تعبیر خواب نذری دادن
نذری دادن در خواب نشانه احسان و نیکی کردن است و نیکی کردن در خواب، دلیل بزرگواری است در دنیا و رستگاری از عذاب آخرت. اگر کسی در خواب دید نذر خود را به مشرک و ناصالح ادا می کند، نشان از این است مقداری از مال خود را تباه می کند.
بطور کلی بنا به اعتقاد بسیاری از معبران خواب دیدن نذری فرقی نمی کند که برنج باشد یا غذای دیگری. به هر حال نذری، نشانه رسیدن برکت و افزایش مال و خوشبختی می باشد و تعبیر بسیار خوب و خوشایندی خواهد داشت.
تعبیر خواب نذری پخش كردن
نذری دادن هر غذایی، رسیدن نعمت و خیر و برکت و روزی است ولی نوع و رنگ و طعم و مزه و مکان صرف آن در تعبیر، تاثیر مثبت و منفی می گذارد. لیکن از آنجا که نذر کردن و نذری دادن احسان در راه خداست، دیدن و گرفتن نذری در خواب خیر و برکت است. نیكی كردن درخواب، دلیل بزرگواری در دنیا و رستگاری از عذاب آخرت است.
تعبیر خواب نذری گرفتن در مسجد
اگر خواب دیدید که در مسجدی به عبادت مشغول هستید و یا صرفا در آنجا نشسته اید و برای شما نذری آوردند، انشالله حاجت روا خواهید شد و به خیر و برکت خواهید رسید.
تعبیر خواب نذری دادن دیگران
اگر کسی در خواب ببیند که کسی نذری می دهد، آن شخص به دیگران خیر و برکتی خواهد رسانید و حاجت روا خواهد شد. خوب است که اگر کسی خواب دید خود یا دیگری نذری می دهد، در بیداری هم نسبت به وسع خود، اقدام به دادن همان نوع نذری را کرده و مستمندان را منتفع سازد.
تعبیر خواب نذری گرفتن آش
اگر کسی خواب دید که آش نذری می گیرد، از همه گونه نعمت های خداوند متعال منتفع خواهد شد و انشالله به زندگی خوب و پر از آرامشی خواهد رسید.
تعبیر خواب خوردن نذری امام حسین (ع)
اگر کسی خواب ببیند که از نذری امام حسین می خورد، انشالله حاجت روا شده و بهتر است متوسل به حضرت امام حسین (ع) شود تا به واسطه دعای خیر ایشان نزد حق تعالی، خداوند نظر رحمت بر او بیافکند.
تعبیر خواب نذری دادن برنج
نذری دادن برنج در خواب، نشانه برآورده شدن حاجت است. اگر در خواب ببینید که به همسایه و یا کسی که نیازمند است برنج نذری می دهید، حاجت روا می گردید. اگر درخواب ببیند که نذری برنج می گیرید، نشان از برکت و زیاد شدن فضل و خوشبختی برای شما و خانواده و کسی است که نذری داده است. اگر ببیند که نذری برج می خورید، نشان از روانه شدن برکت نعمت و فزونی برای اهل منزل می باشد.
دقت داشته باشید خیلی ها نیز در خواب می بینند که شیر برنج نذری گرفته اند و یا خورده اند همانطور که در بالا گفته شد تعبیر خواب دیدن نذری برنج برای سایر موارد نیز یکسان می باشد. و فرقی نمی کند که مثلا این نذری پلو باشد، شیر برنج باشد، برنج و خورشت باشد، و یا هر غذای دیگری که در آن برنج وجود دارد.
تعبیر خواب قیمه نذری
معمولا تعبیر هر نوع نذری که در خواب می بینید که آن را به دیگران می دهید، این است که علاوه بر اینکه به خیر و برکت خواهید رسید، بهتر است در بیداری همان نوع نذری را تهیه کرده و بین مردم پخش کنید. نیکی کردن در خواب، دلیل بر بزرگواری در دنیا و رستگاری در آخرت و رهایی از عذاب است.
تعبیر خواب نذری شله زرد
نذری دادن شله زرد، هم به این معنا است که با خیر و برکت و روز دادن به مردم، شادی و فرح و مسرت و شیرین کامی به زندگی شما خواهد آمد و هم اینکه دیگران از عملی که شما انجام می دهید، شیرین کام خواهند شد.
