تعبیر خواب نزدیکی کردن (مجامعت، جماع کردن)
حضرت دانیال می گوید: مجامعت کردن در خواب، روا شدن حاجت است خاصه چون ببیند که منی از وی جدا گردید. اگر کسی ببیند با کسی جماع نمود، دلیل است از آن کس نیکی ببیند و حاجت او روا شود. اگر ببیند کسی با او جماع نمود، دلیل که خاندان او توانگر گردند. اگر ببیند با زن خود مجامعت کرد، چنانکه زن او بالا بود و مرد در زیر، دلیل است زنی دیگر خواهد و از وی خیر و منفعت ببیند.
امام صادق (ع) می فرماید: در خواب جماع کردن که از آن غسل واجب شود تاویلی ندارد.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر ببیند با زن خود یا زنی دیگر از راهی دیگر مجامعت می کرد، دلیل که مردی مبتدع و بر طلب کار ناسزا است و در آن کار او را مصلحت نباشد و سنت رسول (ص) نگاه ندارد. اگر ببیند با مادر یا خواهر یا کسی دیگر که بر وی حرام است مجامعت می کرد، از آنان دور خواهد شد چه آنان زنده باشند یا مرده، دلیل بر غم و اندوه است.
بعضی از معبران می گویند: اگر کسی به آدمی زنده مجامعت می کرد، از وی خیر و نیکی ببیند و باشد حج اسلام نماید. اگر ببیند با جوانِ مجهول مجامعت نمود از او خیر و نیکی ببیند. اگر آن مرد جوان معروف است بر او مغلوب شود. اگر ببیند جماع با مرد پیری می کرد، دلیل است خیر و نیکی ببیند.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند دوشیزگی دختری را برد، دلیل که در آن سال زنی خواهد یا کنیزکی بخرد. اگر ببیند به حرم پادشاه شد و مجامعت نمود، دلیل است بر دشمن ظفر یابد. اگر ببیند با وی جماع کرد، همین تعبیر را دارد و کارش به مراد شود. اگر ببیند با زنی نابکار جماع کرد، دلیل که طالب دنیا و مال حرام شود. اگر این خواب را زنی ببیند همین تاویل دارد.
جابر مغربی می گوید: اگر ببیند با شتر جماع نمود دلیل است که از سختی برهد و بر دشمن ظفر یابد و مالش بسیار و نامش بلند گردد. اگر ببیند با ترسائی یا جهودی یا گبری مجامعت کرد، دلیل که کارهای دنیای او به نظام شود. اگر مرد پیری که به کلی شهوتش زایل شده بود در خواب ببیند شهوتش غالب شده است چنانکه درجوانی بود، دلیل که در کار دین نیک راغب گردد. اگر ببیند با پادشاه جماع نمود، دلیل است محرم و نزدیک او شود. اگر ببیند با زن حائض مجامعت نمود، دلیل که کارش بد شود.
تعبیر خواب نزدیکی کردن با مُرده
اگر کسی در خواب دید با مرده مجامعت می کدر و نطفه از او خارج نشد، منفعت می یابد و اگر نطفه خارج شد زیان می بیند. اگر با زنی مرده مجامعت می کرد، حاجتش برآورده می شود و اگر آن مرده از محارم بود، از اموال آنها چیزی به او می رسد. اگر دید مرده را به شهوت بوسه داد، دلیل که زن خواهد و به مرادها برسد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
میلاد : سلام میلاد هستم اگر میشه خواب نمایش داده نشه
فریبا هراتی
: سلام. روحشان شاد. شما عمرتان طولانیست. مادر بزرگتان دلتنگ شماست و می خواهد که شما پول خرج او کنید و باید برای مادر بزرگتان یک خیرات درست و حسابی نذر کنید و ثوابش را نثار روح او کنید. تشکر از همراهیتون.
Allah lover59 : و یه موضوع دیگه اینکه میخواستم
Allah lover59 : با سلام وتشکر از شما خانم هراتی عزیز لطفا متن خواب نمایش داده نشه
فریبا هراتی
: سلام. روح دایی تان شاد. او از رنجها و غصه های شما با خبر است و شما را کاملا درک می کند. شما می خواهید خردمندانه رفتار کنید و شرایط زندگی تان را متحول کنید. می خواهید به رفاه و آرامش و موفقیت برسید و افکار خوب را در ذهنتان جایگزین ناراحتی هایتان کنید. شما مهربان و خردمند هستید و می توانید مشکلاتتان را حل و فصل کنید. کسی از نظر جنسی شما را آزار می دهد یا شما بدتان می آید که با کسی که در زندگی تان هست ارتباط جنسی داشته باشید. تشکر از همراهیتون.
