تعبیر خواب پرده
دیدن پرده کهنه خوب نیست و غم و اندوه را خبر می دهد. پرده نو نیز غم و اندوه است با این تفاوت که بزرگ نیست و می توانید با آن مبارزه کنید. اگر پرده را در اماکن عمومی ببینیم، مثلا اگر در خیابان پرده آوریخته باشند، از یک ناراحتی عمومی خبر می دهد.
اگر ببیند که پرده اش سوخت یا پاره شد، از غم و رنج رهایی می یابید. پرده آویختن و پرده نصب کردن، فراهم آوردن موجبات کدورت و ملال است. اگر پرده را در خانه خودتان می آویزید برای خود دردسر درست می کنید و چنانچه پرده را در خانه دیگری نصب می نمایید برای دیگران ناراحتی به وجود می آورید.
یوسف نبی (ع) می گوید: دیدن پرده نشانه کم شدن خوشبختی است.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Sevda : سلام خسته نباشید
خواب دیدم مادرم داره برا خونمون پرده میخره جنسشم ضخیم بود دقیقا همون پارچه مبلامون بود(رنگش شیریه مبلامون) منم ازش پرسیدم زیر پرده چی میزنی گف اونم از این ساده ها میخرم دولا بزنیم
مغازه پارچه فروشیم شلوغ بود
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. مادر شما نمی خواهد که کسی از اسرار زندگی شما سردربیاورد. او سعی می کند که در ظاهر نسبت به مردم بی طرف باشد و از کسی جانبداری نکند. در واقعیت او خردمند و عاقل است و می داند که باید با دیگران با سیاست برخورد کند. تشکر از همراهیتون.
arezou : سلام دیشب خواب دیدم که پرده کرکره ای رو بالا زدم که نور بتابد به اتاق، فکر کنم پرده اتاقم بود، بعدش از کارم پشیمون شدم چون پرده به همراه طنابش به قدری از اتاق و من فاصله گرفتند و وارد فضای بازی شدند که دسترسی به آن ممکن نبود و من دیگه نمیتونستم پرده رو پایین بکشم و یه جور احساس عدم امنیت کردم که دیگه همه داخل خونه رو میبینند، لطفا این خواب رو تعبیر کنید
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید نسبت به مسئله ای با خبر شوید و ذهنتان روشن شود ولی اقدام شما برای کشف حقایق به اندازه ای تاثیر گذار خواهد بود که با این کار، دیگران هم از کارهای شما با خبر خواهند شد و حریم خصوصی تان از بین خواهد رفت و تمام رفتار و افکارتان مورد قضاوت دیگران قرار خواهید گرفت. تشکر از همراهیتون.
Farham : سلام شبتون خوش
خواب دیدم با پسر کوچیکم داریم از پله ها یکجایی پایین میریم ، از یکجای پسرم خون میاد ولی من ندیدم ، درست یادم نیست ، ولی من خودم خون دماغ شدید بودم تا جاییکه یه قسمت از زمین پایین پله ها پر از خون (قرمز)بود، ولی سر وصورت و لباسام تمیز بود ، پایین پله هامدیر سابقم ایستاده بود ، بعدش دیدم ظاهرا مدیر سابق قراره یکسری تعمیرات یا تغییرات تو ساختمون بده ومنم میرم پرده اتاقا (۳تا)رو از پنجره باز میکنم ، پرده سفید و زیبایی بود که متعلق به یکی از همکارای سابقم بود ، همکارم میاد مبینه که من باز کردم پرده رو ، منم پرده رو بهش میدم ومیگم وسایلو جمع کنه ، اونم شروع میکنه به جدا کردن قسمتای یه تلوزیون بزرگ ، برای این که اتاق رو خالی کنه برای تغییرات ساختمونی.
