تعبیر خواب پرچم
اگر کسی خواب دید پرچمی در دست دارد و جلوی صف قرار دارد، بر دیگران برتری و بزرگی خواهد یافت و اگر پرچم را از او گرفتند، او را از مقام خود برکنار می کنند. اگر پرچم او مفقود شد، کسانی در صدد از بین بردن مقام او خواهند بود. اگر کسی با پرچمی در دست سوار اسب شده، با سرعت به سوی ارتقاء مقام پیش می رود.
-
امام جعفر صادق (ع) می فرماید:
- مهتری،
- سفر،
- جاه و بزرگی،
- نیکی احوال.
پرچم (عَلَم) به خواب دیدن، دلیل بر مردی دانا بود یا امامی یا زاهدی یا توانگری یا سخی. اگر بیند که پرچم داشت، دلیل که از این مردم که تقریر کردیم منفعت یابد. اگر بیند که پرچم بیفتاد و ضایع شد، تاویلش به خلاف این است.
ابراهیم کرمانی گوید: پرچم به خواب ، دلیل سفر است. اگر بیند پادشاه پرچمی به وی داد، دلیل جاه و بزرگی بود. خاصه علم را سفید یا سبز بیند.
جابرمغربی گوید: اگر بیند پرچمی سفید و بزرگ داشت، دلیل که با توانگری صحبت دارد و از وی منفعت یابد. اگر بیند پرچمی سیاه داشت، دلیل که قاضی یا خطیب گردد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Narjeskhatoon : سلام خانم هراتی عزیز.دیشب خواب دیدم تو یه منطقه ای ام انگار کربلا بود یه میله بود یه عالمه پرچم (شبیه سجاده)روش آویزون و بعضی هم پیجیه بودن ،این طور به ذهنم میرسید که اینارو افرادی که حاجت داشتن بستن، منم شروع کردم به برداشتن یکی که بیارم برا سجاده نمازم، یهو دختر عمم ازم برداشتش...و خودمو تو حیاط پشتی مسجدی میدیدم که مریض های زیادی اونجا رو تخت بودن، به خودم گفتم یادته اینجا رو تخت از شدت بیماری میخواستی بمیری،بعد به مردی که اونجا بود گفتم من شفا پیدا کردم شمام خوب میشید، و از زنداداشم خواستم بهم یک لیوان آب سردو خنک داد، که خستگی از تنم بره، و بعد یهو وسایل هایی رو دیدم تو کمد همون مسجد در حال مرتب کردنشون بودم شبیه قلموهای نقاشی بودن و یک جا قاشقی چوبی خیلی زیبا با دو قاشق خیلی زیبا توش بود، خانمی که اونجا بود از روی التماس ازم خواست از وسایلی که مال من بودن انگار و تو یک اتاق مسجد چیده شده بودن چیزیو به عنوان تبرک بهش بدم...که داد میزد عروسک چشم آبی رو واسش بیارم منم دیدم دوتا عروسک چشم هایی شبیه به انسان دارن و آبی هستن رو یکیشونو بهش دادم، ممنون میشم راهنماییم کنید❤️
فریبا هراتی
: سلام. شما در شرایط سخت و بغرنج، با اتکا به خدای بزرگ و توسل به حضرت امام حسین ع قادر خواهید بود بر سختی ها غلبه کنید و امیدتان را زنده نگه دارید و مثل خیلی از مردم که حاجت گرفته اند، شما هم حاجت روا شوید. شما ایمانتان بسیار قویست و برای دختر عمه تان کار خیری انجام خواهید داد که زندگی او متحول خواهد شد. یا دعای خیری برای او خواهید کرد که به حاجتش خواهد رسید. اگر او مجرد است احتمالا ازدواجی موفق خواهد داشت. شما به خاطر تمام مریضها و تمام کسانی که حاجتی در دل دارند، در خانه ی خودتان و از هر جایی که هستید دعای خیر می کنید. شما قبلا حاجت روا شده اید و ایمانتان قوی شده و از گمراهی بیرون آمده اید و اینها را به لطف خداوند و دعای خیر امام حسین ع دریافت کرده اید بنابر این، شما به دیگران که امیدشان کم است و فکرشان ناراحت است و غصه ای در دل دارند می گویید که آنها هم می توانند مثل شما حاجتشان را بگیرند اگر امیدو توکلشان را به خدای بزرگ از دست ندهند. خانم برادر شما به شما آرامش بخشیده و با شما دوستی و محبت و خلوص داشته و شما یاد خاطره هایتان می افتید و سعی می کنید که همه ی افکار منفی را از ذهنتان پاک کنید و طرح تازه ای به زندگی تان ببخشید. شما می دانید که خدای بزرگ شما را حمایت کرده است و شما را تغذیه و پشتیبانی کرده و توسل شما به امام حسین ع و حضرت عباس ع است که باعث شده که ناراحتی های گذشته تان از بین برود. شما به دیگران هم پیشنهاد و راهنمایی می کنید که مثل شما به این بزرگواران متوسل شوند و دعای خیر ایشان را برای خودشان بطلبند. شما به کسی پیشنهاد خواهید کرد که متوسل به معصومیت و پاکی و نگاه مهربان حضرت ابوالفضل عباس ع شود و این شخص هم قطعا از معصومیت و خلوص این حضرت بهره خواهد برد و توسل به حضرت عباس ع او را به حاجتش خواهد رساند. تشکر از همراهیتون.
