تعبیر خواب نذری دادن
نذری دادن در خواب نشانه احسان و نیکی کردن است و نیکی کردن در خواب، دلیل بزرگواری است در دنیا و رستگاری از عذاب آخرت. اگر کسی در خواب دید نذر خود را به مشرک و ناصالح ادا می کند، نشان از این است مقداری از مال خود را تباه می کند.
بطور کلی بنا به اعتقاد بسیاری از معبران خواب دیدن نذری فرقی نمی کند که برنج باشد یا غذای دیگری. به هر حال نذری، نشانه رسیدن برکت و افزایش مال و خوشبختی می باشد و تعبیر بسیار خوب و خوشایندی خواهد داشت.
تعبیر خواب نذری پخش كردن
نذری دادن هر غذایی، رسیدن نعمت و خیر و برکت و روزی است ولی نوع و رنگ و طعم و مزه و مکان صرف آن در تعبیر، تاثیر مثبت و منفی می گذارد. لیکن از آنجا که نذر کردن و نذری دادن احسان در راه خداست، دیدن و گرفتن نذری در خواب خیر و برکت است. نیكی كردن درخواب، دلیل بزرگواری در دنیا و رستگاری از عذاب آخرت است.
تعبیر خواب نذری گرفتن در مسجد
اگر خواب دیدید که در مسجدی به عبادت مشغول هستید و یا صرفا در آنجا نشسته اید و برای شما نذری آوردند، انشالله حاجت روا خواهید شد و به خیر و برکت خواهید رسید.
تعبیر خواب نذری دادن دیگران
اگر کسی در خواب ببیند که کسی نذری می دهد، آن شخص به دیگران خیر و برکتی خواهد رسانید و حاجت روا خواهد شد. خوب است که اگر کسی خواب دید خود یا دیگری نذری می دهد، در بیداری هم نسبت به وسع خود، اقدام به دادن همان نوع نذری را کرده و مستمندان را منتفع سازد.
تعبیر خواب نذری گرفتن آش
اگر کسی خواب دید که آش نذری می گیرد، از همه گونه نعمت های خداوند متعال منتفع خواهد شد و انشالله به زندگی خوب و پر از آرامشی خواهد رسید.
تعبیر خواب خوردن نذری امام حسین (ع)
اگر کسی خواب ببیند که از نذری امام حسین می خورد، انشالله حاجت روا شده و بهتر است متوسل به حضرت امام حسین (ع) شود تا به واسطه دعای خیر ایشان نزد حق تعالی، خداوند نظر رحمت بر او بیافکند.
تعبیر خواب نذری دادن برنج
نذری دادن برنج در خواب، نشانه برآورده شدن حاجت است. اگر در خواب ببینید که به همسایه و یا کسی که نیازمند است برنج نذری می دهید، حاجت روا می گردید. اگر درخواب ببیند که نذری برنج می گیرید، نشان از برکت و زیاد شدن فضل و خوشبختی برای شما و خانواده و کسی است که نذری داده است. اگر ببیند که نذری برج می خورید، نشان از روانه شدن برکت نعمت و فزونی برای اهل منزل می باشد.
دقت داشته باشید خیلی ها نیز در خواب می بینند که شیر برنج نذری گرفته اند و یا خورده اند همانطور که در بالا گفته شد تعبیر خواب دیدن نذری برنج برای سایر موارد نیز یکسان می باشد. و فرقی نمی کند که مثلا این نذری پلو باشد، شیر برنج باشد، برنج و خورشت باشد، و یا هر غذای دیگری که در آن برنج وجود دارد.
تعبیر خواب قیمه نذری
معمولا تعبیر هر نوع نذری که در خواب می بینید که آن را به دیگران می دهید، این است که علاوه بر اینکه به خیر و برکت خواهید رسید، بهتر است در بیداری همان نوع نذری را تهیه کرده و بین مردم پخش کنید. نیکی کردن در خواب، دلیل بر بزرگواری در دنیا و رستگاری در آخرت و رهایی از عذاب است.