توسایت نگاه کردم تعبیرخوبی ندیدم نگرانم
ممنونم از شما
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما مجبور می شوید به خاطر شرایطی در محیط کار، از موضع و موقعیتی که دارید کوتاه بیایید. شما احساس ناتوانی و ضعف می کنید و نمی دانید که باید به کجا پناه ببرید و دچار استرس می شوید؛ کما اینکه نگران پسرتان هم هستید. اما شما به شدت احساس می کنید که هویت و شخصیت شما مورد حمله قرار می گیرد. هر چند که شما این نگرانی را بروز نمی دهید. مدیر سابق سعی می کند که روی سیستم اداری محیط کار شما تعدیلاتی به وجود بیاورد و کارها را سروسامان دهد، ( یا مدیر جدید بنا به درخواست و پیشنهاد مدیر سابق اینکار را می کند). شما هم از خیلی مسائلی که قبلا راجع به آن چشم پوشی کرده بودید و حرف نمی زدید، پرده بر می دارید و حرفهایی که تا به حال مخفی شده بود را به رخ دیگران می کشید. به این واسطه چه افرادی با گناه باشند و چه مقصر و محکوم به ارتکاب به اشتباه در محیط کاری، شرایط عوض خواهد شد و دیگر هیچ چیز مثل سابق نخواهد بود. تعبیرات معبران قدیمی صرفا به عنوان رفرنس در سایت آورده شده اند ولی تعبیر را نمی توان با کپی برداری از نوشته های قدیمی ابرار کرد چون در هر شرایط، منوط به زمان، هر تعبیر می تواند صدها جور تفسیر شده و تغییر کند. تشکر از همراهیتون.
هانی : سلام
چند شب پیش مادر من خواب دیدن که توی خونه شون که ویلایی هست پنجره های قدی اتاق نشیمن بازه و صدای بادو طوفان میاد انگار باد و طوفان شدیدی بیرون هست و پرده ها تحت تاثیر این باد خیلی شدید تکان میخورن اون میره که پنجره ها رو ببنده که پرده اینطوری نشه ولی یک دفعه این پرده دور گردنش پیچیده میشه هی پیچیده میشه بیشتر و بیشتر
طوری که داشته خفش میکرده و اون داد میزنه کمک کمک که از حواب بیدار میشه.
فریبا هراتی
: سلام. خبرهایی در راه است که فکر مادرتان را ناراحت می کند و احتمالا ربطی به مسائل خانوادگی شما ندارد بلکه مربوط به شرایط اجتماعیست. برای دفع شر صدقه بدهید. تشکر از همراهیتون.
هستی : سلام
من دیشب خواب دیدم کسی که قبلا باهاش قصد ازدواج داشتم الان جداهستیم
دیشب پیام میده که خونه مو عوض کردم که باهم زندگی کنیم (با حالت پشیمونی) همه چی تکمیل تو فقط پرده هاشو بیار .منم دنبال پرده رفتم نمیدونم اینترنتی یا حضوری یه مغازه پراز پرده های بسیار زیبا انتخاب نکردم فقط تماشا کردم. بعد دیدم خواهرش اینا میخان خونمون بیان نگران بود غذا چی درست کنیم گفتم پلو و ماهی درست میکنم نگران نباش
قسمت دیگه از خوابم دیدم در یه دریاچه بزرگ که آبشار داره شنا میکنم و خودمو به کناره دریاچه میرسونم و تماشای آبشار میکنم
و بازهم در جایی خواب دیدم کلی گل رز رنگارنگ واسم آوردن دلیلشو نمیدونم.
(من همیشه در یک شب خواب های پراکنده زیاد در فضای مختلف میبینم نمیدونم چرا؟ !)
فریبا هراتی
: سلام. او طرز فکرش را عوض کرده و امیدوار است که شما ناراحتی های گذشته را دور بریزید و فکرتان را توسعه داده و رشد شخصیت خودتان را به او نشان دهید. اما شما نمی خواهید که کورکورانه کاری را انجام دهید و یا مخفی کاری کنید و به کسی از احساستان هیچ چیز نگویید. ممکن است او با خواهرش راجع به شما صحبت کند و شما سعی می کنید که نگرش های تازه ای در رابطه با او داشته باشید و انرژی مثبت و شانس جدیدی به او بدهید. شما می خواهید که احساسات تازه ای را به زندگی تان وار کنید و مسائل منفی گذشته را رها کنید تا برود. عشق و محبت و احساس نشاط به زندگی تان راه می یابد. اگر بین خوابهای شما حتی یک ثانیه بیدار شده باشید باید به بنده اطلاع بدهید تا از شما حق خواب بیشتری کسر کنم تا خدای نکرده مدیون سایت و کارمندان آن نشوید. هر کاربر فقط مجاز به ثبت یکی از خوابهایش در هر کامنت و در هر 24 ساعت است و نه بیشتر. تشکر از همراهیتون.
