تعبیر خواب نفرین کردن
اگر کسی در خواب دید که ظالمی را نفرین کرد، خود نیز در ظلم او مشارکت دارد و باید توبه کند.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر در خواب ببیند به بیگناهی نفرین نمود، دلیل که به بیننده بازگردد و نفرین مردمِ صالح زود اثر کند.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
عسل صادقی : سلام خانم هراتی عزیز . بعد سپیده صبح خواب دیدم دوست سابقم سه تامغازمو به جای دو تا در واقعیت از چنگم دراورده و خودش ریلکس رفته جایی دعوت بوده . من همش میگم چقد حریص هر سه تا رو اخه چطوری ولی هر کاری کردم نشد که نشد حقمو ثابت کنم انگار کسی باور نمی کرد . تو خواب می تونستم منم با حیله مغازه ها رو از چنگش در بیارم ولی نکردم . مغازه سومی تو دستم مثل یه غلطک پلاستیکی خار دار بود که تیکه تیکه میشد .بعد خودمو تو خیابون دیدم که نفرین میکردم از ته دل و از روی ناچاری میگفتن الهی حتی هزار تومن از پول من تو دلت خشک شه . و چند تا جمله تو این مایه ها. خیلی خیلی گریه میکردم و لابه و التماس به درگاه خدا و گفتم خدا خودت شاهد بودی اخه چرا . ( در واقعیت من اصلا نفرین نمیکنم هر چند دلم واقعا سوخته .سپردم به خداوند همه چی و )
فریبا هراتی
: سلام. شما تجربه ی زیادی از این مسائل به دست آورده اید و متوجه هستید که بد بودن راحت است و این خوب بودن است که سخت است. اما شما نمی توانید مثل او بد باشید و کارتان را به خدای بزرگ واگذار می کنید. زندگی دوست پسرتان بسیار سست و آسیب پذیر خواهد شد. تشکر از همراهیتون.
Farham : سلام روز بخیر
مادرم خواب دیده با عروسمون (که خیلی این اواخر اذیتمون کرده و هر چی از دهنش در اومد به همه ما گفت .) جرو بحث داره ، مامانم هر چی از دهنش در میاد بهش میگه و اونم که توخواب حامله بوده ، هیچی نمیگه و مادرم اونو نفرین میکنه، تعبیرش رو لطف کنید
فریبا هراتی
: سلام. حاملگی عروستان در خواب به غصه خوردن او و ناراحتی ای تعبیر می شود که او در دل دارد و مادر شما با بیان اختلافات موجود بین خانواده شما و عروستان، باعث می شود که او شدیدا تحت فشار و استرس باشد. تشکر از همراهیتون.
Farshid : با سلام
من چند شب پیش خوابی دیدم دوس دارم برای شما بیانش بکنم.یک شخصی در حقم ظلم بزری کرد طلمی که هنوز یادش می افتم اشک در چشمام جمع میشه و داغ سنینی بر روی دلم گذاشت. روزهای سخت و لحظات خیلی تلخی داشتم. یک روز نفرینش کردم و فتم کاری از دستم ساخته نیست ولی بخاطر ظلمی که در حقم کردی محولت می کنم به خدا به خطار ارادتی به قرآن دارم قران را مامور زندگیت می کنم. خواب دیدم نوشته ای دستم دادند و فهمیدم مربوط به اون شخصه وقتی بازش کردم نوشته های سبز رنگی دیدم به عربی ولی خوانا نبودن برام نوشته ها تبدیل به دو اژدها شدند و اتشی از دهان هر دوی انها بیرون می امد و اتشی که داشتند شروع به سوزاندن کاغذ کرد انقرد وحشتناک بود که کاغذ رو بستم چون داشت همه کاغذ را می سوزاند.
ممنون از شما
فریبا هراتی
: سلام. تعبیر خواب شما این است که دو اژدهایی که در خواب دیده اید، نفرین شماست که در حق آن شخص کرده اید و تاکید خواب شما بر این است که اگر کارتان را به خدای بزرگ واگذار کردید، پس دیگر نباید کوچکترین نگرانی داشته باشید و نباید حرص و جوش بخورید!! حرصی که شما می خورید و هر بار که دلتان می سوزد، انگار خودتان را در دهان اژدها می اندازید و به آتش خشم خودتان می سوزید. بنابر این شما دو اژدها دیده اید که یکیش شما را می سوزاند و دیگری دشمنتان را. اما اگر درست قدم بردارید و حالا که کارتان را به خدای عادل واگذار کردید سعی کنید که مطلقا دیگر فکر او را نکنید و افکارش و حس انتقام را در سرتان نپرورید، خداوند تنها او را مجازات خواهد کرد. کار شما مثل کسی است که وسط رینگ بوکس ایستاده و بوکسور را به جلو فشار می دهد بدون اینکه در نظر بگیرد که هر مشتی که به بوکسور می خورد، او را هم به عقب پرت می کند!! شما از رینگ بیرون بیا و اجازه بده تا خداوند انتقامش را بگیرد. تشکر از همراهیتون.
