تعبیر خواب ویران شدن
اگر کسی خواب ببیند که خانه اش ویران شده و او از دیدن ویرانی اندوهناک است، یکی از افراد خانه بیمار می شود یا از دنیا می رود. اگر دید خانه همسایه ویران شده، یا نزدیک محل زندگی او ویرانی وجود دارد، حادثه طبیعی مانند زلزله خواهد آمد و اگر دید که ویرانی را آباد می کرد، کارهایش در زندگی رو به راه خواهد شد.
امام صادق (ع) می فرماید: اگر در خواب مسجد یا مدرسه یا خانقاه را ویران کرد، دلیل نقصان دین و دنیای او است.
محمد ابن سیرین می گوید: دیدن ویرانی، دلیل گمراهی است. اگر در خواب ببیند که جای آبادان را خراب کرد، دلیل است در شغل گمراه شود. اگر ببیند که جایگاه آبادان بیفتاد و خراب شد، دلیل کند که به اهل آن جایگاه، بلا و مصیبت رسد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
enc : سلام . من خواب دیدم یکی از دیوارهای مغازه ام خراب شده و وقتی من و خونوادم وارد مغازه شدیم و به یکی از ستون ها ضربه زدیم بقیه مغازه هم خراب شد ولی ما هیچ کدوم آسیب ندیدیم یعنی موقع ریختن مغازه فرار کردیم و آسیبی ندیدیم ، خیلی ترسیده بودم و ناراحت بودم هنوزم اعصابم خورده از حادثه ای که تو خواب دیدم و نگرانم. صدقه دادم ولی دوست دارم تعبیرش را بدونم.
فریبا هراتی
: سلام. شما با همکار یا دوست خودتان مشکلی پیدا می کنید و یا سرمایه شما به گونه ای به خطر می افتد و ستون در واقع شریک یا یکی از پایه های اصلی در کار شماست. متاسفانه کسب و کار شما با شکست مواجه خواهد شد برای دفع شر بدهید مرغی قربانی کنند و گوشتش را به فقرا ببخشید.
حسین : سلام
من خواب دیدم که تو یه جاده تنگ و تاریک رانندگی می کنم و هر چی گاز میدم انگار ماشینم حرکت نمی کنه انقدر باماشین رفتم تا یه قسمت جاده که شاخه و برگ درخت اومده بود تو جاده ماشینم گیر کرد اطرافم شلوغ بود ولی از کل جمعیت فقط یه نفر حواسش به من بود هر طوری شد از ماشین پیاده شدم. و اومدم بیرون که دیدم اون جمعیت کنار خونه پدربزرگم جمع شده همه ی خونه های اطراف سالمه ولی یه خونه خراب شده که هر چی دقت کردم متوجه نشدم خونه پدربزرگمه یا همسایه اش!فقط دیدم برادرم داره با کمک بقیه آوار رو بر میداره
تو خواب ناراحت نبودم ولی حس خوبی نداشتم و چهره برادرم اینا هم جوری نبود که ادم فکر کنه به افراد تو خونه اسیب رسیده
تعبیر خواب من چیه؟
فریبا هراتی
: سلام. شما سعی می کنید زندگی خود را در شرایطی سخت کنترل و هدایت کنید و هر چه سعی می کنید به پیشرفتی در زندگی نائل نمی شوید. احساس می کنید امیدی برای بهبود اوضاع نیست. ویرانی نشانه گمراهی و یا خدای نکرده بیماری و مرگ است. برای دفع شر صدقه بدهید.