طاهره : سلام خانوم هراتی عزیز .خواب دیدم وارد کوچه ای شدم ،فهمیدم هوویم (مدینه) خانه ای خریده که نمای خانه سنگ طوسی بود وپنجره هایش با ملافه پرده شده بودکه گل های آبی تیره داشت وچندتا پنجره باز بود که به پسرم گفتم حتما پنجره پله هاست که باز گذاشته،بعد پسرم گفت مادرش هم طبقه بالا راخریده وبعد تلفنی باهمسرم صحبت میکردم وهوویم رامسخره میکردم.
فریبا هراتی
: سلام. هووی شما نقشه کشیده که از بیرون قوی و سرسخت به نظر برسد ولی از درون، نگران است و می ترسد و نمی خواهد که نگرانی های او برای کسی مشخص باشد. می خواهد که ظاهری قوی به خودش بگیرد. او از مادرش تبعیت می کند ولی مادر او از خودش روشنفکرتر است و خودش سنت گرایانه تر فکر می کند. همسر شما از اینکه شما به او مسلط باشید و حرفتان را به پیش ببرید، نگران است. وقتی شما خواب می بینید که کسی را مسخره می کنید، در واقعیت بیانگر این است که شما جنبه هایی از شخصیت خودتان را در وجود آن شخص مشاهده می کنید و بعد به این فکر می کنید که شما که همین جنبه هارا در وجود خودتان هم داشتید، پس چرا او باید جای شما را بگیرد. در واقع شما با وجود هوویتان به این شک می کنید که مگر چه چیزی کمتر از او دارید و به نوعی احساس ناامنی می کنید. مثلا اگر در خواب ببینید که هوویتان موهای پر پشتی دارد و او را مسخره می کنید، در واقعیت خودتان هم موهایتان پر پشت است!! این پر پشت بودن موی شما، به شما حس ناامنی می دهد که پس چه شد که موی او بیشتر به چشم آمده؟! و این ناامنی را در خواب، به این صورت می بینید که دارید او را مسخره می کنید. تشکر از همراهیتون.
مبینا : سلام وقت بخیر
با آرزوی بهترین ها برای شما
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. زندگی شما همیشه اینطور نخواهد ماند. روزهای مثبت و خوب هم می رسند که شما می مانیدو شوهرتان و آنوقت یاد برادر و مادرتان می افتید که به زندگی تان می آیند و می روند و الان که هستند، قدرشان را بدانید و از زندگی تان لذت ببرید. در حال زندگی کنید. بعدا مادر و برادرتان خاطره می شوند و با همسرتان از دلتنگی تان راجع به آنان حرف می زنید. تشکر از همراهیتون
minoo : سلام و درود. خواب دیدم با شوهرم برادرش و زنش تو طبقه بالای یه خونه ی هستیم که انگار برای مدتی مال ما بود و اونا اومدن پیشمون. اون زن پشت به بقیه رو به دیوار رو صندلی نشسته بود پشت میزی کوچک. اتاق سه پنجره بزرگ داشت که از بیرون کرکره داشت و زیرش پرده ساده سفید.من دوتا از اونا را زدم بالا و نور افتاب دلنشینی وارد اتاق شد. ولی پنجره سوم که سمت این زن بود از بیرون کسی کرکره را کنار میزد و دزدکی اون دید میزد. من گفتم تو کی هستی، چه کارشی، این شوهرشه. این زن ناگهان برگشت به طرف من در حالیکه موهاش کوتاه شده بودو رنگ روشن داشت و چشماشم سبز رنگ پریده بود. شوهر این زن با جدیت و غمگین به جلو زل زده بود در حالیکه رو زمین پاهاش کشیده بود. با این حرف من اون و شوهرم رفتن بیرون رو بالکن اون فرد نوجوان گیر انداختن.
من رفتم رو بالکن دیدم طبقه اولیم و تو حیاط یه درخت بزرگ است که شاخه هاش همه جا مثل سایه بان گسترش داده. شوهرم به پای تنه ش دست زد و گفت محکمه.
فریبا هراتی
: سلام. طبق قوانین سایت که در تمام صفحات تعبیر خواب ذکر شده است هر 750 کاراکتر معادل یک حق خواب است و خواب شما شامل 847 کاراکتر و 2 حق خواب و از حد مجاز طولانی تر است. لطفا یک خواب شارژ کنید و بفرمایید تا تعبیر شود. نوبت شما محفوظ خواهد بود. تشکر.
