کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب پادشاه

امام صادق (ع) می فرماید: اگر کسی پادشاه را گشاده روی و خرم ببیند، دلیل است که کار او گشوده و آسان شود. اگر کسی وزیر پادشاه را به خواب ببیند، دلیل است کاری کند که زود به صلاح بازآید. اگر ندیم پادشاه را ببیند، دلیل است او را از کسی ملامت رسد. اگر وزیران پادشاه را ببیند، دلیل است که کسی او را ملامت کند و چیزی که از دست او رفته بود، به دست او بازآید.

اگر پرده دار پادشاه را ببیند، دلیل است که کار بسته او گشاده شود. اگر مقنعه زن پادشاه را ببیند، دلیل است که کسی را وعده دهد به دروغ. اگر زندانیان پادشاه را ببیند، دلیل که غمگین و مستمند شود. اگر جلاد پادشاه ببیند، دلیل است که مراد او زود حاصل شود. اگر دبیر پادشاه ببیند، دلیل است آن چه می جوید بیابد. اگر رکابدار پادشاه را ببیند، دلیل کند که سخن دروغ و بی حاصل شنود.

حضرت دانیال می گوید: اگر ببیند که پادشاه او را جامه و کلاه داد، دلیل که بر مردمان خویش رئیس و والی گردد. اگر ببیند که بر سر پادشاه کلاه پاکیزه ای هست، تعبیرش اقبال و صلاح کار و درازی عمر او است. اگر ببیند که بر سر پادشاه کلاه چرکین و دریده بود، تعبیرش بر بدی حال پادشاه و عمر او است.

اگر ببیند پادشاه شد، دلیل که بیننده خواب توانگر شود. اگر ببیند پادشاه در کوچه یا در سرای او درآمد، چنانکه در آمدن او به زاری و انکار است، دلیل است که اهل آن موضع را غم و اندوه رسد. اگر ببیند در آمدن او آنجا چیز بدی نبود، هیچ مضرت و زیان به اهل آن موضع نرسد.

ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند پادشاهی بمرد و دفنش نکردند و بر وی نگریستند و جنازه او برنداشتند، دلیل است بعضی از سرای او خراب شود و باشد که متفکر دل و رنجور شود. اگر پادشاه به خواب ببیند که کعبه سرای او است، دلیل که هرگز در مملکت او زوال نباشد و از دشمن ایمن است. اگر دید به کسی سلام می کرد و یا کسی بدو سلام کرد، دلیل ایمنی است.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

177 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

  افسون

افسون : با سلام و سپاس فراوان از شما خانم هراتي عزيز.خواب ديدم در خيابان مان يك عده از مردم جمع بودند و با آهن ي محوطه درست كرده بودند و شب بود و جناب آقاي خامنه اي آمده بودند و سخنراني داشتند . من تقريبا در عقب جمعيت بودم و آمدم از بين نرده ها بروم بيرون كه ي نفر از جمعيت بهم گفت بمون گوش بده . گفتم نه نمي خوام برم ، مي خوام برم اون طرف بايستم و گوش بدم.

پاسخ
لینک۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۲۱:۳۰:۳۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. احساس درونی شما برای عده ای شناخته شده است ولی شما الزاما از همه کس راضی نیستید و حمایت نمی کنید بلکه از سوی خاص و جانب خاصی در رابطه با مشکلات جامعه طرفداری می کنید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۲۳:۱۳:۲۶
  افسون

افسون : با سلام و سپاس فراوان، خواب ديدم رئيس جمهور همسرم بود و رئيس جمهور فعلي نبود ، تو خوابم فرد ديگه اي بود كه نمي شناختم. و دو نفري با آقاي ترامپ و زنش ديدار دوستانه اي داشتيم. زن ترامپ اصلا چهرش شبيه خودش نبود و زشت تر بود و خوش وبش ميكرديم ، و چون من زبونش نمي فهميدم مترجم اش اومد برام ترجمه كنه. ممنون ميشم خوابم تعبير كنيد .

پاسخ
لینک۲۴ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۰۲:۴۴:۴۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. انشالله شما توانگر و در رسیدن به خواسته های خود قوی خواهید شد. به مقامات بالا می رسید. دنیا علی رغم همه زشتیهایش، در دستان شما نرم خواهد شد و دیگران به راحتی خواهند توانست منظور شما را درک کنند و شما هم همینطور و خطر سو تفاهم بسیار پایین می آید. تشکر از همراهی شما.