mina : سلام عزیزم روزتون بخیر
امروز صبح خواب میدیدم تو ی حسینیه ایستادم و انتهای حسینیه به دیوار یکسری پرچمهای سبز رنگ به اسم ائمه آویزان بود زمینه پرچم سبز رنگ و نام ائمه با رنگ نقره ای بسیار براق و درخشان بود من از دور داشتم به پرچمها نگاه میکردم ولی دیدم با دستم دونه دونه پرچمها رو کنار زدم تا به آخرین پرچم رسیدم که بسیار بزرگ بود و نام حضرت عباس نوشته شده بود محو تماشا بودم بعد دیدم خواهر بزرگترمم کنارم ایستاده و تماشا میکنه و نمیدونم کی ازم میپرسید ابوالهول کی بوده؟و من جواب میدادم که به امام حسین کمک کرده
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما ایمانتان قویست و ثبات و موفقیت زندگی تان را مدیون تاثیرات ماندنی ائمه ی اطهار برای زنده نگه داشتن کلمات خداوند می دانید. ولی بیشتر از همه کسی که اگر به او متوسل شوید محال ممکنات است که دست رد به سینه تان بزند حضرت عباس ع است که شیر میدان جنگ امام حسین ع است. ابوالهول در اصل مجسمه ی شیر بسیار بزرگی است که در جلوی اهرام ثلاثه ی مصر باستان قرار گرفته ولی در خواب شما اشاره به شیر بزرگی می کند که به عنوان سمبل شجاعت و مقاومت و دلیری در دفاع از آرمانهای امام حسین ع در راه خدای بزرگ، نقش آفرینی کرده و او کسی نیست جز حضرت عباس ع . تشکر از همراهیتون.
Nasiim : سلام خسته نباشین. من خواب میدیم که جلوی در کوچه چهار نفر ایستاده بودند یک پرچم دستشون بود هرکدوم یک گوشه رو گرفته و ایستاده بودند. پرچم مخملی مشکی با حاشیه های طلایی خوشگل و نوشته روش هم یاحسین بود و به نظرم همون طلایی رنگ. پرچم زیبایی بود. من و برادرم زیرش نشسته بودیم، و به مادرمون میگفتیم توهم بیا بشین پرچم امام حسینه. میخاست بیاد بشینه اما من نشستن ایشون رو ندیدم. پرچم درست بالای سرمون بود و فاصله ای نداشت. دست من هم یه پرچم یا ابوالفضل بود که اون به افراد میگفتم که این روهم باز کنین بالاسرمون. اون هم مشکی رنگ بود اما نه به زیبایی پرچم بالاسرمون.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما در همه ی زمینه ها و جهات زندگی تان،گشایش کار پیدا می کنید و زیر سایه ی ایمان به امام حسین ع قرار دارید و همینطور توسل شما به امام حسین و حضرت عباس ع یاری دهنده ی شما برای رسیدن به حواتجتان است. قلب مادرتان هم مثل شما متمایل به ایشان است و شما موفقیت خودتان را مدیون دعاهای خیر این بزرگان می دانید. تشکر از همراهیتون.
