تعبیر خواب نامه
اگر کسی در خواب دید برایش نامه ای رسیده است، خبر خوشی دریافت خواهد کرد و اگر نامه می نوشت، از سرنوشت مسافری که دیر آمده، نگران است. اگر در دستگاه دولتی نامه نگاری می کرد، به سود و منفعت از آن دستگاه می رسد.
امام صادق (ع) می فرماید: اگر درنامه سخن خیر نوشته بود، دلیل است حاجتش روا شود. اگر در آن سخن شر نوشته بود، دلیل است کارش برنیاید.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر به خواب ببیند که نامه سر به مهر داشت، دلیل است سخنی پوشیده بشنود. اگر نامه را گشاده ببیند، دلیل که سخنی فاش شنود. اگر ببیند که بر صحیفه چیزی نوشت، دلیل که میراث یابد. اگر چیزی ننوشت، دلیل است میراث طلبد و فایده نرسد.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر در خواب ببیند نامه سر به مهر داشت، دلیل است خبری به وی رسد. اگر ببیند که نامه را بگشاد، دلیل است بی غم شود. اگر ببیند مهر از نامه برداشت و بخواند، دلیل عز و جاه است.
جابر مغربی می گوید: اگر در خواب ببیند که پادشاه نامه به وی داد و در آن سخنان خوش نوشته است، دلیل راحت و خرمی است. اگر سخنان ناخوش بود، دلیل ترس و بیم است. اگر ببیند شیخی یا زاهدی نامه به وی داد، دلیل که آن زاهد یا شیخ او را پندی دهد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Ad : سلام، وقتتون بخیر. خواب دیدم توی خونه خودمون داخل یک اتاق بودم. سه تا آقا هم بودند. از این سه نفر دو تا آقای جوان بودند (سنشون تقریبا بیست و خردهای بود) که یکیشون متاهله و توی بیداری هم ایشون رو میشناسم، ولی نفر دوم رو نمیشناختم، و نفر سوم خواستگار قبلیام (که توی بیداری مسئله ازدواجمون به هم خورده) بود. من روی یک تخت خواب خوابیده بودم (همون حالت معمولی که همیشه توی واقعیت میخوابم). لباسم، بلوز شلوار راحتی بود که معمولا توی خونه میپوشم، بلوزم قرمز رنگه. اون دو تا آقای جوان سمت راست تختم ایستاده بودند. خواستگار قبلیام سمت چپ تختم بود و ایستاده بود و اینجور بود که کاغذی دستش بود و داشت پهلوی تخته مطلبی رو از روی کاغذ برای ما سه نفر توضیح میداد. من به همون صورت رو تخت خوابیده بودم. دیدم خواستگار قبلیم نزدیک من روی لبه تخت نشست و من همونجور که خوابیده بودم، از اینکه ایشون روی لبه تخت نزدیک به من نشسته بود ناراحت نبودم و از این موضوع احساس رضایت داشتم (البته ایشون حواسش به کاغذی بود که دستش بود و داشت روی کاغذ رو نگاه میکرد). بعد، از لبه تخت بلند شد و به توضیحاتش ادامه داد. بعد دیدم هنوز توی خونه بودم، یک پاکت نامه برامون آوردند. پاکت نامه مال من نبود و برای یک نفر دیگه اومده بود، البته یادم نیست مال کی بود، ولی مربوط به اعضا خانواده خودمون هم نبود، ولی من بازش کردم داخلش چند تا کاغذ بود. روی یک کاغذ که بزرگتر بود مطلبی نوشته شده بود. متوجه شدم این مطلب از طرف همین آقا (خواستگار قبلیام) بود و خطاب به من بود، بدخط نوشته شده بود ولی توی مطالب اسم من رو نوشته بود و اسم خودم رو دیدم. داخل پاکت همراه با این کاغذ، یکسری کاغذهای کوچکتر هم بود که اینجور بود که این کاغذها یکسری دعا بودند و روی کاغذها دعا نوشته شده بود. بعد دیدم که توی آشپزخونه بودم، زن داداشم آمد و گفت که میخواد قورمه سبزی بپزه (البته هیچ وقت توی بیداری توی خونه ما غذا نپخته). میخواست خودش بپزه، ولی توی خوابم دیدم که من دیگ رو که سرش بسته بود روی شعله گاز گذاشته بودم و داخل دیگ، گوشت برای خورش قورمه سبزی در حال پختن بود. با تشکر
