کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب پرواز کردن

پرواز کردن به سفر رفتن و یا به ازدواج کردن تعبیر شده است. اگر کسی ببیند که در حال پرواز است و بر جای پرواز دوباره فرود می آید، به سفری می رود که در بازگشت از سفر، منفعت بسیاری برایش خواهد بود. اما اگر دید که پرواز می کرد و به آرامی جای دیگر فرود می آمد، تحول و دگر گونی در زندگی او به وجود می آید که دل خواه است.

اگر جای سبز و خرمی فرود آمد، از این تحول و دگر گونی سود می برد. پرواز در شب تحولی است آمیخته به اندوه و غم، یا سفری همراه با خستگی و رنج که سود ندارد. گاه در خواب می بینید که پرواز می کنید اما می خواهید خود را به لبه دیوار یا بالای برج و یا نقطه دیگری برسانید و هر چه تلاش می کنید نمی توانید. این نشانه آن است که در تحولات آینده زندگی برای رسیدن به هدف های تعیین شده دچار مشکل و سختی می شوید و یا اصلا نمی رسید. سقوط در خواب نمایانگر سقوط حرفه ای و شغلی است و گویای این واقعیت که برای ایجاد تحول با ناکامی رو به رو می شوبد.

حضرت دانیال می گوید: اگر ببیند چون مرغ از جایی به جایی می پرید، دلیل که به سفر رود و به قدر بلندی و پریدن وی از زمین بلندی و شرف یابد. اگر ببیند راست به آسمان می رفت، دلیل که او مضرت رسد. اگر ببیند چندان پرواز کرد در هوا که به آسمان رسید و در آسمان ناپدید شد و زمین نیامد، دلیل که زود از دنیا رحلت کند.

محمد ابن سیرین می گوید: اگر کسی ببیند از جانب قبله بپرید و باز به جای خویش آمد، دلیل که از سفر زود بازآید، بامنفعت بسیار، خصوصا اگر ببیند که پرها دارد. اگر ببیند بی پر می پرید، ازحال خود بگردد. اگر ببیند از بام خویش به بامی دیگر می پرید، دلیل که زن طلاق دهد و زنی دیگر خواهد.

ابراهیم کرمانی می گوید: اگر دید به آسمان بپرید، دلیل که حج کند. اگر دید از سرای خود به سرای مجهول بپرید، دلیل که اجل او نزدیک باشد و باید از گناه توبه کند. اگر ببیند پرها داشت، لیکن به خلاف پر مرغان، دلیل که بیمار شود و به نزدیک هلاک رسد و عاقبت شفا یابد. اگر دید از جایی به جایی پرواز نمود، دلیل که سفر نماید.

    امام صادق (ع) می فرماید: پریدن در خواب بر پنج وجه است:
  1. سفر،
  2. حج،
  3. بزرگی،
  4. تغییر حال،
  5. بیماری و مرگ.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

232 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

Mahmod

Mahmod : سلام . بهتر است که انتقادهارا هم جواب دهید .‌همین پیام پایین محمود

پاسخ
لینک۲۴ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۳۷:۲۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. دوست عزیز زمانی که شما ثبت نام در سایت کردید به شما اطلاع رسانی شده در قسمت بالا قبل از اینکه علامت بزنید که قبول دارم، که هر کاربر مجاز به ثبت 1 خواب در 24 ساعت است. این یعنی شما هرگز مجاز به ثبت جند خواب در یک کامنت تحت عنوان خوابهای مربوط به هم نیستید. ضمن اینکه شما باید این موضوع را در نظر بگیرید که در روز حدودا قریب به 600 کاربر دیگر غیر از شما خواب ارسال می کنند واگر هر کسی بخواهد مثل شما بگوید حالا چه اشکالی دارد هر دو را تعبیر کنید بنده باید روزی 1200 خواب تعبیر کنم که اگر کامپیوتر هم بودم می سوختم چه برسد به اینکه انسان هستم و تنها معبر سایت. پس لطفا مسائل را با دید باز بررسی کنید و اگر با خواسته ی شما مخالفت می شود و خلاف مقررات سایت خوابتان تعبیر نمی شود، به دل نگیرید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۴ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۴۵:۵۵
Mahmod

