تعبیر خواب نزدیکی کردن (مجامعت، جماع کردن)
حضرت دانیال می گوید: مجامعت کردن در خواب، روا شدن حاجت است خاصه چون ببیند که منی از وی جدا گردید. اگر کسی ببیند با کسی جماع نمود، دلیل است از آن کس نیکی ببیند و حاجت او روا شود. اگر ببیند کسی با او جماع نمود، دلیل که خاندان او توانگر گردند. اگر ببیند با زن خود مجامعت کرد، چنانکه زن او بالا بود و مرد در زیر، دلیل است زنی دیگر خواهد و از وی خیر و منفعت ببیند.
امام صادق (ع) می فرماید: در خواب جماع کردن که از آن غسل واجب شود تاویلی ندارد.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر ببیند با زن خود یا زنی دیگر از راهی دیگر مجامعت می کرد، دلیل که مردی مبتدع و بر طلب کار ناسزا است و در آن کار او را مصلحت نباشد و سنت رسول (ص) نگاه ندارد. اگر ببیند با مادر یا خواهر یا کسی دیگر که بر وی حرام است مجامعت می کرد، از آنان دور خواهد شد چه آنان زنده باشند یا مرده، دلیل بر غم و اندوه است.
بعضی از معبران می گویند: اگر کسی به آدمی زنده مجامعت می کرد، از وی خیر و نیکی ببیند و باشد حج اسلام نماید. اگر ببیند با جوانِ مجهول مجامعت نمود از او خیر و نیکی ببیند. اگر آن مرد جوان معروف است بر او مغلوب شود. اگر ببیند جماع با مرد پیری می کرد، دلیل است خیر و نیکی ببیند.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند دوشیزگی دختری را برد، دلیل که در آن سال زنی خواهد یا کنیزکی بخرد. اگر ببیند به حرم پادشاه شد و مجامعت نمود، دلیل است بر دشمن ظفر یابد. اگر ببیند با وی جماع کرد، همین تعبیر را دارد و کارش به مراد شود. اگر ببیند با زنی نابکار جماع کرد، دلیل که طالب دنیا و مال حرام شود. اگر این خواب را زنی ببیند همین تاویل دارد.
جابر مغربی می گوید: اگر ببیند با شتر جماع نمود دلیل است که از سختی برهد و بر دشمن ظفر یابد و مالش بسیار و نامش بلند گردد. اگر ببیند با ترسائی یا جهودی یا گبری مجامعت کرد، دلیل که کارهای دنیای او به نظام شود. اگر مرد پیری که به کلی شهوتش زایل شده بود در خواب ببیند شهوتش غالب شده است چنانکه درجوانی بود، دلیل که در کار دین نیک راغب گردد. اگر ببیند با پادشاه جماع نمود، دلیل است محرم و نزدیک او شود. اگر ببیند با زن حائض مجامعت نمود، دلیل که کارش بد شود.
تعبیر خواب نزدیکی کردن با مُرده
اگر کسی در خواب دید با مرده مجامعت می کدر و نطفه از او خارج نشد، منفعت می یابد و اگر نطفه خارج شد زیان می بیند. اگر با زنی مرده مجامعت می کرد، حاجتش برآورده می شود و اگر آن مرده از محارم بود، از اموال آنها چیزی به او می رسد. اگر دید مرده را به شهوت بوسه داد، دلیل که زن خواهد و به مرادها برسد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
الهه : سلام خانم هراتی.من خواب دیدم که پدرم به خونه ما اومده و هراتاق خلوتی که پیدا میکنه سعی بر این داره که خودشو به من از پشت بماله و قصد در اوردن لباس منو داره که من اولین بار که صدام زد برم تو اتاق چون نمیدونستم خوشحالو خندان بودم بعد دیدم داره همچین کاری میکنه عبوس شدم و گارد گرفتم بعد ولم کرد.بعد ِ یه مدت دوباره منو اتاق صدا زد و من گریم گرفته بود ولی چون مهمون داشتیم ناچار بودم به حرفش پاسخ بدم باز رفتم تو اتاق از پشت به من خودشو مالید و من گریه و التماس میکردم.خیلی حسه بدی بود.ممنون از زحماتتون
فریبا هراتی
: سلام. پدر شما در هر شرایطی که پیش بیاید و هر موضع و مقطع جدیدی، حامی و پشتیبان شماست و تحت هیچ شرایطی نسبت به حمایت شما کوتاه نمی آید و شما از این حمایت خوشحال خواهید بود. تشکر از همراهیتون.
Mehrsa : سلام وقت بخیر وشادی این خواب رو دوستم دیدن, سلام خوبی خواب میدیدم باپسرخالم راحت نزدیکی میکردیم زنش اومدزودبلندشدگفت نبیینه زنم تعبیرش چیه؟
فریبا هراتی
: سلام. خواب شما تعابیر مختلفی می تواند داشته باشد که منوط به حالات روحی خودتان قابل تشخیص برای خودتان است. اول اینکه احتمال دارد رابطه در خواب موازی با رابطه در بیداری باشد. یعنی اینکه پسر خاله شماممکن است در بیداری از شما خوشش بیاید و شما این را در عالم خواب احساس کرده اید. و همینطور شما. دوم اینکه نزدیکی با او به دعوا و اختلاف با او می تواند تعبیر شود و اینکه قطع رابطه خواهید کرد و از هم دور خواهید شد. سوم اینکه شما گشایش کار می یابد و او به ثروت می رسد. اما احتمال اول از همه قوی تر است.
