تعبیر خواب نوزاد
دیدن نوزادی تازه متولد شده در خواب، نشانه به وجود آمدن شادیهای زیاد و خوشبختی است. نوزاد دختر دیدن در خواب، رسیدن ثروت و نوزاد پسر دیدن، گشایش کارهای زندگی است. اگر ببینید نوزادی مشغول شنا کردن است، از گرفتاری و سختی نجات پیدا می کنید.
آنلی بیتون می گوید : دیدن نوزادی تازه متولد شده در خواب، علامت آن است که بزودی سرگرمیها و شادیهای لذتبخشی تجربه خواهید کرد. اگر دختری خواب ببیند نوزادی دارد، نشانه آن است که متهم به افراط در خوشگذرانیهای غیر اخلاقی خواهد شد.
اگر خواب ببینید نوزادی مشغول شنا کردن است، نشانه آن است که موفق می شوید از گرفتاری و سختی جان سالم به در ببرید. اگر در خواب نوزاد تازه متولد شدهاى را ببینید، بیانگر آن است که روزهاى شادى را خواهید گذراند. اگر دخترى در خواب مشاهده کنید که صاحب نوزادى است، بیانگر آن است که باید مراقب اعمال خود باشد. دیدن نوزاد مرده در خواب، نشانهى ناراحتى و نگرانى است.
درکتاب سرزمین رویاها آمده است :
یک نوزاد قشنگ : شادی و آرامش.
یک زن خواب نوزاد ببیند : علامت حاملگی.
یک زن آبستن خواب نوزاد ببیند : یک عشق پرسعادت.
یک زن شوهردار خواب ببیند که بچه دار شده : شادی او بزرگ خواهد بود.
یک زن مجرد خواب ببیند که بچه دار شده : عشقش او را ترک می کند.
یک زن بیوه خواب ببیند که بچه دار شده : مرتکب کارهای نامعقول خواهد شد.
یک زن بیوه خواب ببیند که آبستن شده : موفقیت در همه امور.
یک نوزاد در حال مکیدن سینه مادرش : خوشی و لذت در زندگی
یک نوزاد در حال مکیدن سینه پرستار : ۱- یک بیماری رنج آور ۲- خطرهای بسیاری شما را تهدید می کند مراقب باشید.
یک نوزاد خنده رو : دوستان بسیار خوب دور شما را می گیرند.
یک نوزاد زشت : بدشانسی در آینده.
یک نوزاد در بغل دارید : بزودی بچه دار خواهید شد.
یک نوزاد در قنداق : ۱- امید در عشق ۲- حوادث پراز شادی.
یک نوزاد که اولین قدمها را برمی دارد : مشکلات مختلف در مقابلتان پدیدار می شود.
یک زن از یک بچه پرستاری می کند : شخصی که به او اطمینان کامل دارید به شما خیانت خواهد کرد.
یک نوزاد بیمار : یک بیماری سخت در فامیل.
یک نوزاد می گیرید : مشاجره در خانواده.
یک نوزاد سرراهی : ناکامی در عشق.
یک نوزاد در گهواره : یکنفر مراق شماست او افکار خوبی ندارد.
نوزاد اشخاص دیگر : یک شکست برای مخالفان شما.
تعداد زیادی نوزاد : فراوانی در زندگی.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
zahra : سلام.پری شب خواب دیدم.توی خونه خودمون یه نوزاد زیبا بود.که من کنارش دراز کشیده بودم.چشمان درشت و مژه های بلندی داشت.پستانکی که نوازدها آن را مک میزنن.در دهان داشت.به من لبخند میزد.با خودم گفتم :از من خوشش میاد.انگشت شصتم را توی دهانش گذاشتم. و او هم انگشتم را می مکید.با خودم گفتم صاحبش نیاد بگه چرا این کار را میکنی؟حسم این بود که نوزاد مال موجوداتی غیر از انسان باشه.لحظاتی گذشت.دیدم بچه توی جاش نبود.اتفاقا جای بچه بلند بود.انگار چندین لایه پتو تا کرده بودن و نور هم اطرافش بود....سربلند و سلامت باشید.
فریبا هراتی
: سلام. کار یا پروژه ای به شما پیشنهاد می شود که شما باید سعی کنید که آن را بدست آورده و توانایی خودتان را برای پیشبرد آن اثبات کنید. این کار با وجود شما پیشرفت زیادی خواهد کرد. شاید شما تصمیمی می خواهید بگیرید که نیازمند نصیحت و راهنمایی هستید و خوابتان می گوید که این تصمیم خوب است و توانایی عملی کردن آن را دارید. تشکر از همراهیتون.
