تعبیر خواب هدیه
اگر کسی در خواب دید که دیگری به او هدیه گرانبهایی داد، مال فراوان به او می رسد. اگر چیز عطا شده خوب بود و مورد پسند همگان بود، دلیل بر نیکویی و خلاف آن دلیل بر زیان و آسیب است. اگر وعده به او دادند که در حق او عطایی خواهند کرد، دلیل بر دروغ و فریب است. اگر او به کسی هدیه ای داد، خیری به آن شخص می رسد.
اگر خواب ببیند به همسرش هدیه می دهد، علاقه او به همسرش زیاد می شود و اگر قهر باشند با یکدیگر آشتی می کنند.
امام صادق (ع) می فرماید: اگر هدیه گوشت لطیفی بود، خیر و نیکی است.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر کسی ببیند هدیه به وی داد، باید دید که آن عطا چه باشد و عطا دهنده معروف است یا مجهول، یا زن جوان است یا پیر، آنگاه تعبیر کند. اگر ببیند که آن چنان است که مردم آن را دوست دارند، دلیل بر نیکویی است. اگر به خلاف این باشد، دلیل برمضرت است.
اگر ببیند آن عطا به وعده خطا بود، دلیل بر دروغ است. اگر آن عطا جامه بود، یا میوه یا چیزی شیرین، دلیل است که با بزرگان پیوندد و منفعت یابد. اگر ببیند که جهودی یا ترسائی عطائی به وی داد، دلیل است که عطا دهنده مسلمان شود.
ابراهیم کرمانی می گوید: هدیه در خواب، فرزند است. اگر دید که کسی عطائی به وی داد و او بگرفت و شکر گفت، دلیل بر زیادتی مال و تندرستی است. اگر شکر نگفت به خلاف این است.
جابر مغربی می گوید: هدیه در خواب، اندیشه و فکر است.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
آرزو : سلام وقت بخیر
دیشب خواب دیدم که معاون شرکت اومده از واحد من بازدید کردن و در حد چند جمله از کار پرسید و من براشون توضیح دادم حس خوبی داشتم از این بازدید و بعد دیدم نماینده مدیرعامل شرکتمون به من هدیه بزرگی داد . و در خصوص کار توضیح میدادم و راهکار برای پیشرفت و ارتقاء کار ارائه میدادم . کلا تو خواب خیلی حس خوبی داشتم . حس دیده شدن و پذیرفته شدن . قابل بودن داشتم.
ممنون میشم تعبیر بفرمائید.
فریبا هراتی
: سلام. وقت شمام خوش. شما به خاطر ایده ها و نظرات و کار مثبتی که انجام داده اید پاداش می گیرید و به مقام بالایی می رسید. دیگران مهارتها و استعدادهای شما را درک می کنند و برایتان ارزش قائل خواهند بود. تشکر از همراهیتون.
عسل صادقی : سلام خانم هراتی بزرگوار
دختر داییم خواب دیده كه يه پسر غريبه كه نميشناختش رفتار خيلي خشني داشت و يه حالت تهديد كننده براش بود براش كلي هديه با كادو پيچ هاي خيلي خووب و يه سري كادو هاي گرون قيمت اورده و تحويل داد ورفت و اون از اين اتفاق در خواب متعجب شد و كمي حس ترس داشت ..
ممنون از زحمات شما
فریبا هراتی
: سلام. دختر دایی شما کار سختی را انجام می دهد که تحت فشار و استرس زیادی قرار می گیرد ولی در کارش موفق خواهد شد و برای سخت کوشی و موفقیت در کارش پاداش می گیرد و او را تشویق می کنند و قدرش را خواهند دانست. تشکر از همراهیتون.
ارام : سلام مهربان. دلم براتون تنگ شده بود
من ديدم داخل باشگاه بودم، ٣تا تيكه چوب به شكل كشتي كوچيك رو ميخواستم به عنوان هديه بدم به يكي از دوستام، اما در خوابم اون ٣تيكه چوب "شطرنج" بودن! وقتي بردمش طرف دوستم، متوجه شدم اينو عموي مرحومم از خارج از كشور برام فرستاده و بعدش باخودم گفتم: اخه چرا واسه خودم برنداشتمش؟!؟
احساس كردم دوستم زياد خوشش نيومده، منم ازخداخواسته اونو براي خودم گذاشتم. همين خانوم مذكور كه از دوستاي باشگامه بهم گفت: عاطفه خيلي پشت سر تو حرف ميزنه! همش داره پشت سر تو صحبت ميكنه(عاطفه از بچه هاي باشگاست و من باهاش فقط سلام عليك دارم) ممنون ميشم تعبير بفرماييد
فریبا هراتی
: سلام عزیزم. منم همینطور. شما می خواهید با سیاست حالت احساسی تان را به دوستتان بیان کنید یا دوستتان را نصیحت کنید. اما قبل از اینکه تصمیم بگیرید، باید در مورد یک موقعیت فکر کنید و نکات مثبت و منفی آن را خوب بسنجید. روح عمویتان شاد. او آدم تیز و باهوشی بوده و شما باید مثل او باشید. در واقع خوابتان می گوید که خصلت هوش شما از عمویتان به شما رسیده است. دوست شما از نصیحت خوشش نمی اید. شنیدن غیبت در خوابتان به این معنی است که دیگران اطلاعاتی به شما می دهند که دقیق نیست و نمی توانید روی آن قضاوت درست انجام دهید. اینکه غیبت شما را بکنند، به این معنی است که شما مشکلات خانوادگی پیدا خواهید کرد. اما شما که نشنیده اید که غیبتتان را بکنند بلکه به شما گفته شده که غیبتتان را می کنند. دوست شما احتمالا دو به هم زن است و نباید روی حرف او حساب کنید. تشکر از همراهیتون.
