تعبیر خواب نذری دادن
نذری دادن در خواب نشانه احسان و نیکی کردن است و نیکی کردن در خواب، دلیل بزرگواری است در دنیا و رستگاری از عذاب آخرت. اگر کسی در خواب دید نذر خود را به مشرک و ناصالح ادا می کند، نشان از این است مقداری از مال خود را تباه می کند.
بطور کلی بنا به اعتقاد بسیاری از معبران خواب دیدن نذری فرقی نمی کند که برنج باشد یا غذای دیگری. به هر حال نذری، نشانه رسیدن برکت و افزایش مال و خوشبختی می باشد و تعبیر بسیار خوب و خوشایندی خواهد داشت.
تعبیر خواب نذری پخش كردن
نذری دادن هر غذایی، رسیدن نعمت و خیر و برکت و روزی است ولی نوع و رنگ و طعم و مزه و مکان صرف آن در تعبیر، تاثیر مثبت و منفی می گذارد. لیکن از آنجا که نذر کردن و نذری دادن احسان در راه خداست، دیدن و گرفتن نذری در خواب خیر و برکت است. نیكی كردن درخواب، دلیل بزرگواری در دنیا و رستگاری از عذاب آخرت است.
تعبیر خواب نذری گرفتن در مسجد
اگر خواب دیدید که در مسجدی به عبادت مشغول هستید و یا صرفا در آنجا نشسته اید و برای شما نذری آوردند، انشالله حاجت روا خواهید شد و به خیر و برکت خواهید رسید.
تعبیر خواب نذری دادن دیگران
اگر کسی در خواب ببیند که کسی نذری می دهد، آن شخص به دیگران خیر و برکتی خواهد رسانید و حاجت روا خواهد شد. خوب است که اگر کسی خواب دید خود یا دیگری نذری می دهد، در بیداری هم نسبت به وسع خود، اقدام به دادن همان نوع نذری را کرده و مستمندان را منتفع سازد.
تعبیر خواب نذری گرفتن آش
اگر کسی خواب دید که آش نذری می گیرد، از همه گونه نعمت های خداوند متعال منتفع خواهد شد و انشالله به زندگی خوب و پر از آرامشی خواهد رسید.
تعبیر خواب خوردن نذری امام حسین (ع)
اگر کسی خواب ببیند که از نذری امام حسین می خورد، انشالله حاجت روا شده و بهتر است متوسل به حضرت امام حسین (ع) شود تا به واسطه دعای خیر ایشان نزد حق تعالی، خداوند نظر رحمت بر او بیافکند.
تعبیر خواب نذری دادن برنج
نذری دادن برنج در خواب، نشانه برآورده شدن حاجت است. اگر در خواب ببینید که به همسایه و یا کسی که نیازمند است برنج نذری می دهید، حاجت روا می گردید. اگر درخواب ببیند که نذری برنج می گیرید، نشان از برکت و زیاد شدن فضل و خوشبختی برای شما و خانواده و کسی است که نذری داده است. اگر ببیند که نذری برج می خورید، نشان از روانه شدن برکت نعمت و فزونی برای اهل منزل می باشد.
دقت داشته باشید خیلی ها نیز در خواب می بینند که شیر برنج نذری گرفته اند و یا خورده اند همانطور که در بالا گفته شد تعبیر خواب دیدن نذری برنج برای سایر موارد نیز یکسان می باشد. و فرقی نمی کند که مثلا این نذری پلو باشد، شیر برنج باشد، برنج و خورشت باشد، و یا هر غذای دیگری که در آن برنج وجود دارد.
تعبیر خواب قیمه نذری
معمولا تعبیر هر نوع نذری که در خواب می بینید که آن را به دیگران می دهید، این است که علاوه بر اینکه به خیر و برکت خواهید رسید، بهتر است در بیداری همان نوع نذری را تهیه کرده و بین مردم پخش کنید. نیکی کردن در خواب، دلیل بر بزرگواری در دنیا و رستگاری در آخرت و رهایی از عذاب است.
تعبیر خواب نذری شله زرد
نذری دادن شله زرد، هم به این معنا است که با خیر و برکت و روز دادن به مردم، شادی و فرح و مسرت و شیرین کامی به زندگی شما خواهد آمد و هم اینکه دیگران از عملی که شما انجام می دهید، شیرین کام خواهند شد.
