تعبیر خواب پروانه
پروانه به انسان احمق و جلف و یا هوس های زودگذر تعبیر شده است. اگر در خواب به تماشای پروانه ای ایستاده بودید، از طلوع یک هوس در زندگیتان خبر می دهد و این که به پیروی از این هوس شأن خویش را تخفیف می دهید.
چنانچه مردی سالمند در یک خانواده در خواب ببینید که به دنبال پروانه ای می رود یا پروانه ای را گرفته، ضعف و نادانی خود را بروز می دهد که در شأن و مرتبه او نیست. اگر دیدید که پروانه ای را کشتید، در زندگی شما موقعیتی پیش می آید که باید با هوشیاری و دانایی با آن برخورد کنید. اگر پروانه ای پرواز کنان آمد و بر دست و سر شما نشست، جذبه ای و هوسی شما را اغوا می کند و فریب می دهد. گرفتن و حبس کردن پروانه در شیشه یا خشکاندن آن در آلبوم و کتاب تقوی و پاکی و پرهیزکاری است.
محمد ابن سیرین می گوید: پروانه درخواب، مردی ضعیف و نادان است که خود را به نادانی در هلاک اندازد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
ارام : درود برشما بانوي مهربان. من جلوي پنجره اتاقم گلدون گذاشتم. خواب ديدم يه پروانه درشت خييييلي خوشگل زردرنگ اومد نشست روي گل ها، خواهرم رفت گرفتش اوردش داخل اتاق. من خيلي مخالفت كردم و گفتم بذار ازاد باشه و بهش ازار نرسون. پروانه رو رها كردم كه بره.اون پروانه رفت، سپس يه پروانه بزرگ ديگه اومد رو گل هاي گلدون پنجره اناقم نشست، منم از داخل اتاق تماشاش كردم فقط. شب خوبي داشته باشين
فریبا هراتی
: سلام عزیزم. طرز فکری مثبت، طول عمر، شادی و عشق به زندگی تان می آید و شما با مهربانی تان انرژی مثبت را جذب زندگی تان می کنید. خواهرتان دوست دارد که توجه کسی را به خودش جلب کند. مردم برایتان احترام زیاد قائلند و احساس آزادی می کنید. زندگی تان متحول می شود و نیاز دارید که آرامش داشته باشید و شاید از شاخه ای از زندگی به شاخه ای می پرید. تشکر از همراهیتون.
Behnaz : سلام خانم هراتی عزیزم من خواب دیدم دارم یک پروانه رو تیکه تیکه میکنم و در واقع کشتمش ،خیلی بزرگ بود
جای دیگه در همون خواب دیدم که دارم یک عالمه کباب میخورم و خواهرم بهم میگفت نخور ولی من همشو خوردم
فریبا هراتی
: سلام عزیزم. خوابتان به این تعبیر است که شما می خواهید همه ی عشق و توجه یک نفر را معطوف به خودتان کنید و بعضی از اهداف شما از طرف این شخص هنوز درک نشده و متوجه نیست که شما چه می خواهید. شما یا کسی در زندگی تان خیلی سطحی فکر می کند. شما به ثروت می رسید و در عین حال ممکن است رابطه ی سردی با کسی داشته باشید. تشکر از همراهیتون.
الياس : سلام خانم هراتي
من خواب ديدم توي خونه ي قبليمون يه جعبه از ديوار آويزونه كه توش آجيل و اين چيزا هست و انگار به خاطر زياد موندن توش پروانه افتاده بود يه عالمه پروانه هاي بزرگ و كوچيك توش بود و روش با پارچه اي كه قابل كنار زدن بود پوشونده شده بود بازش كردم و نگاه كردم و بعد به مامانم گفتم كه چرا اينطوري شده يا ننداختتشون بيرون يادم نيست چه جوابي داد ولي پيچوند جالب اين كه حس كردم آجيلا سالمن و اينكه پروانه ها از توي جعبه به داخل خونه نيومدن
ممنون از لطف هميشگيتون اميدوارم سالم سربلند باشيد
فریبا هراتی
: سلام. افکاری که از قدیم داشته اید و تمایل داشته اید آن ها را عملی کنید و می توانسته با موفقیت شما همراه باشد، به خاطر اینکه عملی شان نکرده اید، باعث رنجش شما شده و شما نیاز دارید که به آنها رسیدگی کنید و فکرتان را منظم کنید و با هشیاری و حساسیت به آنها بپردازید. شما باید ارزشهایتان را که ایرادی هم در آنها نیست دسته بندی کنید ولی مادرتان با ایراد گیری از این ارزشها و با نوعی فریب دادن شما روی این تمایلات شما را پوشانده و وانمود می کند که تقصیر او نیست و ( پیجونده). تشکر از همراهیتون.
