تعبیر خواب نامزدی
لوک اویتنهاو می گوید: تعبیر خواب دیدن نامزد، مردمی بودن است. تعبیر خواب نامزد بودن، ازدواجی موفق در انتظار شماست. تعبیر خواب آن ها را بر سر سفره عقد بردن، آرامش درونی است. تعبیر خواب آنها را مرده دیدن، زندگی مشترک طولانی و خوشبخت است.
آنلی بیتون می گوید: تعبیر خواب نامزد خوش برخورد و خوش هیکل، همسرتون مایه سر بلندی شما می شود. تعبیر خواب نامزد بداخلاق و زشت، پشیمانی از ازدواج است. تعبیر خواب بی حرکت بودن نامزدتان، بداقبالی است.
کتاب سرزمین رویاها :
تعبیر خواب شما نامزد می كنید، منتظر مشكلات خانوادگی باشید.
تعبیر خواب به شما قول نامزدی داده شده، مشكلات عشقی در پیش است.
تعبیر خواب دوستان نامزد می كنند، خواسته های شما برآورده می شود.
تعبیر خواب بستگان نامزد می كنند، مشاجرات فامیلی است.
تعبیر خواب نامزد خودتان را ببینید، یك تجربه غم انگیز در انتظار شماست.
تعبیر خواب نامزد دخترتان، یك سوتفاهم بعد از یك مشاجره برطرف می شود.
تعبیر خواب نامزد پسرتان، یك نارضایتی و ناهماهنگی فكری برطرف می شود.
تعبیر خواب نامزد یك شخص دیگر، روحیه شما بسیار قوی و پایدار خواهد بود.
تعبیر خواب نامزدی دختر مجرد این است که، در عشق شانس كمی خواهد داشت.
تعبیر خواب نامزدی بهم می خورد، باید ناكامیها را تحمل كنید.
تعبیر خواب یك نامزدی در بین افراد مرفه اجتماع، دردسر و ناامیدی در آینده است.
تعبیر خواب نامزدی دیگران بهم خورده، شوك است.
تعبیر خواب شخص زیبا و سلامتی نامزد می كند، دسیسه است.
تعبیر خواب شخص آرام و متواضعی نامزد می كند، آینده بسیار روشنی خواهید داشت.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
iran : سلام عزبزم.من قبلا خدمتتون گفتم خواستم با کسی ازدواج کنم و نشد.دیشب خواب دیدم مراسم عقدم باهمون پسره اس اما پسره خودش نیستش مادرش میگه میاد بعدکه نمیادمیگم مادرجان به من میگی کجاست میگه بریم تو این جنگل اس و من و مادرش میریم پیشش و میبینمش و نمیدونم من اون بغل میکنم یا اون من .بعد من میبوسمش و میاد بریم برای مراسم.مراسم عقد تو خواب نمیبینم اما بهدش اون خسته اس و رفته تو اتاق کنار برادرم خوابیده.بیدارش میکنم میگم بیا بریم تهران خرید کنیم.میگه اوکی میریم.وداداشم اینا میرن واسه خرید خودشون اما اون اقاهه رو دیگه نیست
فریبا هراتی
:
سلام. طبق قوانین سایت و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بالای تعابیر، شما فقط مجاز به ثبت 1 خواب در 24 ساعت هستید و یک خواب شما برای تعبیر ثبت شد. ((در نوبت هستید)) و باید این خواب دومتان را یک روز دیگر ارسال کنید. این قوانین هنگام ثبت نام در سایت در جایی که علامت زده اید که با قوانین موافقم به شما اطلاع رسانی شده است. تشکر از همراهیتون.
iran : ببخشید من دوتا خواب گفتم اما یکیشون تعبیر شد.