کسی که خواب می بیند که شله زرد نذری می دهد، باید سعی کند در بیداری این کار را انجام دهد و شله زرد نذری بدهد تا انشالله حاجت روا شود.
اگر خواب دیدید که به شما شله زرد نذری دادند، شیرین کام خواهید شد.
نذری دادن هر غذایی، رسیدن نعمت و خیر و برکت و روزی است ولی نوع و رنگ و طعم و مزه و مکان صرف آن در تعبیر، تاثیر مثبت و منفی می گذارد. لیکن از آنجا که نذر کردن و نذری دادن احسان در راه خداست، دیدن و گرفتن نذری در خواب خیر و برکت است. نیكی كردن درخواب، دلیل بزرگواری در دنیا و رستگاری از عذاب آخرت است.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
roksana : سلام خانم هراتی.خواب دیدم خواهرم شیربرنج نذری ویه اش نذری دیگه(نفهمیدم اش چی بود )پخته به بچه های خودمون خواهرزاده هام میده بخورن وبقیه رو پخش کنه منم داشتم برای خواهرزادم یه لباس بچه ای(فک کنم لباس بچه خودم بود) رو بانخ سوزن یه طرفشو میدوختم ولی نخ دور بدنم پیچیده شدیه خواهردیگم که داشت آش نذری رو تندتندمیخوردومنم تودلم میگفتم نگاش کن چه خبره انگار،...گشنه،اومدکمک کردنخ از بدنم بازشد.بعددیدم بابام(توواقعیت فوت شده)به یکیمون گفت بریم نقشه جغرافیایی ایران جهان رو(توواقعیت توبچگیامون داشتیم بابام به اتاقش چسپونده بود)بیاریم من نرفتم انگار خواهرزادم رفت اوردبابام، من ومامانم دورمیزنشستیم بابام جعبه قشنگ(مطمئن نیستم ولی انگار چوبی بود)روبازکردونقشه رو ازتوش دراوردباز کرد رو میزبه منو مامانم نشون دادانگارمیخواست یه چیزی بگه یانشون بده.تشکر
فریبا هراتی
: سلام. خواهر شما شخصیتی مهربان و دلسوز و سخاوتمند دارد و به خانواده تان اهمیت می دهد. او خیر و نیکوکار هم هست. شما هم سعی می کنید که کمک کنید تا شرایط زندگی خواهر زاده تان بهبود پیدا کند ولی قدرت درگیری تان در این رابطه ضعیف است و احساس می کنید که گیر کرده اید و نمی توانید که کارها را خوب به پیش ببرید. روح پدرتان شاد. او می خواهد که شما از تجارب او استفاده کنید و مسیر زندگی فعلی تان را جوری برنامه ریزی کنید که به رفع نیاز ها و درک اهدافتان منجر شود. او می خواهد که شما شرایط را به خوبی ارزیابی و برسی کنید و برای رسیدن به زندگی تان با استفاده از خرد و دانش و عقلانیت برنامه ریزی کنید. تشکر از همراهیتون.
Amir : سلام/خسته نباشید/خواب دیدم که؛ در محله ی مادر بزرگم هستم و از خونه ی اونها داره نذری پخش میشه بین افراد محله/از انواع غذا های مرسوم لذیذ که روی میز های ناهارخوری با طول بلند در محله گذاشته شده بود/من هم به این پخش غذا کمک میکردم به همراه پدر و مادرم/جلوی در خونه یه حالت سرابالایی تندی داشت که با دقت باید راه میرفتی/چند بار که من داشتم میرفتم بالا چندتا پسر بچه نسبتا بزرگ(سن) داشتن انگار پای منو میگرفتن که من بیام پایین و انگار سقوط کنم/من هم با پا میکوبیدم بهشون تا پامو ول کنن/یبار هم مجبور شدم ظرف نذری رو بزارم کنار تا از سُر خوردنم جلوگیری کنم و باز بدون مشکل رفتم بالا/ دم در خونه یه خانم پیر و فرسوده هم بود که انگار نقش مهمی در نذری داشت/بعد از اتمام نسبی کارهاهم اون خانم مسن از من قدردانی کرد و انگار برام طلب خیر کرد...