Mona : سلام تو خواب دوستم رو دیدم که داره خیاطی یاد میگیره منم بهش گفتم من دوست دارم کجا رفتی اسمت رو نوشتی به منم بگو اونم اول نمیخواست بگه ولی با اصرار من گفت و باهم رفتیم که تو همون کلاس اسم بنویسیم ولی تو کلاس خیلی شلوغ بود و اونی که خیاطی یادشون میاد یه مرد سن بالا بود که به من گفت نمیشه تو این کلاس باشی باید یه کلاس پایین تری ثبت نام کنی چون اینا از تو جلوترند ولی من بهش گفنم که من خیاطی رو تا جایی بلدم و این چیزا که یادشون دادی ساده است و منم میدونم چی هستند اونم گفت باشه پس بیا بیرون برو خونه حمام کن بعد که حمام کردی این پارچه رو بشور بعد اتو کن بیار برام اگر کارت خوب بود ثبت نامت میکنم ولی من پول ثبت نام رو دادم گفتم من رو از همین الان ثبت نام شده بدون استاد خیاطی هم خندید و من رفتم خونه اول حمام کردم بعد پارچه رو شستم و وقتی میخواستم اطو کنم گفتم ببینم تو پارچه چی هست که دیدم دقیقا یک سوم پرچم یکی از امام ها است دقیقا نمیدونم کدوم ولی پارچه سفید بود و پرچم که توش دوخته بودن سبز بودبعد به مامانم گفتم به خاطر این بود گفت برم حموم کنم چه پیرمرد عجیبی چرا فقط به من این پارچه رو داد بعد منم اطو کرده تمیز و صاف بردم براش که پارچه ها رو به بقیه پارچه ها بدوزه (البته این وسط یه عده نمیخواستن من خیاطی یاد بگیرم این کارا رو بکنم ) تو تمام مدتی که داشتم این کارا رو میکردم احساس کردم سرحال تر و شادترم
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید توانایی تان را برای خلق یا بهبود کارها یا شرایطی بالا ببرید. ولی قبل از آن باید کارها و رفتارتان را اصلاح کنید تا برای رسیدن به هدفتان متناسب و شایسته باشید. شما نهایت سعیتان را می کنید تا انرژی منفی را از وجودتان پاک کرده و ایمانتان را قوی کنید. موفقیت با شماست و دانش و درک شما بالا خواهد رفت. تشکر از همراهیتون.
Darya : من خواب دیدم جماعت بی شماری از مردم با پرچم های یک دست قرمز دارند به سمت جایی میرن که نمی دونم کجا بود و من هم در بینشون بود ، روی بعضی از پرچم ها هم یا حسین و یا صاحب الزمان و ... نوشته شده بود که اون ها هم قرمز بودن ، در یک لحظه یکی از پرچم ها که روش یا بقیه الله نوشته شده بود دقیقا بالای سر من به اهتزاز درآمد ...همین طور یک پرچم با نام مبارک امام حسین ... تمام پرچم ها بزرگ بودن و این دوتا کمی بزرگتر
تعبیر بفرمایید لطفا
فریبا هراتی
: سلام. شما به خاطر موضوعی عصبانی خواهید شد و اعتراض خواهید کرد. شما از امام حسین و امام زمان ع تبعیت می کنید و تحت فرمان ایشان هستید. تشکر از همراهیتون
Sh : سلام خواب دیده ام درمکانی ایستادم پرچم سبزکه روش یاحسین بود دستم بوذ
فریبا هراتی
: سلام. شما در مقابل امام حسین ع احساس مسئولیت و انجام وظیفه می کنید و صلح و آرامش و موفقیت خودتان را مدیون ایشان می دانید. تشکر از همراهیتون.
Sh : سلام خواب دیده ام در مکانی ایستاده ام وپرچم سبزی دستم هست ک یاحسین روش نوشته شده
فریبا هراتی
: سلام. طبق قوانین سایت و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بالای تعابیر، شما فقط مجاز به ثبت 1 خواب در 24 ساعت هستید و یک خواب شما برای تعبیر ثبت شد. در نوبت هستید و باید این خواب دومتان را یک روز دیگر ارسال کنید. این قوانین هنگام ثبت نام در سایت در جایی که علامت زده اید که با قوانین موافقم به شما اطلاع رسانی شده است. تشکر از همراهیتون.