کسی که خواب می بیند که شله زرد نذری می دهد، باید سعی کند در بیداری این کار را انجام دهد و شله زرد نذری بدهد تا انشالله حاجت روا شود.
اگر خواب دیدید که به شما شله زرد نذری دادند، شیرین کام خواهید شد.
نذری دادن هر غذایی، رسیدن نعمت و خیر و برکت و روزی است ولی نوع و رنگ و طعم و مزه و مکان صرف آن در تعبیر، تاثیر مثبت و منفی می گذارد. لیکن از آنجا که نذر کردن و نذری دادن احسان در راه خداست، دیدن و گرفتن نذری در خواب خیر و برکت است. نیكی كردن درخواب، دلیل بزرگواری در دنیا و رستگاری از عذاب آخرت است.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
ناز : سلام وقتتون بخیر من خواب دیدم دختر خاله ام که به تازگی پسر بچه اش رو در اثر تصادف از دست داده یک دیگ نذری شله زرد داره من هم رفتم باهاش کمک کنم زعفرونارو که ریختم توی شله زرد یکهو دیدم توی دیگ پر نرمه شیشه هست داشتم نرمه شیشه هارو جدا میکردم بعد دیدم دیگ یکهو انگار هیچی توش نیست رنگشم دیگه زرد نبود بعد گفتم اینا چقد بیخیالن چرا دیگه نذریشونو ول کردن رفتن خیلی نگران شدم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. روحشان شاد. دختر خاله ی شما دچار استرس و دلشکستگی بسیار زیادی شده و به شدت غصه می خورد. او احساس می کند که از درون خالی شده و زندگی او برایش بی معنی شده است. برای دفع شر صدقه بدهید که خدای نکرده سلامت او بخطر نیافتد. تشکر از همراهیتون
آروینا : با سلام واحترام، من روز دوشنبه روز عاشورا خواب دیدم خواهرم به همراه مادرم از یکی از دوستان مادرم ،قیمه نذری حدود ۵ یا۶ ظرف آورده بودند گفتم چقدر زیاد آوردین.بعد یک صحنه دیدم با یک پسربچه ای بودم صحبت میکردم خاطرم نیست این قسمت را زیاد، ولی بعد دیدم سوار یک قطار در حال حرکت بودم یک چادر مشکی توواگنم تو آویز در ارتفاع زیادی نصب بود من رو زمین نشسته بودم هی تلاش میکردم اون چادر را بیارم پایین نتونستم بعد یک صحنه دیدم پسربچه خودش را از قطار به بیرون پرت کرد بعد من دیدم سرعت قطار زیاده دنبال یک موقعیت مناسب بودم که خودم را از قطار به بیرون پرت کنم گفتم فاصله ام با پسربچه زیاد شد ولی بعدش از قطار به بیرون پریدم .باتشکرازشما
فریبا هراتی
: سلام. احترام متقابل. شما و خانواده تان برای رسیدن به حاجاتتان متوسل به امام حسین ع می شوید و انشالله قطعا حاجت روا خواهید شد و احساس شادی می کنید. شما اهدافی را مد نظرتان دارید و می خواهید عملی شان کنید. سعی می کنید که زندگی و برنامه هایتان را سازماندهی کرده و به روشی خاص و منظم؛ کارهایتان را انجام دهید. ذهن شما خیلی مشغول برنامه ریزی برای زندگی تان است و زیادی نگران هستید. می خواهید در مسیر درستی در زندگی به پیش بروید و کاری را انجام بدهید که همه انجام می دهند و سعی دارید که با دیگران تطابق داشته باشید. می خواهید افکارتان را از دیگران مخفی کنید ولی بعد به این نتیجه می رسید که باید اصالت و ابتکار بیشتری از خودتان به خرج بدهید، ریسک کنید و الزاما از جمعیت کورکورانه تبعیت نکنید و همین کار را هم خواهید کرد. تشکر از همراهیتون
آروینا : با سلام واحترام من دیروز خواب دیدم تو دانشگاه همراه خواهرم بودم انکار نذری میدادند یک نفر سینی که چند تا آبمیوه داشت تو لیوانهای شیشه ای با نی پخش میکرد بعد اومد سینی را زیر گردنم نگه داشت یک آبمیوه برداشتم به خواهرم اول دادم بعد دیدم تموم شد وبرای خودم نداشتم بعد با خواهرم رو صندلی نشسته بودم یک چیز سفید رنگ انگار روش دارچین تزئین شده بود تو ظرفهای روی میز بود میخواستند اونو پخش کنند مطمعن شاید حلیم باشه منتظر بودیم پخش کنند تشنه ام شد رفتم با آسانسور پایین تو لیوانهای یک بار مصرف آب خوردم از خواب بیدار شدم ،باتشکر ازشما