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما شخصیتی خردمند دارید و سعی می کنید که مثل مادر بزرگتان مهربان و خردمند باشید و با بزرگ منشی و دست و دلبازی به مردم کمک کنید و خیرات و نذری بدهید. شخصیت مادر بزرگتان یا شما متمول است و شرایط مالی خوبی دارید و به شکرانه ی این شرایط به فقرا هم کمک می کنید. شما چندین بار وسوسه می شوید که صرفا به خودتان فکر کنید و اراده تان برای کمک کردن به مردم کم می شود. اما شما به نفس اماره تان که زرنگی و خردمندی را با خودخواهی اشتباه گرفته، لگد می زنید و به خودتان نهیب می زنید که"اگر عاقلانه رفتار کنی و گول شیطان را نخوری و از کمک رسانی به مردم فقیر پشیمان نشوی، خدا هم تو را در زندگی ات بالا خواهد برد و کمکت خواهد کرد. " پس سعی می کنید که اهداف اولیه تان را در خصوص کمک به فقرا، زیر سوال نبرده و از کار خیر پشیمان نشوید. دعای خیر مردم هم پشت سر شماست و انشالله به ثروت بیشتری خواهید رسید. تشکر از همراهیتون.
بهان جان : سلام.روز بخیر
خواب دیدم شعله زرد درست کردیم و دنبال اینم ظرف بخرم و ببرم دانشگاه پخش کنم.رفتم جایی ظرف بگیرم کلی منو معطل کرد تا بهم ظرف بفروشه و من هی میگفتم زودتر دیرم شده ولی باز یکساعت طول کشید.برادرم و شوهرخواهرم و شوهرم بیرون منتظر بودن تا ظرف رو بگیرم و برادرم خیلی عجله داشت و غر میزد که زودتر بخرم خریدم وقتی اومدم بیرون برادر و دامادم رفتن و منو شوهرم از یک مسیر دیگه رفتیم که پر پیچ و خم بود و من هی میگفتم داریم اشتباه میریم و برادرم از یک راه دیگه اومده بود ولی شوهرم گوش نداد یهو من با ماشین افتادم داخل آب زیادی که برام شبیه به استخر لاهیجان بود و هر لحظه منتظر بودم غرق شم و شوهرم از بیرون نگاه میکرد ولی به حالت معجزه آسا روی آب میرفتم و باد من رو به جلو هول میداد تا به نزدیک خشکی رسیدم و یک آقایی دستم رو گرفت و من رو کشید بیرون.اون آقا یه داخل آب اومد و خودش هم یه لحظه نزدیک بود بیوفته داخل آب.مردم که اطراف آب بودن با تعجب نگاه میکردن و من میفهمیدم که میگن معجزه شده و این بزرگترین رودخانه ی منطقه هست.در حالی که آب برای من شبیه رودخانه نبود و بیشتر شبیه یه استخر بزرگ بود که آبش نه زلال بود و نه کدر.در حقیقت من شهادت امام موسی کاظم نذر پخت شعله زرد دارم هر سال و اصلا یادم نبود که پس فردا شهادتشه
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما می خواهید به حاجتتان برسید و از این که تا حالا آرزویتان مستجاب نشده است، فکرتان ناراحت است. می خواهید که زودتر به خواسته تان برسید. شاید خواسته های شما در خصوص برادر و شوهر خواهرتان و همسرتان بوده است. حاجت شما در خصوص برادر و دامادتان خیلی زودتر از حاجتتان در خصوص خودتان براورده می شود. همسر شما در پیچ و خم زندگی مرتکب اشتباهی شده که شما انتظارش را نداشتید. شما توقع داشتید که او هم مثل برادرتان و شوهر خواهرتان رفتار کند ولی او باعث شده که شما کنترل زندگی تان را از دست بدهید و با مشکلات زیاد احساسی مواجه شوید. اما توانایی شما برای کنترل احساسات تان بسیار قوی بوده و شما به یاری خداوند، ناامید نشده اید و غرق در احساسات منفی نشده اید. شما در شرایط حاضر نه خیالتان راحت است و نه ناامید هستید. بلکه فقط می خواهید که نگرانی هایتان از بین برود و شروعی تازه داشته باشید. انشالله نذر شله زردتان قبول باشد. تشکر از همراهیتون.