Mahmod : سلام خسته نباشید. من تا الان دوبار خواب پرواز دیدم . یک بار خواب دیدم حدود ۲ سال پیش که توی یه ماشین تو جاده هستم و همراه کسی و یهو ماشین سقوط کرد ته دره و افتادیم ته دره اما یکی نمیدونم اومد دستم رو گرفت و برد بالا خیلیییی بالا ، انگاری یه منطقه کوهستانی بود که منو بالابرد تا سر حد بالاترین نقطه کوه . قلش . اوجش
در ضمن خانم هراتی من دوخواب رو با هم نگفتم که نخواید با هم جواب بدهید، دو تا خواب رو با هم گفتم چون کاملا به هم مرتبط و یک مضمون وشبیه هم بودم و گفتم شاید به احتمال زیاد بشه ارتباطشون داد به هم
و دلیلی نداره برای اینکه خواب کمتر تعبیر کنید دو تا خواب رو جدا از هم بدونید
منطورم همون خواب دو تا پایین تر هستش مراجعه کنید میبینید با اسم محمود

پاسخ
لینک۲۴ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۰۰:۲۱:۱۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما در مسیر زندگی تان ممکن است با شرایطی مواجه شوید که احساس کنید که کنترل زندگی تان از دستتان خارج شده یا امنیتتان از دست رفته ولی خدای بزرگ حامی شماست. شما در چالشهایی که در زندگی با آنها مواجه خواهید شد، علیرغم ظاهر سخت این چالشها و عدم باورتان برای رسیدن به موفقیت، قادر خواهید بود خیلی راحت سختی ها و نگرانی ها را پشت سر بگذارید و به اوج موفقیت در زندگی خواهید رسید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۴ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۰۱:۱۵
Mahmod

Mahmod : خانم هراتی سلام . ببخشید تعبیرخواب اول رو میشود بفرمایید؟

پاسخ
لینک۲۳ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۲۲:۵۰:۰۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب :
سلام. طبق قوانین سایت که شما آن را هنگام ثبت نام در سایت اخیرا مشاهده فرمودید، و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بسیار بالای تعابیری که فرستاده می شود، هر کاربر فقط مجاز به ثبت یک خواب در 24 ساعت است. در صفحه پرداخت قسمتی که که تیک می زنید قوانین رو قبول دارم بالای اون قسمت قوانین نوشته شده. و یک خواب شما امروز ساعت ساعت ۰۱:۰۳:۴۳ تعبیر شد. لطفا مجددا خواب خود را فردا ارسال کنید . تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۳ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۲۳:۰۳:۵۳
Mahmod

Mahmod : سلام خسته نباشید. من تا الان دوبار خواب پرواز دیدم . یک بار خواب دیدم حدود ۲ سال پیش که توی یه ماشین تو جاده هستم و همراه کسی و یهو ماشین سقوط کرد ته دره و افتادیم ته دره اما یکی نمیدونم اومد دستم رو گرفت و برد بالا خیلیییی بالا ، انگاری یه منطقه کوهستانی بود که منو بالابرد تا سر حد بالاترین نقطه کوه . قلش . اوجش همین دیشب البته صب بود خواب دیدم با یه اسکیت تند و خیلی سریع یه تونل جاده رو تنهایی رفتم ،
رسیدم به جایی انگار باید میپریدم ، باز هم مسیر جاده مانند بودکوهستانی برف یکم اما سرسبز ، بازم پریدم تا رسیدم به بالاتر چند جاده پرپیچ وخم
، دوباره ازاونجا اوج گرفتم چنان اوجی گرفتم که انگاری تو اسمونم خیلی بالا ، من فوبیا و ترس از اسکیت و ارتفاع دارم ، با وجود ترسم پریدم ، میترسیدم یهو وسطش بیفتم، اما اوج گرفتم تا اسمون و یه جایی رسیدم اونجا خیللییییی بلند بود انگار اسمونا بود ، چند تا از دوستامم اونجا بودن ، اینقدر بالا بود جرات نداشتم زیر پام نگا کنم من اجلم نزدیکه ؟؟.
خانم هراتی . این خواب مربوط به دخترم هس .. ممنون از شما

