کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب نان

دیدن نان در خواب، به خیر و برکت تعبیر می شود. اگر کسی در خواب دید که نان مطبوع و خوش خوراکی می خورد، به سود و فایده ای دست پیدا می کند. اگر نان کپک زده و نامطبوع بود، به زیان مالی دچار می شود و اگر نان به خانه می آورد، نسبت به خانواده خود توجه دارد و نشانه روزی حلال است.

اگر دید مقدار زیادی نان در خانه دارد، در آن سال خیر و برکت زیادی به او می رسد. اگر کسی در خواب ببیند نان خشک می خورد، گرفتار تنگی معاش می شود. نان گرم و تازه عیش و خوشی و لذت است. اگر کسی نان به شما داد نعمت می رساند و خدمت می کند.

    امام صادق (ع) می فرماید: دیدن نان در خواب چهار وجه است:
  1. عیش خوش،
  2. مال حلال،
  3. ولایت،
  4. خیر و برکت.

حضرت دانیال می گوید: اگر دو سه نان یافت، دلیل آن که از غم برهد. اگر نان نتوانست خوردن، دلیل که اجلش نزدیک است. اگر نان بسیار داشت و نخورد، دلیل که غمی به وی رسد.

ابراهیم کرمانی می گوید: دیدن نان گرم به خواب عیش و نعمت است و دیدن نان خشک، به خلاف این است و خوردن نان سبوس به خواب، دلیل قحط است.

جابر مغربی می گوید: دیدن نان کاروس به خواب دلیل بر تنگی روزی است و پرهیزکاری و نان جوین، دلیل زهد است و نان برنج، دلیل بر بستگی کار است و نان عدس و باقلا و نخود، دلیل غم و تنگ دستی است. اگر سلطان ببیند یک نان داشت، دلیل که ملکش زیاده شود و گویند دیدن هیچ چیز در خواب بهتر از نان نباشد.

تعبیر خواب نانوا و نانوایی

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

359 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

فاطمه

فاطمه : با سلام و احترام..
دیدم پیش یه خانم ناشناس هستم که داره توی تنور نون میپزه،رفتم جلو و از نانهایی که کنار دستش چیده بود ،خوردم ..طعمش از نونهایی که تو بیداری میخوردم خیلی بهتر بود اما اندازش کوچیکتر بود...یه چند تکه ازش خوردم ..بعد دیدم سوار یه مینی بوس هستم و یه دختر بغل دست من نشسته...خیلی ناراحت بود ،چون مسیر رو نمی شناخت..دلم براش سوخت ..تصمیم گرفتم کمکش کنم تا به مقصد برسه،به همین خاطر از ماشین پیاده شدیم .. من براش آواز میخوندم تا از ناراحتی درش بیارم ،رفتم یه سوپری،کمی خوراکی بخرم..نمیدونم چرا از قبل بهشون پول داده بودم ..کمی شکلات خریدم ..یکیشون رو خوردم ..باز خوشمزه تر از بیداری بود...بعد یه مدل دیگه شکلات خواستم ..هرچی گشتند پیدا نکردند..گفتند بعدا بیا بهت میدیدیم..من گفتم خب،یه مدل دیگه بدید ،،گفتند نه،تو پول بیشتری دادی ،اون موقع ما بدهکار تو میشیم ...اومدم بیرون..اون دختر ناشناس رو نشوندم تو ایستگاه تا بره به جایی که مقصدش بود..اما هوا خیلی گرم بود..ظهر داغ تابستون بود..بعد دیدم همراه خواهرم تو خونه ام، آقایی رو که عاشقش هستم داره آشپزی میکنه،
اون آقا برای استراحت نشست رو فرش و یه دست نوشته من رو که زیر فرش بود رو دید و شروع کرد به خوندن..من خوشحال بودم که داره میخونه، اما خواهرم گفت چرا آبروی منو بردی،گفتم اون دست نوشته برای منه، و فقط در مورد احساس خودم نوشتم ،همیشه می نویسم و میزارم جایی،این بار از شانس این خونده،و من خیلی خوشحال بودم که اون با خوندن اون دستنوشته به روحیات من پی برده...
بعد خودم رو همراه مادرم و یکی از همسران برادرم (که قهر م با اون) تو یه سالن بزرگ دیدم، ،همه شاد بودند و داشتند رقص پا میرفتند..ولی من کنار دست مادرم نشسته بودم و قاطی جمعیت نشدم و کمی ناراحت بودم..
خانم هراتی...ازتون ممنونم به خاطر تعبیر خواب های عالی و بینظیرتون..