Lia : با سلام. پسر دوستم خواب دیده ی پروانه نارنجی ک پر میزده ی هو مثل جن میره تو دیوار ممنون از تعابیر خوبتون
فریبا هراتی
: سلام. او هوس ها و طریقه های جدید فکری را که در ذهنش به وجود آمده و از شاخه ای به شاخه ای می پرد را سرکوب می کند. تشکر از همراهیتون.
زهرا : سلام وقت بخیر.
من خواب دیدم در یک جای سرسبز نشستم و در میان درختان سرسبز دو پروانه در حال پرواز هستند که حتی به دوستم هم نشون دادم. پروانه های مشکی رنگ و خال های زرد زیبایی داشتن.امکانش هست تعبیرشو لطف کنین . ممنون از شما
فریبا هراتی
: سلام. شما به آرامش رسیده اید و روحیه خوبی دارید. عشق و آرامش و ازدواجی شاد و طولانی خواهید داشت. زندگی شما تحولی مثبت می یابد و افکار جدیدی به ذهنتان خواهد رسید. تشکر از همراهیتون.
زهرا : سلام تشکر از تعبیر زیبای شما
فریبا هراتی
: سلام. خواهش می کنم.
روژان : سلام وقت بخیر. دیشب حال روحی خوبی نداشتم ولی خب قبل از خواب آرام شده بودم. خواب دیدم پروانهدای شدم ک دارم پرواز میکنم. هروقت میخواستم میتونستم آدم بشم . انگار به شکل پروانه درمی اومدم و پرواز میکردم تا به سوئد برسم. بین راه تو یک خونه ای اهالی خونه میخواستن پروانه رو که خودم بودن رو بگیرن من یک بار فرار کردم ولی دوباره به دستشون افتادم اما میدونستم که رها میشم و به مقصدم میرسم انگار فقط میخواستن پروانه رو ببینن و بعد رها کنن. پروانه بزرگ و قشنگ بود
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما در زندگی تان آرامش و تمرکز ندارید و می خواهید از یک چیز به چیز دیگر بپرید. می خواهید خلاقیت، عشق، شادی و معنویت را تجربه کنید. شما نوعی تحول و روش فکری جدیدی را در زندگی تان تجربه می کنید. اما شما احساس می کنید که آدمها سطحی هستند و درک عمیقی از اهداف شما ندارند. برای شما رسیدن به سوئد ایده آل است بدون اینکه بدانید پروانه ی مناطق گرمسیر، با روحیات سردسیری و انزوا طلب سوئدیها بسیار مغایرت دارد! تشکر از همراهیتون.
Sheyda : با سلام و احترام
خانم هراتي عزيزم، خواب ديدم پسرعمه ي ٣ساله ام داره با يه پروانه توو دستاش بازي ميكنه كه پروانه ي من بوده، يكدفعه خيلي بد ميوفته و هم گردنه پسرعمم وحشتناك برعكس ميشه هم پروانه له ميشه.
ميشه لطفا براي تعبيرش كمكم كنيد.
ممنونم.
فریبا هراتی
: سلام. پسر عمه شما با وجودی که فقط سه سال دارد ولی از نظر احساس جنسی ناخودآگاه بسیار حساس و کنجکاو است و تمایل دارد خصوصیات مخفی شما را کشف کند. شما نباید خیال کنید که او بچه است و سرش نمی شود و جلوی او خیلی لباس راحت نپوشید یا نگذارید که به بدن شما خیلی دست بزند. بعضی بچه ها از نظر جنسی از همان کودکی بسیار فعال هستند و اگر در شرایطی قرار بگیرند که دید بزنند خوششان می آید. این حالت به مرور تحت کنترل آنها در می آید و یا کلا از کنترلشان خارج می شود! هوس و میل جنسی احمقانه و زودگذر در خواب پروانه است و گردن در واقع مرز بین عقل و قلب است مرز بین عقل و هوس ( در این مورد). تشکر ازهمراهیتون.
