تعبیر خواب نامه
اگر کسی در خواب دید برایش نامه ای رسیده است، خبر خوشی دریافت خواهد کرد و اگر نامه می نوشت، از سرنوشت مسافری که دیر آمده، نگران است. اگر در دستگاه دولتی نامه نگاری می کرد، به سود و منفعت از آن دستگاه می رسد.
امام صادق (ع) می فرماید: اگر درنامه سخن خیر نوشته بود، دلیل است حاجتش روا شود. اگر در آن سخن شر نوشته بود، دلیل است کارش برنیاید.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر به خواب ببیند که نامه سر به مهر داشت، دلیل است سخنی پوشیده بشنود. اگر نامه را گشاده ببیند، دلیل که سخنی فاش شنود. اگر ببیند که بر صحیفه چیزی نوشت، دلیل که میراث یابد. اگر چیزی ننوشت، دلیل است میراث طلبد و فایده نرسد.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر در خواب ببیند نامه سر به مهر داشت، دلیل است خبری به وی رسد. اگر ببیند که نامه را بگشاد، دلیل است بی غم شود. اگر ببیند مهر از نامه برداشت و بخواند، دلیل عز و جاه است.
جابر مغربی می گوید: اگر در خواب ببیند که پادشاه نامه به وی داد و در آن سخنان خوش نوشته است، دلیل راحت و خرمی است. اگر سخنان ناخوش بود، دلیل ترس و بیم است. اگر ببیند شیخی یا زاهدی نامه به وی داد، دلیل که آن زاهد یا شیخ او را پندی دهد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Fatemeh : در ادامه خوابم اینم بگم این سری عشقم ناراحت بود ولی داشت بامن راجع به ناراحتیش حرف میزد انگار از همین پیام نگران بود.منم همش دلداریش میدادم.لطفا اگه این قسمت هم دیدید وخوندید بهم بگید.این قسمت آخر خوابیکه گفتم یه پیام اومد تبرئه شدید و...
Fatemeh : سلام چندروز پیش خوابی دیدم که شما در تعبیر گفتید عشقم یه طرفم است امروز بعدازاذان صبح روز دهم ماه قمری خواب دیدم دارم باعشقم تلفنی حرف میزدم باهم خوب بودیم یهو یه پیامی اومد بااین مضمون(تبرئه شدید.بعد یه جمله اومد که درست یادم نیست فقط یه همچین چیزی بود اگه تا۶روز دیگه کاری نکنم یه چی میشه.فقط تبرئه شدید و عدد ۶خیلی پررنگ شده بود انگار برای عشقم این پیام اومده بود ولی من داشتم میدیدم ویکی داشت بهم میگفت این پیام براتوئه.عشقم داشت اون پیام روبرام میخواند فکرمیکردم من نمیبینم اما میدیدم.ناگفته نماند تو دوخوابی که دیدم رنگ پیراهن عشقم آبی روشنه.تعبیرچیست؟
فریبا هراتی
: سلام. قبل از تعبیر خوابتان لازم به ذکر می دانم که بنده نه غیبگو هستم و نه فالگیر. من فقط خواب شما را بنا به داده های خودتان و اطلاعاتی که شما برایم می نویسید، کد شکنی و تعبیر می کنم. دوم اینکه همه ی خوابها، وحی مُنزَل نیستند. یعنی شما امشب یک احساس خاصی دارید یا یکی به شما احساس خاصی دارد... یک خواب می بینید، فردا احساس او عوض می شود و شما یک خواب دیگر می بینید اما این دلیل نمی شود که خواب اولتان تعبیرش اشتباه بوده باشد! پس اگر دفعه ی قبل به شما گفته شده که عشقتان یک طرفه است، یکطرفه بوده و هیچ شکی در آن نداشته باشید. اما تعبیر خواب اینبار شما، اگر "تبرئه شدید"، منظور این است که شما تبرئه شده اید، و نه عشقتان، این عبارت به این معنی است که شما درس ارزشمندی است که باید یاد گرفته شود را یاد گرفته اید و حالا عشقتان شما را بخشیده است. عدد 6 به هماهنگی، تعادل، آرامش، خانواده، عشق و سعادت خانوادگی تعبیر می شود. رنگ آبی آسمانی کم رنگ به این تعبیر است که عشق شما شخصیتی خلاق، خردمند، آرام و صبور دارد و می خواهد برای خودش، در هر کاری که انجام می دهد، به اندازه ی کافی وقت بگذارد و با خونسردی کار کند. ذهن او شفاف و نسبت به آینده خوشبین است. خواب دهم ماه قمری "معمولا" به تاخیر می افتد. تشکر از همراهیتون.
