کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب پله

هر چیزی که می تواند وسیله ترقی ما قرار بگیرد، در خواب به شکل پله ظاهر می شود از آن جمله می توان به پول، تحصیلات، هنر، هوش، نسبت و پیوندهای خانوادگی و غیره اشاره کرد.

اگر در خواب ببینیم که بالای پلکان هستیم، پیشرفت حاصل می کنیم و اگر دیدیم که از پله فرود می آبیم تنزل مقام می یابیم. اگر پله در جابی تاریک بود، مشکلات ما را نشان می دهد و اگر پله سست بود، تردید و فقدان اراده و همت خود ما است. پله باریک و طولانی، سختی راهی است که در پیش دارید. نرده های اطراف پله ها، فرزندان و دوستان هستند.

اگر به سرعت و شتاب از پله ای بالا رفتید و آن جا چیزی را که می خواستید نیافتید، تلاش بیهوده ای خواهید کرد. پله بی نهایت که تا اعماق آسمان وجود داشته باشد نیکو نیست. پلکانی که از سنگ و آهن باشد بهتر از پلکان آجری و خشتی و گلی است. پرت شدن از پلکان هم خوب نیست. اگر بالای پله بودید و به دعوت و اشاره کسی پایین آمدید، فریب می خورید و زیان می بینید.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

183 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

حسین : سلام‌، خواب دیدم از دسته یک دیو دارم فرار می کنم و از پله ها‌بالا میدوم تا جایی که‌ دیگر دیو‌ نمی توانست من را بگیرد‌، تعبیرش چی می شود ، تشکر

پاسخ
لینک۲۳ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۰۰:۰۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما از دست دشمنان ریاکار خود و از شر شیطان به واسطه تلاش و "ایمان قوی" خود رهایی خواهید یافت و خداوند شما را از آسیب ایشان مصون و محفوظ نگه خواهد داشت.

پاسخ
لینک۲۳ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۰۴:۲۴

فهیمه : سلام خواب دیدم که با تعدادی از بستگان برای دیدن فیلم به سینما رفتیم.آنها از پله بالا رفتند تا به قسمت بالای سینما بروند من هم به دنبالشان رفتم اما پله ها سست بود .انگار پله ها از ابر و پارچه ساخته شده بود و رفتن به بالا خیلی سخت بود.بیشتر راه را رفتم ولی ناگهان پایم به جایی گیر کرد وبه پایین سقوط کردم.از جایم بلند شدم احساس کردم کمی زخمی شدم و تب خال هم زدم.
دیگر جرات نکردم بالا بروم بلکه به قسمت پایین سینما رفتم.خیلی همه پراکنده نشسته بودند و سینما هم فیلم خاصی پخش نمی کرد بلکه دو مجری صحبت می کردند و اوضاع بسیار در هم و برهم بود.یه جایی رو پیدا کردم نشستم.فضا خیلی بد بود بعضی قسمت ها صندلی های قراضه چیده بودند و بعضی قسمت ها صندلی نداشت.جای من هم مناسب نبود چند بار جا عوض کردم.خلاصه عاقبت فیلم خاصی هم نمایش ندادند.در سینما تعدادی از دوستان و همکارانم را دیدم و پیش آنها نشستم.لطفا تعبیر خوابم را بگویید.

پاسخ
لینک۱۴ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۴۴:۵۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما دست به کاری می زنید که سودی عایدتان نمی کند و یا در کاری پر هیاهو دخالت می کنید که به شما ربطی ندارد. شما اشتباهی مرتکب شده اید که باعث کسر شان و مقام شما در زندگی می شود. پولی از کسی قرض کرده اید که پس نداده اید یا دینی دارید که ادا نکرده اید. از بودن در این شرایط و جایگاه متزلزل خود ناراحت هستید و باید در صدد حل این معضل یک فکر اساسی بکنید.

پاسخ
لینک۱۴ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۱۷:۰۷

مانی : سلام خواب دیدم برادرم از پله ها افتاد و از چشمش و دماغش خون اومد اما کاریش نشد

پاسخ
لینک۲۱ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۴۷:۰۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. ایشان در کاری که انجام می دهند تا حدی ناموفق خواهند بود و به مقدار کمی هم ضرر مالی خواهند دید و دیدشان نسبت به امور بد خواهد شد ولی موردی نیست که خیلی نگران کننده باشد و انشالله دوباره صحت و سلامت روحی و مالی ایشان به دست خواهد آمد. برای دفع شر صدقه بدهید.

پاسخ
لینک۲۱ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۱۴:۳۵

يلدا : سلام.خسته نباشيد. من خواب ديدم بالاي يك پله بلند نشستم و پسري كه از فاميلمون هست از پايين پله و از فاصله ايستاده و به من خيره شده. و بعد كسي كه رابط فاميلي بين ماست ، نان تازه كه مقداري سالم و مقداري تكه تكه است خريده و پيش من اورد.ممنونم اگه تعبيرش كنين

پاسخ
لینک۲۶ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۳:۳۲:۰۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. سلامت باشید. موقعیت اجتماعی شما خوب است و کسی که از لحاظ اقتصادی از شما پایین تر است ویا درک اجتماعی او از شما کمتر است به شما فکر می کند و از شما خوشش می آید. نان تازه به برکت و یا پیشنهادی از جانب او به شما تعبیر می شود.

پاسخ
لینک۲۶ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۴۲:۱۵
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.