کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب پا

اگر کسی در خواب دید پای راست او از کار افتاده، از راه راست خارج می شود و اگر دید پای چپش از کار افتاده در امور دینی مسامحه کار است. اگر هر دو پای او از کار افتاده بود، دست به هر کاری می زند به انجامی نیکو نمی رسد. اگر دید پای راستش در گودالی افتاد به لغزشی به وسیله مکر و حیله گرفتار می شود. اگر دید یک پایش را بریده اند، اگر ثروتمند است نیمی از مالش از دست می رود و اگر فقیر است زیانی جبران ناپذیر به او می رسد.

امام جعفر صادق (ع): دیدن پای در خواب بر هفت وجه است.

  1. عیش،
  2. عمر،
  3. سعی کردن،
  4. طلب مال،
  5. قوت،
  6. سفر،
  7. زن.
  8. و پای کوفتن در خواب غم و مصیبت است.

منوچهر مطیعی تهرانی: معبران بر مبنای این قیاس که قوام انسان بر مال و دارائی ثروت و مکنتی است که اندوخته، پا را به مال و دارائی تعبیر کرده اند و به تجربه نیز ثابت شده که ثروت و دارائی شخص بیننده خواب در رویاهایش به شکل پای خودش شکل می گیرد و مجسم می شود.

از ابن سیرین نقل است که اگر کسی ببیند یک پای خود را از دست داده نشان آن است که نیمی از دارائیش از بین می رود و چنانچه در خواب ببیند هر دو پایش را بریده اند یا شکسته که نمی تواند بایستد همه ثروت خود را تباه می کند.

اگر کسی درخواب ببیند که پاهای ورزیده و قدرتمندی دارد چنانچه ثروت مند است به مال بیشتری دسترسی می یابد و اگر تهی دست است پولدار می شود و اگر ببیند پاهای فلزی دارد یا چکمه و کفشی از فلز به پا کرده نشان امنیت مالی است و می گوید بیننده خواب از نظر مالی تامین خواهد یافت و خیالش راحت خواهد شد همین تعبیر هست اگر کسی در خواب ببیند که هر دو پایش را با طناب بسته اند.

اگر بیننده خواب ببیند که پایش هنگام راه رفتن می لرزد یا پای او در چاله ای فرو رفته کسی به او خیانت می کند و در معامله و معاشرت با او حیله و نیرنگ به کار می برد و مختصر گرفتاری به وجود می آورد. اگر کسی ببیند که به جای دو پا چندین پا دارد به سفر می رود. چنانچه در خواب ببینید که به زمین لگد می زنید و پا می کوبید خوب نیست زیرا برای بیننده خواب غم و اندوه پیش می آید. درد پا در خواب در صورتی که بیننده خواب پا درد نداشته باشد ترس از آینده است.

محمد ابن سیرین: اگر صالحی بیند که پایش شل شده است دلیل است بر زیادی دین او. اگر بیند پاهای او به رسن بسته بود، دلیل که از کسی منفعتی به وی رسد. اگر بیند پایش نبود و به چوب را می رفت، دلیل که اعتماد بر کسی کند که از آن کس وفا نیابد. اگر کسی عامل پادشاه بیند هر دو پای او بریده است، دلیل که از عمل معزول گردد و مالش تلف شود. اگر دید پای او آهنین است، دلیل که مالش زیاده شود. اگر دید پایش سیمین بود و کعبش زرین، همین دلیل کند.

اگر بیند پای او در بند بود، دلیل که او را زیانی رسد. اگر بیند پای او به ستونی بسته است، این تاویل بهتر است. اگر دید پای او در دامی گرفتار شده است و یا درجائی فرو رفته است، دلیل که در مکر و حیلتی گرفتار شود، به قدر آن که پای وی در آن سخت شده است. اگر دید پای وی در جایگاهی یا در گودی بلغزید، دلیل است که از کار دین و دنیا بازماند، یا کسی سخنی بدو گوید، که از آن رنجور گردد. اگر بیند پای بر ستوری همی جنبانید، دلیل است بر غایت طلب آن کار که می جوید.

حضرت دانیال: اگر کسی بیند یک پای او بریده بود یا شکسته، دلیل که نیمه مال او از وی ضایع گردد. اگر هر دو پای بریده یا شکسته بیند، دلیل که جمله مالش برود یا خود بمیرد.