فریبا هراتی
: سلام. شما و خواهرتان می خواهید به آرزوهایتان برسید. خواهرتان خیلی راحت به موفقیت خواهد رسید و شما هم می خواهید که زندگی تان رنگ و بوی تازه ای بگیرد. مجبور می شوید که صبورانه منتظر بمانید و از آنجایی که خیلی احساساتی می شوید و می خواهید زودتر خبرهای مثبتی بشنوید، شاید تواضع بیشتری از خودتان نشان می دهید، مقام تان را پایین می آورید تا همین یک بار هم که شده احساس خوبی دریافت کنید. انشالله شما هم حاجتتان را می گیرید عزیزم. نگران نباشید. تشکر از همراهیتون
فاطمه : سلام خانم هراتی عزیز طاعات قبول۱۷ماه خواب دیدم در یکی از رواق های حرم امام رضا بامادرم بودم از بلندگو اعلام کردن که تو صحن امام جواد غذای حضرتی میدن مادرم تا شنید سراسیمه پاشدورفت منم پاشدم برم که دیدم یه آقایی دم در دیدم اول فکر کردم فیش غذای حضرتی میده بعد سوال کردم دیدم چیز دیگس و پولی، ودوباره برگشتم رواق سرجام نشستم وقتی مادرم برگشت دوتا قابلمه کوچیک روحی که در واقعیت هم داریم تو یه قابلمه سوپ و یکی دیگه برنج گرفت بود،موقع اذان ظهر بودبه عجله رفتم داخل صحنی و نماز به جماعت خواندم بعد از اتمام نماز تو جایی که مهر میزارن چند تا نان روغنی بود که برداشتم یکم که گذشت سفره پهن کردن و ناهار دادن(پلوو مرغ بود) با خودم میگفتم اینجا و به خاطر بسپارم هم نماز جماعت داره هم بعدش ناهار میدن(به دفعات خواب با این مضمون تو حرم امام رضا میبینم:))))
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما برای رسیدن به خواسته تان متوسل به امام رضا ع می شوید. مادرتان باید برای حاجت روایی شما متوسل به امام جواد ع شود و انشالله او دست رد به سینه ی مادرتان نمی زند. اما شما هنوز اعتبار کافی برای حاجت روایی ندارید. باید از اشتباهات خودتان توبه کنید. وقتی که به خداوند توکل می کنید؛ از هیچ چیزی نباید بترسید. باید اول و آخر، به عشق پروردگار نماز بخوانید و از او بخواهید که حاجت روایتان کند نه اینکه به عشق حاجت روایی، نماز بخوانید. تشکر از همراهیتون
بهشت : سلام الان ی خواب شارج کردم
فریبا هراتی
: سلام. آخرین واریزی شما امروز ساعت 7.39 دقیقه صبح بوده و قبل از آن 4 روز پیش. اگر دیشب شارژ خریده بودید، نمی توانستید امروز شارژ مجدد بخرید چون دیشب سایت تعطیل بوده و تا زمانی که من خواب از شما کسر نکنم، قادر به تمدید شارژ نیستید!!! لطفا خودتان حسابتان را چک کنید. اگر 2 بار از شما کسر شده، با واحد پشتیبانی تماس بگیرید و شماره حسابتان را به ایشان بگویید شاید پرداخت اول شما ناموفق بوده باشد. آدرس واحد پشتیانی تلگرام @yotaabcom است. تعبیر خوابتان این است که نذر شما مورد قبول پروردگار قرار گرفته و ثواب زیادی برای شما نوشته شده. همسر شما ( روحش شاد) از اینکار شما کمال رضایت را دارد و روحش زنده است و در کالبد روح گاهی به شما سر می زند. شخصیت شما عوض خواهد شد و دیگر مانند سابق نخواهید بود. تشکر از همراهیتون
بهشت : سلام گفتین شخصیتم عوض میشه و مثل سابق نخواهد بود یعنی چه ؟بهترم میشه یا بدتر لطفا کمی بیشتر توضیح بدین چه بُعدی از شخصیتم تغییر می کنه متشکرم
فریبا هراتی
: سلام. فرمودید خوابتان مخفی باشد من اصلا یادم نمی آید موضوع خوابتان چه بوده که بخواهم کامنت تان را پاسخ دهم. ضمن اینکه اگر چیز بیشتری برای گفتن بود، قطعا عرض می کردم. قطعا نشانه ی بیشتری در خوابتان نبوده که بنده هم به تغییر آن اشاره کرده ام.