سارا : سلام.ابتدا بگم که من به پسری علاقه داشتم ولی اون بهم گفت علاقه ای بهم نداره و همه چی شروع نشده تموم شد پنج شنبه خواب دیدم که یه پسرناشناس با یه ماشین مدل بالا منو رسوند دانشگاه بعد اونجا بهم یه هندونه بزرگ داد در همین حین او پسری که ازش خوشم میومد پشت یک موتور سوار شده بود از اونجا رد میشد منو دید بهم نگاه کرد بعد که رفتم خونه دیدم واسم پیام فرستاده سلام امروز تو رو دیدم که رسوندنت من اول پیام رو نخوندم چون ازش ناراحت بودم خواهرم گفت ببین ۴تا پیام فرستاده نوشته بود من دختری رو دوست دارم خودش خبر نداره میخوام مواظب خودش باشه توی خوابم من اون حرف هارو به خودم گرفتم که انگار منظورش منم از اون دختر چون انگار از عمد اینو میگفت که من به خودم بگیرم
فریبا هراتی
: سلام. عشق به زندگی شما راه پیدا می کند و درک شما بالاتر از گذشته خواهد رفت. پرستیژ و افتخار، ثروت و سلامت و خوشی و آرامش خواهید یافت و کسی که به شما گفته که علاقه ای به شما ندارد، سعی می کند که تعادل را در زندگی اش حفظ کند و به سرعت به اهدافش برسد ولی سطح زندگی او از شما خیلی خیلی پایینتر خواهد بود و نمی تواند خیلی مسئولیت پذیر باشد. شاید بعدا او حسرت این را بخورد که به شما پاسخ منفی داده. شما باید با توجه به شناختی که از او دارید متوجه ی یک سری مسائل بشوید. مثلا امکان این هست که او شما را به خاطر اختلاف طبقاتی و کمبود امکانات مالی خودش طرد کرده باشد؟ چون ممکن است این یکی از دلائل رد پیشنهاد شما باشد. در نهایت یک امکان دیگر نیز وجود دارد و آن این است که شاید به احتمال زیاد خوابتان به خاطر این که شب اول ماه دیده شده است باطل باشد. ولی همه ی خوابهای اول ماه باطل نیستند بلکه احتمال باطل بودن خواب در شب اول ماه بیشتر است. تشکر از همراهیتون.
سارا : ممنون از تعبیرتون.ولی ببخشید اون آقا وضع مالیشون خیلی خوبه حتی از وضع مالی ما بهتره من تا حالا اونو سوار موتور ندیدم فقط تو خوابم اینطوری بود.به نظرتون اینکه توی خوابم پیام داده یعنی امکان داره پشیمون شده باشه؟
فریبا هراتی
: موتور سواری در خواب به تمایل او به بی مسئولیتی و زود رسیدن به اهدافش و آزادیخواهی او اشاره دارد. خیر فکر نمی کنم که پشیمان شده باشد. ولی اگر هم یک درصد پشیمان شده باشد آنقدر مرد هست که به این موضوع اعتراف کند! هرگز عشق را از کسی که شما را پس زده گدایی نکنید. در بهترین حالت که با شما رابطه هم برقرار کند فردا به شما خواهد گفت که این تو بودی که دنبالم می دویدی و می خواهد که مرتب تحقیرتان کند.
سارا : ببخشید باز کامنت گذاشتم فقط میخواستم بدونم این پیام دادنش تو خواب به چی تعبیر میشه چون چند بار توخواب بهم پیام داده واسه همین کنجکاو شدم
فریبا هراتی
: او به شما فکر کرده و خوابش را دیده اید. پیام به ارتباط ذهنی اشاره می کند.
