تعبیر خواب پرواز کردن
پرواز کردن به سفر رفتن و یا به ازدواج کردن تعبیر شده است. اگر کسی ببیند که در حال پرواز است و بر جای پرواز دوباره فرود می آید، به سفری می رود که در بازگشت از سفر، منفعت بسیاری برایش خواهد بود. اما اگر دید که پرواز می کرد و به آرامی جای دیگر فرود می آمد، تحول و دگر گونی در زندگی او به وجود می آید که دل خواه است.
اگر جای سبز و خرمی فرود آمد، از این تحول و دگر گونی سود می برد. پرواز در شب تحولی است آمیخته به اندوه و غم، یا سفری همراه با خستگی و رنج که سود ندارد. گاه در خواب می بینید که پرواز می کنید اما می خواهید خود را به لبه دیوار یا بالای برج و یا نقطه دیگری برسانید و هر چه تلاش می کنید نمی توانید. این نشانه آن است که در تحولات آینده زندگی برای رسیدن به هدف های تعیین شده دچار مشکل و سختی می شوید و یا اصلا نمی رسید. سقوط در خواب نمایانگر سقوط حرفه ای و شغلی است و گویای این واقعیت که برای ایجاد تحول با ناکامی رو به رو می شوبد.
حضرت دانیال می گوید: اگر ببیند چون مرغ از جایی به جایی می پرید، دلیل که به سفر رود و به قدر بلندی و پریدن وی از زمین بلندی و شرف یابد. اگر ببیند راست به آسمان می رفت، دلیل که او مضرت رسد. اگر ببیند چندان پرواز کرد در هوا که به آسمان رسید و در آسمان ناپدید شد و زمین نیامد، دلیل که زود از دنیا رحلت کند.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر کسی ببیند از جانب قبله بپرید و باز به جای خویش آمد، دلیل که از سفر زود بازآید، بامنفعت بسیار، خصوصا اگر ببیند که پرها دارد. اگر ببیند بی پر می پرید، ازحال خود بگردد. اگر ببیند از بام خویش به بامی دیگر می پرید، دلیل که زن طلاق دهد و زنی دیگر خواهد.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر دید به آسمان بپرید، دلیل که حج کند. اگر دید از سرای خود به سرای مجهول بپرید، دلیل که اجل او نزدیک باشد و باید از گناه توبه کند. اگر ببیند پرها داشت، لیکن به خلاف پر مرغان، دلیل که بیمار شود و به نزدیک هلاک رسد و عاقبت شفا یابد. اگر دید از جایی به جایی پرواز نمود، دلیل که سفر نماید.
-
امام صادق (ع) می فرماید: پریدن در خواب بر پنج وجه است:
- سفر،
- حج،
- بزرگی،
- تغییر حال،
- بیماری و مرگ.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
aminhoseini : خواب دیدم یک نفر جلوی چشم من داشت پوست چند نفر مرده را میکند البته نمیدانم خودشان مرده بودند یا آن مرد آنها را کشته بود ولی تمام پوست بدنشان را کنده بود و تمام گوشت بدنشان پیدا بود اگر اشتباه نکنم سرشان هم کنده شده بود پس از چند لحظه آن فرد به طرف من آمد ، نمیدانم میخواست با من هم همان کار را بکند یا نه ولی من با پرش و سریع ازش دور شدم و به بالای کوهی رفتم ، پشت سرم بود دستش را دراز کرد و خواست من را بگیرد یکدفعه از نوک قله پرش کردم و دستهایم را از هم باز کردم و مانند کایت پرواز کردم و از آنجا دور شدم و از خواب پریدم و دیدم موقع طلوع آفتاب است .