ابراهیم کرمانی می گوید: تعبیر دو پا پدر و مادر است و هر ضعف و نقصی در پای خود ببیند مربوط به پدر و مادر می شود. و اگر تعداد پای خود را بیشتر از دو پا دید به سفر می رود.

تعبیر خواب مچ پا
آنلی بیتون میگوید:
دیدن مچ زیبای پایی در خواب، نشانه آن است كه همسرتان به شما اهانت می كند.
اگر زنی در خواب از دیدن مچ پای خود لذت ببرد ، نشانه آن است كه در عشق نومید می شود.
اگر در خواب مچ پای چاق حیوانی را ببینید، علامت آن است كه در زندگی آسوده و راحت خواهید بود.
اگر زنی در خواب مچ پای خود را بسیار لاغر ببیند، نشانه آن است كه نومید و بیمار خواهد شد. اما اگر مچ پای خود را در خواب چاق ببیند، علامت آن است كه آبروی او در خطر برباد رفتن است.

در کتاب سرزمین رویاها آمده:
مچ پای خودتان : یك دوست مخفیانه به شما كمك می كند.
قوزكهای زخمی : مشكلات و ناكامی.
قوزك پای شما می شكند : علامت مرگ در دوردست.
یك زن خواب ببیند كه قوزكهایش را به دیگران نشان می دهد : خواسته های او برآورده خواهند شد.
یك مچ پای زیبا : سلامتی و خوشبختی.
مچ پاهای شما كلفت هستند : پول و احترام.
مچ پای شما بسیار قوی است : اشخاص بخصوصی باعث خوشبختی شما خواهند شد.
مچ پای شما زیبا است : در هنگام پیری ثروتمند خواهید بود.
مچ پای شما بلند است : یك فرزند پسر از دست می رود.
یك مرد خواب ببیند كه مچ پایش شكسته و خون می آید : او دور از بستگانش خواهد مرد.
یك زن خواب مچ پای یك مرد را ببیند : او شوهر و بچه هایش را از دست خواهد داد.
مردمان فقیر خواب مچ پاهای زیبا ببیند : ثروت

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

235 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

roksana

roksana : سلام خانم هراتی عزیز.یک شنبه صبح خواب دیدم توی بانک با یه نفرم نمیدونم کی بود دوستم یا اشنا. دزدی شده از بانک واشتباهی فک کردن من دزدم، گیر افتادم تو بانک ولی اخر فرار میکنم ولی نگرانم انگار دنبالمن توخیابون که میرم ،دوستمو میبینم ناراحته ونمیخواد بامن حرف بزنه سلام میده میگذره.بعدتو خیابون انگار یه گوشی خیلی بزرگ هست که دارم نگاش میکنم میبینم خواسگار قدیمیم علی که ایستاده با زنش که زنش باهاش شوخی میکنه وعلی داره لبخند میزنه ویه حرکاتی از خودش درمیاره ولی یه چند قدم که برمیداره یه پاش از جاش درمیاد متوجه میشم که مصنوعیه پاش.تودلم میگم اخه سالم بود که حتما تو سربازی اینجوری شده مطمئن نیستم ولی انگار دیدم که یه دستش هم مصنوعیه وباعث تعجبم شده بود.ممنون

پاسخ
لینک۱۹ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۱۴:۱۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما می خواهید اعتبارتان بالاتر برود. می خواهید امنیت مالی داشته باشید و از بی ثباتی مالی می ترسید چون در شرایط حاضر ثبات مالی زیادی در زندگی تان وجود ندارد. شما از اینکه مستاصل شوید فراری هستید و به این فکر می کنید که شاید زندگی دیگران از شما بهتر است. اما خواستگار قبلی شما هم استقلال عمل و ثبات مالی ندارد و ارتباطات او با دیگران هم برای حل مشکلاتش قوی نیست. الان خیلی مردم مانند شما هستند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۹ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۲۰:۳۷:۱۱
ناز

ناز : وقتتون بخیر خاب دیدم با گوشی داشتم فیلمای پدر خدابیامرزمو نگاه میکردم انگار بعد فوت پدرم داشتم فیلمارو میدیدم چون خیلی دلتنگش شدم توفیلما بابام انگار تو یه مراسمی بود شلوغ بود خیلی خوشحال بود اما دوبار پاش پیچ خورد افتاد یه بار اومو دختر کوچیک منو بوسید یه عالمه باهاش بازی کرد اما پاش پیچ خورد افتاد یه بارم انگار داشت میومد پیش مهمونا پاش پیچ خورو افتاد من خیلی ناراحت بودم که چرا بابا اینقد میوفته

