تعبیر خواب نماز
اگر کسی در خواب ببیند که به جهتی غیر از قبله نماز می خواند، در امر دین دارای ایمانی ضعیف است و اگر نمی دانست باید به کدام طرف نماز بخواند، و قبله کدام سوی است، در کار دین حیران و سرگردان است.
-
امام صادق (ع) می فرماید: نماز گذاشتن به خواب بر هفت وجه است:
- ایمنی،
- شادی،
- عز و جاه،
- مرتبت،
- رستگاری،
- یافتن مراد،
- نقصان.
-
دیدن رکوع و سجود در خواب بر پنج وجه است:
- مراد یافتن،
- جمعیت،
- نصرت،
- ظفر،
- امر حق تعالی به جای آوردن. اگر نمازگزار ببیند که نماز را تمام کرد، دلیل که دعای او مقبول است. اگر ببیند تمام نکرد به خلاف این است.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند قومی را امامت کرد، دلیل که سروری کند. اگر ببیند که نماز قطع کرد یا نماز نگذارد یا بی وضو نماز کرد، دلیل که طالب چیزی است و نیابد. اگر در مدرسه یا مسجدی به امامت نماز کرد، دلیل که حاکم آن دیار مطیع او گردد. اگر ببیند که در نماز رکوع و سجود تمام کرد، دلیل که کار دنیایی او برآید.
جابر مغربی می گوید: اگر دید به خواب که نماز فریضه پیشین می گذارد، دلیل که به حق تعالی نزدیک گردد. اگر ببیند نماز پیشین می گذاشت، دلیل شادی است. اگر نماز خفتن بود، دلیل که حاجتش روا گردد. اگر ببیند که نماز صبح می کرد، دلیل که به سفر رود. اگر ببیند که نماز در باغ کرد، دلیل که توبه کند.
اگر ببیند که درکعبه نماز گذارد، دلیل که از خلیفه مرداش حاصل گردد. اگر در خواب ببیند که به تشهد نشسته بود، دلیل که از غم برهد. اگر ببیند که سلام اول به دست چپ داد، دلیل که کارش شوریده گردد. اگر ببیند که نماز نشسته می کرد، دلیل که دشمن بر وی ظفر یابد و گناهکار را مدد کند و از وی نپذیرد.
اگر ببیند که درتاریکی نماز کرد، دلیل که از غم ها فرج یابد. اگر ببیند که به پهلو خفته نماز می کرد، دلیل که بیمار گردد. اگر ببیند که نماز جمعه کرد، دلیل که به سفر رود و مال حاصل کند. اگر ببیند که در بیت المقدس نماز کرد، دلیل که میراث یابد و روزی بر وی فراخ گردد.
حضرت دانیال می گوید: دیدن نماز کردن سه نوع است. اول: فریضه. دوم: سنت. سوم: تطوع. اگر ببیند که نماز فریضه می گذارد، دلیل که حق تعالی وی را حج روزی کند. اگر بییند نماز سنت می کند، دلیل که بر مردم شفقت کند. اگر ببیند نماز تطوع بگذاشت، دلیل که راستگو است. اگر به خواب دید در ستور نماز کرد، دلیل که حق تعالی در کسب او برکت کند.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Borke : سلام وقتتون بخیر ممنون از جوابگوییتون .. من دو روز پیش ساعت تقریبا ۴:۳۰صبح خواب دیدم تو اتاق روبه قبله سجاده پهن بود (البته دقیق از سجاده چیزی تو ذهنم نیست فقط یادمه که چادر نداشتم با روسری بودم) دو زانو نشسته بودم باحس عالی با خدا حرف میزدم سپاسگذاری میکردم شب قبلش از خدا خواسته بودم منو از چیزای منفی محافظت کنه همون توی خواب ..بعد یهوو اطرافم هاله و نور های کمرنگ سبز دیدم حس خیلی خوبی داشتم بعد عمه بزرگم اومد تو اتاق گفت بهم اطرافت نور سبز داری چند روزه صورتت نورانی شده بهم گفت رفته بودیم بیرون با برادر شوهرش بعد برادر شوهرش گفته این دمپایی چرا نور داره منم گفتم حتما ماله دختر داداشمه اون وسایلاشم نور داره بعد عینکشو کند بهم داد(عینکی نیست ولی تو خواب داشت) یکی دیگه هم عینک دستش بود مردانه بهم داد گفت بذارم تو کیفم بعد ازم میگیره ..یهوو توی خواب از خواب بیدار شدم گفتم وای چ خوابی دیدم بعد عمه ها و خواهرم اینا بودن اومدن دورم ک خوابمو تعریف کنم منم تعریف کردم حتی دقیق همونجا که خوابیده بودم میگفتم بهشون توی خوابم همینجوری نشسته بودم دقیق همینجا بعد دیگه کلا حس خوبی داشتم حتی کسی که زیاد رابطه خوبی باهم نداریم بعد اون خوابم توی خواب باهام خوب شده بود و خیلی راحت باهم حرف میزدیم..