و هزینه دوتا خوابم اعمال شده
فریبا هراتی
: سلام خیر. فقط یک حق خواب از شما کسر شده . بابت کامنتی که ارسال کردم از شما حق خواب کسر نشده و یک حق خواب باقی دارید. حق خواب فقط برای تعابیر از شما کسر می شود و بس. شما یک حق خواب داشتید که الان خواب فرستاده اید و خرج خواهد شد. در نوبت هستید.
iran : خواب دیدم رفتم درخونه همون پسری که میخواستیم باهم نامزدکنیم ونشدپدرش دربازمبکنه و من بعنوان مامورسرشماری میگم کارت ملی بده.پدرش منومیشناسه ومیگه ایران جان من بلافاصله فرارمیکنم و مادش چادربه سر میفته دنبالم و منو پیدا میکنه و بغلم میکنه و میگه تو راضی میشی باما زندگی کنی و من میگم از اولش هم مخافت نداشتم طبقه بالاتون زندگی کنم.منو بغل میگیره و به اصرارمیبره خونشون.من چادری نیستم تو خواب میبینم دارم میرم خونشون بلوز شلوار تنم و چادر مشکی زدم سرم.وقتی میرسم خونشون خانوادش خیلی تحویلم میگیرن و من از خواهرش میپرسم خواهش میکنم بهم بگو چرا مراسم بهم خورد و اون میگه که داداش هی به ماها میگفته اینا همینن میخواید یا نه؟
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید راجع به افکار آنها بدانید که آیا شما را دوست داشتند یا خیر. می خواهید بدانید که اصالت وجودشان و هویتشان در چه حد و اندازه است. اما خودتان نمی خواهید که افکارتان و تمایلتان را به زندگی با او بروز دهید. خانواده ی او نسبت به شما منفی فکر نمی کنند و خود دوست پسرتان بوده که شما را جوری جلوه داده که آنها فکر کرده اند که خیلی با آنها فرق دارید. اگر این خواب را دیشب دیده باشید احتمال اینکه در صورتی که او شما را هنوز دوست داشته باشد، آنها مجددا به خواستگاری تان بیایند زیاد است. تشکر از همراهیتون.
Emisa : سلام من یک زن متاهل هستم و یک دختر کوچک دارم از ازداوجم هم راضی هستم شب ۷ محرم خواب دیدم با همسر خودم دوباره نامزد کرده ام و یک لباس سبز بلند زیبا پوشیده ام و از پله های یک عمارت بالا میروم خوابم طولانی تر بود ولی من فقط همینهارا به یاد میاورم
فریبا هراتی
: سلام. تعهد قلبی شما نسبت به همسرتان بیشتر خواهد شد و رفتاری با پرستیژ و با کرامت و حاکی از آرامش خاطر و مثبت اندیشی از خودتان بروز خواهید داد. شما در زندگی تان ترقی و پیشرفت می کنید. تشکر از همراهیتون.
mahsima : سلام.وقتتون بخیر
من الان 3ساله
لطفا خوابمو نمایش ندین و من هزینشو میریزم براتون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. نامزد شما واقعا به خاطر این مهریه تحت فشار است و از جانب خانم او و مادرش مورد تحقیر قرار می گیرد و به همین دلیل است که شما از طریق تله پاتی افکار آنها را متوجه می شوید و از شرایط ایشان با خبر می شوید. به هر دلیلی که شما از هم طلاق گرفته اید، مادر و خانم او الان با هم یکدست هستند و ناله نفرین پشت سر شماست. خواب دومتان به این معنی است که از نظر مادر او، خانواده ی شما هستند که باعث شده اند شما چنین تصمیمی بگیرید و مهرتان را اجرا بگذارید. خاله های شما از این بابت عصبانی و ناراحتند چون او همه فامیلتان را مورد نفرین قرار می دهد و شما هم متقابلا شاید دلتان بخواهد رفتارهای بد و یا افکار بد آنها را تلافی کنید. در سومین خواب، شما رفتاری تنفر آلود و حاکی از ناراحتی و بدبینی به خودتان می گیرید و از مادر او بشدت عصبانی هستید. ضمن یاد آوری اینکه طبق قوانین سایت شما فقط مجاز به ثبت یک خواب در هر کامنت هستید و نه بیشتر و با توجه به اینکه محتوای خواب شما 3 خواب را شامل می شد، بنده از شما 3 حق خواب کسر می کنم. تشکر از همراهیتون.