بهشت : سلام دوباره خوابم بنویسم؟
فریبا هراتی
: خیر لازم نیست. من هیچوقت هیچ چیزی از خوابها را جا نمی اندازم. اگر مطلبی بود که می شد مطرح کرد، بیان می کردم. بیشتر از این از خوابتان مشخص نبوده.
m : با عرض سلام و ادب و احترام خدمت خانم هراتی بزرگوار،
فریبا هراتی
: سلام. شما با چالشی در زندگی تان مواجه می شوید و می خواهید شرایط زندگی تان را بهتر کرده و سرمایه تان را زیادتر کنید. آرمانها و آرزوهای بلندی برای خودتان دارید که به آنها خواهید رسید. تحولات مثبتی در زندگی تان در جریان هستند و روحیه ی شما خوب خواهد شد. شادی ها و منافع زیادی کسب خواهید کرد و سختی های شما جبران خواهد شد . تشکر از همراهیتون
Golnesa : سلام. وقتتون بخير. دیروز صبح خواب دیدم اول یه جایی بودم داشتم انگار یه دعایی میخوندم فکر کنم با جمعی بودم که میخوندم. بعد رفتم یه جایی که مثل مجلس روضه بود و انگار داشتن دعا میخوندن بعدم دوستم لیلا که چند ساله ارتباطی نداریم و ندیدمش اومد سمت من گفت اگه میخوای با اونی که دوست داری ازدواج کنی یه تیکه از طلاهاتو نذر کن. تو ذهنم بود که منظورش اینه تا آبان امسال این اتفاق میفته نمیدونم چرا تو خواب آبان تو ذهنم بود. بعد تو ذهنم اومد مثلا بخوام النگوی طلامو نذر کنم که زیاده. یه وسیله ای از جهازم که خریدم که قصد داشتم بدم به کسی که مستحقه در واقعیت اونو میدم کافیه. ممنون از تعابیر خوبتون.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. تعبیر خوابتان این است که اگر می خواهید حاجت روا شوید؛ باید از سر عشق و اخلاص خدا را بخوانید . نه اینکه خدا را عبادت کنید که حاجت روا شوید!! باید اول عاشق خدا باشید و بگویید که خدایا اگر تو برایم صلاح می دانی، من با این شخص .... ازدواج کنم. نه اینکه بگویید خدایا می خواهم که کاری کنی که با این شخص ازدواج کنم وگرنه دیگر از تو ناراحت می شوم و نماز نمی خوانم!!! ( بعنوان مثال عرض کردم چون خیلی از مردم اینکار را می کنند و می خواهند خدا را وادار کنند که مطیع آنان باشد؛ به این تصور که خداوند نیازمند عشق آنان است). خردمندانه دعا کنید. از عشقتان در راه خدا بگذرید و مسیر زندگی تان را عوض کنید. اگر توانستید اینطور باشید، ( منظور از بخشیدن طلا در خوابتان) خداوند همه ی حاجاتتان را برآورده می کند. ولی اگر برای عشق کسی زورکی خدا را بپرستید، هیچ فایده ای برایتان نخواهد داشت. تشکر از همراهیتون
Rezvanin : سلام علیکم.دیروز ۱۹ اردیبهشت
مخفی بمونه لطفا
فریبا هراتی
: سلام. تعبیر خوابتان این است که شما فکرتان ناراحت است و اشتباهاتی را مرتکب شده اید و نتیجه ی اشتباهاتتان را هم خواهید دید. هر چه که شما در حق زندگی کسی مرتکب شوید، به عینه سر خودتان خواهد آمد و یاد این ماجرا، یا تصویر ذهنی تان از این ماجرا، همیشه در خاطرتان باقی خواهد ماند. دنیا دار مکافات است و اگر به کسی بد کرده باشید، به صورت دیگری، در جای دیگری، این ماجرا برایتان اتفاق می افتد و کسی در حقتان مشابه کار بد خودتان را انجام می دهد. شما شاید نذر کنید که با توسل به ائمه ی اطهار مشکلاتتان حل شود، شاید عزم و اراده تان را تقویت کنید که درست تر رفتار کنید ولی خداوند از افکار شما با خبر است و هیچ چیزی را نمی توانید از او مخفی کنید. هر چند که راجع به افکارتان با هیچ کسی صحبت نمی کنید. شما تلاش دارید که دوباره در زندگی این آقا جایی پیدا کنید و تعادل را در زندگی تان حفظ کنید که احساس خودتان را نه خیلی مشتاقانه و نه خیلی خشک به او ابراز کنید. اما او از اینکه شما مصمم تر و خردمندتر از گذشته باشید خوشحال نیست!! خوبی که دیده اید درست است و احتمالا زود تعبیر می شود. شاید در عرض یک هفته. خوابتان معادل 2 حق خواب بود و تشکر از همراهیتون