پاسخ
لینک۲۸ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۱۴:۰۴:۴۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. روحشان شاد. روح پدر شما به خاطر مسئله ای که در زمان حیاتش اتفاق افتاده بوده، احساس می کند که امروز در دنیای آخرت، آرامش و تعادل ندارد و نگران است که چطور می تواند اشتباهات گذشته اش را جبران کند. عمر دختر شما طولانیست و بخشی از نگرانی پدرتان از این جهت است که او نمی تواند از نظر فیزیکی در کنار دخترتان باشد تا از او حمایت کند و رابطه ی دوستانه ای با او ایجاد کند. اما دلیل دومی که پدرتان بخاطرش ناراحت است این است که در رابطه با دیگران، شاید باید پدرتان مستقل تر، معقول تر و کاربردی تر رفتار می کرده تا الان مردم بیشتر حامی او باشند و برای او دعاهای خیر بفرستند. او احساس تنهایی می کند و باید برای او دعای جوشن کبیر یا ایت الکرسی زیاد بخوانید تا به آرامش بیشتر برسد و حضور روح او را در کالبد روح در کنار خودتان باور کنید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۸ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۲۲:۴۸:۴۹
Areza

Areza : سلام وقت بخیر
خواب دیدم با پاهای برهنه در حال راه رفتن از زمینی آسفالت شده(منتها صاف و غیر خشن) هستم و مشاهده میکنم دایی بنده که قبل از من از آن مسیر رفت در پایش خورده شیشه رفت و زخم شد و به همین جهت من با مراقبت بیشتری اون راه رو رفتم و در پایم شیشه خورده نرفت
تعبیر این خواب چیست؟
(میشه تعبیر دو خواب ولی من دو خواب شارژ دارم پس فکر نکنم مشکلی ایجاد کند):
شب قبلش هم خواب دیده بودم قابلیت فاصله گرفتن از زمین دارم و میتوانم تا ارتفاع مشخصی بالا بروم اما در میان خواب دایی من با توری که به یه میله وصل بود سعی کرد مرا همانند حالت عادی که بدون کمک بالا میروم بالا ببرد و مرا بالا میبرد با آن.
آیا این دو خواب مفهوم مشترکی رو میرسانند؟تعبیرشون چیه؟
ممنونم از سایت خوبتون

پاسخ
لینک۲۵ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۳۷:۰۵
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما چارچوب ذهنی بی خیال، بازیگوش و راحتی دارید و یا اینکه اعتماد به نفستان کم است و خودتان را باور ندارید. بنابراین سعی می کنید که از تجارب دایی تان استفاده کنید و در راهی قدم بردارید که او تجربه کرده است. اما دایی شما اشتباهات خودش را داشته و گاهی بی اراده بوده، گاهی منفعل، گاهی دو دل بوده و نتوانسته که همیشه موفق عمل کند. شما سعی می کنید که مراقب باشید تا اشتباهات او را تکرار نکنید و در کارتان شکست نخورید. طبق قوانین سایت شما فقط مجاز به ثبت یک خواب در هر کامنت و در هر 24 ساعت هستید و نه بیشتر. اما با توجه به اینکه این خواب شب قبلتان هم تا حدودی به این موضوع امشب مربوط است، تعبیر خواب دوم را هم عرض می کنم. شما شخصیتی جاه طلب دارید و می خواهید آرمانهایتان را عملی کنید. شما سعی می کنید که از شفافیت عمل دایی تان و از همان راهی که او تلاش کرده که اهدافش را به چنگ بیاورد، استفاده کنید تا بتوانید کارها را بخوبی کنترل کنید. اگر در بیداری با دایی تان چنین ارتباطی ندارید، حضور او در خوابتان به پیروی شما از سنت های خانوادگی تان برای رسیدن به موفقیت تعبیر می شود. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۵ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۲۲:۳۴:۵۰
عبدالله یزدانی