ماها قاسمی : سلام خانم هراتی وقت به خیرلطفا خواب ذکرنشود
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. کار یا پروژه یا هدفی به شما پیشنهاد می شود که شما دوست دارید که آن را انجام دهید ولی چون متاهلید نمی توانید آزادانه این کار را تقبل کنید. تعبیر دوم این است که اگر با همسرتان اختلاف دارید، کسی ممکن است سعی کند که شما را بفریبد و برایتان نقش بازی می کند که از او بهتر است تا شما از ساختن و بهبود زندگی تان ناامید شوید و فقط به امید این باشید که روزی از همسرتان طلاق بگیرید. تشکر از همراهیتون
محسنم : سلام خسته نباشی
من خواب دیدم ی دختر ک تو دنیای واقعی دوسش دارم
تو خواب شنیدم نامزدیش با شوهرش بهم خورده ولی وقتی اینستاگرام شونو میدیم اول اسم دوتاشون تو پیجشون بود
نامزدیشون بهم خورده بود ولی اسم همو هنوز پاک نکرده بودن
تقریبا هر دوهفته ای یک بار خواب میبینم ک نامزدیش بهم خورده، همه رو هم ب شما گفتم تعبیر کردین
نمی دونم چرا انقد خوابشو میبینم
از دستم ناراحت بود با ناراحتی نگام میکرد تو خواب
تعبیرش چیه؟
فریبا هراتی
: سلام. اینکه ازدواج یا نامزدی کسی بهم می خورد در تعبیر به عدم تعهد او به زندگی اش اشاره می کند و نه به این که قطعا آنها طلاق می گیرند یا نامزدی شان به هم می خورد. وقتی که او در آغوش همسرش خوش است، شما خوابش را نمی بینید ولی وقتی که غصه می خورد و با او بدرفتاری می شود شما خوابش را می بینید! دوست عزیز عاقلانه فکر کنید. حفظ زندگی مسئولیت زیادی می خواهد و کسی هم با زور به ازدواج کسی در نمی آید چرا که عقد با زور اصلا خلاف شرع و باطل است. او به دلائلی شما را کنار گذاشته و زندگی تازه ای با دیگری شروع کرده و شما دارید عمرتان را حرام می کنید و منتظر طلاق او نشسته اید. خواب شما ممکن است حتی بازتاب افکار شما در بیداری باشد. شما الان باید چه کار کنید؟؟؟؟ بروید بگویید زنت را طلاق بده من بگیرمش؟؟ بروید زندگی تان را بکنید! کسی که قدر شما را ندانسته و با دیگری ازدواج کرده، باید خودش فکر زندگی اش را بکند و شما در قبال او مسئول نیستید. تشکر از همراهیتون.
nima : خواب دیدم با نامزد سابقم دوباره اوکی شدیم و دوتایی رفتیم برای خرید لوازم مراسم مجدد.از زمان جداشدن ما الان ۳ ماهه ک میگزره و هیچگونه دلبستگی شدیدی مثل روزای اول جدایی دیگه ندارم ک بخوام خواب رو ب این ربطش بدم.فقط اینکه ب بدترین شکل ممکن از هم جداشدیم و حتی خدافظی هم نکردیم.اینم اضافه کنم ک بخاطر اخلاق های بسیار بدی ک داشت نامزدی بهم خورد و برای بار صدم خواست بره و اینبار دیگه جلوشو نگرفتم و منم رفتم درصورتی ک فکر میکرد بازم میگم بمون یا اینکه بدلیل دوست داشتن شدید بازم برمگیردم...هرچند ک مطمعنم الان بشدت پشیمونه و اینو از توی چشماش میبینم چون توی ی محیط کار میکنم و هرزگاهی همو میبینیم.