بعد یهوو واقعا از خواب بیدار شدم
هرجاگشتم برا اینکه توی خوابم خواب دیدم که دارم خواب میبینم بعدم بیدار میشم برا بقیه تعریف میکنم نتونستم تعبیری پیدا کنم .سپاسگذارم ازتون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. وقتی شما خواب می بینید که دارید خواب می بینید به این اشاره می کند که از لحاظ احساسی نگرانی هایی دارید و می خواهید که از خودتان به شدت محافظت کنید که شما در این حالت با خدای بزرگ در قلبتان صحبت کرده اید و البته خداوند حافظ شماست و انرژی مثبت به زندگی تان راه می یابد به صورتی که همه از عملکرد شما متوجه خواهند شد که شما احساس می کنید که جاپایتان قرص است و در امنیت کامل به سر می برید. اعتماد به نفستان بالا می رود و شما را عاقلتر از خودشان می دانند. وقتی که در خواب از خوابتان بیدار می شوید، یعنی شما در زندگی تان به مسائل جدیدی آگاه می شوید و از غفلت در مورد مسئله ای دست می کشید. شما دیگر شرایط و وقایع اطرافتان را در بیداری نادیده نمی گیرید و دقت عملتان بالاتر خواهد رفت. متوجه می شوید که وقتی فقط توکلتان به خدای بزرگ باشد، خداوند به شما امنیتی را می بخشد که هیچ کسی قادر نیست اینطور به شما آرامش ببخشد. تشکر از همراهیتون
نرگس رستمی : سلام عرض ادب..چند شب پیش خواب دیدم وارد منزلی شدم که نمیشناختم و پدر اون منزل فوت شده بود و اون خانواده نذر داشتن هر سال در منزلشوت نماز جماعت برگزار کنن نماز مستحبی امام حسین(ع)
از طرفی دختر خانواده حجاب درستی نداشت و لباس قرمز رنگ تن اش بود و با تمسخر به صف جماعت نماز نگاه میکرد اعضای این خانواده پشت به قبله ایستاده بودن و صف نماز گزاران رو نگاه میکردن من و اشخاص دیگه ای داخل صف بودیم من توی ردیف ادل قرار داشتم سمت راست. اما امام جماعت نداشتیم. ولی ما صف نملزگزاران همه ره به قبله نماز رو شروع کردیم نماز امام حسین رو به طور کامل خوندم و سط نماز داخل سجاده ام یک هزارپای قرمز رنگ که مرده بود و خشک شده بود رو دیدم. اما چون مرده بود نترسیدم ازش و به نماز ادامه دادم و کامل خوندم البته مادرم داخل صف نماز نبود اما از کنار اون هزارپارو داخل سجاده من دید و گفت مرده.
بعد از نماز با مادرم رفتیم قبرستان که مادرم قبر عمه اش رو پیدا کنه (عمه سالهاست فوت کردن) من دوست داشتم روی این قبرها اب بریزم از طرفی هم دوست نداشتم مردم کار خیر من رو ببینن .یک افتابه اب برداشتم گذاشتم داخل زنبیلم و به یک قبر اب ریختم که سنگ مرر کوچکی هم داشت.
رفتم سراغ قبر دوم که دیدم یک نوزاد پسر داخل پتو و لباس سفید رنگ روی قبر بود و بغلش کردم انگار اون پسر من بود.مادرمم رفت که قبر عمه اش راه پیدا کنه. اون قبرستانی خیلی سرسبز بود.