Heranoush : سلام عزیزم ، مادر شوهرم خواب دیده همسرش ( پدر شوهرم )که فوت کرده اومده به خوابش تو خونه قدیمیشون که وقتی زنده بود اونجا بودن و خیلی خونشون شلوغ بوده و یه دست لباس خیلی شیک پوشیده وخیلی خوشحاله و میگه اون کادویی که میخوایید ببرید به منم نشون بدید وگرنه من میمیرم
مرسی
فریبا هراتی
: سلام. روحشان شاد. او می خواهد که مادر شوهرتان نسبت به او بخشنده باشد و به او پاداش بدهد. در غیر اینصورت او گناهانش بخشیده نخواهد شد. می خواهد که مادر شوهرتان حلالش کند و برایش دعا بخواند. می خواهد که به او محبت کنید. تشکر از همراهیتون.
Ommolbanin : سلام.خدا قوت.هوشنگ هستم.خونه قدیمی پدر خانمم هستش،دو برادرم با یک نیسان نمی دانم بار آوردن یا بار می برند! ولی صحنه ایی که بارهای شالی و حبویات را میبینم که بخشی از حبوبات می ریز و دادشم و من جمع می کنیم تو ماشین قرار می دیم.مرحوم پدر و مادر خانمم (چهره اونها را نمی بینم)،برادرانم را دعوت به صبحانه می کنند. برادرم مایلند ولی من مایل نیستم تا برادرام اونجا صبحاته بخورند.فضا عوض می شه به محیط کارم و مباحث کاری است که خبر می دن بابت اینکه به کسی خدمت کرده ام برایم هدیه ایی می خواهند بفرستن! یا برم بگیرم!تو این صحنه به نظر دخترهام هستن.من با یک کت و شلوار طلایی رنگ خیلی شیک و اتو کرده ( ظاهرا کفشم به زیبایی کت و شلوار نیست )می رم برای دریافت هدیه.متوجه می شم هدیه دو گونی نایلونی خیار و گوجه هستش(البته خیلی تازه بودند).افراد می گن با این لباس که نمی شه ،برای شما می فرستیم.پسری را صدا زد و گفت با فرغون اینها را ببر ...تو همانجا(بازار) مرحوم پدر و مادرم را دیدم که با هم نشسته اند و دارند صحبت می کنند.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. برادر های شما سعی می کنند مشکلات را از زندگی شان دور کنند و برای پدر و مادر خانمتان بخشش طلب می کنند و می خواهند آنها در آرامش بسر ببرند. ( روحشان شاد). آنها امیدوارند برادرانتان شروعی تازه را در موردایشان احساس کنندو انگار هیچ اتفاق بدی نیافتاده همیشه با هم محبت و یاری داشته باشند. شما نمی توانید همه چیز را فراموش کنید و شروعی تازه را برای خودتان تجسم کنید. شما به خاطر محبت هایی که به دیگران کرده اید و اینکه همیشه قدمهای درست برداشته اید و برای خانواده تان نقش حمایتی قوی داشته اید، پاداش می گیرید و سلامتی و طول عمر و بهبود زندگی تان فراهم خواهد شد. دعای خیر پدر و مادرتان پشت سر شماست. تشکر از همراهیتون.