Mahbobe : سلام.خداقوت.من خواب دیدم ک خونه پدرم هستم وبا پدرم وبرادرم دارم نزدیکی میکنم.اول با برادرم بعد برادرم تبدیل ب پدرم شد ک منجر ب خارج شدن منی از پدرم شد.انگار من اول خونریزی نداشتم ولی بعدش خونریزی پیدا کردم.بعد دیدیم ک کار تموم شد مادرمو خواهرم با فامیلامون دارن میان خونه پدرم.بعدش ازخواب بیدار شدم.خیلی ازاین موضوع ناراحتم لطفا تعبیرشو بگین.
فریبا هراتی
: سلام. اگر شما متاهل هستید، احتمالا مدتی به سفر خواهید رفت یا رابطه شما با پدر و برادرتان کم خواهد شد ولی آنان به شدت از شما حمایت خواهند کرد و خصوصا پدر شما از لحاظ مالی شما را حمایت خواهند کرد. مشکلات شما حل خواهد شد و از غم فارغ می شوید. تشکر از همراهیتون.
ناصر : سلام
خيلي دير جواب ميديد.
فریبا هراتی
: برای اینکه تعداد کاربران خیلی زیاد است و بنده هم این پشت به عنوان انسان توان محدودی دارم. مضافا به اینکه ناهار و نماز هم در برنامه بنده هست. شما فقط خودتان را نبینید روزی 200 تعبیر مثل برق و باد فرستاده می شود که اگر کامپیوتر هم بود هنگ میکرد!! لطفا صبور باشید .
ناصر : باسلام
در خواب ديدم با خواهر خانومم جماع ميكنم . خيلي ازاين موضوع ناراحتم لطفا راهنمايي فرماييد.
فریبا هراتی
: سلام. به ثروت کلانی خواهید رسید. زن در خواب دنیاست و فقط به صورت ایشان مجسم شده است.
ناصر : سلام
خواب ديدم با يك خانومي كه قبلا ميشناختم و الان متاهل هستن تماس بدني پيدا كردم و يك حالت كشش به سمتشان داشتم . من متاهل هستم. لطفا تعبيرشو بفرماييد.
فریبا هراتی
: سلام. دنیا به شما رو می آورد و پولدار می شوید. کشش شما به او در خواب تمایل شما برای رسیدن به ثروت است. در واقعیت از او دور خواهید بود.
Sara : سلام. خواب دیدم من و خواهرم و پدر مادرم یجایی خوابیدیم بعد انگار پدر مادرمون خوابن منو خواهرم با هم نزدیکی میکنیم من زیر و خواهرم روی من یکم میخندیدیم و کارمون طول میکشه ولی من یه حسی بدی داشتم و اخم کردم گفتم ممکنه بابا مامان بیدار شن خواهرمو هل دادم کنار بعد یجای دیگه انگار با یه دختر خارجی نزدیکی میکنم استیل قشنگی داشت دو تا بودن و یکیو انتخاب میکنم و با اونم سکس میکنم ولی با این دختر خیلی حس بهتری داشتم و بوس و بغل و نزدیکی میکردم و اینکه با دختر ارضا شدم ولی منی خارج نشد.
فریبا هراتی
: سلام. اگر در زندگی بیداری خودتان رابطه همجنسگرایی ندارید و صرفا خواب دیده اید که هستید، تعبیر خوابتان این است که خیلی خودتان را دوست دارید و نسبت به خودتان احساس شور و شوق می کنید و می خواهید بهترین چیزها را به خودتان بدهید و ثروت را خرج خودتان کنید ولی در رابطه با خواهرتان با هم مشکل دارید و گاهی دعوا می کنید و حسادت دارید به هم ولی برای اینکه پدر و مادرتان ناراحت نشوند با هم مرتب آشتی می کنید. اگر هم در واقع چنین تمایلاتی داشته باشید، خواب شما بازتابی از افکار شماست.
rahmani : سلام خسته نباشید خواب دیدم ب باشخصی ک نمیشناسم ب شکل مجازی در حال صحبت درباره رابطه جنسی هستم البته به این شکل ک من اماده پذیرش رابطه جنسی برا ازدواج هستم ودارم از طرف مقابل راهنمایی میگیرم واز این بابت ک امادگی ان را دارم بسیار شاد بودم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما در ضمیر ناخودآگاه خودتان، احساس خوبی به داشتن روابط سالم جنسی دارید و تمایلات شما در خواب موازی تمایلات شما در بیداری است و به این معنی است که روح و جسم شما پذیرای این گونه رابطه است و خودتان را برای این گونه رابطه عاقل و بالغ می دانید. هر چند که ممکن است در بیداری این گونه رابطه را رد کنید و آن را اشتباه بپندارید ولی احساس قلبی تان همان است که عرض کردم.
rahmani : همصحبتیش بامن چی میشه؟؟
فریبا هراتی
: وقتی میگویید که ایشان خواستگارتان است هم صحبتی اش با شما علاقه است دیگر!
rahmani : سلام خواب خواستگارمو دیدم که دختری پاهاشوباز کرد وخودشم بین پاهای اون دختر نشست من دخترو نمیدیدم فقط پاهاش مشخص بودک بنظرم لخت بودن واون به من بالبخند صحبت میکرد منهیچ ارتباطی باهاش ندارم
فریبا هراتی
: سلام. اوضاع مالی خواستگارتان خوب خواهد شد و به ثروت می رسد.