پاسخ
لینک۲۸ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۰۷:۵۵
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. احترام متقابل. دنیا به شما رو می آورد و احتیاجاتتان خیلی خوب رفع خواهد شد. هر چند که از لحاظ اقتصادی خیلی قوی نیستید ولی مشکلی هم نخواهید داشت. شما سعی می کنید که کسی را راهنمایی کنید که در زندگی اش به بیراهه می رود و او را نصیحت می کنید. اما نمی توانید در زندگی او تاثیر چندانی بگذارید. این شخص مجبور می شود سختی بکشد و منتظر بماند تا زمان رسیدن به خواسته هایش فراهم شود. اما شما به عشق و خوشبختی خواهید رسید به این دلیل که قبلا کار نیکی کرده اید و کارما به شما اجرتان را خواهد داد. کسی که دوستش دارید در مقابل شما افتادگی خواهد داشت و احساس شما را درک خواهد کرد. برای یکی از فامیل مشکلی به وجود می آید که دعوا می شود و ابراز عصبانیت می کنند ولی شما دخالتی در آن نخواهید داشت. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۸ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۶:۴۲:۳۹
Faezee

Faezee : سلام وقت بخیر
من خواب دیدم رفتم نانوایی دو تا نون بربری گرفتم که یه اقا ی غریبه گفت الان نوبت منه بعد یکدفعه نانوایی شلوغ شد

پاسخ
لینک۴ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۱۹:۴۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما به روزی حلال و پاکی خواهید رسید و از غم رها می شوید و خیر و برکت به زندگی تان راه می یابد. اما کم کم برای مردم سخت خواهد شد که زود به خواسته هایشان برسند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۴ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۹:۴۴:۱۳
farzaneh

farzaneh : سلام خسته نباشید
من دیروز عصر خواب دیدم که پدر و مادر و دوستم نان دور کمر خودشون بسته اند و میگن درد رو تسکین میده و همینجوری هم از نان دور کمر خودشون میخورند
ممنون میشم جواب بدید

پاسخ
لینک۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۴۳:۱۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. پدر و مادر و دوست شما پولهایشان را جمع می کنند و پشتوانه ی مالی دارند و از این پشتوانه ی مالی خرج می کنند تا به دردسر نیافتند و نگران مشکلات اقتصادی نباشند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۱۶:۰۵:۲۱
فاطمه

فاطمه : سلام،من خواب ديدم نامزدم (كه كشور ديگري زندگي ميكند و الان مشكل كار دارد و من خيلي براي او نگران هستم و نذر بسيار كردم برايش)خانه اش را عوض كرده (چون در واقعيت خيلي به اين فكر ميكنم كه اگر كار پيدا نكند خانه اش را بايد پس دهد)و يك اتاق مشترك با يكسري ادم ديگر گرفته كه من در خواب از ديدن خانه اش ناراحت شدم و با خودم گفتم كاش كاري پيدا ميكرد كه همون خانه اش را نگه ميداشت.بعد صحنه خوابم عوض شد و به جاي ديگه ايي رفتم و مقداري نان و پنير و كره با خودم برده بودم،يكي از دوستانم گفت بيا بريم نان تازه بگيريم،تو صف نانوايي ايستاده بوديم و صف خيلي شلوغ بود،ديگه من به دوستم گفتم تو برو كنار من خودم نان رو ميخرم،به سختي از چند پله نانوايي بالا رفتم چون خيلي شلوغ بود، دو تا نان بربري سفارش دادم،پايين پله خيلي شلوغ بود و همه ميخواستن بدون صف بيان نان بخرن ،من هم ايستاده بودم و نگاه ميكردم كه شاطر كه يك مرد مسن و يك دختر جوان بودند نانم را حاضر كردند و اون دختر به من به همراه ٢تا نان يك سيني پنير و چاي هم به من داد و گفت شما مهمان هستيد اين هارو هم ببريد،نان ها رو بردم و نشستم نان و پنير خوردم كه بسيار هم برام خوش مزه بود،و اون جا كه نشسته بودم يك پيرمردي بود كه با من حرف ميزد اما من يادم نيست كه ايشان چه كسي بودند.