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما گشایش کار خواهید یافت و باید سعی کنید که مثل یک مرد، قوی و مصمم برای رسیدن به اهدافتان عمل کنید، منطقی رفتار کنید و خیلی احساساتی برخورد نکنید. شما در واقعیت در آرامش هستید ولی وقتی که احساساتی می شوید رفتاری حاکی از شور و شوق یا نگرانی از خودتان بروز می دهید . خواستگار شما می خواهد دلائل رفتار خودش را توجیه کند و از مشکلات، شک ها و دلائلی که باعث شده که بین او و شما اختلاف به وجود بیاید، صحبت کند. خبرهایی به شما می رسد و شما متوجه می شوید که همه ی رفتار او به خاطر شخص شما نبوده و کارهای او توجیهات دیگری داشته که به صورت مستقیم اصلا ربطی به شما ندارد ولی او نتوانسته به خوبی دلائل خودش را برای شما مفهوم کند و شما درک اشتباهی از کارهای او داشته اید. شاید او دعا کرده که شما بتوانید تشخیص دهید که منظور او چه بوده و اختلاف بین شما سو تفاهمی بیش نیست. زن برادر شما می خواهد که از شما حمایت کند و شاید نصیحتی به شما کند که شما به خاطر آن ترش می کنید و خوشتان نمی آید که او حرفی بزند. شما باید سعی کنید که پخته تر و آگاهانه تر رفتار کنید و این سردی روابط بین خودتان و دیگران را از بین ببرید تا زندگی همراه با آرامش و صلح داشته باشید. تشکر از همراهیتون.
Farid : با سلام من خواب دیدم از طرف کسی که دوسش دارم یه پیغام گرفتم وهم تعجب کردم که هنوز به فکر منه و هم خوشحال شدم ممنون میشم تعبیرشو بهم بگید.
فریبا هراتی
: سلام. او هم به شما فکر می کند ولی چون مضمون پیام را در خوابتان ذکر نکرده اید، راجع به افکار او نمی توان چیزی گفت. تشکر از همراهیتون.
Farid : احوالپرسی بود
ffereshteh : سلام،دیشب خواب دوتا اقا رو دیدم، که یکیشون بالبخند میخواست دوتا پاکت نامه بامحتوای دارو برام پست کنه، و بهم گفت که فامیلیت روی پاکتها اشتباها بی دقت قیدشده و فامیلی درست رو، برای ارسال پرسید.ولی من متعجب پرسیدم من همینطوری یه ادرسی دادم،چرا میخواین بفرستید، حالا ایندفعه بفرست، دفعه بعد یه کاریش میکنم(در عالم واقع چله أمن یجیب....برای دو حاجت داشتم که پریروز ختمش کردم).ممنونم
فریبا هراتی
: سلام. شما گشایش کار خواهید یافت و حاجاتتان براورده می شود منوط به اینکه ایمانتان قوی باشد و خودتان را باور داشته باشید. اگر شک داشته باشید که خدای بزرگ می تواند حاجتتان را برآورده کند یا خیر، دعایتان مستجاب نخواهد شد. شما ممکن است اعتقادتان مبنی بر حاجت روایی تان زیاد قوی نباشد. ولی باید ایمان داشته باشید که انشالله حاجت روا خواهید شد. تشکر از همراهیتون.