فریبا هراتی
: سلام. نظر به اینکه بعد از گذشت 3 روز از ارسال خوابتان از تمدید شارژ خوابتان خودداری کرده اید، خواب شما تعبیر نخواهد شد و مبلغ دریافتی معادل یک حق خواب به شما عودت داده می شود. تشکر از همراهیتون.
minoo : سلام و درود. خواب دیدم با شوهرم برادرش و زنش تو طبقه بالای یه خونه ی هستیم که انگار برای مدتی مال ما بود و اونا اومدن پیشمون. اون زن پشت به بقیه رو به دیوار رو صندلی نشسته بود پشت میزی کوچک. اتاق سه پنجره بزرگ داشت که از بیرون کرکره داشت و زیرش پرده ساده سفید.من دوتا از اونا را زدم بالا و نور افتاب دلنشینی وارد اتاق شد. ولی پنجره سوم که سمت این زن بود از بیرون کسی کرکره را کنار میزد و دزدکی اون دید میزد. من گفتم تو کی هستی... این شوهرشه. این زن ناگهان برگشت به طرف من در حالیکه موهاش کوتاه شده بودو رنگ روشن داشت و چشماشم سبز رنگ پریده شده بود. شوهر این زن با جدیت و غمگین به جلو زل زده بود در حالیکه رو زمین پاهاش کشیده بود. با این حرف من اون و شوهرم رفتن بیرون رو بالکن اون فرد نوجوان گیر انداختن.
من رفتم رو بالکن دیدم طبقه اولیم و تو حیاط یه درخت بزرگ است که شاخه هاش همه جا مثل سایه بان گسترش داده. شوهرم به پای تنه ش دست زد و گفت محکمه.
فریبا هراتی
: سلام. طبق قوانین سایت و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بالای تعابیر، شما فقط مجاز به ثبت 1 خواب در 24 ساعت هستید و یک خواب شما برای تعبیر ثبت شد. ((در نوبت هستید)) و باید این خواب دومتان را یک روز دیگر ارسال کنید. این قوانین هنگام ثبت نام در سایت در جایی که علامت زده اید که با قوانین موافقم به شما اطلاع رسانی شده است. تشکر از همراهیتون
مرضیه دانی : سلام .من مجردم امروز صبح ساعت هشت خواب دیدم مردی که در واقعیت دوست دارم باش ازدواج کنم داشت خونه نو میساخت و حیاتش وصل به انتهای خونه مادربزرگم بود و یه پرده هم دم در خونش توی حیاط وصل کرده بود (در واقعیت چند ماهی هست که اون آقا طلاق گرفته و دختر شیش ساله ای داره) که دخترش توی خواب از بودن من خوشحال بود و می اومد خونمون با دختر خواهرم بازی میکرد بنای خونه که تکمیل شد انگار قصد خواستگاری داشت ولی غیر مستقیم فقط به بهانه کاری انگار منو کشوند باهاش توی خونه اش حرف بزنه چند تا سوال پرسید من بلوز و دامن کرپ پوشیده بودم بلوزم سفید و دامنم گلبهی بود و پاهام بدون جوراب بود و سرم برهنه بود راجع به بعضی خلقیاتم پرسید و وفاداری و انگار تو فکرش هنوز داره سبک و سنگین میکرد آخرش من بهش گفتم تکلیف خودمو میدونم دوستش دارم و آخرش هم بهش گفتم میخوام طرفم عاشقم باشه یک پرده نوی حریر شبیه پرده خونه خودمون تو دستمون بود که موقع حرف زدن باهمدیگه داشتیم برا ی نصب تو خونه اش آماده میکردیم .
فریبا هراتی
: سلام. کسی که دوستش دارید افکار و روحیات و ایده های تازه ای در سر دارد و به شما فکر می کند. به اینکه اصالت خانوادگی شما مورد سلیقه و باب میل اوست. اما الان او نمی خواهد هنوز به شما رو بیاندازد تا مطمئن شود که شما همانی هستید که او می خواهد. او سعی خواهد کرد که ارتباطاتش را به نحوی با شما تقویت کند. شما رفتاری نرم و ملایم و با کرامت و مهربان از خودتان بروز می دهید. عملکردتان را واضح و شفاف نسبت به مسائل مختلف به او می گویید. طرز فکرتان را از او مخفی نمی کنید. و تمایل دارید که عشق و مهربانی در زندگی تان حاکم باشد و به نظر می رسد که شما با هم توافق خواهید کرد و از هم خوشتان خواهد آمد. تشکر از همراهیتون.