من دیگع نمیخامش ولی باتوجه ب بعضی خواب ها مثل این فکرم مشغول میشه...ممنون
فریبا هراتی
: سلام. خرید کردن در خواب شما، نمادی از نیاز ها و تمایلات شماست و نیز بیانگر فرصت ها و گزینه هایی است که در زندگی پیش روی شماست. شما هر دو به خواهی نخواهی به این فکر می کنید که چرا اینطور شد... چه چیزی کم داشتید یا چه می خواست که نتوانستید به او بدهید... چه فرصت هایی داشتید که حالا از دستشان داده اید و این ناراحتی های گذشته هنوز از دل شما بیرون نرفته است و این خرید لوازم یعنی هردوی شما به این مسائل فکر می کنید که چطور نتوانستید به خواسته هایتان برسید. من همیشه معتقدم کسی که عاشق کسی باشد، ( فرق هم نمی کند که زن باشد یا مرد)- هرگز به دنبال اتمام رابطه نیست و بلکه بدنبال تکمیل رابطه است. اگر شما عاشق کسی باشید به جای اینکه بخواهید او از زندگی تان برود، به این فکر می کنید که آیا ممکن است که او را بتوانید متقاعد کنید که با نظر شما موافقت کند یا خیر. اما اگر عاشق نباشید، سعی می کنید که همیشه نظراتتان را به طرف مقابلتان تحمیل کنید. "یا همین که من می گویم... یا برو". مرد و زنی که می خواهند ازدواج کنند، کنیز و برده ی همدیگر نیستند!! شریک زندگی هم هستند. مکمل هم هستند. کسی که به شما 100 بار گفته که برو، شما 99 بار اضافه ایستاده اید! خیلی پیشتر از اینها باید می رفتید. بعضی ها زندگی را بچه بازی گرفته اند و در عالم هپروت خودشان سیر می کنند. برای ازدواج لازم است انسانها عاقل و کامل و بالغ باشند. مسخره بازی که نیست امروز می خواهمت فردا نمی خواهمت. کار خوبی کردید برنگشتید. تشکر از همراهیتون.
فاطمه : سلام خانم هراتی.خواب دیدم خواهر متاهلم خواب بود یهو از خواب بیدار شد و به حالت خبری گفت:حسن و سعید نامزد دارن!(دوتا از پسران فامیل ک برادرن و بخاطر مادرشان من و خواهرم را رها کردن و قطع ارتباط کردیم).من تعجب کردم و حس کردم این خبر کذب است.رفتم نزد خواهرکوچکم معصومه از او بپرسم. (در حقیقت برادر کوچک و کم سن حسن و سعید بنام سامان، به خواستگاری معصوم اومدن با رضایت مادرش! البته جواب رد دادیم.)معصوم گفت سامان گفته اون دوتا نامزد دارن! و درکل تعریف میکرد ک حسن با ماشینش و همراه دو مرد دیگر که نمیدانم دوستان حسن بودن یا سامان، معصوم و سامان رو بردن بیرون ک صحبت کنن. و همونجا گفته برادرام نامزد دارن. من گفتم دروغه اونا بزرگترن اگر نامزد داشتن ازدواج میکردن اجازه نمیدادن سامان برادر کوچیک برای ازدواج زودتر اقدام کند!پس الکی میگن قصد دارن آزار بدن.
فریبا هراتی
: سلام. حسن و سعید نیاز به رابطه دارند و می خواهند زندگی شان را عوض کنند و شاید شما نگران هستید که دیگر احساسی به شما نداشته باشند. آنها ممکن است در واقعیت بخواهند زندگی شان را عوض کنند و شروعی تازه داشته باشند. تشکر از همراهیتون.
ستاره ها : سلام.لطفاخوابم دیده نشه.