حسین : البته در رابطه با فرو ریختن ساختمان و پیام قبلی اینم بگم که دیشب فرو ریختن ساختما پلاسکو رو نشون میداد . گفتم شاید بی تاثیر نباشه
فریبا هراتی
: بله شاید. :))))
حسین : سلام
من امرو. جمعه ساعت 5 صبح خواب دیدم خانه ای که در آن هستیم و 5 طبقه هست داره فرو میریزه و ااین فرو ریختن جوری بود که مرحله مرحله بود طبقات پایین فروریختن و تا طبقهی زیرین ما فرو ریخت من اومده بودم پایین و داد میزدم زن بچه ام تو خونه ان نگام کردم دیدم دوباره ساختمون میخواد بیاد پایین شدیدا نگران خونوادهدام بودم و با لرزیدن خونه که شبیه زلزله بود اما زلزله نبود و این لرزش ناشی از سستی ساختمون در حال ریزش بود که هر لحظه امکان ریزش بقیه ی ساختمون بود . دیدم زنم حراصان و نگران یچیزی بغلشه داره از راه پله ها میاد پایین و و داد میزدم زود باش بیا پایین و زن بلوک بغلی کا به بلوک ما چسبیده بود کمکش کرد و اوردش پایین . وقتی اومد پایین خوشحال شدم ولی یه لحظه دیدم بچه ام بغلش نیست و بالا تنها مونده و زنم خودش تنها اومده و من ناراحات شدم و داد زدم فقط به فکر خودت بودی و که دیدم بچه ی 11 ماهه ام که به زور میتونست چند قدم خودش سرپا بره پا شده و میاد به سمت دیوارهای فرو ریخته ی اتاق خوابی که یمت ما بود و دیواراش. تا حدود 70 سانتی سالم مونده بود و داخل خونه از پایین دیده میشد من داد زدم بچه ام و از بلوک همسایه از جایی که زنم اومد خواستم برم نجاتش بدم . مردم نمیذاشتن برم و میگفتن نرو گفتم بچه ی 6 ماهه ام اونجاست باید نجاتش بدم ( فک کنم چون راحت تر از 11 ماه بود گفتم 6 ماهه) اونا گفتن اگه بری راب بشه میمیری گفتم دیگه باید برم و اونوقت با بچه ام با هم میمیریم و به نگاه زنم کردم که اون پایین بود و اون زنده میموند . اومدم بالا دیدم راه نداره از بلوک بغلی وارد خونه بشم و فاصله ی چند متری از بلوک بغلی تا بلوک ما هست و تو این فکر بودم که چطوری زنم اومد انگار راه پله بین دو بلوک ریخته بود رفته بود پایین و من میخواستم هر طور شده بپرم رک آوار و برم تو واحد خودمون و بچه رو نجاتش بدم و امیدوار بودم تا اون لحظه واحد ما که طبقات زیریش ریخته بودن و فقط واحد ما و زیریش دیواراش. ریخته بود و داش میلرزید تا من برم از طبقات بالایی نریزن که از خواب با وحشت بیدار شدم و با گوشیم صدقه دادم اما خیلی مضطربم و این رو براتون دارم مینویسم
فقط سمت ما و واحد های زیر و سمت اتاق خواب فرو میریختن و بقیه ی واحدها و بلوکها سالم بودن
اگه لطف کنید و تعبیرش رو بگید ممنون میشم.
فریبا هراتی
: اگر خانه شما واقعا 5 طبفه است ، خواب شما نشاندهنده این است که روابط افرادی که در طبفات زیر زندگی می کنند با مشکلاتی شدید مواجه است و دامنه اختلافات آنان کم کم به طبقات بالاتر هم کشیده خواهد شد و روابط همسایه ها با هم تیره و تار می شود. خانم شما در مشکلات دیگران دخالت می کند و خودش را به این واسطه کوچک می کند!! زنده بودن بچه شما و اینکه او را در خواب 6 ماهه تصور کردید، به این معنی است که همکاری، تعادل، آرامش و گرمای ازدواج و خانواده شما از بین نمی رود. اینکه حالات ذهنی احساسی و معنوی تان هماهنگ هستند. بیانگر سعادت خانوادگی است. شما به خاطر عشق به خانواده و خصوصا بچه تان، خطا ی همسرتان را نادیده می گیرید. پس شما با بالا رفتن از پله ها شخصیت قوی خود را بالا برده و موجب می شوید بر خلاف همسایه های دیگر عشق و اتحاد در خانواده شما باقی بماند. بنای اختلاف همسایه ها روی دعواهای خانوادگی زن و شوهرها و تیرگی روابط آنهاست... و این از آن به دیگری گفتن ها، روابط آنان را تیره می کند!
ر.ش : من خواب دیدم که سقف خانه به علت تعمیرات طبقه ی بالا ترک خورد آب چکه کرد و سقف ریخت پایین و همینطور دیوار خانه فروربخت روی سر پدرم.
فریبا هراتی
: اگر طبقه بالا متعلق به خودتان است، نقشه های جدیدی برای رسیدن به خوشبختی و ثروت انجام می دهید که با وجودی که به ثروت می رسید ولی اساس و بنیان زندگی پدرتان تحت الشعاع قرار می گیرد و ایشان را شدیدا ناراحت می کند. لطفا برای دفع شر و سختی حتما برای ایشان صدقه بدهید.
