا میشم
و به یه مرد میگم به پدرم نگو اونم میگه میگم
ولی در اصل من اصلا متور ندارم در دنیای واقعی
تعبیرش چیه
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما تصمیم دارید که با کمترین میزان مسئولیت پذیری و آزادانه و با سرعت زیاد به سمت اهدافتان حرکت کنید و زود به هدفتان برسید ولی این امکان پذیر نیست. شما در شرایط موجود باید مسئولیت پذیر باشیدو خردمندانه فکر کنید. شما در انجام اینکار شکست می خورید ولی باز روی پای خودتان می ایستید و سعی می کنید که استقلالتان را حفظ کنید. اما خوابتان می گوید که تصمیم شما برای عملی کردن هدفی که در سر دارید، عاقلانه نیست!!! تشکر از همراهیتون.
Azad : با سلام خواب ديدم سوار يه موتور هوندا پا بلند مال يكي از آشناها شدم كلاه كاسكت سرم بود بعد يه مسير رو رفتم خيلي لذت ميبردم يكمي هم ميترسيدم چون كلا موتور سواري بلد نيستم، يكبار هم تك چرخ زدم و از روي موانع ميپريدم و از اينكه نيفتادم كلي كيف كردم تازه داشت خوشم ميومد كه انگار صاحب موتور اومد براي موتورش بعد هرچي گشتم نتونستم كلاه كاسكت پيدا كنم يعني انگار صاحبش كلاه رو قايم كرده بود كه نتونم سوار بشم
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید خیلی زود و آزادانه به اهدافتان برسید. می خواهید از مسئولیت های زندگی بیداری تان فرار کنید و مطابق با تمایلاتتان و بدون صبر و تامل به خواسته هایتان برسید. اما در عین حال می خواهید که مراقب باشید و از افکار و ایده هایتان با دقت محافظت کنید تا شکست نخورید. اما کسی که به شما این ایده ی "سریع به هدف رسیدن " را مطرح می کند، برایش مهم نیست که شما در زندگی تان ریسک کنید و شکست بخورید. پس باید خردمند باشید و هر پیشنهادی را نپذیرید. تشکر از همراهیتون.
Ziba : سلام .این خواب از طرف رفیق من هست دیده منو تو خواب ... ...دیشب تو خواب یه موتور قرمز خوشکل خریده بودی انگار هیچ کس موتور نداشت منم سوار کرده بودی تو شهر ميرفتيم همه خوشحال بودن ميديدنت احترام ميزاشتن ..بعدش نمیدونم کجا رفتی منم پرت کردی پایین ....اما خیلی خوشحال بودیم
فریبا هراتی
: سلام. شما تمایل دارید که آزاد باشید و از موقعیت یا مسئولیتی در زندگی بیداری تان فرار کنید. شاید می خواهید زود به اهدافتان برسید و شور و شوق زیادی در این خصوص از خودتان نشان می دهید. دوست شما در بخشی از زندگی تان همراه شما خواهد بود و به او اجازه می دهید که از افکارتان با خبر باشد. مقام و احترام شما بالاتر خواهد رفت ولی در بخش دیگری از زندگی تان، تلاش می کنید که خودتان به تنهایی اهدافتان را دنبال کنید و افکارتان را با دوستتان به اشتراک نخواهید گذاشت. رنگ موتور و احترام دیگران منوط به شبی که این خواب دیده شده، می تواند هم به مفاهیم مثبت مثل شور و شوق شما و تشویق دیگران معنی دهد و هم ممکن است بیانگر اضطراب و نگرانی شما یا حسادت دیگران باشد که تشخیص این دو حالت، با خودتان و منوط به شرایط روحی خودتان است. تشکر از همراهیتون.