پاسخ
لینک۵ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۰۲:۵۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. نامزد شما فکرش را عوض کرده و قرار است در کار خاصی با عده ای همفکری کند. روزی شما زیاد خواهد شد و به ثروت می رسید. دوستی های جدیدی پیدا خواهید کرد. دنیا به شما رو می آورد و سعی می کنید که عاقلانه فکر و رفتار کنید. خیالتان راحت خواهد شد. تشکر از همراهیتون

پاسخ
لینک۵ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۲۴:۲۴
فیروزه

فیروزه : سلام خدمت خانم هراتی عزیر
من دیشب خواب دیدم با همسرم رفتیم خرید و جلو در نانوایی ایستادیم توی اون نانوایی که سنگکی بود نان های ۴متری میپختن که خیلی بلند و بزرگ بودن همسرم گفت از این نونا بخریم برای خونه ببریم ،من گفتم چتد تا بخریم گفت چهار تا بخر تو خونه نون باشه من هم به شاطر سفارش ۴تا نون دادم عطر نون میومد و از اولین نونی که پخت داد من یه تیکه کندم گذاشتم دهنم و خوشمزه بوددیگه منتظر بودیم که بقیه نان ها رو بگیریم و ببریم خونه،نکته عجیب این بود که نان ها خیلی بزدگ بودن و من تو خواب تعجب کرده بود
ممنون میشم تعبیر بفرمایید

پاسخ
لینک۱۹ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۱۸:۴۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. روزی شما خیلی زیاد خواهد شد و به ثروت می رسید. در تمام موضوعات مادیگرایانه موفق خواهید بود و محتاج کسی نمی شوید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۹ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۲۰:۱۹:۱۶
فیروزه

فیروزه : ممنونم خانم هراتی عزیز خداوند تن سالم و دل شاد بهتون بده

پاسخ
لینک۱۹ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۲۱:۰۹:۵۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : تشکر

پاسخ
لینک۱۹ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۲۲:۲۶:۲۳
sepideh

sepideh : سلام
خسته نباشید
من خواب دیدم بارون شدید بهاری داره میاد.در بالکن باز بود و بارون یک متری از خونه رو خیس کرده بود.روی پشت بوم خونه روبه رو که منزل عموم بود یه عالمه نون بربری بزرگ و فوق العاده تازه و خوشرنگ گذاشته بودن تا خشک بشه.بارون روی اونها نمی زد.از مامان بزرگم پرسیدم این نونها چیه ؟ گفت مامانت گذاشته خشک بشه.اما به نظرم خیلی تازه بودن.پدرم 5 ماهی هست که به رحمت خدا رفته...پنجره رو بستم و اومدم داخل خونه...