Marziye : سلام خانم هراتی خواب دیدم با کسی که بهش علاقه دارم در حال چت کردنم و فقط بعضی از جمله ها رو میتونستم ببینم مثلا فرستاده بودن صبح بخیر یا یه جاهایی استیکر های خنده که میفرستادیم ولی بقیه چت رو نمیتونستم ببینم .تو خواب حس میکردم هر دومون بابت ارتباطمون حس خوبی داریم و همش چک میکردم ببینم کی اول پیام داده که ایشون اول پیام داده بود به من.من با این آقا الان ارتباطی ندارم ولی قبلا چند بار چت کردیم و از احساس من باخبر هستن. مرسی
فریبا هراتی
: سلام. او احتمالا به این فکر می کند که شروعی تازه و دوستی با شما داشته باشد. هر دوی شما به هم فکر می کنید و حس خوبی از تماس با هم دارید. تشکر از همراهیتون
Negar : تشکر از تعبیراتون خانم هراتی من همیشه از راهنمایی های شما استفاده میکنم.خسته نباشید
فریبا هراتی
: استدعا می کنم عزیزم.
Negar : سلام خانم هراتی عزیزم. خیلی مهم است برای تفسیر این خوابم، خواب قبلیم(یازده شهریور ساعت سه ظهر در رانندگی)وخواب(هفت شهریور ساعت شش در مارمولک) را مروری بکنید. چون کامل توضیح داده ام میلاد کیست و چه اتفاقاتی بینمان رخ داده و رابطه شان با نامزد سابق چ بود و چه کار کردند و شما توضیح داده اید با او چه کنیم. اینجا نمیگنجد دوباره توضیح دهم. حالا نگین خواهرم خواب میلاد را دیده از زبان نگین بازگو میکنم: صبح زود خواب دیدم میلاد(عشقم) در واتساپ به خواهرم نگار ابراز علاقه کرده و میدانستم یک پیامش شعر و ترانه از گوگوش خواننده بود. من متوجه شدم و به نگار گفتم جوابش دندون شکن بده و بکوبش نگار گفت چی بگم بهش گفتم بگو (دقیق یادم نمیاد چیا گفتم تایپ کنه) ولی مفهوم کلی این بود که میلاد شرم نداری خجالت نمیکشی بهم ابراز علاقه میکنی در حالی که با نگین تو رابطه بودی وازاین حرفا! نگار موقه تایپ کلمات نامفهوم مینوشت و بهم چسبیده، بهش گفتم چرا چرت و پرت مینویسی گفت سرمه کشیدمتو چشام نمی بینم درست! تو بیا تایپ کن جوابشو بده گوشی داد دسم داشتم مینوشتم. بعد دیدیم میلاد در واتساپ استوری گذاشته حالت کلیپ و عکس نوشته که اسم نگار و نامزد سابقش بود! و میخواست به نگار بفهماند که عشاق برای رسیدن بهم تلاش کنند. آهنگ عاشقانه هم روی کلیپ بود و یعنی نگار برای رسیدن به نامزد سابقش و نامزد سابقش برای رسیدن به نگار تلاش کننداز خواب پریدم.
فریبا هراتی
: سلام عزیزم. عرض کنم خدمتتون که وقتی می فرمایید خواب در سایت نمایش داده نشود، مجبور می شوم که خوابتان را ویرایش کنم و بعد از ویرایش آن، دیگر خوابتان برای بنده هم موجود نیست که بخواهم آن را بخوانم. اما از مفهوم خواب شما مشخص است که میلاد دلش برای شما می سوزد و معتقد است که شما هم باید برای رسیدن به عشقتان تلاش کنید. شما نشسته اید بر مبنای احساسات آنها، برای زندگی تان برنامه ریزی می کنید و خرد و عقلانیت تان هم به جایی قد نمی دهد. شما خوابهای خیلی زیادی اینجا ارسال کرده اید و آنطور که برای من مشخص شد، تمام وقت شما به این می گذرد که در مقابل عملهای میلاد و خانواده اش عکس العملهایی را نشان دهید. اما منطقی این است که وقتی عده ای برای شما مزاحمت تراشی می کنند، برای رهایی از شر ایشان، برنامه ها و نقشه های آینده تان را از ایشان مخفی کنید. لزومی ندارد که ازدواجی سنتی داشته باشید که خبرش را هنوز هیچی نشده همه جا بپیچانید. با کسی که دوستش دارید ازدواج کنید و بگویید کل فامیل من همین 3 خواهرم و پدرم هستیم والسلام. شما خودتان را در دور باطل انداخته اید و تمام مدت نشسته اید که نقشه های دشمنانتان چیست و چه کار باید بکنید. این جور تفکرات شما را به جایی نمی رساند. همانطور که شما و خواهرانتان هرگز نمی توانید تا ابد از هم دور باشید و یا بد همدیگر را بخواهید میلاد و خانواده اش هم همینطور هستند!! پس گذشته ها را دور بریزید و آینده ای برای خودتان بسازید که در آن خبری از همان افرادی که در گذشته آزارتان دادند نباشد. این به نفع شماست! نگذارید که دیگران برای شما برنامه ریزی کنند و شما را تشویق کنند که چه بکنید چه نکنید. حرفهای میلاد و احساسات او نباید برای شما مهم باشد. تصمیم گیرنده ی زندگی خودتان باشید و نه مجری تصمیمات دیگران!!! تشکر از همراهیتون.