Maryam : سلام.خانم هراتی من خواب می دیدم اون کسی که من بهش علاقه دارم برای من پیام فرستاده با تلگرام،متن پیامش بد یا ناراحت کننده نبود ،من الان یادم نمیاد متن پیام چی بود ولی اون لحظه ناراحت که نبودم،احساس خوبی هم داشتم که به من پیام داده ،پیامش هم معمولی بود یعنی نوشته های مشکی توی صفحه سفید تنها چیزی که توی پیامش بود و من توی خواب با دیدنش استرس گرفتم یه استیکر قلب مشکی بود!وهمه ش توخواب داشتم می گشتم ببینم مفهومش چیه!اگه این خواب من تعبیر داره بهم بگید.ممنون
فریبا هراتی
: سلام. کسی که به او علاقه دارید به شما فکر می کند و آدم خوبی هم هست. هدف او ناراحت کردن شما نیست. ولی او نسبت به ادامه ی رابطه و یا بهبود رابطه با شما بدبین است. مشکی نمادی از ناشناخته، ناخودآگاه، خطر، راز، تاریکی، طرد شدن، نفرت یا کینه توزی و یا نبود عشق و حمایت است و به همین دلائل شاید او صلاح می داند که ارتباطی با شما نداشته باشد. شاید هم در بیداری از نماد قلب مشکی در استیکرهای موبایل استفاده کرده باشید و خوابتان بازتاب ذهنیت شما در بیداری باشد که در اینصورت خوابتان باطل است. تشکر از همراهیتون.
Mahdi : سلام...
امروز صبح 20 تیر حول و حوش ساعت 7 الی 8 صبح در خواب صدای انفجار مهیبی شنیدم، اول احساس کردم در ساختمان محل زندگی ما است ولی بعد متوجه شدم از جای دیگری در شهر است ... که با تاخیر چند ثانیه ای از خواب بیدار شدم ... فکر نمی کردم خواب بوده باشم...
با نگاهی به اطراف متوجه شدم که واقعا صدای انفجار را در خواب دیده ام .
ممنونم از پاسخ گویی
فریبا هراتی
: سلام. خبری مهم در شهر افشا و پخش خواهد شد که آوازه ی آن به شما هم خواهد رسید. تشکر از همراهیتون.
مرضیه : سلام و وقت بخیر خانم هراتی عزیز
دیروز بهد از ظهر حدود ساعت 4 خوابم برده بود و یک حدود چند هفنه است رابطه ام با دوست پسرم بهم ریخته و توی خواب دیدم یک برگه a4 بار که باز بود بدستم رسید یادم نیست چطور که توی کل نامه یک جمله تکرار شده بود که او باز خواهد گشت اما من به جای خوشحالی ناراحتی و بیتابی میکردم که الان باید برگرده لطفا خوابم تعبیر کنید.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما بینشی قوی دارید و ضمیر ناخودآگاه شما به شما می گوید که او بر می گردد ولی صبرتان هم کم است. شما به جای قهر با همدیگر باید با تعامل و صحبت مشکلاتتان را حل کنید و اگر اصلا با هم تطبیق ندارید خوب به نفعتان است که از هم جدا شوید. قهر و ناز کردن هم برای زن و هم برای مرد شیوه ای غیر منطقیست و راه حلی موقتیست که بعد از چند بار تکرار از ارزش آن به شدت کم می شود و کلا باعث می شود که از چشم هم بیافتید. تشکر از همراهیتون.