Niloofar : :با سلام. من خواب دیدم که بچه دار شدم و نوزاد دارم، ولی بچه امو دادم دست مادر بزرگم، مادربزرگم سرشو گرفت زیر دستش و من ترسیدم سرش له بشه. بچه ارو گرفتم، داشت گریه میکرد، بغلش کردم واسش اواز خوندم و نوازش کردم اروم شد. بعد تو خواب من با یک نفر دیگه ازدواج کرده بودم و رفته بودم یه کشور دیگه، وقتی برگشتم یه دختر بچه بود داشت بازی میکرد بزرگ شده بود و 5 سالش بود، بهم گفتن این بچه تو هست از نامزدم که الان باهاشم. و من دیدمش بچه ارو غش کردم از ناراحتی که بچه منه بزرگ شده و من ندیدمش، و چرا رفتم با یکی دیگه ازدواج کردم
فریبا هراتی
: سلام. کار و پروژه ای یا ثروتی به شما واگذار می شود و یا به هدفتان می رسید و سعی می کنید که با عقلانیت کارتان را به پیش ببرید ولی نباید اجازه دهید که کسی افکار و ایده های خودش را به شما تحمیل کند. باید با روش خودتان و با مثبت اندیشی و آرامش کارتان را انجام دهید. و بعد شما مجبور می شوید که کار دیگری را هم سروسامان ببخشید و برای مدتی احساس می کنید که زندگی تان در هرج و مرج قرار دارد. مسیر زندگی شما عوض خواهد شد و سرمایه تان هم افزایش می یابد. نامزد شما پولدار می شود و شما فکر می کنید که با ثروت نامزدتان شما خیلی راحت می توانستید که احساس رفاه و خوشبختی داشته باشید و چرا باید به خودتان سختی می دادید. تشکر از همراهیتون.
Niloofar : با سلام. من خواب دیدم که بچه دار شدم و نوزاد دارم، ولی بچه امو دادم دست مادر بزرگم، مادربزرگم سرشو گرفت زیر دستش و من ترسیدم سرش له بشه. بچه ارو گرفتم، داشت گریه میکرد، بغلش کردم واسش اواز خوندم و نوازش کردم اروم شد. بعد تو خواب من با یک نفر دیگه ازدواج کرده بودم و رفته بودم یه کشور دیگه، وقتی برگشتم یه دختر بچه بود داشت بازی میکرد بزرگ شده بود و 5 سالش بود، بهم گفتن این بچه تو هست از نامزدم که الان باهاشم. و من دیدمش بچه ارو غش کردم از ناراحتی که بچه منه بزرگ شده و من ندیدمش، و چرا رفتم با یکی دیگه ازدواج کردم
فریبا هراتی
:
سلام. طبق قوانین سایت و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بالای تعابیر، شما فقط مجاز به ثبت 1 خواب در 24 ساعت هستید و یک خواب شما برای تعبیر ثبت شد. در نوبت هستید و باید این خواب دومتان را یک روز دیگر ارسال کنید. این قوانین هنگام ثبت نام در سایت در جایی که علامت زده اید که با قوانین موافقم به شما اطلاع رسانی شده است. تشکر از همراهیتون.
Niloofar : بله ممنون
yas : سلام خسته نباشین تازگیها زیاد این خواب رو میبینم که بچه دومم به دنیا اومده یه بار دختر یه بار پسر... ولی میدونم اصلا امکان بچه دار شدنمون نیست. دیشب هم خواب دیدم یه دختر خیلی خوشگل دارم و از صبح پیش خانوادم میمونه از سر کار که برمیگردم بهش شیر میدم و زیاد میخوره و ببخشید شروع میکنه به پی پی کردن توی پوشکش و هی باید تمیزش کنم.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما از غم فارغ می شوید. یا گشایش کار پیدا می کنید و یا به ثروت و سرمایه ای می رسید که برای افزایش آن، از جان و دل از وجودتان مایه م یگذارید. ثروت شما مرتب زیاد شده و سرمایه تان اضافه می شود. تشکر از همراهیتون.
sahar : سلام
من دو شب پیش خواب دیدم که دختر بچه ای از کسی که باهاش دوستم به دنیا اوردم و دارم بهش شیر میدم انقدر شیرم زیاد بود که وقتی میخورد اضافه شیر رو میدیدم .. بعد شیر دادن به بچه شیر زرد دیدم از سینم میاد(اغوز)بچه خیلی به من میخندید همش و خیلی شبیه بچگیای خودم بود..برادرم فهمید که بچه بدنیا اوردم اولش باهام بد برخورد کرد ولی بعدش اروم شد...ممنون میشم تعبیرش رو بهم بگید...