پاسخ
لینک۲۱ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۰۰:۰۱:۳۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. دوست خوبم قبل از هر چیز باید به شما یادآور شوم که نوشتن چند خواب تحت عنوان خوابهای مرتبط با هم خلاف مقررات سایت است و شما مجاز به ثبت اینگونه خوابها نیستید. بنابراین من فقط تعبیر خواب دومتان را برایتان می نویسم. توانایی شما برای حفظ تعادل در زندگی تان زیاد است. شما در مسیر زندگی تان پیشرفت می کنید و به سمت اهدافتان حرکت می کنید. چشم انداز شما محدود است و به خاطر یک مسئله فکرتان بسته است ولی آگاهی های شما زیاد می شود. شما یاد می گیرید که در مسیر زندگی چطور با سختی ها و پیچ و خمها کنار بیایید. در زندگی تان به موفقیت های زیادی خواهید رسید و درکتان خیلی بالا می رود. اعتماد به نفستان بالا می رود و احساس شکست ناپذیر بودن می کنید. به اهدافتان خیلی راحت دست پیدا می کنید ولی بدبین هستید. خواب شما از مرگ نمی گوید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۱ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۵۵:۵۳
Mahmod

Mahmod : سلام خسته نباشید .این خواب من در ارتباط با پروازنیس من سه ماه حدودا یا چهار ماه پیش،خواب دیدم در حواب به من گفته اند فرزندانم زنده می مانند و زندگی میکنند اما خودت تا سال ۹۹ زنده ای . خیلی نگرانم و فکرم درگیر اگر امکانش نیس دراین سایت جواب داده شود بسیار ممنون میشم لطف بفرمایید در ایمیل جواب را برایم بفرستید اینکه واقعا عمرم را گفته اند ؟ یعنی بیشتر از اون زنده نمیمانم؟ ناراحت نمیشوم فقط ممنون میشوم صادقانه و واقعیت رو بگویید خانم هراتی
در سایتتون تعبیر خواب حروف را گشتم و کلمه ی مرگ را پیدا نکردم و راجع به این خوابم چیزی در سایت پیدا نکردم . ممنون میشم تعبیرش را بگویید
و اینکه این خواب من در مورد پرواز نیس و چیز دیگری است . مرسی

پاسخ
لینک۲۰ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۰۰:۱۷:۲۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. وقتی شما موفق نمی شوید کلمه ای که مربوط به خوابتان می شود را پیدا کنید باید سعی کنید به نزدیک ترین کلمه مربوط به خوابتان رجوع کنید که در اینجا تعبیر خواب مرده مثلا نزدیک تر است به خواب شما تا پرواز. اما از جایی که شما خیلی نگران هستید پاسختان را همینجا خدمتتان عرض می کنم. این که به شما در خواب گفته اند که تا سال 99 زنده ای به این معنی نیست که شما به زودی می میرید. این جور خوابها معمولا حاوی رازی هستند که به صورت شفاف به شما گفته نمی شود ولی پیامی که دارند به اینصورت است که مثلا شما ممکن است تا 99 سالگی زنده باشید. یا سال 99 زندگی شما متحول می شود و شرایطی پیش می آید که هر چند که در ابتدا شاید ناراحت شوید ولی بعد از مدتی فکر می کنید که چقدر خوب شد که این اتفاقات افتاد و چقدر به نفعتان تمام شد. چون تجاربی به دست می آورید که دیگر آن آدم سابق نخواهید بود و انگار که آن آدم سابق مرده است و شما شخصیت جدیدی خواهید داشت. زندگی تان به طور کامل متحول می شود. بنده هم به شخصه خواب مشابهی دیدم که مرحوم پدرم به من گفتند که تو تا فلان سال می میری و من مثل الان شما همه اش منتظر بودم که آن سال برسد و فکر می کردم که خواهم مرد. اما دقیقا همان سال اتفاقاتی افتاد که آن من سابق مرد و من جدیدی با شخصیتی جدید و متحول و مثبت تر از قبل به دنیا آمد! من هرگز آن آدم سابق نیستم. با احساسی متفاوت شخصیتی قوی و زندگی ای بسیار بسیار موفق تر از قبل. هر چند که سختی های خودش را هم داشت... ولی واقعا می ارزید این مرگ. نگران نباشید و اصلا فکر نکنید که می میرید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۰ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۰۶:۵۲
Narjeskhatoon