تعبیر خواب نذری شله زرد
نذری دادن شله زرد، هم به این معنا است که با خیر و برکت و روز دادن به مردم، شادی و فرح و مسرت و شیرین کامی به زندگی شما خواهد آمد و هم اینکه دیگران از عملی که شما انجام می دهید، شیرین کام خواهند شد.
کسی که خواب می بیند که شله زرد نذری می دهد، باید سعی کند در بیداری این کار را انجام دهد و شله زرد نذری بدهد تا انشالله حاجت روا شود.
اگر خواب دیدید که به شما شله زرد نذری دادند، شیرین کام خواهید شد.
نذری دادن هر غذایی، رسیدن نعمت و خیر و برکت و روزی است ولی نوع و رنگ و طعم و مزه و مکان صرف آن در تعبیر، تاثیر مثبت و منفی می گذارد. لیکن از آنجا که نذر کردن و نذری دادن احسان در راه خداست، دیدن و گرفتن نذری در خواب خیر و برکت است. نیكی كردن درخواب، دلیل بزرگواری در دنیا و رستگاری از عذاب آخرت است.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Abbas arab moghar : سلام وقت بخیر اگر خانمی درخواب ببیند روز عاشورا نذر اب برای امام حسین علیه السلام پخش میکند تعبیرش چیست با تشکر
فریبا هراتی
: سلام. باید به همین نذر عمل کند و آب خنک برای عزاداران فراهم کند. در عین حال آب، احساسات مثبت، جوهره ی روح و روان و انرژی است و باید با خواندن دعا و انجام کارهای مثبت به دیگران محبت کنند. آب نمادی از معنویت و شفا و دانش و نیرو بخشی است. هر کمکی که به کسی بکنید که به او آرامش ببخشید این عین همان آب پخش کردن است. تشکر از همراهیتون.
نگار :
خواب دیدم توی پیاده رو بابام ی زیر انداز انداخت تا بشینیم،شلوغ بود خیلی انگاری که تاسوعا عاشورا بود
ی پاکت اورد گذاشت بغل دستم توشو که نگاه کردم اسمارتیز بود،بعد دوست مومنی دارم که اومد پیشم نشست و پاکت مال اون بود گفت پاکتو بده هانیه،از توش فک کنم هفت تا کاسه پر کرد از آجیل،زیر اسماتیزا پسته و بادوم بود
و کاسه ها رو گذاشت رو زیرانداز که بقیه بخورن.من یکی از کاسه ها رو یواشکی برگردوندم تو پاکت واسه خودم.بعدش رفتیم خونه ی همون دوستم و بهش گفتم محبوب واسم دعا کن.گفت چه دعایی بکنم،گفتم دعا کن اگه صلاح خداست مجید برگرده سر زندگیش(دوسال از همسرم جدا شدم) با تشکر از خانم هراتی عزیز
فریبا هراتی
: سلام. شما احساس می کنید در مسیر زندگی تان توقف کرده اید و پیشرفتی در کار نیست اما پدرتان دلش می خواهد شما خوشبخت باشید و دعای خیرش پشت شماست. او زمینه ی آرامش و شادی شما را فراهم می کند و می خواهد که به عشق و جشن برسید و بابت خوبی هایتان پاداش بگیرید. عدد هفت بیانگر کمال ذهنی، شفا، تکامل، هارمونی و دستیابی به معنویت بالاست. شما برای حاجت روایی باید نذر کنید آجیل مشکل گشا بدهید به اندازه وسعتان حتی اگر 7 تا کاسه کوچک. اما اینطور بگویید که خدایا ثروت و سلامت و شادی به زندگی من بیاور و بختی خوش به من عطا کن هر جور که خودت صلاح می دانی. در این صورت خداوند بختی خوش به شما خواهد داد که خیلی خوشحال باشید ولی اصرار به بازگشت همسر سابقتان نکنید چون خدای نکرده اگر به صلاحتان نباشد و او شما را دوست نداشته باشد به ضرر شما تمام می شود. تشکر از همراهیتون.