مدیا : سلام خوبید.این خواب رو زن عموم دیدن .متن مخفی بشه
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما حاجت روا خواهید شد و همینطور زن عمویتان هم انشالله با دعای خیر شما، به حاجتش خواهد رسید. انشالله نذرتان قبول درگاه پروردگار قرار می گیرد و مشکلاتتان تمام خواهند شد. تشکر از همراهیتون.
مریم : سلام لطفا نمایش ندید
فریبا هراتی
: سلام. شما در انجام کار خیری همدست می شوید و اگر واقعا کسی می خواهد نذری بپزد، در این کار خیر کمک می کنید و در ازای آن خودتان حاجت روا خواهید شد. زندگی تان انشالله شیرین خواهد شد. تشکر از همراهیتون.
Nazan : سلام و خسته نباشید خدمت شما
امام بزرگوار بود،ممنون میشم نمایش ندید
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. همکار شما (یا دختر عمه او) حاجت روا خواهد شد و شما به خاطر او خوشحال می شوید و از لحاظ مالی هم خودتان پیشرفت خوبی خواهید داشت و رضایت خاطر پیدا می کنید. البته شما خردمندانه رفتار می کنید و سعی می کنید که جانب احتیاط را نگه دارید و با ترسها و نگرانی هایتان در امور مالی کنار بیایید. ( پولتان را یکباره خرج نمی کنید و ریسک نمی کنید). تشکر از همراهیتون.
Shima11 : سلام لطفا نمایش داده نشه.دوستم چند وقت پیش این خواب رو دیده.
فریبا هراتی
: سلام. لطفا هرگز خوابتان را سطر سطر ننویسید و خطوط آن را بلافاصله پشت سر هم مثل الان من که تعبیر را می نویسم بنویسید چون وقتی خوابتان طولانی می شود من نمی تواند همه ی خواب را یکجا در هنگام تعبیر آن مشاهده کنم! تعبیر خواب دوستتان این است که شما مرتکب گناهی شده اید و از توسل و یا باور به حاجت روایی به واسطه ی توسل به ائمه ی اطهار ناامید هستید. شما اجازه داده اید که احساسات منفی به ذهنتان راه پیدا کند ولی دوستتان برعکس شما معتقد است که توسل و دعای خیر ائمه ی اطهار می تواند در رسیدن او به حاجاتش بسیار موثر واقع شود. دوست شما خیلی زود به حاجتش خواهد رسید چون هم صبور است و هم ایمانش از شما قویتر است. هر چند که او هم اگر در زندگی اش مرتکب خطایی شود، برای خدای بزرگ خیلی راحت است که او را ناامید کند!! پس هرگز نباید دوستتان مغرور شود که او بهتر است از شما چون خطا و اشتباه کردن خیلی راحت است. شما سعی می کنید که به خدای بزرگ توکل کنید و ناامید نباشید. اما باید این را در شرایط سخت پیش رو هم ثابت کنید! باید در سختی ها مقاوم باشید و ایمانتان را از دست ندهید. دوست شما شاید در سختی ها نتواند نظم و دیسیپلینی را که در زندگی عادی و روزمره اش، حفظ می کند را رعایت کند. خداوند انسان را در شرایط متفاوتی مورد آزمایش قرار می دهد و اگر یک نفر مرتکب خطا شد، جای بخشش دارد و اگر مرتکب صواب شد، نباید فکر کند که هرگز اشتباه نمی کند و هرگز گناه نمی کند. خواب شما معادل 1383 کاراکتر و 2 حق خواب بود. تشکر از همراهیتون.