ر.ش : تعمیرات مربوط به خانه ی همسایه بود. صاحب خانه چند ماهه پیش فوت کردن و در حال حاضر خانم خونه ایران نیست و خونه شون خالی هست.
فریبا هراتی
: سلام. آب به ثروت تعبیر می شود و چکه کردن سقف رسیدن پولی است که مربوط به آنان است ولی دردسر برای پدرتان درست می شود. برای دفع شر حتما صدقه بدهید. امیدوارم خانه بالایی مشکلی نداشته باشد چون این خواب از احتمال وقوع حادثه بدی هم خبر می دهد.
زیبا : سلام ،شوهرم خواب دیده،خانه ای که در آن زندگی میکنیم را دزد زده وخانه ی جدیدی را هم که درحال ساختنش هستیم با لودر دارن خراب میکنن،این تعبیرش چیه؟
فریبا هراتی
: سلام. بسته به چیزی که دزد در خواب برده بود، خواب شما تعبیر می شود. برای مطالعه بیشتر به تعبیر خواب دزد مراجعه کنید. به طور کلی بردن اموال زیان مالی است و بردن پول خلاصی از غم. خرابی خانه جدید به مشکلاتی تعبیر می شود که باعث به هم خوردن اهداف شما می شود. برای دفع شر و سختی ها صدقه بدهید.
سارا : من خواب دیدم که یک زنی داشت با موتور حرکت میکرد که کنترل از دستش خارج شد و به دیوار خورد و دیوار ترک برداشت و ریخت ولی زن اسیبی ندید
فریبا هراتی
: دوست عزیز اگر زن آشناست کسی سعی می کند از شما در مقابل مشکلات حمایت کند و سد و مانعی را برای شما از میان بردارد.
ساعد : سلام
امروز صبح خواب دیدم از سقف یکی از خونههای قدیمیمون آب میچکه اولش کم کم بو تا اینکه زیاد شدو متوجه شدم میخواد سقف بریزه ، سقف ریختو خواهرم رفت زیر آوار ولی چیزیش نشد
اون خونمونم من در اصل قصد کوبیدنشو دارم
میشه بگید تعبیرش چیه
فریبا هراتی
: سلام. شما پول زیادی از بابت خرابی و کوباندن خانه تان به دست خواهید آورد. کاری انجام می دهید که سود بسیار زیادی خواهید برد.
فاطمه : سلام منزل ما طبقه 6 آپارتمانه خواب ذیدم کل خانوادم که در واقعیت تهرانن و من اهوازم ، خونه ی ما بودن من و مادر پدرم و دخترم و چند نفر دیگه طبقه 6 بودیم اما برادرهام و پسرم طبقه پایین ، از پنجره نگاه کردم دیذم ساختمونها دارن مثل دومینو خراب میشن و روی هم میافتن و الانه که به ما برسن با وحشت فریاد زدم فرار کنید از پله ها برید و از ساختمون برید بیرون همه فرار کردیم من توی پله ها یادم اومد ممکنه دخترم خواب باشه برگشتم بالا دختر 22 سالم رو بیدار کنم و نجات بدم که پیداش نکردم با استرس شدید از خواب پریدم ساعت 6 صبح این خواب کابوس وار رو دیدم، فاطمه از اهواز
فریبا هراتی
: سلام. لطفا برای دفع شر و سختی ها صدقه بدهید. خطر عمومی و اجتماعی ممکن است اتفاق بیافتد.
مریم صادقی : سلام خواب دیدم سقف خانه نم بداشته وآب ازش چکه میکنه ویکباره سقف ریخت بعد دوتا بنا دیدم که مشغول تعمیر بودن من خیلی ناراحت بودم وهمش سازنده خونه و مقصر میدونستم از پایین که نگاه می کردم سقف ما خراب شده بود ولی تو خونه اونها و سالم دیدم قبلا هم یک بار دیدم یه گوشه از شقف خونه سوراخ شده وداره بارون میباره در اصل ما طبقه آخر زندگی میکنیم وکسی بالا سرمون نیست اما توی خواب همسایه طبقه دوم بالاسر ما بود که انگار شیر آب و نبسته بود و باعث شد سقف ما بریزه
فریبا هراتی
: سلام. چکه کردن آب به رسیدن به ثروت تعبیر می شود و شرایط شما عوض خواهد شد و انشالله خرابی های زندگی تان ترمیم و ساخته خواهد شد. سقف شکسته آینده ای نامطمئن است اما چون بنا ها مشغول تعمیر بودند خوب است. برای دفع سختی ها هم صدقه بدهید.