فریبا هراتی
: سلام. خواب شما به شما می گوید که نباید فقط سطحی نگر باشید و ظاهر امر را ببینید چون اگر اینطور باشید، هر قدر هم که مجرب و عاشق باشید، اما با مشکلاتی در زندگی تان مواجه خواهید شد. شما باید روح کسی را که دوستش دارید درک کنید و او را به خاطر روحیاتش دوست داشته باشید نه به خاطر قد و هیکلش یا ثروتش یا ماشین و منزلش!! جز این باشد ، رابطه ی شما و یا دوستتان یا هیچ کسی دیگر، با دوام نخواهد بود. شما می خواهید که ازدواج کنید و عشق را به زندگی تان راه دهید ولی دوست ندارید که کسی از اسرار و گذشته ی شما و رازها و خاطراتتان با خبر باشد که البته این شدنی نیست!! از قدیم گفته اند که دروغ گو کم حافظه می شود و اگر سعی کنید که واقعیت ها را نسبت به خودتان کتمان کنید، ممکن است که یکبار هول شوید و از دستتان دربرود و حرفی بزنید که بعد مشخص شود که با عشقتان صادق نبوده اید. البته لزومی ندارد که همه ی اشتباهات و خاطرات گذشته تان را برای کسی که بعدا به زندگی تان راه می یابد تعریف کنید ولی تا جایی که به او مربوط است همیشه باید با او صداقت داشته باشید. شما نمی خواهید که کسی شما را وارد رابطه ای کند که فقط قصدش سو استفاده از شما باشد و دوست دارید که با شما خالصانه رفتار شود. پس خودتان هم باید با دیگران همینطور باشید. خلوص در رفتار و عشق. نذر و توسل به ائمه ی اطهار هم زمانی نتیجه و اثربخشی دارد که شما در نیت تان صداقت داشته باشید. نه اینکه نذر کنید که " دور از جان تان "مثلا بتوانید سر کسی را کلاه بگذارید. تشکر از همراهیتون.
sona : من(خودم ی دختر مجرد ۲۲سالم) خواب دیدم که خواهرم که الان متاهل و ی پسر داره ، نامزدیشه و همون لحظه که رفتم بگم بیایین اتاق عقد ، ی جوری داماد انگاری برای مادیات جلو اومده و من سریع خواهرمو کشیدم کنار و هراتاقیمو میگشتیم پر بوو ی درو باز کرد خواهرم حموم بود رفتیم تو بهش گفتم داماد اینطوره اونم گفت از ارایشش راضی نیست ینی از اولم نبود و شروع که به خودشو شستن، اصلا لباس سفیدم تنش نبود اما من ی لباس سفید کوردی ساده با جلیقه قرمز و شال سبز تنمبود که شالو بسته بودم به کمرم و بی روسری بودم ، ینی لباسم تو خوابم حس میکردم واسه عقد خواهرم مناسب نیست ی جوری ساده بود. حالا کلا یهو همه چی عوض شد و حموم که پایین بود یهوانگاری رفت سمت پشت بوم و دورو برش شیشه و کلا خونه بالای پوشت بوم خیلی لاکچری بود. همون لحظه مم رفتم تو خونه چنتا تیکه لباس و طلا برداشتم و فرار کردم اینبار انگاری ی پسر بودم(تا اون موقع من دختر بودم و لباس دخترونه) اما بعدش پسر بودم و وسایلو که برداشتم خودم تنها رفتم سمت کوچه ها ، انگاری کلی ارازل اونجا بود و باهم دعوامون شد و حمله کردن سمتم اما به یکیشون که اصل کاری بود یکم از چیزایی که برداشته بودم و دزدیده بودمو دادم و دیگه بیخیالم شدن. و تموم
فریبا هراتی
: سلام. خواهر شما برای انجام کاری داوطلب می شود و انجام اینکار باعث می شود که خواهرتان به ثروت برسد و کاری که او انجام می دهد باعث به ثروت رسیدن دیگران هم می شود. شما معتقدید که او همه ی سود را خودش برنمی دارد و دیگران از او سو استفاده می کنند و می خواهید که او نظرش را عوض کند و از روی سیاست رفتار نکند بلکه احساس واقعی اش را نسبت به انجام این کار بیان کند. شما رفتاری با کرامت و ساده و صریح و رک و بی شیله پیله از خودتان نشان می دهید و فکرتان را راحت بیان می کنید. شما و خواهرتان به اوج موفقیت خواهید رسید و شما که شخصیتی مصمم و رقابتی و مستقل و قوی دارید هم به موفقیت هایی در زندگی تان خواهید رسید و سعی می کنید که ناراحتی ها و کم و کاستی های گذشته تان را جبران کنید. در مسیر زندگی تان شما با کمبودهای تازه تر و یا شرایط بغرنجی مواجه خواهید شد که اگر امکانات مالی تان قوی باشد، راحت تر شرایط آینده را تحمل خواهید کرد. تشکر از همراهیتون.