Shima11 : سلام عزیزم حالتون خوبه؟لطفا نمایش داده نشه.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما از اینکه نمی توانید احساستان را جایی بیان کنید و نگرانی هایتان را از ذهنتان تخلیه کنید ناراحتید. از اینکه حاجت روا شوید و به واسطه ی دعاهای خیر امام حسین ع هم روابط تان با شایان قویتر شود، زیاد امیدی ندارید. اما شما سعی می کنید که خردمندانه فکر کنید و ارتباط تان را با او به نحوی حفظ کنید. رابطه ی مادرتان با خانواده ی او، باعث می شود که شما هم خواسته ناخواسته، ارتباط تان با شایان قویتر باشد. برادر او از کم و کیف احساس شایان و شما در حال حاضر با خبر نیست. اما خبرهای خوشی خواهید شنید و انشالله کارها مطابق میل شما به پیش خواهد رفت. هر چند که شما انتظار دارید که از شما بیشتر از اینها حمایت و پشتیبانی شود. شایان افکارش را با خانواده اش مطرح نمی کند و نگرانی هایش را از ایشان مخفی می کند. شما باید سعی کنید که به رفتارها و عادات گذشته تان پایان دهید و متوسل به امام حسین ع شوید تا انشالله اگر روابط شما و شایان به صلاحتان است، خداوند برایتان گشایش کار فراهم کند و مشکلات بین شما حل و فصل شود. خواب شما معادل 1173 کاراکتر و 2 حق خواب است. تشکر از همراهیتون.
Setare : سلام خانم هراتی.حدود ساعت ۷صبح ۳شنبه دیدم خونه یکی از اقوام هستم که من ایشون رو خاله صدا میکنم،پسرشون دوماهی هست ک فوت شدن،اما یادم نیس که توخواب میدونستم این رو یا نه.تو خوابم خاله توروز شهادت خانم فاطمه زهرا نذری داشتن.سیاه پوشیده بودن،فقط هم منوخاله بودیم،خاله برنج میریخت توظرف یبارمصرف ومیدادمن ک قیمه بریزم رو برنج.جلوی من ۷هشتاظرف پلوی قیمه دار آماده بود،انگار خودم ریخته بودم قیمه رو.عجب برنج وقیمه ای بود.من بقیه ی خورشتارو ندیدم ولی انگار قیمه یه قسمتی ازظرف ریخته شده بود که جا برای بقیه،خورشتا هم باشه.من مدتی هست که البته بخاطر مشکلی ک دارم ب خانم فاطمه زهرا متوسل شدم.ممنون میشم تعبیرشو لطف کنید.
فریبا هراتی
: سلام. روح پسرشان شاد. شما برای رسیدن به حاجتتان باید از این خانم بخواهید که با این دل سوخته و داغدارش شما را دعا کنند و نذر کنید که برای شهادت حضرت فاطمه س به اندازه ی وسعتان قیمه نذری درست کنید و بین مردم پخش کنید. دعای خیر این خانم و نذر شما در این خصوص، انشالله راهگشای شما خواهد بود و حاجت روا خواهید شد. تشکر از همراهیتون.
Setare : سلام خانم هراتی.امروز صبح حدود ساعت ۷ بود که دیدم خونه ی یکی از اقوام هستم که من ایشون رو خاله صدا میکنم.در واقعیت پسرشون دوماهی هست فوت شدن.اما یادم نیس توخواب متوجه این موضوع بودم یا نه.در خوابم، خاله تو روز شهادت خانم فاطمه زهرا نذری داشتن.سیاه پوشیده بودن.فقط منوخاله بودیم.خاله برنج میریختن تو ظرف یبارمصرف.و میداد که من قیمه بریزم رو برنج.جلوی من هفت هشت تا ظرف یبارمصرف بود که پلو ریخته بودن که قیمه ریخته شده بودانگار خودم ریخته بودم قیمه ها رو.عجب برنج و قیمه ای بود.من بقیه ی خورشتارو ندیدم ولی انگار قیمه ها یه قسمتی ریخته بودم که جا برابقیه ی خورشتا هم باشه.ممنون میشم تعبیرشو لطف کنید.مدتی هست که به خانم فاطمه زهرا متوسل شدم بخاطر مشکلی که دارم.
فریبا هراتی
: سلام. طبق قوانین سایت و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بالای تعابیر، شما فقط مجاز به ثبت 1 خواب در 24 ساعت هستید و یک خواب شما برای تعبیر ثبت شد. ((در نوبت هستید)) و باید این خواب دومتان را یک روز دیگر ارسال کنید. این قوانین هنگام ثبت نام در سایت در جایی که علامت زده اید که با قوانین موافقم به شما اطلاع رسانی شده است. تشکر از همراهیتون.