حدیثه : ممنون که جواب دادین.
Mandana : با سلام ممنون از تعابیر عالیتون
من چند ماه پیش خوابی دیدم ک تو خونمونیم و بحثی در خانه شده از خونمون زدم بیرون،ب خانه پدربزرگ مرحوم پناه بردم اونجام از بس مادربزرگم و دایی کوچکم اذیت کردن زدم بیرون،انگاری جایی نداشتم تو خیابونا اشک میریختم ک یهو برگشتم عقب ضریح امام حسین و بین الحرمین رو دیدم گفتم خداشکر میرم تو حرم امام حسین زندگی میکنم تو حرم نشسته بودم دیدم دایی کوچیکم اومده ،اونجام نمیزاشت راحت باشم انگاری دنبالم افتاده بود تا دیدمش فریاد زدم ،ضریح امام حسینم اونطرفتر بود(شبیه خود قبه امام حسین نبود امام میدونستم ضریح مال امام حسینه)فریاد زدم گفتم الهی ب حق موسی ب جعفر خیر نبینی الهی ب حق علی بن موسی الرضا یادم نمیاد چی گفتم اخر دیدم انگاری با این دعااا درست نمیشه گفتم الهی بحق ابوالفضل العباس جوون مرگ بشی ک اینو گفتم عصبانی شد می خواست با پاش بهم لگد بزنه ک خادما و مردم از حرم بیرونش کردن یکی از خادما دورم پتو پیچوند منو نشوند ی گوشه ک یهو متوجه شدم مادرم کنارمه تو حرم
تعبیرش چی میشه خانم هراتی
من پارسال زیارت کربلا رفتم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما احتیاج به همفکری دارید و اینکه کسی تاییدتان کند تا روحتان آرامش بگیرد. از لحاظ روحی با دایی و مادر بزرگتان هماهنگی ندارید. و بنابراین چون آدم خوبی هستید امام حسین ع و حضرت عباس ع محبان شما هستند. بنابراین شما از لحاظ روحی نسبت به آنان احساس نزدیکی می کنید و با حضور آنان در زندگی تان آرامش قلبی می یابید. دایی شما دشمنی با شما ندارد و اینکه به دنبال شما آمده به خیال خودش در زندگی تان قصد همراهی و کمک دارد. حتی اگر جهالت می کنند به خدا و عدل او پناه ببرید و هرگز نفرین نکنید. مادر شما حامی و دلسوز شماست و شما در پناه حضرت عباس ع به امنیت و آرامش خاطر خواهید رسید. تشکر از همراهیتون.
ninaa : سلام. در خواب دیدم دشمنی رو که به تازگی به من ظلم بسیاری کرده نفرین می کنم. بعد دیدم یه زنی معترض شد . فهمیدم اون زن مادر دشمنمه..تشکر
فریبا هراتی
: سلام. شما تنفرتان را نسبت به دشمنتان با آرزوهای بد برای او نشان می دهید و مادرش معترض است چون نمی خواهد بلایی سر فرزندش بیاید. اما اگر کار خودتان را به خداوند و عدالت او واگذار کنید برای شما بهتر است چون در صورتی که خودتان نفرین نکنید و بگویید خدایا هر چه تو صلاح می دانی از عدالتت با او بکن، این هم به عدالت نزدیک تر است و هم اینکه اگر کسی شما را نفرین کند، نفرینش در حق شما نخواهد گرفت. اما اگر قصاوت قلب داشته باشید و شدیدا نفرین کنید، نفرین دیگران هم در حق شما خواهد گرفت. تشکر از همراهیتون.
مریم محقق : سلام خانم هراتی عزیزم من خواب دیدم جایی هستم شبیه دفترخونه یا یه اتاق با شوهر سابقم و آقای دفترداری که با تبانی با شوهرسابقم ازم کلاهبرداری کردن هستن و من شروع به نفرین میکنم که ایشالاه بچه ی کسی که این بلا رو سرم آورده جلو چشماش زجربکشه که یادم میوفته پدر بچمه نکنه پای بچمو بگیره بعد روبه دفتردارنفرینمو ادامه دادم یه جوری بگم که منظورم دفترداره که دفترداره شروع به دروغگویی میکنه و منو متهم میکنه که خودم در جریان بودم و کلاهبرداری در کار نبوده که دیدم دفترداره قیافه ی پسرخاله م شد وموهاش هم پرپشت و بلند تاشونه هاش شده(پسرخالم موهاشه کمه) و من از صحبتاش عصبی و ناراحت بودم که چطور دروغ میگه از خواب بیدارشدم
فریبا هراتی
: سلام عزیزم. اول از همه لطفا هرگز نفرین نکنید و کارخودتان را فقط به خدای بزرگ واگذار کنید تا او با مصلحت و صلاحدید خودش کسی را مجازات کند یا از او درگذرد چون نفرین اثرات منفی و بدی دارد که ممکن است تا اندازه ای خود آدم را هم به سختی بیاندازد. و تعبیر خوابتان این است که دفترداری که سر شما را کلاه گذاشته خودش فکرش حسابی مشغول است و بار گناهانش هم زیاد است. هر چند که ظاهری صمیمی به خود می گیرد تا مردم را جذب کند و زود پسرخاله می شود!! ولی در باطن بسیار مشکلات زیادی در زندگی اش دارد که به خاطر همین بار گناهان او به این مشکلات اضافه خواهد شد. تشکر از همراهیتون.