پاسخ
لینک۲۴ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۳۴:۲۰

اکبر : سلام خواب دیدم که مسئول کل کارهای تربیتی محله خودمون شدم و مثلا برای کاری از محله اومدم بیرون دیدم یکی از دوستانم که باهاش رابطه اصلا خوبی ندارم و سر موضوعی رابطه مون به کلی بهم خورده او هم مسئول محله کوچتری شده و از من تقاضا و خواهش میکنه که راهنماییش کنم بیام اونجا رو هم نظارت کنم و فرماندهی کنم منم کلی دستورات و راهنمایی بهش میکنم توی خواب و انگار مثلا رئیسش هستم البته بهش توی خواب میگم باید برم محلمون؛ من مسئول اونجا هستم وظیفه دارم اونجا رو مدیریت و فرماندهی کنم

پاسخ
لینک۸ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۵۵:۲۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. از رقبای خود برتری خواهید گرفت و فکر شما بهتر از دوستتان کار می کند. می توانید شرایط را به خوبی کنترل کنید.

پاسخ
لینک۸ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۲۹:۲۵
leili

leili : سلام و عرض ادب خانم هراتی عزیز
خواب دیدم انتخابات ریاست جمهوری است و من رفته بودم رای بدم ، کامپیوتر یکی از کارکنان خانم اونجا خراب شد( شغل این خانم در بیداری چیز دیگریست) ، از من پرسید آیا بلدم درست کنم و من گفتم در کل این کاره هستم ، بعدش به من یه اتاق دادن و همان جا مشغول شدم و اون خانم در حالیکه انگشترای زیادی در دستش داشت اومد بالای سرم ، یک آن به دستان خودم نگاه کردم روی انگشتم مو بود بعدش به من یک انگشتر طلا داد.
ممنون از لطف شما

پاسخ
لینک۱۵ فروردین ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۴۷:۲۵
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما توانایی های زیادی برای پیشرفت در زندگی دارید ولی احساس می کنید موقعیت های مناسبی برای ابراز توانایی هایتان پیدا نکرده اید ولی انشالله به شغل یا بختی عالی خواهید رسید و زندگی تان سرشار از شادی و موفقیت خواهد بود.

پاسخ
لینک۱۵ فروردین ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۲۸:۰۸
Fati

Fati : سلام.تو خواب دیدم که پادشاهی هس که من چهرشو نمیدیدم انگار مثل فیلم بود و دوربین رو چهره اون نمیرف.معشوقه های خوشگلی داشت که خیلی خوشگل و اراسته بودن با لباس های زیبا.که رنگ بنفش خوش رنگی بود.یه لحظه حس کردم من جای یکی از اونا هستم.بعد انگار دوربین اومد رو چهره پادشاه.پادشاه جوانی بود و حدود 2ملیارد پول داشت از بازار رد میشد از یه طلافروش پرسید همه طلاهای تو چن میشه طلافروش یه حدودی که خیلی کمتر از ثروت پادشاه بود.و پادشاه کیف میکرد.اگه تعبیری داره ممنون میشم تعبیر کنید

پاسخ
لینک۲۳ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۴۶:۲۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. نه عزیزم خواب شما باطل است.

پاسخ
لینک۲۳ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۱۵:۰۳
Ramin

Ramin : سلام ، خواب ديدم آيت الله خامنه اى رهبر ايران تشريف آورده بودن خونمون ايشان جوان شده بودن چهره ى دهه ى ٦٠ و ٧٠ داشتن يه ليوان آب دستم بود كه رو صورتشون ريختم ايشونم انگشترى كه تو دستشون بود رو با خنده بهم دادن ولى من همش ميترسيدم از اون ليوان آبى كه رو صورتشون ريخته بودم لطفا تعبير كنيد ، ممنون

پاسخ
لینک۳۰ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۲۳:۰۵:۳۵
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. آب روشنایی و پاکی است و محبتی است که شما در دلتان نسبت به ایشان دارید و انگشتر او به مقام و موفقیتی بزرگ و باورنکردنی تعبیر می شود که شما به آن خواهید رسید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۳۱:۴۴