فریبا هراتی
: سلام. شما از جانب کسی که دوستش دارید به ثروت و سرمایه ای خواهید رسید که با جان و دل برای افزایش این ثروت از خودتان مایه خواهید گذاشت و ثروتتان را زیادتر می کنید. برادر شما به خاطر پیشرفت اقتصادی شما احساس آرامش خواهد کرد. تشکر از همراهیتون.
Raha : سلام.من چند ماه پیش قبلی که ازدوس پسرم جدابشم خواب دیدم که زایمان کردم یه نوازدلاغر ب دنیا اوردم که ازدوس پسرم بود نوزاد لاغر می میره منم بالای سرش نشستم ب گریه کردن ک یه دفه دوس پسرم ی نوزاد تپل باچثه بزرگ میاره می زاره توی بغلم بهم می گه ناراحت نباش اینو باهم بزرگش میکنیم ازپشت بغلم می کنه همینجوری ک نوازده توی بغلم بوده...نوزاددومی قل اولی بود...
فریبا هراتی
: سلام. شما از غم رها می شوید و پروژه و هدف ناقصی که در رابطه با دوست پسرتان داشته اید را کنار می گذارید چون می دانید که این رابطه ماندنی نیست. اما دوست پسر شما شخصیتی دمدمی مزاج دارد و در تصمیمات او دوگانگی و تضادی دیده می شود که همزمان که می خواهد برود، ولی می خواهد با شما بماند و به سرسپردگی و شادی در زندگی کنار شما برسد. او می خواهد که هر دو یک هدف موفق داشته باشید و از شما حمایت خواهد کرد. تشکر از همراهیتون.
Shahrzad : با سلام.من خواب دیدم منو نامزدم نوزادی داریم انگار تازه زایمان کرده بودم.نوزادم در بغلم بود یک لباس سفید تنم بود و پوف کرده بودم با موهای مشکی نرمو صافو براق.نامزدم هم کنارم نشسته بود خیلی خوشحال بود میخندید ولی صدای خندیدنشو نشنیدم فقط حالت خندشو دیدم از ته دل میخندید.روی مبل مشکیه نو نشسته بودیم.دندونای نامزدمم سفید بود.
فریبا هراتی
: سلام. شما از غم رها خواهید شد و به هدف مشترکی که با نامزدتان دارید خواهید رسید. فکرتان راحت می شود و رفتاری مغرور و با کرامت و حاکی از اینکه به خودتان افتخار می کنید؛ از خودتان نشان خواهید داد. نامزدتان به خاطر توافقی که با شما کرده خوشحال می شود و احترام و آبروی او پیش همه بالا می رود و روزی او زیاد است. شما رابطه ای جدید را با هم شروع خواهید کرد و از این حالت بلاتکلیفی نسبت به همدیگر بیرون می آیید. اما مشکی بودن مبل اشاره به این می کند که این شروع جدید و هدف مشترک الزاما آشتی نیست بلکه یا رابطه تان خیلی خوب می شود و یا قطع رابطه می کنید و هر دو سر این موضوع توافق خواهید داشت. تشکر از همراهیتون.
soha : سلام
من دوشب پشت سرهم خواب نوزاد پسر دیدم،شب اول خواب دیدم از نامزدم بچه دار شدم نوزاد پسر تازه به دنیا اومده بود و شبیه نامزدم بود و توی بغلم داشتم بهش شیر میدادم،خیلی سفید و تپل بود اما بعد از یه مدت دیدم بزرگتر شده و خودمم نمیدونستم چند وقتشه و از اقوام که کنارم بودن پرسیدم چند وقتشه گفتن ده روزشه،شب بعد همون بچه تو بغل نامزدم بود و پوشکشو کثیف کرده بود ،میخواستیم بریم جایی اما نامزدم گفت بزار اول بچه رو تمیز کنم بعد بریم
فریبا هراتی
: سلام. دوست عزیز لطفا به قوانین سایت احترام بگذارید و همانطور که قبلا به همه ی کاربران عزیز اطلاع رسانی شده در هر کامنت فقط یک خواب ثبت کنید. شما مجاز به ثبت خوابهای مرتبط با هم در یک کامنت نیستید!!!! معنی این خوابها هم مثل هم نیست. تعبیر خواب اولتان این است که شما گشایش کار می یابید و هدف و پروژه ای به ذهنتان می رسد که نشئات گرفته از احساس و رابطه ی شما با نامزدتان است. شما سعی می کنید که کارهایتان را با جان و دل در این رابطه انجام دهید و از خودتان مایه بگذارید تا کارهایتان بخوبی پیش بروند. شما به دستاوردها و موفقیت بزرگی در هدفتان خواهید رسید. تشکر از همراهیتون.