عبدالله یزدانی : سلام. برای دوستم مرد قبلا تعبیر کرده بودید الان دوباره خواب دیده و ایشون میپرسند: من از طرف احساسیم اصلا خوش نیستم و هر دفعه تصمیم جدی میگیرم که برای همیشه ول کنم هرچند دیگه با هم رابطه نداریم. هر دفعه هم خوابی میبینم. این دفعه خواب دیدم (شنبه صبح) تلگرام رو باز کردم و اون عکس پروفیل جدیدی انداخته بود (بر غیر عادت) که پوپ کرد. پای خود یا پاهاش رو عکس گرفته و گزاشته (از بالای پا. جوراب کفش هم داشت). من در خواب انتظار داشتم برای جلب نظرم عکسی گزاشته باشه که این عکس رو دیدم (شاید واقعا واسه من بود شاید هم نه). بعد از آن خیلی سعی کردم ببینم دیگه چی گزاشته که نتوانستم اینترنت ضعیف بود. در واقع رفتارهای این خانم خیلی مبهم هست و من سعی دارم فراموشش کنم و برم به زندگی خودم برسم ولی قبلا خواب هایی که دیدم و شما تعبیر کردید حاکی از صبر هست. ممنون

پاسخ
لینک۱۳ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۰۷:۲۴:۲۵
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. او می خواهد از عملکرد و از استقلال خودش صحبت کند و اینکه توانایی دارد که روی پاهای خودش بایستد و قوی باشد. او بخاطر اینکه به شما فکر می کند و شما به خاطر این که حس تله پاتی و " انتن هایتان" قوی هستند، خواب او را می بینید. صبر همیشه به معنی بهبود شرایط نیست بلکه به معنی اطمینان خاطر نسبت به اینکه فکرتان درست است یا خیر هم می تواند باشد. عجولانه قضاوت کردن هیچ وقت خوب نیست چون بعدا شک می کنید که شاید اشتباه می کردم. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۳ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۱۸:۳۶:۰۱
نرجس

نرجس : سلام بانوجان. خواب دیدم همراه خانواده در خانه بزرگ و مجللی زندگی میکنیم که پایینش یه اتاق نگهبانی و یه داروخونه بود که سر در داروخونه نوشته بودن داروخانه بسیار محروم که صلحبی غمگین داشت. برادرم با ما بود و دو کاسه دستش بود و میگفت شیرینی خریدم از داروخونه! یه مقدار عصبی بود. داخل کاسه شیرینی به اون صورت نبود بلکه تکه های ویفر بود. یه دونه برداشتم خوردم. چیزی نگفت دومی رو خواستم بردارم گفت اینو با پول خودم خریدم، بابا این پولو برای خودم داده. تکه دومو انداختم تو ظرف. انتظار داشتم بگه حالا عیب نداره، بردار. اما نگفت.یادمه توی داروخونه حتی ساندویچ هم میفروختن! بخشی از خواب یادم‌نیست اما دیدم که همراه دو نفر از کوچه تنگی میگذشتم که به خونه برسم که ناگهان متوجه شدم چیزی به کف پای راستم فرو رفته. دو طرف کوچه ماشین پارک شده بود و مسیر خیلی باریکی برای عبور رهگذر مونده بود. پام رو بالا آوردم و گذاشتم روی کاپوت یکی از ماشین ها و دیدم یه تیکه شیشه رفته تو پام و یه کم خون آلود شده. درد نداشتم اما حسش میکردم. همین که پامو آوردم پایین، ماشین سفیدی که پام روش بود خود به خود عقب رفت و کاملا درب شیشه ای داروخونه رو ویران کرد و داخل شد و خسارت به بار آورد. صاحب داروخونه که از نظرم یه مغازه دار بود و نه دکتر، اوتجا نبود.اما افراد دیگه داد و بیداد میکردن اما متوجه من نشدن. من کاملا خونسردی خودمو حفظ کردم و به روی خودم نیاوردم و از راه میانبر طوری که خیلی توی دید نباشم رفتم طبقه بالا. تنها بودم و اون دو نفر همراهم نبودن. اتاق من درب کلاسیک و مجلل و کنده کاری و مینا کاری شده اما تقریبا کهنه ای داشت در رو از داخل قفل کردم و زن داداشمو صدا کردم که براش وقایع رو تعریف کنم(زن داداشم در اکثر مواقع ناجی و محرم اسرار منه).از پنجرخ دیدم که صاحب داروخانه اومده و دیگران به آرامی دارن براش توضیح میدن.خودمو مقصر اصلی میدونستم.دیگه یادم نمیاد چی شد که دیدم در پاساژی هستیم که پر از پوشاک خیلی زیادیه. داخل پاساژ نورانی نبود اما با نور طبیعی روشن شده بود و دالان های باریکی داشت. یه خانمی که ظاهرا فروشنده بود ازم خواست عینک طبیمو ببینه. از کیف که دراوردم دیدم هر دو عدسی عینک افتادن، بغض کردم گفتم اینو از داروخونه خریده بودم، حالا چجوری درست کنم.اون خانم عینک منو زد. ازش پرسیدم خیلی چشام ضعیفه؟ گفت نه اتفاقا. اصلا(عینک رو در واقعیت هم دارم و قصد تعویضشو دارم، نمیدونم به خاطر فکر کردن به اونه یا نه). خیلی ممنونم از زمانی که میذارید بانو هراتی جانم. در پناه حق باشید.