فریبا هراتی
: سلام. عرض ادب متقابل. شما به ترسها و شک هایتان اجازه نمی دهید که مانع پیشرفت شما و رسیدن شما به اهدافتان شوند. شما مثبت اندیش هستید و خداوند را به خاطر خود خداوند دوست دارید و نه به خاطر چیزهایی که خداوند به شما قرار است بدهد! عشق شما به خداوند به خاطر بزرگی و درک عظمت خود اوست و نه به خاطر اینکه تعداد آرزوهای برآورده شده تان زیاد بوده است! شما شخصیت اصیلی دارید و می خواهید نگرش های منفی را دور ریخته و شروعی مثبت داشته باشید. اهل خودنمایی و ریا نیستید. به اصالت خانوادگی تان پایبند هستید و در دنیا شروعی تازه خواهید داشت و اهدافی دارید که می خواهید به آنها برسید. خواب شما گویای ذهنیت شماست. تشکر از همراهیتون.
نرگس رستمی : سلام ببخشید چند روز پیش من یک خواب ثبت کردم نمیدونم واقعا ثبت شده یانه.
فریبا هراتی
: سلام. خواب شما یک هفته پیش که ارسال کردید پاسخ داده شده. وقتی خوابتان را نمی بینید، ادامه را بزنید خوابتان می آید. اینهم کپی آن!
نرگس رستمی
نرگس رستمی :سلام وقت بخیر
داخل منزل سیدی شدم که البته حکم استاد رو برای من دارن و خاطرم نیست که چه ذکری رو داشتن برای من میخوندن و به من گفت نماز مغرب بخون ۴ رکعت. و با انگشترش (نگین زمرد) پشت پلک های چشمم کشید و درازکشیده من داشتم نماز میخوندم پشت به قبله بودم و خودم بلند شدم و روبه قبله نشسته نماز خواندم و همه ارکان نماز رو انجام دادم و توی دلم گفتم به خودم که چرا میگه مغرب ۴ رکعت بخون!!! بهرحال ۴ رکعت خواندم و اعضای خانواده استادم و دختر خودم شگفت زده و متعجب من رو نگاه میکردن.
پاسخلینک1 هفته پیش ویرایش حذف
فریبا هراتی
فریبا هراتینویسنده یوتاب :سلام. تشکر. کسی که به او استاد می گویید کاسه ی داغتر از آش است!! و به صورتی اغراق آمیز و اشتباه شما را راهنمایی می کند. او بینش شما را نسبت به مسئله ای از بین برده است و باعث شده که شما چشم و گوش بسته به حرفهای او اعتماد کنید. رفتاری که شما دارید در شرایط حاضر، خلاف خواسته های خداست. برای رسیدن به خواسته های دنیایی، پشت به قبله نکنید، به او توکل نکنید که برایتان کاری انجام دهد، به خدا توکل کنید. ولی شما کم کم عقلانیت خودتان را به کار خواهید انداخت و به خداوند رو می آورید و کاری را که صحیح است انجام می دهید. دوست عزیز برای خودتان از این شخص بت ساخته اید!! خداوند به انسان عقل داده و سید بودن و عام بودن کسی دلیل بر این نیست که او برتریتی نسبت به دیگران داشته باشد. باید توجه کنید که هر وقت در انجام هر کاری زیاده روی کردید، از حقیقت دور شده اید. تشکر از همراهیتون.
نرگس رستمی : سلام وقت بخیر
داخل منزل سیدی شدم که البته حکم استاد رو برای من دارن و خاطرم نیست که چه ذکری رو داشتن برای من میخوندن و به من گفت نماز مغرب بخون ۴ رکعت. و با انگشترش (نگین زمرد) پشت پلک های چشمم کشید و درازکشیده من داشتم نماز میخوندم پشت به قبله بودم و خودم بلند شدم و روبه قبله نشسته نماز خواندم و همه ارکان نماز رو انجام دادم و توی دلم گفتم به خودم که چرا میگه مغرب ۴ رکعت بخون!!! بهرحال ۴ رکعت خواندم و اعضای خانواده استادم و دختر خودم شگفت زده و متعجب من رو نگاه میکردن.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. کسی که به او استاد می گویید کاسه ی داغتر از آش است!! و به صورتی اغراق آمیز و اشتباه شما را راهنمایی می کند. او بینش شما را نسبت به مسئله ای از بین برده است و باعث شده که شما چشم و گوش بسته به حرفهای او اعتماد کنید. رفتاری که شما دارید در شرایط حاضر، خلاف خواسته های خداست. برای رسیدن به خواسته های دنیایی، پشت به قبله نکنید، به او توکل نکنید که برایتان کاری انجام دهد، به خدا توکل کنید. ولی شما کم کم عقلانیت خودتان را به کار خواهید انداخت و به خداوند رو می آورید و کاری را که صحیح است انجام می دهید. دوست عزیز برای خودتان از این شخص بت ساخته اید!! خداوند به انسان عقل داده و سید بودن و عام بودن کسی دلیل بر این نیست که او برتریتی نسبت به دیگران داشته باشد. باید توجه کنید که هر وقت در انجام هر کاری زیاده روی کردید، از حقیقت دور شده اید. تشکر از همراهیتون.