Mahsa : سلام و عرض خسته نباشید.عیدتون مبارک.ماه پیش مادرم خواب دیده که یکی ازپسرهای فامیلمون که مجردوجذاب و جوان هستن از مسافرت اومده بودن خونمون ویه سوغاتی دستش بوده وبه مامانم میگه این سوغاتی رو فقط واسه دخترت(اسم منو داخل خواب میبره)آوردم ومیخام بدم دست خودش بعد مامانم منو صدا میزنه ومن میام و اون آقاسوغاتوبهم میده.ومامانم بهم میگه ببین چه فامیل خوبی داری .ازش تشکر کن. ولی معلوم نبودسوغات چی بوده که بیدار میشه. ممنون ازتعبیرتون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. عید شمام مبارک. این آقا نسبت به شما احساس مثبتی دارد و می خواهد احساسش را خودش به شما ابراز کند. او از شما خوشش می آید و ممکن است از شما خواستگاری کند. تشکر از همراهیتون.
marjan444 : سلام وقت بخیر سال نوتون مبارک
خواهرم خواب دیده که من رفتم خونشون و بهش میگم که با دوست پسرم آشتی کردم خواهرم تعجب میکنه و میگه تو که میگفتی دیگه نمی خوامش ، منم میگم که دیگه چی کار کنم باهاش رفتم بیرون و گریه کرد و اصرار به آشتی ... دوست پسرم برام یه خرس بزرگ خریده بود که به خواهرم دادم و گفتم که اینو تو خونه ات نگه دار میگیم برا خواهرزادم خریدم
ممنون از تعبیرتون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر . سال نوی شما هم مبارک. خرس عروسکی بیانگر رابطه ای نابالغ است. او می خواهد که رابطه شما مثل قبل شود و آشتی کند و می خواهد که قوت قلب گرفته و احساس امنیت کند و می خواهد که شما از او مراقبت کنید ولی این به این معنی نیست که واقعا اخلاقش خوب شده باشد. دوباره احتمالا اشتباهات خودش را تکرار خواهد کرد. تشکر از همراهیتون.
Najme : سلام،سال نومبارک.خواب دیدم که ی مراسمی که واسه من گرفتن اما نمیدونم چه مراسمی بود کت واسم کادو آورده بودن.کادو اول که خیلی شیک بسته بندی شده بود باز کردم .ی جفت کفش سیاه بود که اطرافش پر از گردو بود.کادو دوم که باز کردم مثل کادو اول بود کفش سیاه که دورش پر از گردو بود. کادو سوم ی کت و شلوارک بود با پارچه سفید و گل قرمز داخلش که فیت من بود .با خودم میگفتم چه جور انقد سایز منه این لباس
فریبا هراتی
: سلام. سال نوی شمام مبارک. شما در زندگی به نشاط و قدرت و تجارب کافی و عالی خواهید رسید و از حمایت لازم برخوردار خواهید بود. به شما ثروتی می رسد که برایش زحمت هم می کشید و در صلح و آرامش و نشاط زندگی خواهید کرد. شما آماده اید که اجتماعی تر باشید و بیشتر شخصیت درونی خودتان را نشان دهید و تا اندازه ای بازیگوش هستید. تشکر از همراهیتون.
Ramin : سلام، خواب ديدم تو يه خونه اى با يه دختر خانم جوانى كنار هم وايساده بوديم همون موقع يه پسر جوانى اومد تو گفت كه من پيك موتورى هستم واستون از طرف يه خانم هديه آوردم ( و اون هديه كليد بود و گفت اين سويچِ يه ماشين خيلى گرونيه ) بعد منم ازش تشكر كردم پيك موتورى گفت شما نميخواين واسشون هديه بخرين منم بهش گفتم خودم بعدا واسشون يه هديه ميخرم ولى تو دلم ميگفتم من كه اينقدر پول ندارم مثل اين خانم همچين هديه اى بگيرم، ولى احساس ميكردم هديه از طرف همون خانمى هست كه كنارم وايساده بود، لطفا تعبير كنيد، ممنون
فریبا هراتی
: سلام. دنیا به شما رو می آورد. بسیار ثروتمند خواهید شد. اختیار و کنترل زندگی تان را به زودی و به راحتی به دست می گیرید و زندگی ای با پرستیژ و مرفه خواهید داشت. در زندگی به مقام و موقعیتی بالا می رسید هر چند که امروز باورش برایتان سخت است. تشکر از همراهیتون.
zari : سلام ديشب خواب ديدم تو يه جايي هستم كه انگار شركتي كه توش كار مي كنم ولي ساختمانش فرق مي كرد و يه آقاي پيري كه احساس مي كنم يكي از مديرها بود ولي شبيه يكي ديگه از مديران بود به من يك قاليچه هديه داد و به من گفت اين شاله بايد سر كني وقتي انداختم رو سرم و تو آينه نگاه مي كردم بنظر زيبا بود بقيه خوابم يادم نمياد. سپاس از زحمات شما
فریبا هراتی
: سلام. شما در کارتان موفق می شوید و افکار موفقیت آمیزی در زمینه ی کاری شما به ذهنتان می رسد، باعث می شود از شما تعریف و تمجید کنند و تصویر ذهنی شما از خودتان این است که در کار و شیوه ی عملکردتان موفق بوده اید. تشکر از همراهیتون.