Sh : ببخشید الان اینو برام تعبیر میکنید یاقبلیو؟
فریبا هراتی
: قبلی
taliyaa : درودو مهر و خداقوت خانوم هراتی عزیز این خوابو خیلی وقته دیدم اما فکرم مشغولشه خاستم تعبیر شه درست خاطر نیست رفتم نون بگیرم ایستاده بودم تانوبتم شه یه غاری اونجابود دیدم آدما باسنگی که توش بود ودر حال چرخشه حلاجی میشن خیلی ترسیدم فقط مات ومبهوت نگاه میکردم یه صدایی امد گفت ببین آدما چطور حلاجی میشن و بعد ازهم جدا میشن تو دلم گفتم منم میشم انگار صدامو شنید ولی دیده نمیشد صدای خوبی داشت گفت یروز نوبت توهم میشه ازشدت ناراحتی یهو دیدم اونطرف غار درست کنارش یه مقدار آب تمیز روزمینه رفتم داخل باترس زیاد حس کردم آبا دارن گرم میشن ویهو روبرم یه پرچم بزرگ سبز رنگ روش نام الله بود امد بالا بیتوجه بگرمی آب و غار رفتم بوسیدمش و سریع امدم بیرون همینطور که بیرن بودم نگاش میکردم یهو رنگش سیاه شد ولی نام الله تغییری نکرد وازجایی که امده بود بالا داشت آر م میرفت پایین ومن مبهوت بهش نگاه میکردم بقیه اش یادم نیس
از توجه شما ممنونم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما می خواهید به احتیاجات دنیایی تان رسیده و غنی شوید ولی متوجه این موضوع می شوید که در دنیا، همه مردم در مورد کارهایی که انجام می دهند، روزی مورد بررسی قرار می گیرند و رفتارشان موشکافی می شود. تمام خوبی ها و بدیهایی که کرده اند شناخته می شود و هیچ چیز از دید خداوند مخفی نمی ماند. خداوند نظر محبت به مردم دارد و می خواهد آنها در صلح و آرامش زندگی کنند ولی زمانی که مردم شخصیت خودشان را اثبات کنند و معلوم شود که بدیهای آنها در چه اندازه است، و خوبی هایشان چقدر است، عده ای از این جمعیت جدا می شوند و به بهشت می روند و عده ای با خشم خداوند و کینه و نفرت او روبرو خواهند شد. همانطور که زمان رئوفت و مهربانی خداوند به مردم فرارسید، زمان عذاب و ابراز خشمش هم خواهد رسید و مردم نباید به چیزی که امروز دارند مغرور شوند و نباید فکر کنند که عمر ابدی دارند. شما اگر عاقلانه فکر کنید تمرکزتان صرفا به خرید نان ( غنی شدن در دنیا) نخواهد بود بلکه به تمام اعمالتان توجه خواهید کرد. تشکر از همراهیتون.
تیرداد : سلام قسمتی از خواب الان یادم اومد . بعد دیدم داخل پارکینگ اپارتمانی بودم من و کسی دیگه هم بود لباس نظامی تنمون بود پیراهن یکم بلند بود با اون لباسا خیلی عاجز و فقیر بودم انگار از اون که پیشم بود پرسیدم درجه نظامی من چیه گفت تو پا به سرگردی هستی یا گفت پا به سروانی هستی خودم ندونستم چه درجه ای دارم . متشکرم
تیرداد : سلام خواب دیدم بنا داشت دیوار حیاط خونمون رو واسمون سیمانکاری میکرد بعد دیدم خواهرم یک پارچه سبز که عکس من و مادرم که فوت شده رو چسباند به دیوار شاید عکس سه نفره بود پدرم هم که فوت شده بود به خواهرم گفتم این رو چرا به دیوار زدی گفت تا مردم فکر کنن این دیوار رو که سیمانکاری کردیم بخاطر تو که از کربلا اومدی سیمانکاری کردیم
فریبا هراتی
: سلام. به اندازه ی وسعتان برای سلامتی تان باید قربانی بدهید و فورا یا مرغ یا گوسفند قربانی کنید و گوشتش را به فقرا ببخشید و اصلا از آن نخورید. در این کار مطلقا کوتاهی هم نکنید. خطری در کمین شماست و صدقه قطعا رفع شر و سختی خواهد کرد. روح پدرو مادرتان شاد. تشکر از همراهیتون.