فریبا هراتی
: سلام. عده ای از مردم، زندگی شان با تحولاتی منفی مواجه خواهد شد، حقایقی در باره ی آنان فاش خواهد شد و هر کاری که کرده اند، رک و پوست کنده برای دیگران افشا خواهد شد. اینها از خودشان خرد و عقلانیت به خرج نداده اند و بی فکری کرده اند. شما سعی می کنید که در زندگی تان پیشرفت کنید و به اوج موفقیت برسید. نمی خواهید که مرتکب اشتباهی شوید که بعد، مثل این اشخاص، آبرویتان برود و شما را به بی فکری متهم کنند. سعی می کنید که خردمندانه رفتار کنید. کنترل زندگی تان را بدست خواهید گرفت و به جاه طلبی ها و آرزوهایی که دارید، آزادانه دست خواهید یافت. تشکر از همراهیتون
Amin : سلام خانم محترم چندشب پیش خواب دیدم دریکی ازخیابانهای شهرخودمان هستم خیلی سرحال بودم یک لحظه شروع کردم به دویدن البته انگاریه نفردیگه میخواست مسابقه بدهدچندلحظه ای بامن اومدامامن ازش جلوزدم یه برادرزاده دارم باطعنه به اون نفرگفت (تواون نیستی)یعنی یه جورطعنه بهش زدکه گویاتواونی نیستی که بخوای ازعموم جلوبزنی ممنونم اززحماتتون
فریبا هراتی
: سلام. شما در مسیر زندگی تان بخوبی پیشرفت خواهید کرد و با نشاط و سلامتی زیاد برای رسیدن به اهدافتان تلاش می کنید. شما سخصیتی رقابتی دارید و در نوع خودتان ( در کاری که به انجامش مشغول هستید) به عنوان بهترین شخص شناخته خواهید شد. تشکر از همراهیتون
Fereshte : سلام وقت بخیر. خواب دیدم یه جایی بودم که نمی شناختمش ولی فکر می کردم محل کار سابقمه. اونجا فهمیدم که دوتا از همکارام رفتن یه جای دیگه برای کار کردن. بعد من پرسیدم دستشویی کجاست؟ وارد اونجا که شدم و نشستم یه پنجره شیشه ای بزرگ داشت که بیرون کاملا دیده می شد. تو آسمون یه مار خیلی بزرگ دیدم که پرواز می کرد و پشت یه ساختمون محو شد. بلند شدم و بیرونو نگاه کردم یه کامیون دیدم که اونم پرواز می کرد. یه سرباز هم دیدم که مستقیم بالا می رفت. سمت چپمو نگاه کردم دیدم یه اسب سفیده که اونم پرواز می کرد. اومدم بیرون که حالت بالکن داشت. نگاهم افتاد به یه پرنده بزرگ سیاه که اونم پرواز کرد اومد سمت من. من اومدم سریع داخل و در رو بستم که نیاد تو. اصلا نمیدونستم چه پرنده ایه ولی ترسناک نبود. بعد دوست دوران دبیرستانمو دیدم که خیلی ساله باهاش در ارتباط نیستم. اومد بهم گفت چی شده؟ چیزی دیدی؟ انگار می دونست که ممکنه یه چیز عجیب دیده باشم. براش تعریف کردم و گوش داد. آخرش بهش گفتم انگار من یه بُعد دیگه رو دیدم یه سری به علامت تایید تکون داد ولی به نظرم زیاد حرفامو باور نکرد. بعد یکی دیگه اومد پرسید چی شده اونم براش توضیح داد.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما خودتان را با همکارانتان مقایسه می کنید و گاهی احساس می کنید که به پای استانداردهای دیگران نمی رسید و مثل 2 همکار دیگرتان، شما هم تا اندازه ای کم می آورید. می خواهید نگرانیهایتان را دور بریزید و چشم انداز تازه ای در زندگی تان داشته باشید. شما دچار استرس شدیدی هستید ولی نگرانیهایتان محو خواهند شد. مسئولیت های سنگینی را تقبل کرده اید که آنهم رفع خواهد شد. شما می خواهید بلندپروازانه و با نظم و دیسیپلین زیاد کارهایتان را انجام دهید و خوشبخت باشید. درک شما بالاست و اجازه نخواهید داد که بی انگیزگی و ناامیدی به شما غلبه کند. در دنیا نه خوب می ماند و نه بد بلکه همه ی خوب و بدهای دنیا، صرفا فرصتی است که انسان شخصیت قویتر و مجرب تری از خودش بسازد و معنویت و روح او بیشتر به پروردگار نزدیک شود. تشکر از همراهیتون
Hamid : سلام نمایش داده نشود ۳۰ ساله هستم مجرد
فریبا هراتی