پاسخ
لینک۱۹ دی ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۳۷:۳۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما شاید در ظاهر زندگی مجلل و مرفهی داشته باشید و شرایط مالی تان قوی باشد و البته تمایل دارید که این زندگی ارزشمند را برای خودتان حفظ کنید ولی واقعیت این است که شما باید خط فکری تان را اصلاح کرده و نگرش های خودتان را تعدیل ببخشید. برادر شما شاید به افراد محروم که خیلی سخت کوش هستند و درامدشان کم است، کمک می کند و یا آنان را از لحاظ روحی و معنوی می خواهد تقویت کند و یا از آنان حمایت کند، اما این ظاهر ماجراست. در واقع برادر شما از اینراه، سعی می کند منافع خودش را تامین کند و او حتی به شما که خواهرش هستید هم روا نمی دارد که بخواهید روی او حساب کنید چه برسد که بخواهد به مردم محروم کمک کند! احساسات او نسبت به مردم خشک و سرد و بی روح است. شما در عین حال که در زندگی تان افراد مرفه و متمولی با شما در تعامل هستند، خودتان را در شرایط سخت و بغرنج و با محدودیت هایی مواجه می دانید که باید بسیار روشنفکرانه با این شرایط سخت برخورد کنید. تجربه ی شما به شما می آموزد که انصافی در کار نیست و شما از دردهای مردم، و دل شکستگی آنان؛ احساس دلشکستگی و همدردی با آنان را تجربه می کنید. اما جرات نمی کنید که احساستان را با کسی مطرح کنید و در زندگی مرفه و لوکسی که دارید، خودتان را مخفی می کنید و این روی عملکرد شما تاثیری مهم می گذارد و اولین اقدامتان این خواهد بود که دیگر اعتباری برای "هدایت معنوی" که خودتان یا خانواده تان به آن مشغول هستید، قائل نخواهید بود. عینک شکسته ی شما به شما می گوید که باید دیدگاه و درکتان را نسبت به وقایع عوض کنید. نگاه شما و احساس شما به آنچه که شاهدش هستید عوض خواهد شد و البته شما واقعیت ها را تازه درک خواهید کرد! به گونه ای که قبلا متوجه ی آن نبودید و حقایق را درست تر نظاره خواهید کرد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۹ دی ۱۴۰۰ ساعت ۲۱:۴۷:۲۸
salarian

salarian : سلام وقت بخیر خواب دیدم من مردم برادر بزرگم داره ساق وزانوی پای منو با تبر میزنه بشکونه ولی نمیشکنه من هی می گم داداش ولش کن می گه بزار ببینم شاید بشکنه و هیی با تبر می زنه من درد نداشتم ولی حس بدی داشتم

پاسخ
لینک۲۳ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۲۹:۴۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما فکرتان به خاطر مسئله ای ناراحت می شود و تصمیم می گیرید که زندگی تان را عوض کنید و دیگر مانند قبل رفتار نکنید. برادر بزرگتان می خواهد پای شما را از چیزی ببرد و از راهی که قبلا در آن قرار گرفته بودید جدایتان کند و یا نمی خواهد که به چیزی که قبلا به آن پایبند بودید، دوباره برگردید. او می خواهد ارتباط تان را با کسی قطع کند. او سعی می کند که عملکرد تان را کنترل کند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۳ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۱۶:۰۳:۱۶
negar

negar : سلام وقت بخیر،از اینجای خواب یادمه ،ممنون میشم نشون داده نشه

پاسخ
لینک۲۱ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۰۱:۵۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما و برادرتان اختلافاتی دارید و شما به منافع خودتان فکر می کنید. می دانید که بی گناه هستید و لزومی ندارد که حقوق خودتان را نادیده بگیرید. شما سعی می کنید که بی خیال باشید و غصه نخورید. مشکلات را پشت سر خواهید گذاشت و تدریجا موانع سر راهتان برای رسیدن به اهدافتان از بین خواهند رفت و به هدفتان خواهید رسید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۱ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۲۳:۰۲:۱۰
Atefeh