نرگس رستمی : سلام و ارادت خالصانه...
خواب دیدم منزل عمه دومم هستم و افراد زیادی رفت و امد داشتن به منزلشون. من در خواب یک شلوار لی دمپا پام بود و دمپا بودنش...عالی بود و هرکی منو میدی جذب این شلوار میشد و میگفت قشنگ.از جمله عمه بزرگم که میگفت شلوار قشنگی داری.
بعد با دختر عمه ام از پله رفتیم بالا سمت بالا پشت بام و احساس کردم طبقه ۴ هستیم.
قرار بود منو ایشون باهم اون بالا صحبت کنیم. و بلافلصله از اون بالا پشت بام من صدای اذان مغرب عشارو شنیدم و گفتم بعدا صحبت کنیم بیا الان بریم برای نماز. و متوجه شدم منزل عمه ام داره نماز به جماعت برگزار میشه... و گفتم بیا بریم به جماعت بخونیم.
منتها برای دختر عمه من نماز به فردی یا جماعت انگار فرقی نمیکرد. اما رو حرف من حرف نزد و رفتیم پایین که نمازو به جمات بخونیم.
فریبا هراتی
: سلام. ارادت متقابل. شما شخصیتی کوشا و قوی دارید و سعی می کنید که با سخت کوشی به اهدافتان برسید و نگرش های شما از رفتارتان مشخص است. شما می خواهید در زندگی تان پیشرفت کنید و به اوج موفقیت برسید و در تمام زمینه های زندگی و مسائل مادی و احساسی پیشرفت کنید. زندگی شما متحول خواهد شد. شما می دانید که باید برای رسیدن به خواسته هایتان اول به خدای بزرگ توکل کنید بعد به سعی و عمل خودتان. به خاطر این است که شما خودبزرگ بینی نمی کنید و شخصیتی افتاده و خاکی دارید. ضمن اینکه می دانید موفقیت شما مرهون و مدیون همه ی کسانی است که برای شما زحمت کشیده اند و منیت به خرج نمی دهید. دختر عمه تان اما گاهی منیت به خرج می دهد اما متکبر نیست. تشکر از همراهیتون.
حمیده : سلام استاد عزیز.چند روزیست که برای کار یک فرد زندانی در تلاش هستم سند و وثیقه تهیه کنم.دیشب در خواب میدیدم درب واحد آپارتمانم را دارم نظافت میکنم وخانم واحد کناری با همسرش دعوا کرد و از خونه زد بیرون و خانم واحد سوم فورا بیرون آمد و با اشراف بر پریشانی این خانم مثل اینکه برایش دام پهن کرده باشد گفت شب جایی داری بمانی؟بیا من کمکت میکنم .من نگران شدم و بعد احساس کردم به عنوان کارگر در منزل سومی کار میکنم تا هوای این خانم را داشته باشم .مردی که صاحب خانه بود به من گفت این سرویس جواهر را روی پشتی مبل به نمایش بذار و من گردنبند و دستبند را به پشتی مبل چسباندم ولی گوشواره ها روی میز ماند .او در ضمن با آن خانم صحبت می کرد و مرد دیگری مثل محافظ ایستاده بود.بعد به من گفتند شما دیگه برو.من کیفم و ریموت ماشینم را یواش برداشتم به نیت اینکه برگردم و ماشین را یواشکی بردارم و گوشواره ها را هم در کیفم انداختم و خارج شدم دیدم در کوچه های شهری مثل نجف و کربلا هستم و با گرفتاری خودم را به مسجد رساندم تا نماز بخوانم و اتفاقات دیگری افتاد و باز دیدم رفتم مسجد و به نماز ایستادم و بعد بیدار شدم.درضمن خواستگار برای دخترم آمده و شوهرم اجازه نمیده بیان میگه دخترمون هنوز آمادگی ازدواج نداره و من ناراحت هستم . دخترم ترم اول دانشگاه است.آیا ربطی به این خواب داره؟لطفا تعبیر بفرمایید .تشکر
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید مشکلات و موانع موجود در روابط اجتماعی و زندگی تان را از بین ببرید و به این فکر می کنید که مردم در زندگی هایشان مشکلات زیادی دارند. روحیه ی شما مهربان و دلسوز برای دیگران است و می خواهید که زندگی های همه خوب باشد و به زندگی هایشان متعهد باشند ولی نظرات و مشاوره از هر کسی را قبول نمی کنید و هر کسی هر چه گفت را زود باور نمی کنید. شما اختیار و کنترل زندگی خودتان را دارید و نمی خواهید که دخترتان با مشکلی در زندگی مواجه شود. بنابر این توکل به خدای بزرگ و توسل به حضرت علی ع می کنید و با همسرتان هم عقیده و هم فکر خواهید شد. شما اجازه نمی دهید که اختلافات به زندگی شما و ناراحتی ها به زندگی دخترتان راه پیدا کند. بنابراین عجله نکنید و اجازه دهید که دخترتان درسش را تکمیل کند و برای ازدواج بدون شناخت اصلا عجله نکنید. تشکر از همراهیتون.