مریم محقق : سلام خانم هراتی عزیزم
من خواب دیدم که دخترم دراز کشیده ومن هم از رفتارقبلش خیلی ناراحتم و از ته دل نفرینش میکنم که بیدار شدم
ممنونم از تعبیرتون
فریبا هراتی
: سلام عزیزم . شما نسبت به دخترتان خشمی سرکوب شده در دل دارید و می خواهید که دیدگاهتان را به او تحمیل کنید. فکر می کنید که او خودش را به بی خیالی زده است. شرایط سنی هر کسی ایجاب می کند خطاهای مربوط به سن خودش را مرتکب شود و شما باید از دیده ی او به مسائل نگاه کنید و متوجه خواهید شد که خودش کم کم تغییر فکر خواهد داد و شرایط را انشالله بهتر درک خواهد کرد. شما نمی توانید از او انتظار داشته باشید که درک و شعورش اندازه شما باشد. تشکر از همراهیتون.
Tanhaa : سلام روز به خیر خانم هراتی
من تو خوابهای قبلیم گفتم که تازه از همسر سابقم جدا شدم و علت جداییمون دخالت مادر و خواهرش تو زندگی ما بود و مادرشوهر سابقم الان جهیزیه من رو هم نمیده و میخوام از طریق قانونی اقدام کنم و مادرم خواب دیده بودن که مادرشوهر سابقم لخته که براتون فرستادم و شما تعبیر کردید که بدذاتیش برای همه فاش میشه.
حالا خودم خواب دیدم که تو خواب به مادرشوهر سابقم و دخترش رو به شدت نفرین میکنم و ازشون ناراحتم و در اون بین گاهی هم گریه میکنم.من در واقعیت چنین کاری رو حتی تو خونه و تنهایی هم نکردم واسه همین حتی تو خواب به خودم گفتم من چرا این کار رو میکنم من که تا حالا نفرین نکردم چرا این قدر شدید دارم این دو نفر رو نفرین میکنم.
ممنون از تعبیر شما
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما خشم خودتان را راجع به کارهای او بارها سرکوب کرده اید و این احساس را بروز نداده اید. بنابراین ذهن شما در خواب برای رهایی از فشار این احساسات سرکوب شده، تجسم می کند که شما او را نفرین می کنید. تابه این واسطه آرامش شما به شما برگردد و این فشار از ذهنتان برداشته شود. به هر حال چه نفرین بکنید چه نفرین نکنید، خدای مهربان کارهای او را دیده و او تقاص کارهایش را خواهد گرفت. امکان ندارد کسی به اندازه ذره ای به کسی بدی کند و از چشم خداوند پنهان بماند. تشکر از همراهیتون.
Masi : خانم هراتی عزیز سلام ی زن داداش دارم تو مکرو حیله تکه وهمه از دست دروع ودغلاش خسته شدن ولی تو رو هیچکس هیچی نمیتونه بهش بگه منم که مادر پیرم پیشش زندکی میکنه به خاطر مادرم تحویلش میگیرم وخیلی بهش کوتاه میام ولی خیلی از دست کاراش خسته ودرمونده ام ....امروز صبح خواب میدیدم میزنم به سفره ونفرینش میکنم تو روی خودش ...بهش میگفتم به حق این سفره خدا مکرو حیلتو به خودت برگردونه حتی عربی شو هم میگفتم ومکرو ومکرالله والله خیر الماکرین ولی زن داداشم به روم خنده شیطنت امیزی میزد انگاری کیف میکرد از حقه ودروغاش
فریبا هراتی
: سلام. همانطور که گفتید خشم سرکوب شده شما و ترس شما از رودررویی با او به خاطر رفاه مادرتان در سینه تان سنگینی می کند و او هم می داند که شما به خاطر مادرتان بی یاور هستید و تحقیرتان می کند. می داند که ظاهر سازی می کنید و او می تواند علیه تان کار کند. خداوند بهترین انتقام گیرندگان است و کارخودتان را به او واگذار کنید. تشکر از همراهیتون.