سارا : با عرض سلام خدمت خانم هراتی بزرگوار
خواب دیدم باید به ۱۲یا۱۴خانواده گوشت نذری گوسفند میدادم.مانده بودم گوسفند بخرم یا گوشت گوسفند بخرم پخش کنم.با تشکر فراوان
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. خداوند می خواهند که شما اینکار را در بیداری هم انجام دهید. شما باید به توانایی ها و امکانات خودتان نگاه کنید و در این خصوص افراط و تفریط نکنید. نه آنقدر برای نذورات به دیگران ببخشید که خودتان در سختی بیافتید و نه آنقدر خست به خرج بدهید که کسی عملا سود چندانی از نذر شما نکند. نذرتان را با عشق به خداوند و به اندازه ی وسعتان انجام دهید. اگر وسعتان می رسد گوسفند قربانی کنید و تمام آن را به فقرا ببخشید. اگر وسعتان نمی رسد به اندازه ی وسعتان گوشت بخرید و 14 قسمتش کنید و به فقرا ببخشید. ولی به هر جهت باید این خواب را مطابق با مشاهداتتان انجام دهید. تشکر از همراهیتون
sara : سلام عزیزم،تو کوچه مون۳تا دیگ برنج و گوشت گذاشته بودیم برنجش زرد بود غذاش شبیه کلم پلوبود و کلی ماشین صف وایساده بود برای گرفتن نذری،یه کوچه بالاترهم۳تا دیگ شله زرد گذاشته بودیم از محله های اطراف میومدن برای گرفتن نذری انگار همه جا پیچیده بود خبرش،وسط نذری دادن یه خانومی که راننده آژانس بود یه ظرف خوراک لوبیا از طرف خاله م آورده بود گفت کرایه ش میشه ۲۰۰هزارتومن گفتم چقدر زیاد گفت از جاده چالوس فرستاده(ما شمال زندگی میکنیم)نقد نداشتم رفتم بانک پول بگیرم(تو کوچه ای که شله زردا بود بانک هم بودش)کارمندا گفتن از عابر بگیر،عابر هم،پول نقد نداشت، برگشتم پیش اون خانوم که دیدم مشغول نذری خوردنه و ناراحت از معطل شدنش نیست، این خواب رو سومین شب قدر دیدم. و قبل از خواب آیه ی ربنا آتنا فی دنیا حسنه و... رو از ته قلب تکرار میکردم.
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید زمانهایی که با محدودیت ها و شرایط بغرنجی مواجه می شوید، تاثیر مثبتی روی دیگران بگذارید تا دعاهای خیر آنان موجب شود که مشکلاتتان حل شود. اما در عمل خودتان هم باید سعی کنید که وقتتان را صرف مسائل کوچک در زندگی نکنید و به مسائل مهمتر بیشتر اهمیت قائل باشید. شما انتخابها و تصمیمات ناعاقلانه ای در زندگی تان گرفته اید و حالا باید پخته تر و خردمندانه تر و مهربانتر از گذشته رفتار کنید. خاله ی شما شخصیتی اصیل و با ریشه دارد ولی تنهاست و احساس ایزولگی دارد. او می خواهد که شما او را درک کنید و برای احساس او اعتبار قائل باشید. ( یا شاید خواب به این مورد اشاره می کند که باید با اشخاصی که در خانواده تان هستند بهتر از گذشته تعامل کنید و مراقب باشید که مشکلی نداشته باشند) اما شما به خواسته های او زیاد توجه نمی کنید. اگر می خواهید مشکلات مالی تان حل شود و شرایط زندگی تان بهتر شود، باید مهربانتر و با سخاوت تر از گذشته باشید. تشکر از همراهیتون.