: سلام. شما ایده های زیادی در سرتان هست و به انتخابهای پیش رویتان نگاه می کنید. شما می خواهید به رفاه و ثروت زیاد برسید و همین هم خواهد شد. اما باقی اشخاصی که به شما حسادت می کنند و در ظاهر دوست اطراف شما هستند، می خواهند که سردی روابط و احساسات سرد خودشان را به شما نشان دهند و شما باید از این اشخاص دوری کنید. شما می خواهید آرزوهایتان برآورده شود و به دنبال جاه طلبی های خودتان هستید. درک شما بالاست و قادر خواهید بود به آرزوهایتان برسید و تعادل را در زندگی تان ایجاد کنید. دوست شما سعی می کند که شما را از رسیدن به اهدافتان منصرف کند و ادعا می کند که شما بچه گانه فکر می کنید و قادر نیستید که خواسته هایتان را عملی کنید. ولی او اشتباه می کند. تشکر از همراهیتون
امیرحسین : سلام و احترام
فریبا هراتی
: سلام. احترام متقابل. شما می خواهید پروژه ی تازه ای را شروع کنید و احساس می کنید که مانند قبل، محدود نیستید و آزادیهای بیشتری دارید تا مطابق با میل خودتان هدفتان را شروع کنید. شما می خواهید تغییر مهمی را در زندگی تان ایجاد کنید، ریسک می کنید؛ اقدام می کنید؛ بر موانع بزرگ زندگی تان غلبه خواهید کرد و به سمت اهدافتان پیشرفت می کنید. اما همزمان، ابتکار عمل و ایده ی جدیدی ندارید که اگر بر خلاف عرف و بدون برنامه ریزی بخواهید صرفا مطابق با غریزه ی خودتان رفتار کنید، چه اتفاقی ممکن است بیافتد. تشکر از همراهیتون.
مسعود : سلام
خواب دیدم که به یک جایی برای
لطفاً در سایت نشان ندهید با تشکر.
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید از مشکلاتتان دوری کنید و به موفقیت برسید و به این درک می رسید که باید خودتان تحولی تازه را در زندگی تان شروع کنید. شما جاه طلبانه برای رسیدن به موفقیت تلاش می کنید و آزادانه تر و راحت تر از گذشته ولی البته با تمرکز زیاد و محتاطانه برای رسیدن به اهدافتان به پیش خواهید رفت. شما معمولا نسبت به مسائلی که در اطرافتان هست، سوء ظن دارید مگر اینکه خلافش ثابت شود و همین باعث می شود که همیشه مراقب باشید تا کسی آزادی شما را از شما سلب نکند. شما به ثروت زیاد خواهید رسید و روی اهداف و آرمانهایتان تمرکز خواهید کرد. اجتماعی تر از گذشته با مردم تعامل می کنید و احساس انرژی و زنده دلی بیشتری خواهید داشت. خواب شما 1180 کاراکتر و 2 حق خواب بود. تشکر از همراهیتون.
ساناز : استاد اینم اضافه کنم زمانی که مسابقه میخواست شروع بشه از پشتِ خوانندگانِ کنارِ زمین صدای آوازِ خروسی امد.
فریبا هراتی
: سلام مجدد. شما در زمانی که از جانب هنرپیشه دلخواهتان اشاره ای ببینید، بیشتر مصمم می شوید که برای رسیدن به خواسته تان تلاش کنید.
ساناز : سلام بانوی ماه،ایام به کام♡. لطفا پنهان شود.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. انشالله به همه ی خواسته های خوبتان برسید. تعبیر خوابتان این است که شما کاملا مجذوب یک موقعیت یا رابطه یا مجذوب انجام یک کار و وظیفه ای شده اید تا اندازه ای که دیگر هیچ چیزی را در اطرافتان نمی بینید و برایتان فقط همان رابطه یا هدف مهم است و بس. ولی این رابطه، کنترل شما را در بیداریتان از شما گرفته و اعمال و رفتارتان تحت تاثیر این موقعیت قرار گرفته است. عزم و اراده ی شما برای رسیدن به موفقیت بالاست و می خواهید فعالتر، جسورانه تر و قویتر و تهاجمی تر عمل کنید تا به موفقیت برسید. شما می دانید که چه می خواهید و چه کسی را دوست دارید ولی نیاز دارید دلسوزانه تر به کل ماجرا نگاه کنید و درکتان را بالاتر ببرید. شاید احقاق خواسته های شما مساوی است با از بین بردن حقوق کسی دیگر! شما افکار و احساساتتان را تا کنون سرکوب کرده اید ولی حالا می خواهید قدمهای بزرگتری در جهت احقاق خواسته هایتان بردارید. می خواهید هارمونی بیشتری در زندگی تان ایجاد کنید، شاد باشید و زود به آرزوهایتان برسید. آقای بازیگر در زندگی بیداری خودش به شدت مورد تشویق و تمجید دیگران است، آرزوهای بلندپروازانه ی خودش را دارد و می خواهد برای رسیدن به جاه طلبی هایش اقدام کند. خوابتان معادل 2 حق خواب بود. تشکر از همراهیتون
shaqayeq : سلام لطفاً نمایش داده نشه. ممنون میشم بگید تعبیرش چیه.