Atefeh : سلام وقتتون بخیر، خواب دیدم در جایی هستم که همه فامیل و آشناها حضور داشتن، پسرخاله ام گفت که یک مسابقه هست باید روی زمین بخوابی و اگه تونستی پات رو به اون نقطه بالای بالا روی دیوار برسونی یه جایزه بزرگ برنده میشی. من بدنم انعطاف نداره و کاملا نا امید رفتم که انجامش بدم اولش سخت بود ولی بعد دیدم به راحتی دارم پامو به اون نقطه میرسونم و خودم تعجب کرده بودم که من که همچین انعطاف و توانایی ندارم چطور دارم انجامش میدم، و تونستم پامو تا همون نقطه دور از دسترس برسونم و برنده شدم. ممنون از سایت خوبتون

پاسخ
لینک۴ دی ۱۴۰۰ ساعت ۱۴:۱۰:۳۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. توانایی های شما برای رقابت با دیگران برای رسیدن به اهداف بالای زندگی تان زیاد است و نباید استعدادهای خودتان را دست کم بگیرید. شما قادر خواهید بود به همه اثبات کنید که پتانسیل کاملی برای رسیدن به موفقیت در زندگی تان دارید و اینکه نشان می دهید که شخصیتی انعطاف پذیر دارید و در مقابله با سختی ها بخوبی مقاومت خواهید کرد. تشکر از همراهیتون

پاسخ
لینک۴ دی ۱۴۰۰ ساعت ۲۳:۲۵:۲۳
فارسی

فارسی : درود بر شما؛ لطفا مخفی باشه.

پاسخ
لینک۱۹ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۰۰:۵۷:۴۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. خانواده ی شما از رفتار پدرتان در زمینه ی خاصی که تجربه ای در آن ندارد، ناراحت می شوند و احساس می کنند که عملکرد او، موجب مانع تراشی و ایجاد دلسردی آنان در راه حرکت برای بدست آوردن خواسته هایشان می شود. ممکن است که آنان از رفتار پدرتان شکایت کرده و یا کینه به دل بگیرند و تلاش کنند که دعوایی راه بیافتد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۹ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۱۷:۵۸:۱۸
شاوی

شاوی : سلام
من خواب دیدم انگار زندانی بودم بعد برادر شوهرم اومد من کول کرد نجاتم بده وسط راه گفت خودت بدو بیا گفتم کفش پام نیست اینحا کلی سنگ ریزه هست ولی گفت یه مسافته کمه بدو بریم. تو مسیر پام درد گرفت و رسیدیم به ماشینی که انگار اب حمل میکرد.گفت کمک کنیم اب کثیف خالی کنه و اب تمیز توش بریزیم مارو میرسونه. و اینجوری سوار ماشین شدیم و رفتیم

پاسخ
لینک۲۵ دی ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۵۱:۳۵
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما احساس می کنید که در محدودیت قرار گرفته اید و آزادی عمل ندارید. احساساتتان نادیده گرفته می شود و یا خیلی شما را کنترل می کنند و خلاصه گیر کرده اید. برادر شوهرتان شاید به شما پیشنهاد دهد که خودتان باید زندگی تان را عوض کنید. شما اعتماد به نفستان کم است و جاپای قرص و محکمی در موقعیتی که در آن قرار گرفته اید ندارید. هر گونه تلاش شما برای اینکه زندگی تان را عوض کنید، باعث خواهد شد که خیلی سختی بکشید و احساس استیصال و درماندگی کنید. شما می خواهید طرز فکرتان را عوض کنید و عیب ندانید که بخواهید زندگی تان عوض شود. اگر با ماشین رفتید، شاید شما موفق می شوید که به خواسته هایتان برسید. تشکر از همراهیتون

پاسخ
لینک۲۵ دی ۱۴۰۰ ساعت ۲۱:۲۵:۳۲
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.