حامد : سلام خسته نباشید خواهش میکنم تعبیر خوابم رو زود زود بگید خیلییییییی دلشوره دارم
خواب دیدم در قصری هستم که یک پادشاه زن دارد و دوتا نوه دارد که فکر کنم وزیران و جانشینان پادشاه هستن یکی پسر و یکی دختر جوان و من هم یک سمت بزرگی در کنار پادشاه داشتم ولی نمیدونم سمتم توی خواب چی بود خواب دیدم پادشاه ناراحت و عصبانی شدن از موضوعی؛ و به من گفتن تازه میخواستم که تشکیلات پادشاهی رو بچینم و یک نفر رو مسئول فلان چیز و اون یکی رو مسئول فلان......بعد به شدت ناراحت میشن و اول نوه ها فرار میکنن از قصر میرن بیرون و بعد پادشاه فرار میکنه میره...
من هم خیلی گرسنه شدم بهشون میگم غذا بدید ولی اونا نمیدن و من میرم به چند نفر میگم میخوام شما رو مسئول فلان جا بذارم (توی خواب مثلا انگار حس پادشاه شدن داشتم) ولی از دستشون بابت اینکه به من غذا ندادن ناراحت شدم شدید از قصر اومدم بیرون حتی کفش هم نپوشیدم توی خواب یکی بهم گفت زنم حامله هست منم از قصر با بغض و گریه از دست سربازان فرار کردم بیرون
همه ی خدمه و سربازان دلشون برای من سوخته بود و فهمیده بودن که اونا اشتباه کردن و مشغول شدن دنبال من کردن تو خیابان ها و کوچه ها و منم اینقدر دویدم تا همسرم رو دیدم یه جا نشسته داره غذا میخوره برنج بود با گوجه کبابی و تو خواب احساسم این بود چلو کبابه ولی کبابش رو تو خواب ندیدم؛ همینجوری با حسرت به غذا خوردن همسرم نگاه میکردم....
ممنونم خیلی خیییییلی خیییییلی اضطراب دارم یعنی چی میشه؟؟؟؟

پاسخ
لینک۱۷ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۱۸:۳۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما با زنی که پولدار است طرح دوستی می ریزید و خیال می کنید که از بر او به جایی می رسید!! ولی اشتباه می کنید نه تنها او به شما کمکی نمی کند تازه قصد دارد که مشکلات خودش را هم گردن شما بیاندازد. بنابر این به مراد و هدف نرسیده و گشنه تر و پا برهنه تر از همیشه از مهلکه دور می شوید. همسر شما بابت این فکر خیانت که به نظر خودتان صرفا جنبه اقتصادی اش برایتان مهم بوده و خود رااینگونه توجیه می کردید، بسیار غصه می خورد ولی باید بدانید روزی او و شما را خدا می دهد و نباید برای یک لقمه نان به هر کثافتی تن دهید.

پاسخ
لینک۱۷ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۲۲:۴۹

زینب : سلام و خسته نباشید
من یه مدت قبل خواب دیدم که رییس جمهور شدم و چند نفر خیاط برام لباس برای ریاست دوختن و من پوشیدم و دارم پرو میکنم.

پاسخ
لینک۶ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۳:۱۵:۴۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. سلامت باشید. بخت شما بلند، عمرتان دراز و نسبت به خیلی از مردم توانگر تر خواهید بود و مشکلات آنان به دستان شما حل خواهد شد.

پاسخ
لینک۷ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۲۵:۲۴

مونا : سلام شب خواب خيلي عجيب ديدم. خواب ديدم تو يه مسجد هستم يه خانم چادري و ديدم كه زن رفسنجاني بود و من و يه دختر ديگه رو برا پسرش پسنديد كه من زياد توجهي نكردم و اون هم اون يكي دختر رو به پسرش نشون داد ولي پسرش من و انتخاب كرد. و خودش اومد جلو آزم خواستگاري كرد بعد من با اين كه چادري نبودم اما يه چادر برداشتم و سرم كردم و خيلي خوشحال و راضي بودم كه چادر سر كردم و باهاش رفتم تو ماشين نشستم. بارون مي باريد و خيابان ها پر آب بود برا همين مامان و برادرم هم سوار ماشين كرديم.

پاسخ
لینک۶ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۹:۰۸:۰۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام دوست عزیز. لطفا خواب خود را در صفحه مرتبط با خوابتان بنویسید تا به آن پاسخ داده شود. خواب شما مربوط به خواستگاری کردن است و باید در تعبیر خواب خواستگار و خواستگاری نوشته شود. این صفحه تعبیر خواب پادشاه است و هیچ ربطی به خواب شما ندارد. متشکرم.

پاسخ
لینک۶ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۱۲:۲۶

ناشناس : تو خواب بیداری بودم ، تو یک اتاقی که یک دفعه دیدم فرح پهلوی اومد تو اتاق و به من لبخند میزد .تعبیر می فرمایید لطفا .

پاسخ
لینک۲۹ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۰:۵۸:۴۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : خواب و بیداری فقط ذهنیات شماست و قابل تعبیر نیست. مگر اینکه حالت الهام داشته باشد و باز منوط به عقاید خودتان.

پاسخ
لینک۲۹ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۲۴:۳۷
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.