کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب پیامبران

دیدن خواب انبیا و اولیا میمنت و شگون دارد. اگر پیغمبری را خوشحال و مسرور دیدیم نشان آنست که وضع بیننده خواب روز به روز بهتر می شود و شرف و جاه و منزلت می یابد. چنانچه آن پیغامبر یا ولی را غمگین و آزرده دیدیم تعبیر آن خلاف این است.

اگر کسی در خواب حضرت محمد (ص) را دید که با چهره ای شاد به او نگاه می کند، وضع بیننده خواب، روز به روز از هر جهت، نیکوتر خواهد شد. اگر آن حضرت را غمگین دید، تعبیر آن برعکس است.

دیدن حضرت آدم (ع) در خواب، دلیل بر عزت و مقام دنیوی است. دیدن فرزند آدم، هابیل نشانه این است که بیننده خواب، فردی پرهیزکار می گردد ولی امورش به سختی می گذرد.

دیدن حضرت نوح (ع) در خواب، نشانه درازی عمر و صبر و صبوری بیننده خواب و پایداری او در مصائب و سختی ها است.
دیدن حضرت ابراهیم (ع) در خواب، دلیل بر عزم و اراده بیننده خواب در امر به معروف و نهی از منکر است.

دیدن حضرت یوسف (ع)، نشانه آن است که بیننده خواب، دستی در علم تعبیر خواب پیدا خواهد کرد و در زندگی مورد تهمت و افترا واقع خواهد شد ولی خداوند او را برای همه عزیز و بزرگوار و محترم می گرداند.

دیدن حضرت زکریا (ع)، نشانه آن است که بیننده خواب، انسان های صالح و مومن را از هر جهت، مورد حمایت خود قرار خواهد داد.

دیدن حضرت سلیمان (ع) نشانه این است که بیننده در دنیا به مقام و منزلت و ثروتی بی نظیر دست خواهد یافت ولی با همه این بزرگی ها و عزت، خدا را فراموش نخواهد کرد و مغرور نخواهد شد.

دیدن حضرت داود (ع) در خواب، نشانه آن است که بیننده خواب، قرآن کریم را با صوت خوشی می خواند و مردم را شاد می کند. نسبت به کتاب خدا رغبت نشان می دهد و به عزت و بزرگی می رسد.

دیدن حضرت موسی (ع)، نشانه آن است که بیننده، با جدیت و پایداری در دفع دشمنان خدا، موجب رضایت پروردگار خواهد شد.

دیدن حضرت عیسی (ع) در خواب، نشانه آن است که از بیننده خواب، نیکویی و مهربانی بسیار به مردم خواهد رسید و خداوند فرزندانی صالح به او عطا خواهد کرد.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

133 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

Raha : سلام
من چند سالی هست که بیمار هستم و متاسفانه براش درمانی هم‌وجود نداره و من حتی نذر هم کردم. راستش یه مدت پیش یه آقایی رو دیدم که چهرش فوق العاده نورانی بود ولی یادم نمیاد که چهرش رو دیدم یا نه چون خیلی نورانی بود و یک کاغذ سفیدی رو به من داد که احتمال میدادم نسخه باشه و من فکر می کردم دکتره و گفت که اینو بگیر خوب میشی. بعدش پرسیدم اسمتون چیه گفت نور عظیم. میتونه خواب پیامبر باشه؟

پاسخ
لینک۸ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۰۶:۵۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. انشالله خبر خوشی به شما می رسد و خداوند لطفش را شامل حال شما خواهد کرد انشالله. نور عظیم خود خداست. نور رحمت و عشقش شامل حال شما شده است و انشالله از بیماری رهایی خواهید یافت. هیچ کاری برای خدا محال نیست. دست حق همراهتان و با آرزوی شفای عاجل.

پاسخ
لینک۸ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۹:۴۶:۰۲

محمد : سلام‌چگونه‌پیامبران‌رادرخواب‌ببینیم

پاسخ
لینک۶ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۲۵:۱۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. من فکر می کنم، دیدن پیامبران یا هر خواب دیگری جز به اذن خداوند و جز در زمانی که پروردگار متعال صلاح بداند اتفاق نخواهد افتاد. اما برای کسانی که اصرار دارند تا حتما ایشان را در خواب ببینند، در مفاتیح الجنان اذکار و اعمالی برای دیدن اولیای الهی در خواب بیان شده است اما باید توجه داشت که این راه ها به تنهایی علت کافی برای موفقیت در دیدن خواب اشخاص مورد نظر نیست، یعنی؛ این گونه نیست که تا هر کس به آنها عمل کرد حتما آنها را در خواب ببیند. چون این مهم به شرایط دیگری نظیر ترک گناهان ، انجام واجبات و صفای باطن هم نیازمند است و با جمع شدن همه شرایط است که دیدن ایشان در خواب میسر می شود.

پاسخ
لینک۶ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۹:۳۲:۵۷

مهسا : سلام و تشکر.من خواب حضرت یوسف رو دیدم، وقتی که ایشون رو به عنوان برده پیش زلیخا بردن.همه از یوسف تعبیر میکردن از رفتار و هوش و... همسر زلیخا تصمیم میگیره که حضرت یوسف رو جانشین خودش بکنه و برای اینکه بتونه جانشین خودش بکنه حضرت یوسف رو به قصر فرمانروای مصر میبره؛ توی اونجا کمی همسر زلیخا نگران این هست که فرمانروا به دلیل برده بودن یوسف ، این درخواستش رو قبول نکنه ...به داخل قصر فرمانروا که میرن همسرِ زلیخا از یوسف تعریف میکنه و میگه که یوسف خیلی زیرک و عاقل و باهوشه و شایسته ی این هست که جانشین من بشه. فرمانروا از یوسف سوالی میکنه تا طرز برخورد و رفتار اون رو ببینه و بدونه که ایا واقعا اون قدر که یوسف تعریف میکنن هست یا نه.ولی یوسف که همیشه به جا و درست رفتار میکرد ، اینبار هم از روی عقل و زیرکی ؛ شیطنت و بازیگوشی های بچه گانه انجام میده ؛ یه طوریکه همسرِزلیخا خودش هم تعجب میکنه و میگه من تعجب میکنم که این چرا اینطور رفتار میکنه و به یوسف میگه ارام باش و اینطور نکن ولی با این همه یوسف به کار خودش ادامه میده...با اینکه اون برای اولین بار و از روی زیرکی ، بچه گونه رفتار میکرد ولی همه میدونستن و مطمعن بودن که در اینده باعث افتخار میشه و به اون جایگاهی که شایسته و براندازه اش هست میرسه.فرزند فرمانروای مصر هم از یوسف خوشش اومده بود ،یوسف به طور ذاتی همه رو به سمت خودش جذب میکرد و همه از اون خوششون میومد...

پاسخ
لینک۱۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۲:۵۹:۱۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. خواب جالبی دیدید. تعبیر آن این است که همیشه نباید همه علم خود را به همه کس نشان داد و همه آنچه را که در ذهن دارید نباید بر لب بیاورید. گاهی سیاست داشتن در زندگی لازم است و باید دور اندیش و آینده نگر بود.

پاسخ
لینک۱۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۵۰:۱۷
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.