sam3261 : سلام خواب دیدم خیلی ناگهانی پیامی در واتس اپ دارم
وقتی برنامه رو باز کردم حدس زدم چند پیغام از خواستگار قبلیم اومده ولی پیغام رو بازنکردم
نمیدونم چرا بنظرم شکل پیام ها رنگی بود البته ما
چند ماه پیش از طریق واتس اپ در ارتباط بودیم و این ارتباط در حاضر قطعه
فریبا هراتی
: سلام. کسی که قبلا خواستگار شما بوده امیدوار است که بتواند باز با شما در ارتباط باشد ولی شما تمایلی به ارتباط با او ندارید. تشکر از همراهیتون.
sara : سلام وقت بخیر ممنون میشم اگه خوابم نمایش داده نشه
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. او در شرایط حاضر به شما فکر می کند ولی اصلا نمی خواهد با شما در ارتباط باشد و هر گونه تلاش شما برای ارتباط با او، فقط از احترام خودتان پایین می آورد. جوری رفتار نکنید که او خیال کند هر کاری خواست می تواند در مقابل شما انجام دهد. برای خودتان احترام قائل باشید. شما باید در مقابل اینکار او، کلا نسبت به او سکوت اختیار کنید و هیچ حرفی نزنید تا اگر خودش خواست با شما ارتباط برقرار کند، بیاید. اگر نه هم که هرگز عشق کسی را گدایی نکنید چون برایتان تاثیر معکوس خواهد داشت. تشکر از همراهیتون.
sara : خیلی ممنون از تعبیرتون راستش من که اصلا دیگه نمیخوام برم سمتش چیزی که فکرمو مشغول کرده بود این بود که دیگه نمیومد تلگرام البته امروز دیدم بالاخره آنلاین شده
ستاره : مادرم خواب دیدن روزه بودم بعد آستین کوتاه پوشیده بودم دستم رو بوس میکنه اما دستم ضعیف بوده ..
فریبا هراتی
: سلام. شما باید سعی کنید از خودتان در مقابل دشمنانتان یا مسائلی که ناراحتتان کرده، دفاع کنید، ولی احساس می کنید که قدرت تان برای دفاع از خودتان کم است. شما از داشتن چیزهایی محروم هستید و خودتان را تحت فشار می دانید. مادرتان برای شما احترام قائل است و از اینکه قدرت ارتباطتان با دیگران کم است و یا فکر می کنید نمی توانید خواسته هایتان را به راحتی به دست بیاورید، برایتان ناراحت است. تشکر از همراهیتون.
ستاره : سلام مادرم خواب دیدن که من به اقایی(در واقعیت خواستگارم بودن و من باهاشون ازدواج نکردم و برادر زاده مادرم هم هستن و در حال حاضر هر دو متاهل هستیم)مداد رنگی میدادم و ایشون هم میگرفتن در عالم بچگی بودیم اما ایشون از من عصبانی بودن و همینطور همسرشون رو هم دوست داشتن
فریبا هراتی
: سلام. پسر دایی شما از اینکه شما با نشاط و سرحال هستید به صورت موقتی تحت تاثیر قرار می گیرد و به این فکر می کند که کاش همسرش هم مثل شما با نشاط بود. تشکر از همراهیتون.