Mary ai : سلام؛ من خواب دیدم که لطفا خواب من نمایش داده نشود. ممنون از شما
فریبا هراتی
: سلام. دوست عزیز طبق قوانین سایت که هنگام ثبت نام به شما اطلاع رسانی شده، شما فقط مجاز به ثبت یک خواب در 24 ساعت هستید و اگر در یک شب 10 خواب ببینید بدون بیداری یک خواب محسوب می شود و اگر 10 خواب ببینید و وسط آن بیدار شوید 10 خواب مجزا محسوب می شود و شما هرگز مجاز به ثبت بیشتر از یک خواب هم نیستید. سرپیچی از قوانین سایت شما و بنده را مدیون سایت و کارمندان آن خواهد کرد. پس لطفا این مسئله را در نظر داشته باشید و منبعد هرگز بیشتر از یک خواب ارسال نکنید. مادر و خواهر کسی که به او علاقه مند هستید به شما فکر می کنند و اگر به صورت ناخوانده در خواب مهمانتان بوده اند ممکن است به خواستگاری شما بیایند. برادر شما سعی می کند که از حقوق شما حمایت کند و به صورت مستقیم در کارتان دخالتی نمی کند. شما می خواهید که ابتکار عمل به خرج بدهید و قدم اول را در راهی که منجر به موفقیت شما می شود، بردارید و از برادرتان در این رابطه کمک خواهید خواست./ در ادامه.. شما رفتاری مهربان و صادقانه و باکرامت از خودتان نشان خواهید داد و می خواهید معلومات و دانش و خردتان را در مورد کاری بالا ببرید. می خواهید در زندگی تان پیشرفت کنید ولی هنوز جایگاه خودتان را نیافته اید. شما احساس می کنید که مجبور هستید به انجام کاری یا به ازدواج با کسی متعهد شوید که تمایلی به آن ندارید. درک شما بالاتر خواهد رفت و متوجه می شوید که خیلی ها در زندگی بی هدف و مستاصل هستند. مادر کسی که دوستش دارید به شما کمک می کند که به خواسته تان برسید. انگشتان دست او اشاره به این دارد که شما باید مهارت های علمی و ذهنی و فیزیکی تان را برای رسیدن به موفقیت به کار ببرید. باید یاد بگیرید که خوش اخلاق باشید و الکی دعوا راه نیاندازید، حسادت را از وجودتان پاک کنید و مراقب باشید که زندگی تان با چشم زخم دیگران آسیبی نبیند، صدقه بدهید و ان یکاد بخوانید. در این صورت است که انشالله شما گشایش کار خواهید یافت. ( جادویی که می فرمایید یا طلسم، در خوابتان اشاره به جهالت دارد و اینکه اگر اطلاعات خود و معلومات و دانشتان را برای حفظ زندگی مشترک بالا نبرید، جهالت و گمراهی تان باعث خواهد شد که در زندگی شکست بخورید). کسی که دوستش دارید هم به شما توجه خواهد کرد اگر شما بتوانید همانطور که مادرش از شما می خواهد، خردمندانه رفتار کنید. تشکر از همراهیتون.