Mb : با سلام وقتتون بخیر، من امروز خواب دیدم که به پسری که دوستش دارم داشتم توی اینستاگرام کامنت میدادم و بعد یادم افتاد که من چرا بهش کامنت دادم؟ من که باهاش قهر بودم، من یه دختر مجردم و الان با پسری که دوستش دارم ارتباطمو به تازگی کات کردم، پیشاپیش ممنونم از تعبیرتون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما دوست دارید که فرصت جدیدی به او بدهید و با او ارتباط برقرار کنید اما نگران هستید که این کار به ضرر شما تمام شود. تشکر از همراهیتون.
morvarid : با سلام و تقدیم احترام بنده در خواب بعد از ظهر جمعه دیدم که در خانه پدری هستم خانه ای که در آن بزرگ شده ام و کودکی خود را گذرانده ام ، همسایه قدیمی طبقه پایین ما دختری داشت هم سن و سال من که در خواب دیدم که نامه عاشقانه برای من نوشته ، من دوتا از این نامه ها را در خواب دیدم، و ابراز علاقه او به من این قدر برایم بی معنی بود که نامه را مچاله کردم و در جیبم گذاشتم تا کسی به خصوص مادرم آن را نبیند البته در عالم واقع بیش از ۲۰ سال است این خانواده را ندیدم و خبری از آن ها ندارم ، با توجه به این که من یک خانم هستم از ابراز علاقه یک خانم در خوابم به شدت متعجب شدم .
فریبا هراتی
: سلام. احترام متقابل. او از شما یاد کرده و از محاسن و خانمی و اخلاقیات یا زیبایی های شما به عنوان یک زن تمجید و تعریف کرده است و دلش می خواهد که می توانست مثل شما باشد. شما این احساس او را به این صورت در غالب یک نامه دیده اید. تشکر از همراهیتون.
Negar : سلام.وقت بخیر.خواب دیدم خواهر نامزد قبلیم در واتساپ به من پیام از نویسنده ایی فرستاده متن پیام در خاطرم نیس ولی از اون دسته پیامها بود که از بزرگان نوشته میشود.اسم نویسنده هم اسم نامزدم بود.من هم قصد داشتم که جواب پیامش رو مثل خودش بدم میگشتم که متنی از بزرگی پیدا کنم و بنویسم.با تشکر
فریبا هراتی
: سلام. خواهر نامزدتان می خواهد به شما بگوید که شما از نامزدتان که عاقل و خردمند است درسی گرفته اید که در زندگی تان آن را به کار می برید و شما می خواهید به او بگویید که درک شما از نامزدتان بالاتر است و اوست که باید از شما درس بگیرد. تشکر از همراهیتون.
Yaldaaa : سلام من دیشب خواب دیدم ساعت ده ونیم صبح یک روز تعطیل هست و ما توی خونه قبلیمون هستیم و ی نفر برای ما دو تا نامه آورده بود و هرچی در زده ما متوجه نشدیم و نامه ها را داخل خونه انداخته و رفته بعد پدرم رفته بود نامه ها را داخل خونه آورده بود هر دو پاکت نامه پر از کاغذ نوشته شده بود من اولین پاکت را که باز کردم دیدم از طرف اداره به جشن انقلاب دعوت شدم و داخل پاکتش چند تا تمبر هم بود و خوشحال شدم پاکت دوم رای دادگاه بود (چند وقت پیش مادرم دادگاه داشتن) و تعداد کاغذ ها زیاد بود و قاضی مو به مو جلسه را نوشته بود و بعضی جاها طرف رو مسخره کرده بود و بعضی جاها هم شکل کشیده بود در آخر نتیجه رای دادگاه رو با رسم شکل توضیح داده بود نتیجه به نفع ما بود مادرم وقت دید خیلی تعجب کرد ومن از شدت خوشحالی بالا و پایین می پریدم و دست میزدم و به مادرم گفتم دیدی بالاخره به نفع ما شد
فریبا هراتی
: سلام. خبرهایی به شما خواهد رسید. به شما اثبات می شود که زندگی تان تحولی بزرگ خواهد داشت. انشالله دادگاه به نفع مادرتان پیش می رود ولی معمولا خوابهای 25 و 24 ماه برعکس هستند پس نمی توان با قاطعیت گفت که رای دادگاه به نفع شما پیش رفته است یا خیر. تشکر از همراهیتون.