پاسخ
لینک۴ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۳۲:۵۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. روح پدرتان شاد. سهم شما از ارث پدرتان به شما خواهد رسید و حق شما از بین نخواهد رفت. تعبیر دیگر این است که زندگی شما از زندگی عمویتان پربارتر و موفقتر خواهد بود و به دعای خیر پدرتان، فقر و ناراحتی به زندگی شما نخواهد رسید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۴ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۹:۴۶:۱۵
مینا

مینا : با عرض سلام خسته نباشی. خواب دیدم همه فامیل خونه مادربزرگم هستیم که خالم اینا از راه رسیدن یک نایلون پر نان فانتزی دست دختر خالم بود که برای خودشون خریده بودن بعد دختر خالم اومد کنارم نشست یکی از نون ها که پر روش کنجد بود برام جدا گذاشته بود بهم داد . من خیلی از مزه اش خوشم اومد. گرم و تازه بود. منم گفتم حالا که برای خودشون خریدن نصفی از نون خوردم و بقیه شو گذاشتم برای خودشون. ممنونم

پاسخ
لینک۱۹ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۵۱:۰۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. خاله ی شما به ثروت و رفاه زیاد می رسد و دختر خاله تان شما را مهمان خواهد کرد. شما هم عزت نفستان بالاست و حجب و حیا دارید و در ثروت کسی طمع نمی کنید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۹ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۶:۲۴:۵۴
Shamim

Shamim : سلام
دیشب خواب دیدم که پدرم انگاری که وسایلش را برای سفر جمع می‌کرد و رفته بود از تو یخچال نان درآورده بود و میخواست نون رو هم بذاره توی وسایلشو با خودش ببره سفر و به من میگفت دارم میرم صفا و مروه.(دوتا تپه ای که توی مکه ،مادر حضرت اسماعیل به دنبال آب روی اونا میدوید)
ممنون واسه تعبیر

پاسخ
لینک۸ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۶:۰۱:۰۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. پدر شما از اینکه دیگران برای او تصمیم گیری کنند و حق انتخاب نداشته باشد و از اینکه دیگران خون او را بمیکند و از او سو استفاده کنند خسته شده است. او می خواهد راه حل مشکلاتش را پیدا کند می خواهد چشم انداز تازه ای نسبت به مسائل پیدا کند او دنبال روشنایی و امید می رود و از اینکه تحت فشار باشد خسته شده است. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۸ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۲۰:۱۹:۴۹
zahra

zahra : میبخشید یادم رفت بگم موقع شستشو وسایل دستم بدجور برید اما اصلا خون نیومد

پاسخ
لینک۲۲ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۱۶:۰۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : مشکل و نگرانی در زندگی تان پیش نخواهد آمد.

پاسخ
لینک۲۲ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۹:۲۷:۴۲
zahra

zahra : سلام خواب دیدم در جایی شبیه مهمانی بودم با بچم (هنوز زبون باز نکرده) بچم داشت به همه سلام میکرد و انگار تنها کلمه ای بود که بلد بود و به همه سلام میداد بعد اومدم جایی شبیه خیابون انگار بیرون یک مغازه نانوایی باشم داشتم وسایل همسرم را میشستم نزدیک افطار بود استاد قرآنم بهم گفت برو نون بپز من تنور و روشن کردم منم رفتم سه تا نون سنگک درست کردم خیلی قیافش مثل بیرون شکیل نبود بعد سه تا فقیر اومدن نون میخواستن من نونهارو دادم بهشون سر دوتا از نونارو کندم که واسه خودمون باشه اما پشیمون شدم گذاشتم روش دادم یکی از اونها مرد بود بعد فکر کردم نباید میدادم خودمون نداریم و اونم مرد سالم بود و خودش باید کار میکرد( نونی که به اون دادم خیلی سالم نبود و وسطاش کنده شده بود) بیشتر از این ناراحت بودم که همسرم واسه افطار نون نداره رفتم از استادم پرسیدم ببینم اگ تنور روشنه بازم درست کنم که نبود. ممنون

پاسخ
لینک۲۲ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۰۳:۳۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. روزی بچه ی شما زیاد است و انشالله به ایمنی و منفعت مالی خواهید رسید. شما باید سعی کنید در هر کاری تعادل را حفظ کنید و نه آنقدر دستتان بسته باشد که خست به خرج دهید و نه آنقدر دست و دلباز باشید که هر چه دارید بدهید برود. هر دو کار گناه است. خیر الامور اوسطها. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۲ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۹:۰۸:۴۵
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.