تعبیر خواب چراغ (لامپ)
اگر کسی در خواب دید که چراغی یا لامپی در خانه اش با نور زیاد روشن کرد، موجب انجام کاری می شود که به خودش و خانواده اش برکت و سود فراوان می رسد. اگر ببیند که چراغ های خانه را خاموش کرد، موجب ناراحتی افراد خانواده خود می شود. اگر کسی دید در جلوی خانه اش چراغی آویخته اند، اگر مجرد است ازدواج می کند و اگر متاهل است به خود و خانواده اش خیر و برکت دنیا و آخرت می رسد.
اگر شهر را چراغانی دید، مردم شهر از عدل حکومت شاد و راضی خواهند بود یا خبر خوشی به همه مردم شهر می رسد. اگر مردی دید که چراغی با دو فتیله روشن کرد، همسرش دو قلو زایمان می کند. خاموش کردن چراغ خانه از جانب یکی از زن و مرد زوج، نشانه تلخی و جدایی بین آن دو است.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن چراغ در خواب بر چهارده وجه است:
- پادشاه،
- قاضی،
- فرزند،
- عروسی،
- ولایت،
- سرای،
- مهتر،
- شادی،
- علم،
- توانگری،
- عیش خوش،
- کنیزک،
- منفعت،
- آن چه ببیند همچنان است.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
سولماز : سلام..یه بار هم یه دوستی برام خواب دیده بود که یه پرنده خیلی زیبا دارم بچه ا میگن پرنده رو رها کن اگه برگشت مال تو هستش. منم پرنده رو رها میکنم وقتی برمیگرده رو دستم به شکل یه بچه خیلی زیبا و شبیه خودم میشه.. لطف می کنید اینم تعبیر کنید؟
فریبا هراتی
: سلام دوست عزیز. لطف کنید همیشه خواب های خود را در صفحه ای که مربوط به تعبیر خواب خودتان باشد بنویسید تا بتوانم پاسخ آن را بازگو کنم. این صفحه تعبیر خواب لامپ است و هیچ ربطی به خواب شما ندارد. خواب خود را در تعبیر خواب پرنده بنویسید.
سولماز : سلام من خواب دیدم به زیارت امامزاده ای رفتم داخلش چراغانی بود و چراغای ررنگارنگ خیلی زیبا داخلش اویزون کرده بودن رو دیواراش هم لباس های عروس بچه گانه خیلی کوچیک اویزون بود. میشه تعبیر کنید؟
فریبا هراتی
: سلام. شما حاجت روا خواهید شد و بسیار شاد می شوید و روشنی و برکت به زندگی تان می آید. اگر مجرد هستید ازدواج می کنید و خوشبخت می شوید و صاحب فرزند خواهید شد.
سيما : سلام خانم هراتي. من خواب ديدم در اتاق يكي از پسرهاي فاميلمون هستم و اونجا تعداد زيادي ژيلت كند وجود داره كه مال منه و من همه رو جمع كردم و دور انداختم ولي يكي كه سالم و از همه بزرگتر بود رو نگه داشتم و روي طاقچه گذاشتم. بعد اون شروع كرد به خميازه كشيدن و يكدفعه رختخوابش رو وسط پهن كردو دراز كشيد و منم براي اينكه بخوابه چراغ رو خاموش كردم و بيرون آمدم.لطفا تعبيرش كنين.متشكرم
فریبا هراتی
: سلام. ژیلت به رویارویی با مشکلات سخت تعبیر می شود و اینکه تعداد زیادی ژیلت کند وجود داشته یعنی شما سختی های زیادی را پشت سر گذاشته اید و فقط یک مشکل دارید که به آن فکر می کنید. خاموش کردن چراغ و خوابیدن او به این تعبیر می شود که ایشان شما را مشکل خودشان نمی داند و خوش است و شما هم میگویید هر جور راحتی!! تشکر از همراهیتون.
شیوا : سلام خانم هراتی من ساعت ۹ صبح امروز خواب دیدم که اومدم برم باشگاه بعد از جلو در خونه ی کسی ک دوسش دارم و قبلا خواستگارم بوده و رفته رد شدم جلو در پارکینگ خونشون ریسه عروسی بوداما حالتی که انگار شب قبلش عروسی بوده چون من ک رد شدم خاموش بود. در خواب از خانمی که کنارم بود پرسیدم دیشب عروسی این پسر بوده که با یک حالتی گفت نه ولی من باورم نشد ک قسمش دادم ک راستشو بگو که یک دفعه بیدار شدم. لطفا تعبیر میکنید برام. ممنونم
فریبا هراتی
: سلام دوست عزیز. تعبیرخ واب شما این است که مشکلاتی در خانواده خواستگار شما وجود دارد که باعث ناامیدی آنان و آزردگی روحی آنان شده است. انشالله بلا به دور باشد. تشکر از همراهیتون.
علی : اگه خواب ببینی که نوری لامپی که خاموش بود ریخت
فریبا هراتی
: یعنی کاری یا شخصی را که امید بهبود و خوب شدن از آن نمی رفت را کنار گذاشته و فراموشش می کنید.
کیمیا : سلام ببخشید من خواب دیدم خونه مادربزرگم بودم طوفان شدیدی شد طوری که شیشه پنجره شکسته شد و در این حین مادرم اومد تو اتاق و میخواست چراغ خاموش کنه اما من مانع میشدم چون میگفتم نزدیک پنجره نرو باد شدید(پریز نزدیک پنجره بود) اما در نهایت چراغ خاموش کرد
تعبیرش چی میشه؟
فریبا هراتی
: سلام. اتفاقات بد و خبرهای بد موجب بد شدن ذهن شما نسبت به اوضاع و ترس شدید شما خواهد شد و فکر می کنید که هیچ راه حلی برای مشکلات وجود ندارد. در حالیکه مادر شما راهگشای شماست و خیلی زود از تاریکی و ترس و احساس عدم امنیت به کمک او رهایی خواهید یافت.
نسرین : سلام من خواب دیدم یک خونه دارم که یک قالی دستی قرمز پهن باپرده سفید دوتا لوستر روشنه یکی طرحی زنانه داشت یکی مردانه یک پسر بچه پایینش و ایستاده بود لطفا تعبیر کنین برام
فریبا هراتی
: سلام. زندگی شما از زمینه ای سرشار از هیجان و نشاط برخوردار است که زود خوشحال می شوید و زود هم عصبانی. به کار کسی کاری ندارید و مشکلات خود را برای خود نگه می دارید. امید و روشنایی در زندگی شما وجود دارد که به دلیل زن و مردی است که زنده و برقرار هستند. کارهای شما به راحتی انجام خواهد شد و مشکلی ندارید انشالله.