Fofo : سلام خسته نباشید.خواب دیدم شب بود انگار هوا و در خونمون یه سفره بزرگ پهنه.مردم نشته بودن و دیدم نذری میدیم.یهه دیگ امامی بزرگ نخود بود که به مردم میدادیم.چیزای دیگه هم تو سفره بود که یادم نمیاد
فریبا هراتی
: سلام. لطفا برای دفع شر صدقه بدهید. فکرتان ناراحت خواهد شد و مردم را در غم خودتان شریک می کنید. صدقه قطعا دفع شر خواهد کرد. تشکر از همراهیتون.
مریم : سلام خواب دیدم دارم تنها از کوچه قدیمی رد میشم ولی خانوادم انگار بعد من بیان و قرار از انجا دسته سینه زنی رد شه و دارن جاهای مختلف نذری میدن یک جا نذری بستنی میدادن من رفتم بگیرم بستنی رو ولی تا رفتم آقا گفت ی خانمه دو تا برداشت دیگه به خانمها نمیدیم من ناراحت شدم به راهم ادامه دادم و دیدم دو تا بسته که معلوم نبود چی داخلشه به من و عشقم دادم هر دو یه اندازه بود ولی برا عشقم قطرش بیشتر بود ممنون میشم تعبیرشو بگید
فریبا هراتی
: سلام. شما به یک مشکل و نگرانی قدیمی تان فکر می کنید و می خواهید که خانواده تان هم بعدا در جریان کارهای شما قرار بگیرند. دنبال این هستید که به خواسته و حاجتتان برسید و خوشی و شانس و موفقیت به شما برسد ولی به شما میگویند که موفقیت های لحظه ای و خوشی های موقتی نخواهید یافت بلکه شما به احساس خاصی می رسید که عشقتان هم همان حس خاص را نسبت به شما دارد و شما بیشتر از عشقتان، او را دوست دارید. تشکر از همراهیتون
معصومه : سلام روزتون بخیر
خواب دیدم داخل مسجد دارن نذری میدن یه عده هم صف کشیدن اما جلو نمیرن انگاری باید شرایط خاصی میداشتن که نداشتن ! خودشون میدونستن که اگه برن بهشون نذری داده نمیشه، بعد من اومدم جلوتر از بقیه رفتم برای گرفتن نذری ، بدون توجه به بقیه کسیم اعتراضی نکرد و انگاری بقیه میدونستن که من اگه برم بهم حتما نذری میدن ،یه خانمی که میشناختمشون منو بازرسی بدنی کرد بعد بهم کیک داد و یه قسمت دیگه هم بود که شیر پخش میکردن من رفتم خودم برداشتم و انگاری خوردم دقیق یادم نیس
ممنون میشم تعبیرش کنین
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. برای اینکه مردم به حاجاتشان برسند نیاز دارند تا ایمانشان را قلبی کنند و به خاطر عشق به خدای بزرگ او را بپرستند و نه اینکه به خاطر اینکه به حاجاتشان برسند به خدا رو بیاورند. کسانی که اصلا محبت و عشق خداوند در قلبشان نیست و فقط به خاطر منافع مادی شان رو به خدا آورده اند، نذرشان قبول نیست و حاجاتشان را خداوند زود به آنها نمی دهد. اما شما ایمانتان قلبی است و زود به حاجتتان خواهید رسید. دستاوردهای مالی و شادی و امنیت و دلگرمی به زندگی شما خواهد آمد. تشکر از همراهیتون.