فریبا هراتی
: سلام. تعبیر خوابتان این است که کسی که دوستش دارید، آرزوهای بلند پروازانه ای در رابطه با شما دارد و شما حرفهای ناگفته ای در دلتان مانده که بیانشان نکرده اید و نیاز دارید که این حرفها را بزنید و از این فشار استرسی که روی شما تحمیل شده، بیرون بیایید. شما تمایلی ندارید که خانواده تان از احساس بدی که بین شما و او جریان پیدا کرده با خبر شوند. دوست پسر شما می خواهد به شما برگردد و ارتباط تان با او همیشگی باشد. او می داند که بسیار با شما بد کرده و نیات بدی در قبال شما داشته ولی الان خجالت زده و شرمنده و مستاصل است و نمی خواهید که موجب ناراحتی شما شود. شما تمایل دارید که او از شما حمایت کند و در مقابل او از خودتان کم تجربگی و ساده دلی بخرج می دهید. اما او گاهی اوقات دست خودش نیست و واقعا اسیر رفتارهای بد خودش شده و سعی می کند با ذات منفی خودش مبارزه کند و شخصیت خوبی از خودش بسازد. خواب شما 1478 کاراکتر و 2 حق خواب بود. تشکر از همراهیتون.
Wewe : سلام خسته نباشید
ممنون از تعبیرای درستتون
من خواب دیدم که یکی از بچه های محلمون با یه وسیله که به خودش بسته بود پرواز میکرد و منم دستش گرفتم و پرواز کردم با او
درهنگام پرواز هی به من میگفت دستم رو ول کن اگه افتادی دوباره میام میگیرمت توهوا ولی من حرفشو قبول نکردم و محکم دستشو گرفتم ومیترسیدم ولش کنم . بعد به یه استخررسیدیم که چنتا دیگه بچه محلامون اونجابودن که یکیشون سیده.بعدش دیدم که تویه سالن تئاتر هستیم وگفتیم صبر کنیم تئاتربعدی که ازاول شروع شد رو ببینیم. بعدش که تئار شروع شددیدم کنار هممون یه کتاب شعر خیلی نفیس گرون گذاشته بودکه داشتیم میگفتیم که بهمون انداختن وقیمتاش خیلی بالاست یکی میخواست پول کتابشو بده ولی من با خود گفتم ۷ملیون پول اینوندارم وپسشون میدم .بعدشم دیدم یکی اومده داره به هممون یه کیسه پلاستیک میده.
تشکراز تعبیرتون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. کسی تصمیم دارد به بلندپروازیهای خودش جامه ی عمل بپوشاند و شما در این مسیر با او همراه می شوید ولی او تمایل ندارد که شما را کمک کند تا جاه طلبی هایتان را عملی کنید. شما باید در موقعیت هایی که ریسک پذیر هستند، با توجه به امکانات و توانایی های خودتان اقدام کنید و به وعده های جاه طلبانه و رویایی کسی، زیاد توجه نکنید. شما می خواهید شروعی تازه داشته باشید و نگرانیهای خودتان را بشویید برود. شما در زندگی اجتماعی تان می خواهید نقش تازه ای بخودتان بگیرید و به هارمونی و هماهنگی در زندگی تان برسید. ولی کاری که به شما پیشنهاد می شود از ارزش و اعتبار زیادی برخوردار نیست و شما دوست ندارید که روی این کار سرمایه گذاری کنید. انجام اینکار برای شما هزینه ی زیاد و سود کمی دارد. شما در نهایت یا این کار و مسئولیت های آن را می پذیرید و یا آن را به فراموشی می سپارید. تشکر از همراهیتون