لادن : سلام وقت بخیر خانم هراتی عزیز
ممنون از تعابیرتون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. استدعا می کنم. کسی از شما خیلی تعریف و تمجید خواهد کرد تا نظراتش را به شما به واسطه ی دوستی با شما، تحمیل کند و یا اینکه شما خیلی به شخصیت و تمایلات و خواسته های زنانه تان، بیشتر از گذشته احترام خواهید گذاشت و خودتان را بیشتر از قبل قبول خواهید داشت. تشکر از همراهیتون
M : من از شما
فریبا هراتی
: نصیحت پاک شد تعبیر را می توانید بخوانید.
M : سلام. از همسرم جدا شدم و الان فکرمو خیلی درگیر کرده این خواب. با تشکر
فریبا هراتی
: سلام. تعبیر خوابتان این است که شما دلتان برای هم تنگ شده و دوست دارید که با هم ارتباط داشته باشید ولی بعد از مدتی، دوباره اختلاف های گذشته تان برایتان پر رنگتر شده و از اینکه دلتان بخواهد با او ارتباط داشته باشید، سرد می شوید. بعدا دوباره پشیمان می شوید که با او ارتباط داشته باشید ولی او اینبار، دیگر حرفتان را نمی پذیرد و از شما سرد خواهد شد. تشکر از همراهیتون
negar : سلام،خواب دیدم جایی بودم .ممنون میشم نشون داده نشه
فریبا هراتی
: سلام. شما به صورت موقت، به عادات و رفتارهای خودتان پایان داده و هویت تازه ای به خودتان می گیرید. همه ی چشمها مراقب رفتار شماست و باید توجه داشته باشید که در شرایط حساسی به سر می برید. ضمیر ناخودآگاه شما می خواهد که شما تمایلات و خواسته های فیزیکی تان ارضا شود و مورد تحسین و تمجید دیگران قرار بگیرید ولی شیطان تلاش می کند که شما را وسوسه کند تا از او تبعیت کنید و خیال کنید که به زندگی و روحیات تان تسلط کامل دارید در حالی که این شما هستید که بنده ی نفس اماره تان می شوید و نه اینکه کنترل کاملی روی روحیات خودتان داشته باشید. زن برادر شما بخوبی کنترل زندگیش را بدست گرفته و خواهر او از او تبعیت می کند. شما فکر می کنید که نظرات و افکار و احساساتتان برای آنان مهم نیست و به شما توجهی ندارند. اما سعی می کنید که نشان دهید که مانند آنان فکر می کنید و همسو با آنان در زندگی تان به پیش می روید. تشکر از همراهیتون
saina : سلام، وقتتون بخیر، لطفا خواب رو نمایش ندید،
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. او به دوستتان فکر می کند و شاید از این افکار به یاد خاطرات گذشته با او بیافتد. اگر با هم قبلا نزدیکی داشته اند، آن خاطرات را به یاد می آورد و اگر رابطه ی نزدیک نداشته اند، او صرفا دلتنگ این خانم شده است. تشکر از همراهیتون.
ta : سلام خواب دیدم با خواب نمایش داده نشه
فریبا هراتی
: سلام. همسر شما به شما فکر کرده و از اینکه از هم دورید خوشحال است ولی دوست داشت که می توانست نظراتش را به شما تحمیل کند. شما هم او را دوست ندارید و نمی خواهید که هیچ خاطره ای از او در ذهنتان باشد. بودن با او برای شما خالی از هزینه نبوده و گران تمام شده است. شما می خواهید از نظر مالی مستقل و قوی باشید و خواهر شوهر سابقتان، مشکلات مالی پیدا کرده و نمی تواند با استفاده از استعدادها و توانایی هایی که دارد، زندگی خودش را بگذراند. تشکر از همراهیتون
زهرا : سلام من خواب دیدم که با فرد احساسیم به یه عمارت بزرگ رفتیم و روی پله ها نشستیم اون می خواست من نزدیکی کنه ولی بعد نظرش عوض شد و می خواست با یه نفر دیگه نزدیکی کنه ازش خواهش کردم که دست از این کارش برداره و در حالی که اشک می ریخت بهم جواب نه داد
فریبا هراتی
: سلام. شما ظرفیت رشد و موفقیت را دارید ولی ممکن است احساس کنید که رابطه تان درگیر عادت شده است یا شاید فکر می کنید که از دیگران بالاتر هستید. شاید او بخواهد از شما جدا شود ولی بعد نظرش عوض می شود و رابطه اش را با کسی دیگر قطع می کند. انشالله شادی به زندگی تان راه می یابد. تشکر از همراهیتون.