m : سلام خواب دیدم که انگار توی مسجد دانشگاه دراز کشیدم که یه خانمی میگه بلند شو ما سفره بندازیم بعد سفره پهن میکنن همه شروع به غذا خوردن میکنن ولی من نخوردم تا اینکه نمی دونم کی یه لقمه گوشت به من داد و من داشتم میذاشتم تو نونو میخوردم که یه دفعه همون خانمی که بم گفت بلند شو گفت تو غذا نخوردی بعد به من خیلی غذا داد غذا هم انگار خورش بود دقیق نمی دونم ولی به نظرم چیزی که خوردم سیب زمینی پخته بود و خوشمزه هم بود(دقیق نمی دونم غذا نذر بود یا نه)ممنون
فریبا هراتی
: سلام. شما احساس می کنید که دیگران زودتر از شما به دستاورد مثبت در زندگی می رسند ولی زندگی شما با هارمونی و شادی بیشتری همراه خواهد بود و زندگی شما خیلی خوب می شود و شما انسانی نیستید که خیلی سخت بگیرید و زندگی را ساده می گیرید. تشکر از همراهیتون.
محسن : سلام. خواب دیدم مادرم برای پدر مرحومم، غذا بعنوان خیرات درست کرده و همراه خواهرم و یک زن دیگه از اقوام، غذاها رو میبرن به همسایه ها میدن. بعد مادرم بهم گفت که یکی از همسایه ها بهش گفته پس شما دیگه حالتون خوب شده؟ منظور اینکه از غم فارغ شدید که خودتون غذا پخش میکنید. و من به مادرم اعتراض میکنم و میگم چرا خودش غذا برده و کدوم زنی خودش میره برای شوهر مرحومش خیرات پخش کنه.
فریبا هراتی
: سلام. روح پدرتان شاد. تعبیر خوابتان این است که باید واقعا برای پدرتان خیرات بدهید. این کار باعث می شود که روح او کاملا در آرامش باشد و گناهانش آمرزیده شود. مادر شما از اینکه شوهرش آمرزیده شده ، خیالش راحت می شود و حالش کاملا خوب خواهد بود چون باعث خوشحالی همسرش می شود. این کار به شما هم در زندگی آرامش بخشیده و به زندگی تان برکت بیشتری خواهد رسید. تشکر از همراهیتون.
majid : سلام خواب دیدم تو یکی از حسینیه های شهرمون نذری میدن یعنی سفره پهن کرده بودن که منم نشستم و مشغول خوردن شدم وقتی که داشتم لقمه رو میخوردم دیدم از توی لقمه یه کفشدوزک در اومد تو فکرم گفتم نکنه ضرر داشته باشه بازم گفتم پارسالم اینجور بود دیگه مریضم نشدم و ضرر نکرد بهم .در صحنه دیگه ایی دیدم که مردم دارن میرن (احتمالا) زیارت و بعضیا همراه خودشون گوسفند میبردن واسه قربانی کردن.
فریبا هراتی
: سلام. شما جاچتی دارید که به خاطرش دعا می کنید و حاجت روا هم خواهید شد. ولی در عین حال شما نیاز به حمایت احساسی در زندگی تان دارید. شما خوش شانس هستید و زیبایی را دوست دارید. ممکن است خانمی در زندگی بیداری شما باشد که اذیتتان می کند ولی شما او را دوست دارید. مسئله ای هست که شما نیاز دارید در مورد این خانم، به آن رسیدگی کنید. هر چه کفشدوزک بزرگتر، مسئله بزرگتر. مردم حاجاتشان را می گیرند و بابت آن خدا را شکر می کنند و قربانی می کنند. تشکر از همراهیتون.