Sima : سلام خانم هراتی عزیز.خواب دیدم در یک کشو رو باز کردم و چندتا پروانه پرواز کنان اومدن بیرون ورفتن اما کشو هنوز پر از پروانه بود پروانه های بزرگ و خوشکل به رنگ آبی و بعضیاشون قهوه ای.اما خشک شده بودن و مرده بودن.منم با خودم میگفتم همشونو قاب میکنمو شاید بفروشمشون.ممنون میشم تعبیرشو بگید.
فریبا هراتی
: سلام. شما به مسائل مختلفی فکر می کنید و نیاز دارید که آرام بگیرید و ذهنتان را استراحت دهید. شما به شادی ها، مسائل عشقی، تجاربی که داشته اید و حتی به مسائل معنوی فکر می کنید و تحولی را تجربه می کنید. شما خیلی تمرکز ندارید و می خواهید از یک چیز به چیز دیگری بپرید. راجع به بعضی مسائل سطحی فکر می کنید و بعضی از اهدافتان هرگز عملی نشده اند و می خواهید تجاربتان را جمع آوری کنید و بعدا در اختیار کسانی بگذارید که از شما کمک می خواهند. تشکر از همراهیتون.
xanum : سلام خانوم هراتی عزیز خواب دیدم یه مکان ناشناس هستیم با مامانم مکان بازی بود اما یه قسمتش یه در چوبی بود که روی در تعداد زیادی پروانه وجود داشت که هم پرواز میکردن هم میشستن رو در به مامانم گفتم نگاشون کن چقد خوشگلن (قبل خواب تو یه ویدیو تو اینستاگرام پروانه دیدم) بعدش همون صحنه تبدیل شد به یه مکان دیگه که با اعضای فامیل جمع شدیم سر سفره یه چندتا اتفاقم افتاد که اصلا یادم نمیاد ولی این صحنه یادمه که دختر عموم خودشو گرفته بود اما یه قهوه جوش برقی کذاشت وسط سفره برا خودش قهوه درست کرد ریخت منم از قهوه ی داخل قهوه جوش برا خودم یه لیوان ریختم خوردم سپس بیدار شدم.
فریبا هراتی
: سلام. قسمت اول خوابتان به خاطر تصویر ذهنی شما از بیداری، باطل است و در مورد قهوه تعبیر خوابتان این است که شما باید قبل از اینکه هر تصمیمی بگیرید، با دانش و بینش کافی اقدام کنید و صرفا از کسی تبعیت نکنید. تشکر از همراهیتون.
mahtab : سلام خواب دیدم سر سفره نشسته بودم با خواهرم و خواهرم لوبیا پلو درست کرده بود و من از اونا خوردم و بعد دیدم یه کیف که برا خودم بود دستمه کیف خالی کردم وسایلام ریخت و یه پروانه از زیر وسایلام افتاد رو زمین بالش به بدنش منگنه شده بود داشتم میگفتم وای گناه داره گمونم حواسم نبوده چیزی میخواستم منگنه کنم اینم منگنه شده نمیدونستم چطوری کمکش کنم نمیتونست پرواز کنه و من نگران بودم که چند لحظه بعد دیدم خودش بال اون یکیشو زد بهش و منگنه کنده شد و یه گیره مو هم بهش وصل بود اونم کنده شد پروانهه هم به رنگ زرد و خال های سیاه بود
فریبا هراتی
: سلام. شما خانواده ای اصیل دارید که به انسانیت و ریشه هایتان وصلید ولی باید سعی کنید که صرفه جو تر باشید. افکار مثبتی در ذهن شماست. می خواهید آزاد باشید و خلاقیت به خرج بدهید، شاد و عاشق باشید. ولی به دلائلی خودتان را خیلی محدود کرده اید. زندگی شما متحول خواهد شد و افکارتان را آزاد می گذارید. باید سعی کنید که سطحی نگر نباشید و از چیزی به چیز دیگر نپرید و روی کارتان تمرکز داشته باشید تا به اهدافتان برسید. تشکر از همراهیتون.