zahra : سلام من یه پسر حدود دوساله دارم و الان باردارم ..........خواب دیدم تو یه فروشگاه دارم خرید میکنم اول کم بود بعد یه عالمه خرید کردم و سه تا جعبه بزرگ ماهی خریدم و با خودم گفتم حالا که باردارم زنگ میزنم آژانس بیاد دنبالم بعد رفتم بخش لباس فروشگاه دنبال یه بلوز بدون آستین بودم بعد دیدم تو حسابم خیلی پول نیس داشتم به این فکر میکردم به برادرم زنگ بزنم برام پول بریزه بعد یه دفعه خودم و تو خونمون دیدم (خونمون با این خونه ای که در اون زندگی میکنم متفاوت بود) داشتم واسه قبل زایمان مرتبش میکردم زنگ زدم یه خانومی بیاد کمکم اون خانوم خیلی زیبا بود اومد تو خونه پذیرایی و تقریبا مرتب کرده بودم به یه قسمت اشاره کرد که توش پر کتاب بود و یه صندوقچه گفت اینجا چیه باید خالی بشه انباری بشه من انگار تازه اونجا و دیدم گفتم اینا مال ما نیس مال صاحب قبلیه گفته نمیخواد بعد قرار شد حدود یک متر و هفتاد کاغذ دیواری هم بگیریم با خودم گفتم کاغذ دیوار خیلی خوب نیس بهتر بود کلش و عوض میکردیم بعد دیدم زایمان کردم از بچه اولم ساده تر بود اومده بودم خونه بچم (تو واقعیت نمیدونم چیه ولی تو خواب پسر بود) برخلاف تصورم چهرش خیلییییی معمولی بود ولی همون روز اول میتونس برگرده و سعی میکرد گردن بگیره پدرم اینا هم که اونجا بودن تعجب کرده بودن ... وقتی میدید برادرش بازی میکنه میخواس بره پیش اون جالبه که برخلاف تصورم پسر اولم بهش حسودی نمیکرد و دوستش داشت بعد گرسنه بود من داشتم از سینه م بهش شیر میدادم اول سینم کامل نمیرفت تو دهنش ولی بعد زیر گردنش و گرفتم و خورد داشتم دعا میکردم کاش شیرم خوب باشه و خوب بخوره بعد دیدم خرابکاری کرد اونقدر زیاد که از پوشکش ریخت رو دستم و رو زمین سریع بردمش دم دستشویی اول خودم رفتم دستشویی انگار خونریزی داشتم با یه ابر خودم و تمیز کردم ولی خون ندیدم اما احساس خونریزی بعد زایمان و داشتم ......
فریبا هراتی
: سلام. با توجه به اینکه شما باردار هستید، خواب دیدن در مورد حاملگی تان به نگرانی های شما در مورد حاملگی تان مربوط می شود. شما به انتخاب هایی که پیش رویتان دارید نگاه می کنید و لذت و شادی، شانس و انرژی بیشتری به زندگی تان وارد می شود. شما می خواهید حسابی آماده باشید و رفتار درستی داشته باشید و می خواهید که اعتبارتان بالاتر برود و قدرت مالی بیشتری پیدا کنید. شما به ثروت خواهید رسید و زندگی تان متحول خواهد شد. فکرتان به آرامش بیشتری خواهد رسید. شما فکر می کنید که لزومی ندارد که حاملگی تان را از دیگران مخفی کنید و زندگی تان زیباتر خواهد شد. شما از غم فارغ می شوید و به خوبی انشالله وضع حمل خواهید کرد. گشایش کار می یابید و فرزند شما باهوش و زرنگ خواهد بود و با جان و دل از وجودتان برای فرزندتان مایه خواهید گذاشت. تمام نگرانی هایتان رفع میشود. روزی فرزندتان زیاد است. تشکر از همراهیتون.
zahra : سلام. خسته نباشید. صبح خواب دیدم که در یک فضایی باغ مانند برای پیک نیک با شوهرم هستم. اتفاقی پیش میاد که شوهرم برای کمک میره. من یک نوزاد پسر بغل داشتم که حسم میگفت پسر خودمه. ولی یک دفعه ای دیدم پسرم دستش شکسته. بلند کمک میخواستم و گریه می کردم.
خیلی ممنون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما کار یا هدف یا پروژه ای در دست دارید ولی قادر نخواهید بود که این کار را به تنهایی انجام دهید و یا اینکه کارتان با موفقیت پیش نخواهد رفت. لطفا برای دفع شر صدقه بدهید و اگر وسعتان می رسد بگویید برایتان یک مرغ قربانی کنندو گوشتش را به فقرا ببخشید. تشکر از همراهیتون.