Sayeh : سلام یک ماه پیش خواب دیدم تو یه شهری هستم مردمش یا دست ندارند یا یه دست دارند. از بازو دستاشون قطع بود. رفتم از پله ها پایین وارد یه زیر زمین شدم دیدم یه دیگ خیلی بزرگ که توش آبگوشت نذری بود پخته شده بود.( تو شهر ما نذری عاشورا و تاسوعا بیشتر ابگوشت است که بهش میگن آبگوشت امام حسینی ).یه مردی کنار دیگ بود یه دست داشت یه جورایی به من فهموند که تو دو تا دست داری آبگوشت رو بین مردم پخش کن.ومن تنهایی اون دیگ بزرگ الگوشت رو پخش میکردم اکثر کسایی که از پله پایین می اومدن و نذری میگرفتن یا دست نداشتن یا یه دست داشتن. شیوه پخش نذری من هم اینجور بود که نان میگذاشتم و کمی سیب و نخود و گوشت ( خیلی دقت میکردم که برای همه یه تکه گوشت کوچک حتما بذارم ) روی نان میگذاشتم در تعجبم چه طور نمیریختن.کل دیگ رو تموم کردم حتی ته دبگ رو دیدم که تموم شده در حد خیلی کمی برای خودم و اطرافیانم سیب و ... موند که من گفتم اینم برای خودمون ولی یه دفعه یادم اومد که یه قابلمه کوچک اندازه خودمون برداشتم.گفتم بریم اینا رو بخوریم.ولی یه نکته هست اینه که احساس میکنم اون مردی که به من گفت این دیگ رو پخش کن شبیه کسی بود که من یک بار برای رفع مشکلات زیادی که دارم رفتم پیشش برام زاغ بسوزه ( تو شهر من برای رفه چشم زخم و... یه چیزی به نام زاع روی آتش میریزن و میسوزن و پیشبینی میکنن ).البته تو واقعیت از این مرد خوشم نیومد و گفتم کاش خدا رو ول نمیکردم و پیش این مرد نمی رفتم. احساس کردم سر نردم کلاه میذاره. البته مطمین نیستم که اون مرد تو خواب این مرد بود شک دارم شبیهش بود
فریبا هراتی
: سلام. شما احساس می کنید که در شرایطی هستید که به هویت انسانها لطمه خورده و آنها احساس تنهایی و ناامیدی می کنند، اختیار انجام کاری را ندارند، از آنها حمایت نمی شود و عدالتی در کار نیست. مردم احتیاج به کمک و حمایت دارند. شما باید در پخش نذری امام حسین ع بین مستضعفان و مردمی که به درماندگی و استیصال رسیده اند کمک کنید و از غذای نذری برای خودتان استفاده نکنید. حود این مرد در خواب شما یک دست داشته . به قولی می گویند گر اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی. او اگر قدرت مافوق داشت و می توانست کسی را شفا دهد در خوابتان به صورت آدم علیل و بیمار تجسم نمی شد. خداوند مخصوصا می خواهد به شما بگوید که او نه تنها به شما نمی تواند کمکی بکند بلکه به کمک شما هم محتاج است. فقط به خدا رو بیاورید و دل او را به دست بیاورید تا ببینید که برایتان چه نعمت ها که به شما نمی دهد!! تشکر از همراهیتون.
تیرداد : سلام خانم هراتی . خواب دیدم تو این شهری که الان زندگی میکنم تو یک خیابون داشتم عبور میکردم در حیاط همه خونه ها باز بود همه داشتن نذری میدادن تو چندتا خونه دیدم دارن دانه های انار رو جدا میکنن واسه نذری و پوستشون رو بیرون حیاط ریخته بودن و با خودم گفتم اینا چقدر انار خریدن . . . یادم نیست چیزی خوردم یا نه . . . . نظر شما راجب این شهر با توجه به خواب چیست
فریبا هراتی
: سلام. مردم ظاهری اجتماعی دارند، همه به فکر این هستند که به دیگران محبت کنند تا خودشان به نفعی برسند. حسن نیت ندارند و اگر با آنها خیلی قاطی شوید سرتان را کلاه خواهند گذاشت. خیلی پولدوست هستند. :)))))) مراقب خودتان باشید.