سوگندم : سلام خانم هراتی عزیز ،من باز هم مزاحمتان شدم.صبح خواب دیدم که به منزل یکی از اقوام همسر مرحومم می روم خانه اش دو طبقه هست البته در یک طبقه ای که ساکن هست بود. وطبقه دوم ان ساختمان در مالکیتش،( در واقعیت )اختلاف هست ووارثی هست.در خواب منزل ان خانم فامیل را انگار تعمیر می کردندودرست کرده بودند ووسایلشان را جابه جا کرده بودند فرش ها را به دیوار زده بودند مثل تابلو فرش وانگار دستباف بود وزیبا هم بود بعد من نمی دانم برای چه کاری انجا رفته بودم.یکدفعه صحنه عوض شده ودر محوطه بزرگی هستم که حیاط بزرگی بود وان ساختمان دو طبقه در ان قرار داشت ولی مجزا وان طبقه ایی که وارثی هست بزرگ بود ومن وارد ان شدم البته قبل از وارد شدن از حیاط گذشتم وحوض ابی در وسط ان بود وکفش به پا نداشتم وبا جوراب بودم حس می کردم که محوطه مسجد هست بعد من وضو می گیرم ومی روم داخل همان ساختمان ووارد اتاقی می شوم چند نفر ار افراد انجا بودند که می شناسم وسجاده ایی راپهن کردم ونماز خواندم در حال سجده فکر می کردم کسی که پشت سر من هست کف جوراب من را می بیند چون بدون کفش بودم حتما کثیف هست .پشت سر من همان خانم فامیل داشت نماز می خواند .من بعد از نماز سجاده را جمع کردم وگوشه ایی مرتب گذاشتم وبرگشتم که از انجا بیرون بروم دیدم سجاده ان خانم فامیل همانطور باز هست وبرنداشته ورفته است .تشکر از وقتی که می گذارید
فریبا هراتی
: سلام. مراحمید. کسی که خانه اش را تعمیر کرده اند، شرایط سخت خودش را ارزیابی کرده و موقعیتش را در زندگی بهبود بخشیده است. او موفقیت های زیادی به دست آورده و مردم به موفقیت او توجه زیاد خواهند کرد. خیلی ها هستند که در این ارث طبقه ی دوم سهیم هستند و موضوع آن تفکیک خواهد شد. شما به سهم خودتان از این جریان خواهید رسید و خدارا شکر می کنید ولی نگرانید که دیگران احساس کنند که شما از نظر مالی کمتر از ایشان هستید. اما شما ایمانتان از او بیشتر است. شما سهمتان را می گیرید و می روید ولی او آنجا خواهد ماند. تشکر از همراهیتون.
yasin137364 : سلام خسته نباشید
دیشب یه شخصی به من گفتن براشون استخاره بگیرم با تسبیح منم بهش گفتم فردا برات انجام میدم
بعد دیشب خواب دیدم سر سجاده نماز بودم میخواستم برای همون شخص استخاره بگیرم ولی به خودم گفتم اول دو رکعت نماز بخونم برای حاجتش بعد استخاره بگیرم.
ممنون میشم تعبیر کنید.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما وقتی می خواهید برای کسی استخاره بگیرید باید نیت تان در واقع این باشد که او به خواسته اش برسد و همسو با او و همدل با او باشید. نه اینکه در دلتان این باشد که او به خواسته اش نرسد و برایش استخاره بگیرید چون در این صورت استخاره تان غلط خواهد بود. اما اگر هم نماز بخوانید و هم همسو با او نیت کنید بهتراست از هر دو حالت. تشکر از همراهیتون.
