کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب ناخن

ناخن بلند نشانه زحمت زیاد و مزد کم است. اگر کسی ناخن دست خود را سیاه دید، به مال کسی دست درازی می کند. اگر ناخن پای خود را سیاه دید، به راه کج می رود. ایراد در ناخن ها، رسیدن زیان به بیننده خواب است. سوهان کشیدن ناخن ها، انجام کاری افتخار آفرین در بیداری و ناخنهای شکسته به شکست در کار و یا به بیماری تعبیر شده است.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

86 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

حمیده : سلام واقعا از شما ممنونم بابت تعبیر خوابم جدا همینطوره که گفتین من در محل کارم احساس میکنم زحماتم نادیده گرفته میشه و در منزل هم تمام زحمات و رتق و فتق امور بر دوشمه برای همین دیروز اونقدر احساس ناامیدی میکردم که گریم گرفته بود و از اینهمه کار واقعا خسته شده بودم فکر کنم دلیل دیدن این خوابم همین بوده. موفق و سربلند باشید.

پاسخ
لینک۱۰ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۶:۲۳:۵۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. خواهش می کنم دوست عزیز. خدا قوت . انشالله اوضاع بر وفق مرادتان خواهد شد. خدا بزرگ است به او توکل کنید.

پاسخ
لینک۱۰ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۳۳:۲۵

حمیده : سلام ببخشید دیشب خواب دیدم ناخن هامو با ناخن گیر گرفتم و دارم اونها رو مثل قرص با یک لیوان آب میخورم. در دنباله خوابم وقایع زیادی اتفاق افتاد که زیاد یادم نیست ماجرا چی بود ولی یادمه موهام دسته دسته کنده می شدند و چون خیلی عجله داشتم و میخواستم برم جایی هی اونها رو صاف می کردم باز میخواستم ببندم یک دسته دیگه کنده میشد.
شما رو به خدا زود تعبیر خوابمو بگین نگرانم

پاسخ
لینک۱۰ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۰۶:۱۳:۳۵
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما زحمت زیاد می کشید و احساس می کنید که نتیجه یا مزد کارتان کم است و این سختی ها را به تنهایی تحمل کرده و غم خود را در دلتان می ریزید تا کسی از حال شما با خبر نشود. سعی می کنید دوستان زیاد و خوبی داشته باشید و روابط خود را با مردم به خوبی حفظ کنید ولی مرتب از تعداد دوستانتان کم می شود. شما باید برای حفظ زندگی خود با مردم خیلی رودرواسی نکنید و خود را در تنهایی خود خفه نکنید. اگر خود را جور دیگری نشان دهید و سعی کنید جوری باشید که دیگران می پسندند فقط خودتان را کوچک کرده اید. بهتر است آدم 2 تادوست خوب داشته باشد که آدم را برای چیزی که هستید قبول کنند تا یه سیاه لشکر آدم که شما را به طرزی که نیستید بخواهند.... و البته این افراد رفتنی هستند.

پاسخ
لینک۱۰ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۲۳:۳۸

صالحی : سلام و احترام خواب دیدم به ناخنهای دستم لاک قرمز خوشرنگ زدم

پاسخ
لینک۵ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۰۵:۰۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام . احترام متقابل. درگیر توطئه و دسیسه ای راجع به عشقی بزرگ خواهید شد که عمر این دسیسه کوتاه بوده و به زودی به پایان خواهد رسید. اما خوب شما خوشحال و سرحال خواهید شد.

پاسخ
لینک۵ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۲۴:۴۹
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.