Narjeskhatoon : سلام خانم هراتی عزیز امیدوارم خوشحالو سلامت باشید ان شالله
پریشب بعد اذان خواب دیدم که دارم پرواز میکنم بدون اینکه بال داشته باشم فقط اراده میکردم بالا میرفتم عین پرنده ها...مادرمو دیدم دور تا دورشو گل و لای گرفته انگار گیر کرده راهی نداره منم رفتم دستشو گرفتم گفتم مامان عین من پرواز کن کافیه اراده کنی از زمین بلند میشی میری بالاتر دستشو گرفتم اونم همبن کارو کرد از اون همه گل و لای ردش کردمو آوردمش خونه خودمون، وقتی رسیدیم یه گوشه از سقف خونمون تو هال مورچه های زیادی زده بود بیرون رنگشون سیاه بود...مادرم یه چهار پایه کوچیک گذاشت زیر پاش سم میریخت خیلی هاشون مردن ولی من گفتم وااای اونا از سقف خونه میان تو لونشون اونجاست باید اونجارو سم بریزیم تا بمیرن...اما انگار مادرم متوجه نمیشد،..ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ
لینک۲۳ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۲۸:۴۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما روحی آزاد و پاک دارید، خوشبین هستید، اعتماد به نفستان بالاست یا بی خیال هستید. مادر شما با مشکلات زیادی مواجه هستند که شما به او کمک می کنید تا مثبت اندیش باشد و او به نصایح شما گوش خواهد داد و خودش را به خدای بزرگ می سپارد و از سختی ها بیرون می آید. شما می خواهید او مثل شما فکر کند و روحیاتی مشابه شما داشته باشد. نگرانیهای زیادی در زندگی شما هست و مادر شما می خواهد از زیر بار فشار مشکلات رها شود و انرژی مجدد بگیرد. او خیلی از مشکلات را با نیروی ایمان و اراده اش از بین خواهد برد. اما مهم این است که فکرتان را هم مثبت کنید و اجازه ندهید که افکار منفی روی رویاهای شما و سقف آرزوهایتان اثرات منفی بگذارند. خوش بین باشید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۳ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۱۷:۱۲:۴۰
مینا

مینا : سلام وعرض ادب
خواب دیدم تو اسمون با کایت پرواز می کردم وحس خوبی داشتم بعد دیدم تو یه خونم که انگار خونه خواهر شوهرم بود وانگار خونه طبقه همکف که دو سه تا پله می خورد من دمپایی پام بود وبا همسرم داشتیم اماده می شدیم دوباره پرواز کنیم امدم دمپایی پام کنم دیدم دمپایها م عوض شده ورنگش از کرم به قهوهای تغییر کرده ولی از این دمپایی طبیا بودو تو پا راحت بود ولی وقتی پام کردم دمپایی پای چپم پاره بود بعد دیدم دختر خواهر شوهرم با بی ادبیه تمام که دقیقا می خواست به ما بفهمونه که اصلا ما مهم نیستیم داره رفتار می کنه ومنم دقیقا با بی اعتنایی باهاش رفتار می کردم بعد دیدم تو یه خونه روستایی هستیم که از اشناهای خواهر شوهرم اینا بودن بازم خودش و دخترش با بی اعتنایی رفتار می کردن ومن با عصبانیت بهاشون برخورد کردم ومی گفتم شما باید مارو به صاحبخونه معرفی کنید وصاحب خونه که یه زن کرد بود سعی می کرد میزبان خوبی باشه