Zahra : سلام،خواب دیدم در حیاط منزل یه حاج اقای دعا نویسی بودم کلی خانم دیگه ام بودن،اذان ظهر رو تازه گفته بودن،به ما گفتن پاشید سجاده ها رو پهن کنید توو صف بایستید تا به پیش نمازی حاج اقا بیان نماز حاجت بخونیم،من گفتم تا حاج اقا بیاد من نماز ظهرو عصرم رو بخونم و نمازهام رو خوندم(البته چون وضو نداشتم پاشدم تیمم کردم) وقتی روی سجادم منتظر بودم به خانمی چادر نماز منو برد یه چادر دیگه بهم داد.دیگه ندیدم نماز حاجت روجماعت خوندیم یا نه.برگشتم سرکارم، یه اقای جوانی برام یه ماشین اسباب بازی صورتی رنگ اوردن همون موقع دختر حاج اقا یه ماشین مثل همون که اقای جوان برام اوردن بهم دادن و رفتن
فریبا هراتی
: سلام. شما به دعانویسان رو می آورید و امیدوار هستید که این اشخاص بتوانند مشکلات شما را حل کنند. در حالی که بدون اینکه از این مسئله آگاه باشید که این کار گناه است، این عمل را انجام می دهید. شما نمی توانید با استفاده از دعا و جادو به خوشبختی برسید مگر اینکه شما را سر کار می گذارند و شما را می فریبند و تنها قلب و احساس و روحتتان را به بازی می گیرند!! نگرش درست و ایمان شما را می خواهند از شما بگیرند و افکار دروغین را به شما به اسم دین غالب کنند!!! اما شما باهوشید و خداوند دوستتان دارد پس این خواب را دیده اید که از گمراهی بیرون بیایید. من در اینجا برایتان از قرآن کریم ادله ای می آورم تا صریحا نظر قرآن را راجع به کمک گیری از اجنه و شیاطین بدانید. کاری که دعانویسان می کنند همین است!! آنها موکلانی از شیاطین و اجنه دارند که درکارها کمکشان می کند و توکل آنها به خدا نیست ولی در ظاهر مسلمان می خواهند که پیروان خودشان را زیاد کنند. لطفا این مطلب را اگر لازم بود 10 بار هم شده بخوانید تا خوب برایتان جا بیافتد که موضوع چیست: شما باید از ارتباط با جن ها و دعانویسان پرهیز کنید و اینکارها واقعا گناه است شر کارتان گردنتان را می گیرد و در نهایت به ضعف اعصاب یا دیوانگی خدای نکرده دچار می شوید. همانطور که در قرآن آمده هیچ برگی از درخت نمی افتد مگر اینکه خدا بخواهد. جادو فقط برای کسانی موثر واقع می شود که به جادو ایمان دارند و قدرت آن را بالاتر از قدرت خدا می دانند. آیه 6 سوره جن می فرماید: یک عده از انسان ها و نوع بشر، به جای پناه بردن به خدا، به جن پناه می برند در صورتی که اجنه نمی توانند پناه آنها باشند. ( پس این کارهای دعا نویسان برای اجیر کردن اجنه برای موفقیت انسان ها در زندگی شان وعده ای دروغ و باطل است. هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیست! ) در جای دیگری در قرآن در سوره بقره آیه 102 آمده که (عده ای از بنی اسرائیل از دو فرشته که در بابل نازل شده بودند، به اسم هاروت و ماروت که دعاهایی می آموختند، که بین زن و شوهران جدایی می انداخت، و جدایی نمی انداخت مگر آنکه خدا می خواست!! ) و این به این معنی است که حتی اگر جنیان بخواهند کاری کنند، موفق نمی شوند مگر اینکه خدا بخواهد! حالا جای سوال است که مگر خدا می خواهد؟ مگر خدا دوست دارد که کسی بد بخت شود؟ حقیقت این است که اگر جنیان به خودی خود می توانستند به انسان ها آسیب برسانند، احدی بر پشت زمین باقی نمی ماند زیرا شیطان از بدو خلقت انسان با او دشمنی داشت!! خداوند انسان ها را دوست دارد و عاشق آنان است زیرا از روح خود در بدن انسان دمید. تنها کسانی اسیر جادو جنبل می شوند و آسیب می بینند، که معتقد هسنند که قدرت شیاطین از قدرت خداوند بیشتر است. معتقد هستند که خداوند مهربان نیست و حامی بنده های خود نیست. معتقد هستند که خدا نمی بیند و نمی شنود و آنان را رها کرده تا شیاطین و اجنه بتوانند آنان را اذیت کنند. خداوند به واسطه چن ها، باور انسانها را نسبت به قدرت خودش آزمایش می کند. تا بفهمد که چه کسانی به او توکل می کنندو چه کسانی به اجنه!! این باور منفی انسانها، انرژی منفی دشمنانشان و اجنه را جذب کرده و آنان را آسیب پذیر و مغلوب می کند. اگر شما به خدای بزرگ و الرحم الراحمین ایمان داشته باشید و مطمئن باشید که عشق او شامل حال بندگانش است، هرگز آسیبی از هیچ جنی نخواهید دید. برای کارهایتان هم مطلقا از این دعا نویسان کمک نگیرید. گر اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی!! تشکر از همراهیتون..