محمد : ببخشید پیرو خواب قبلی .من دستم خورد ارسال کردم .من موتور بردم گذاشتم جایب بعد یه ماشین پیکان داشتم که پنجر بود و تو معازه خودمون پنجر ماشین هر چهار لاستیک گرفتم و گذاشتم جلو در معازا
ه.تشکر و ببخشید
محمد : سلام .خواب دیدم با دوستم هر کدوم سوار یک موتور شدیم من سوار یک موتور قرمز با لباس ورزشی قرمز هستم بغل هم وایسادیم و نشسنه رو موتور صحبت میکنیم در مورد لباسامون و دیدم چرخ جلو موتور من کم باده و یک موتور قرمز رنگ داشتم ...سپاس
فریبا هراتی
: سلام. شما و دوستتان می خواهید آزادانه به سمت اهدافتان در زندگی حرکت کنید و خیلی زود به نتایج مطلوبی برسید، شور و شوق در رفتار شما مشخص است و شاید نسبت به هم حالت رقابتی داشته باشید. اما شما از نظر احساسی خسته هستید. شاید زیادی در گذشته زندگی می کنید و به آینده خیلی توجه نمی کنید؛ یا تمایلی ندارید که فعلا دنبال این اهداف بروید. شما به صورت موقت، این اهداف را کنار می گذارید و کاری را انجام می دهید که نشاط بیشتری به شما بدهد. شما تمایل دارید که اهدافتان را دوباره ارزیابی کنید و شاید بخواهید که مسیر جدید یا متفاوتی را در زندگی تان پیش بگیرید. تشکر از همراهیتون.
مجتبى : سلام
وقت بخیر
إن شاء اللّه طاعات و عباداتتون مورد قبول واقع شده باشه.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما سعی می کنید که آزادانه زندگی کنید، از موقعیت ها و مسئولیت های سخت در زندگی تان فرار کنید و در عین حال که می خواهید زود به اهدافتان برسید، مراقب هستید که تصمیمات عجولانه ای نگیرید. شما می خواهید منطقی تر باشید، شروعی تازه داشته باشید و افکار منفی را از ذهنتان پاک کنید. شاید کمی دلتان شور می زند که در رسیدن به خواسته هایتان موفق عمل می کنید یا خیر. تشکر از همراهیتون.
فرشته : سلام خواب دیدم پدر مرحومم حدودا ۴۰ ساله شده اومده خونه خودش و از داخل حیاط میشینه روی موتو برادرم (که برادرم چند ساله فلج شده و روی تخت هست)،داد میزنم بابا بابا، منو میبینه دست بلند میکنه و با موتور میره، نگران موتور سواری بابا بودم بمن میگن نگران نباش.ممنونم از تعبیر شما
فریبا هراتی
: سلام. روحشان شاد. شرایط پدر شما در دنیای باقی بسیار خوب است. او آمرزیده شده و بدون کمترین میزان ناراحتی می تواند خیلی سریع و آزادانه به همه ی اهدافش برسد. اما برعکس برادر شما احساس استیصال می کند و فکر می کند که نمی تواند به این راحتی ها خواسته هایش را بدست بیاورد. تشکر از همراهیتون.
Shiva : سلام مجردم خواب دیدم در حال موتور سواری بودم و البته بسیار مسلط. و یک گروه پنج نفره پسر نوجوان رو ک هر کدوم سوار موتور خودش بود رو راهنمایی میکردم( همه غریبه بودن) من سوار موتور خودم و جلوتر از همه میرفتم وبا چیزی شبیه بی سیم با اونا صحبت میکردم مثلا توی بزرگراه میگفتم ضمن زیاد کردن سرعت مواظب ماشینهای روبرو باشید(من اینجا بسرعت میرفتم والبته شب بود وبا چراغهای کنار خیابون روشن شده بود ودیدم یک کامیون بزرگ از سمت روبرو آمد واز کنارم رد شد جاده دو طرفه بود) پسرا هم با فاصله از من و همچنین از هم دیگه پشت سرم میامدن بعد وارد محله ی قدیمی وکوچه پس کوچه شدم(اینجا ودر ادامه خوابم تا به آخر روز بود وهوا روشن) میدونستم بقیه نمیتونن تو این کوچه ها راهو پیدا کنن ایستادم و به بقیه اطلاع دادم ک خودشونو به من برسونن تا با هم از اینجا رد بشیم تو این فاصله تو دستم چن تا خرما بود ک ازشون میخوردم بسیار شیرین بودن زن غریبه ای از خونه های همون کوچه ها اومد پیشم چادر ساده رنگی سر کرده بود گفت ماموری؟ گفتم نه،گفت داشتی با بی سیم صحبت میکردی گفتم دارم چن پسر رو برای مسابقات موتورسواری تمرین میدم با این وسیله باهاشون صحبت میکنم بعد گفتم خرما میخوای گف آره بهش چن تا دادم اما هر چی بیشتر میدادم خود بخود توی دستام خرما بیشتر میشد گفتم بازم میخوای گف آره من هم بهش دادم اینقدر تو دستام خرما زیاد شد ک توی دوتا دستام هم دیگه جا نمیشد نزدیک بود بریزه ولی همه رو نگه داشتم بعد دوتا از پسرا به من رسیدن و با دوتای دیگه ک عقبتر بودن تماس گرفتم واونا هم جواب دادن ولی آخری وپنجمی ک عقبترِ همه بود جواب نداد فهمیدم اتفاقی براش افتاده مدت کمی بعد خبر رسید تصادف کرده من و چهار پسر برگشتیم دیدم توی ی گوشه از کارخانه ریسندگی نخ ازش نگهداری میکنن چون مدارک شناسایی همراهش نبود نبردنش بیمارستان. ی زن راهبه مهربون وخنده رو با لباس راهبه ای اما رنگ روشن داره ازش پرستاری میکنه پسرِ با دیدنمون لبخند زنان گف حالش خوبه بعد به دس و پاش اشاره کرد دیدم دست وپای چپش هردو شکسته و گچ گرفتن(پانسمان شده) من در فکر جایگزین کردن پسرِ دیگه ای جاش بودم توی کارخونه نخها در قسمت بالای کارخونه از نقاط مختلف رد میشدن ودر ی قسمت دیگرش و تقریبا پایینتر روی قرقره های بزرگی پیچیده میشن رنگ نخها خیلی سفید بودن.(درواقعیت هرگز موتور سواری نکردم) عذرخواهی از اینکه متن خوابم طولانی شد. با تشکر.
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید خیلی زود به اهدافتان برسید و همه ی حواستان را جمع می کنید که تعادلتان را در زندگی حفظ کرده و به خواسته هایتان برسید. بینش شما قویست و مراقب رفتار خودتان هستید. شما شاید تصمیمات عجولانه ای می گیرید و شتابزده عمل می کنید ولی مراقب هستید که در حق کسی تعدی و ظلم نکنید. شما در سختی ها و در مواجهه با مشکلات، با تمرکز و دقت مسئولیت های سنگینی را که به عهده دارید را به خوبی انجام می دهید و در شرایط بغرنج و زمانی که با محدودیت ها مواجه شوید، سعی می کنید که روشنفکرانه به انجام وظائفتان بپردازید و قضاوت سریع نکنید. شما صبور هستید ولی هرگز به کم قانع نیستید و البته صبرتان بسیار زیاد است. شما شخصیتی رقابتی دارید و از اینکه برای رسیدن به خواسته تان صبور باشید، لذت می برید! این دوران هم برای شما شیرینی خودش را دارد. شما به دستاوردهای بالایی در زندگی تان می رسید و شیرینکام خواهید شد. شاید در زمینه ی مسائل مادی و کارهای سخت زمینی هرگز کم نیاورید ولی گاهی روحیه تان را می بازید و خسته می شوید. شما سعی می کنید که مثل گذشته و به عادت قدیم، ارتباط تان را با معنویت تقویت کنید. می دانید که اگر خدای بزرگ شما را به خاطر اشتباهاتتان خیلی سریع نبخشد، اما مراقبتان هست و از تربیت و پرورش شما دست نکشیده تا زمانی که متوجه ی اشتباهاتتان شده و قلبا توبه کنید. شما شاید از نظر احساسی شکست بخورید و نتوانید ارتباط تان را با کسی که دوست دارید حفظ کنید یا نتوانید مستقلا روی پای خودتان ایستاده و تصمیمات درستی برای پیشبرد اهدافتان اتخاذ کنید اما متوجه ی نقطه ضعف هایتان در عملکردتان می شوید و سعی می کنید که اشتباهات تان را ترمیم و اصلاح کنید. تشکر از همراهیتون.