پاسخ
لینک۱۶ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۲۸:۵۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. عرض ادب متقابل. شما بلند پرواز هستید و رویاهای بلندی دارید. شما زندگی را سخت نمی گیرید و شخصیتی مادیگرا خواهید داشت و مثل قبل نیستید که نسبت به مادیات بی تفاوت باشید. اما از جهتی احساس می کنید که جاپایتان در مورد مسئله ای قرص نیست. از لحاظ احساسی احساس ناامنی می کنید. دختر خواهر شوهرتان شما را ناراحت خواهد کرد یا خواهر شوهرتان به خاطر مسائل مالی شما را ناراحت خواهد کرد. از نظر شما درک آنها پایین است و شخصیت پایینی نسبت به شما دارند. دنیا به شما رو می آورد و خوشبخت و موفق خواهید شد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۶ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۱۷:۵۸:۲۲
Nora

Nora : سلام وقت بخیر خانم هراتی نازنین.خواب دیدم که پرواز میکردم ولی خیلی به سختی میخواستم روی دریا بودم میخواستم خودمو توی دریا بندازم که شنا کنم ولی دریا گل آلو یا ماسه ایی شد رنگ تیره وسیاه گرفت این کارو نکردم مقداری طوفانی بود و برگشتم به ساحل.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ
لینک۱۸ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۰۰:۲۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما می خواهید بی خیال باشید و مثبت اندیش باشید ولی اینکار برایتان سخت است. می خواهید نسبت به مسائل احساسی صحبت و یا فکر کنید ولی احساسات منفی در زندگی تان خیلی زیاد است و زیاد خوب نیست که شما احساسی فکر کنید و به نفعتان است که منطقی باشید. نباید اجازه دهید افکار منفی ذهنتان را پر کند و تصمیم می گیرید عاقلانه فکر کنید و جاپایتان قرص باشد و خیالبافی نکنید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۸ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۱۳:۵۶:۲۰
Nora

Nora : سلام وقت بخیر خانم هراتی نازنین.خواب دیدم که پرواز میکردم ولی خیلی به سختی میخواستم روی دریا بودم میخواستم خودمو توی دریا بندازم که شنا کنم ولی دریا گل آلو یا ماسه ایی شد رنگ تیره وسیاه گرفت این کارو نکردم مقداری طوفانی بود و برگشتم به ساحل.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ
لینک۱۷ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۵۹:۵۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. طبق قوانین سایت که شما آن را هنگام ثبت نام در سایت اخیرا مشاهده فرمودید، و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بسیار بالای تعابیری که فرستاده می شود، هر کاربر فقط مجاز به ثبت یک خواب در 24 ساعت است. در صفحه پرداخت قسمتی که که تیک می زنید قوانین رو قبول دارم بالای اون قسمت قوانین نوشته شده. و یک خواب شما امروز برای تعبیر ثبت شد. لطفا مجددا خواب خود را فردا ارسال کنید . تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۷ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۴۰:۴۶
Sahar

Sahar : سلام خسته نباشید
خواب دیدم یکی از همکارای خواهرم که پسره و دکتر روانشناس هست و دوست اجتماعی من هم محسوب میشه میخواد به من یاد بده چطور با کایت پرواز کنم بعد تو راه که دارم میرم اونجا یک سگیو میبینم که سفیده پشمالوئه ذوق میکنه منو میبینه و میپره بغلم قشنگ پنجولش تو ذهنم مونده یکمم کثیف بود من کمی میترسم ولی خوشم میاد از سگه بعد میرم اونجا که آماده پرواز با کایت بشم بعد تو فکرم اینه که لباس گرم بپوشم که یه وقت تو پرواز سردم نشه فکر کنم ۲ تا ژاکت سفید و صورتیمو با خودم بردم ولی بازم میخواستم لباس بردارم..

پاسخ
لینک۷ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۲۰:۴۷:۱۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. همکار خواهرتان می خواهد به شما یاد دهد که چطور زندگی تان را کنترل کنیدو احساس ازادی داشته باشید، درکتان را بالاتر ببرید یا به معنویت بالا برسید. شما دوست خوب و وفاداری پیدا می کنید ( شاید خود همکار خواهرتان با شما دوست شود) شما می خواهید که از خودتان محافظت کنید و رفتار درستی داشته باشید که بعد باعث دلسردیتان نشود. شما سعی می کنید که ذهنی سرشار از کمال و خلوص، پاکی و بی گناهی و کرامت داشته باشید و مهربان و شاد باشید و رفتاری شیرین و دلچسب داشته باشید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۷ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۲۳:۱۴:۲۳
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.